Legutóbbi hozzászólások:
Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. | Evelin - Nagyon jó kis történet |Era és Kriszti


Erika mindig is egy vad csaj volt. Még gimiből ismertem. Egy ideig mögötte ültem matek órán, és abban a félévben majdnem megbuktam, pedig amúgy sosem volt gondom a matekkal. Csak kissé nehéz volt a táblára összpontosítani, mikor helyette Erika haját, vállát, derekát, hátát, vagy a top alól kivillanó tangát is bámulhattam. Minden szempontból tetszett, ideális volt az alakja, se nem túl vékony, se nem telt, sportos, csinos, formás. A haját akkoriban vörösesbarnára festette, ami nekem a gyengém, az öltözködése pedig visszafogott volt, de éppen eleget engedett az érdeklődő tekinteteknek. Mikor néha hátranézett rám azokkal a nagy, csillogó, barna szemeivel, és elkapta a tekintetemet, ami általában a fenekét pásztázta, elmosolyodott, és néha még a nyelvét is kidugta felém. Ha olyan kedve volt, kicsit előredőlt ültében a padra, és élvezte az érdeklődésemet. Én pedig azóta is hülye vagyok logaritmusból.
Szünetekben és suli után gyakran lógtunk együtt, sokat beszélgettünk és nevettünk, jól megértettük egymást. Sűrűbben összejárni aztán csak egyetem alatt kezdtünk, és akkoriban buliztunk együtt a legtöbbet. Közös volt a baráti társaság, az érdeklődési körünk, még néhány hobbink is. Sok gondját-baját megosztotta velem, ha valami problémája volt, gyakran hozzám fordult először. Én meg szívesen segítettem neki, ha tudtam, persze nem mondanám, hogy minden hátsó szándék nélkül. Na nem jutalomdugást vártam érte, csak jól esett, hogy számít rám és kedvel, valamint hogy hálás, és minél több időt akartam vele tölteni.
Hogy mi ketten sosem jöttünk úgy igazán össze, és hogy miért éreztem magam eleinte hülyének, amiért így az ujja köré csavart, annak elég egyszerű az oka, mégpedig hogy Erika a lányokat kedvelte, mármint szexuálisan. Elég fura helyzet volt, hogy egyfelől ő volt a vágyam tárgya, nőiesebb, mint bárki, akit ismertem, másfelől meg úgy tudtunk lányokról beszélgetni, mint egy haverral, teljesen, mint két pasi. Néha ugyan megesett, főleg bulik után, hogy kicsit egymásba gabalyodtunk, de éreztem, hogy ez nála megreked a kísérletezés és a szórakozás szintjén. Szinte mindig volt barátnője, akit általában be is mutatott nekem, és én megértettem, hogy érzelmileg sokkal jobban képes lányokhoz kötődni. Egy idő után sikerült elfogadnom ezt, és végülis nem zavart annyira. Ha pasizik, és pont engem kosaraz ki, akkor persze hagyom a fenébe, minek kínozza az ember magát, jobb elfelejteni. De így szívesen barátkoztam vele továbbra is, nem akartam elveszíteni amiatt, hogy feleslegesen nyomulok rá. Ráadásul egyre jobban izgatta a fantáziámat, amiket mesélt, és néhány jelenet, amit elcsíptem, amikor barátnőivel találkozott. Egyre gyakrabban fordult elő, hogy direkt előttem smárolt velük, és közben cinkos pillantásokat vetett rám, amitől teljesen kész voltam. Utána aztán vihogott, amikor megbeszéltük kettesben, és elmondtam neki, milyen hatással tud lenni rám. Nem zavarta egyáltalán, sőt úgy láttam, tetszik neki, hiszen gyakran még a szeretkezéseiket is elmesélte. Sok olyan részletet megosztott velem, amit egy férfi amúgy nehezen tudhat meg a leszbik szerelmi életéről. Ha pedig nagyon belemelegedtünk a témába, és mindketten izgalomba jöttünk, néha megesett, hogy segítettünk egymásnak, főleg ha éppen nem volt komolyabb kapcsolatunk, se neki, se nekem. Ő leszopott, aztán megkért, hogy nyaljam ki, de tovább sosem jutottunk. Nekem jó volt ez így, hihetetlenül élveztem ezt is, de sosem erőltettem. Nem hagytam, hogy szánalomból csinálja, vagy jutalomból, mert jófiú voltam, csak akkor mentem bele, ha láttam rajta, hogy tényleg akarja. És tudtam, hogy ne gondoljam tovább, ne tulajdonítsak neki nagy jelentőséget. Másnap újra barátokként találkoztunk, és nem féltünk róla beszélni, de megmaradt ez játéknak, egy kivételesen jó szórakozásnak.
Aztán az egyetem utolsó évében összejött egy Kriszti nevű lánnyal. Nagy volt a szerelem, hetekig hanyagolt engem az elején, és amikor végre újra találkoztunk, sokat mesélt róla. Hamar be is mutatta, és nem csodáltam, hogy odavan érte, Kriszti tényleg nagyon szép lány volt. Sok férfi biztosan szebbnek látta volna Erikánál is, és ha félretettem az elfogultságomat, végülis meg tudtam érteni, bár nekem kicsit túlságosan… libának tűnt. Korántsem volt olyan okos, mint Era, de ezt könnyen ellensúlyozta jókedvével, aranyos bájával és persze meglehetősen nagy melleivel, amiket nem sajnált kitenni közszemlére egy mély dekoltázzsal. Mikor megláttam, alig bírtam megállni mosolygás nélkül, és cinkosan össze is néztünk Erával. Azt a tipikus “na ugye, megmondtam” huncutságot láttam a szemében. Hamar összebarátkoztam vele is, kedves és elragadó lány volt, és úgy tűnt, nagyon jól megvannak ketten, aminek őszintén örültem.
Egyszer aztán megosztotta velem Era az aggályait, miszerint Kriszti nem kifejezetten leszbikus, hanem inkább biszex, és félt, hogy nem gondolja annyira komolyan a kapcsolatukat, mint ő. De az idő végülis nem támasztotta alá a félelmeit, szerencsére bolondultak egymásért, és olyan idilli párt alkottak, hogy tényleg irigylésre méltó volt.
Sokat buliztunk együtt, és nagyon bírtam a társaságukat. Rengeteget nevettünk, nem volt tabutéma, és gyakorta direkt húzták az idegeimet némi kölcsönös simogatással vagy smárolással. Nem is kell mondanom, milyen hatással van egy férfira, ha két ilyen szép lány csókolja egymást karnyújtásnyira, főleg ha ez azzal a tudattal párosul, hogy éjszaka folytatni fogják, és egymás nedves puncijában matatnak. Szükségem volt az összes önuralmamra, hogy ne tűnjek szánalmas nyáladzónak, és ne tolakodjak oda hozzájuk. De moderáltam magam, megértettem, hogy nem sok keresnivalóm lenne az ágyukban, és velük nevettem azon, hogy mennyire izgalomba tudnak hozni. Szerencsére nem vagyok olyan típus, aki egykönnyen zavarba jön, én is éppen elég szemtelen és provokatív tudok lenni, szóval nem estem kétségbe. Ugrattam őket, hogy nem tudják, miről maradnak le, és hogy jobb is, mert utálnám, ha miattam szeretnének ki egymásból. Még valami olyasmit is mondtam, hogy ugyan, mire jó egy kesztyű, ha sosem húzzák fel, de szerencsére vették a poénjaimat.
Szóval sokat lógtunk így együtt, és igazán jó barátok lettünk mind a hárman. Lassan beletörődtem, hogy Erikával ezentúl megmaradunk a puszta barátság keretei között. Azóta, hogy megismerte Krisztit, nem történt köztünk semmi intim, és bár hiányzott persze, inkább örültem, hogy talált magának valakit, akivel boldog, és nem is akartam belezavarni. Aztán, néhány hónap múlva az egyik buli alkalmával, mikor épp táncoltunk, feltűnően szorosan simult hozzám, és én meg is lepődtem ezen a hirtelen közeledésen. Szakítások alkalmával szokott bújni és szeretetéhesen simogatásért törleszkedni. Utána rá is kérdeztem, hogy minden rendben van-e. Furcsán mosolygott, és bizonygatta, hogy igen, minden a legnagyobb rendben. Motyogott valamit egy meglepetésről, amit nekem szán, de ezzel kapcsolatban nem tudtam belőle többet kiszedni. Később meg is feledkeztem róla, nagy dolog nem lehet, gondoltam.
Amúgy elég jó buli volt, mindenki jól érezte magát azon az estén. Kicsit ittunk, de nem túl sokat, és táncoltunk vagy éjjel kettőig. Erikáék turbékoltak szokás szerint, vagy talán még jobban is, mint általában, így tényleg megnyugodtam, hogy nincs köztük gond. Kettő után taxiba ültünk, és elindultunk haza. Hárman szoroskodtunk a hátsó ülésen, és a lányok meginvitáltak magukhoz, mondván, hogy nem álmosak még, és pizzázhatnánk egyet, vagy valami ilyesmi. Belementem, mert nem kellett korán kelnem másnap, és szerettem velük éjszakázni, jókat beszélgettünk már máskor is némi pia meg kaja mellett.
Ezúttal azonban útközben kicsit megfeledkeztek rólam, és nem zavartatva magukat attól, hogy én ott ülök szorosan Kriszti mellett, szenvedélyes és egyre felszabadultabb smárolásba kezdtek. Egy ideig tetszett, gondoltam műsoroznak nekem egy kicsit, hadd rágjam a szám szélét, de aztán annyira egymásba feledkeztek, hogy kezdtem furán érezni magam. Tényleg mint egy ötödik kerék, csak ültem csendben a taxi sarkában és próbáltam inkább a kocsi ablakán kibámulni. Az éjszakai város szép volt, nem mondom, de a két tüzes női test egymásba gabalyodva mellettem kicsit felkavart.
Nagy levegőt vettem, amikor kiszálltunk, ők pedig kézen fogva elindultak felfelé a lakásba. Megkérdeztem tőlük, hogy biztosan ne menjek-e inkább haza, hiszen tényleg nem akarok zavarni, ha közben jobb programjuk akadt volna, de ők csak nevettek és cibáltak magukkal. Kicsit bosszankodtam, amiért így bolondot csinálnak belőlem, de ők mindig könnyedén levettek a lábamról, szóval csakhamar velük nevettem. A szívem hevesebben vert miattuk, a fantáziám pedig meglódult.
Erika lakását már jól ismertem, de az utóbbi időben kicsit megváltozott, miután Kriszti is becuccolt. Megjelent néhány olyan holmi, ami azelőtt nem volt jellemző, úgy általában sokkal nőiesebb lett az egész kéró, amin kicsit mosolyogtam is. De mindig jól éreztem magam náluk, kettejük illata töltött be mindent, bírtam a berendezést, sőt még a szertehagyott női holmikat is. Kerestem egy sört a hűtőben, aztán amíg ők rendbeszedték magukat, kényelembe helyezkedtem a nappaliban, a hosszú, puha kanapén. Kicsit elmaradtak a fürdőszobában – igen, szinte mindig ketten mentek, inkább nem firtattam annyira, hogy miért is, – és már kezdtem aggódni, hogy mégis zavarni fogok, amikor végre megjelentek. Nagyon mosolyogtak mindketten, kicsit gyanúsan is. Erikának zilált volt a hangja, amikor megszólalt, mintha izgulna. Egy üveg bort hozott, és töltött maguknak, aztán meg néhány gyertyát gyújtottak meg, és lekapcsolták a lámpát. Nem bántam annyira, jobban kedveltem a félhomályt, és tetszett a hangulat, amit varázsoltak. Kérdeztem, hogy mikor fogunk pizzát rendelni, de leintettek, hogy az nem az én gondom, csak legyek nyugalomban. Oké, gondoltam, akkor ők majd intézik, ha akarják.
Csakhogy nem tűntek éhesnek, legalábbis pizzára nem. Letelepedtek elém a szőnyegre kettesben, és ott folytatták, ahol a taxiban abbahagyták. Gyengéden összeölelkeztek, simogatták egymás karját és derekát, aztán csókolózni kezdtek. Láttam, ahogy puha ajkuk összeér, ahogy a nyelveik simogatják egymást és finoman, szerelmesen ízlelgetik a másik száját. Erika beletúrt Kriszti hajába, az ő keze pedig Era pólója alá csúszott és a lapos hasát kezdte simogatni. Nagyot néztem, aztán meghúztam a sörömet, és fogalmam se volt, mit reagáljak erre. Kezemet az ölembe ejtettem, hogy valahogy takarjam a ruhán át is egyre kivehetőbben merev farkamat, hogy ne legyek túl illetlen. De ugyan, mit vártak tőlem? Vajon melyik hetero, potens pasi tudta volna ezt merevedés nélkül végignézni? Csak nem várhatják tőlem, hogy nézzem közben a tévét, mintha mi sem történne.
Aztán arra jutottam, hogy biztosan tudják, mit csinálnak, talán jóelőre eltervezték, hogy felhúznak. Valami előjáték vagyok nekik, gondoltam, vagy pusztán szórakoznak velem. Hát jó, gondoltam, ha így állunk, én ugyan nem fogok emiatt sértődötten elrohanni. Meglátjuk, ki bírja tovább. Azzal szemérmetlenül bámultam őket tovább, nagyokat sóhajtva és mosolyogva.
Nem tudom, máskor is ennyire érzékien szoktak-e csókolózni, vagy direkt beleadtak mindent a kedvemért, de hihetetlenül izgatóan csinálták. Era elkapta az ajkaival Kriszti kinyújtott nyelvét, és miközben megcirógatta az arcát, lassan és gyengéden szopogatni kezdte. Kriszti mocorgott és sóhajtott, hozzásimult és nekinyomta Era kebleinek a sajátját, én pedig nagyot nyeltem. Aztán cseréltek, Era dugta ki a nyelvét, és miközben a barátnője szopta neki, ő rám nézett a gyönyörű, csillogóan barna, mély szemeivel. Olyan tekintete volt, hogy akármikor elvesztem volna benne, ezúttal pedig beleborzongtam abba, amit kiolvastam belőle. Kimondatlanul is megértettem, hogy mit üzen vele: igen, ezt a te kedvedért csináljuk, élvezd csak ki. Én pedig horpadásig szorongattam a sörösdobozt, és le nem tudtam volna venni róluk a szememet.
Kétségtelenül egyre jobban belelendültek. Szemlátomást mindkettejük teste izgalomba jött, tekergőztek és nyögtek egymás karjaiban. Csókolták, nyalták és falták egymás száját, arcát, aztán nyakát és vállát, miközben a kezük egyre lejjebb kalandozott. Era belemarkolt felsőn keresztül a nagy, puha cicikbe, Kriszti pedig megsimogatta Era meztelen combját, és lassan elindult felfelé a szoknya alá. Era kicsit szétnyitotta neki a lábait, hogy beférjen kényelmesen a keze, ő pedig Kriszti felsőjét túrta egyre feljebb, alighanem azzal a céllal, hogy kiszabadítsa a gyönyörű melleit.
Most tényleg azt akarják, hogy végignézzem, ahogy szeretkeznek itt előttem a nappali szőnyegén? – merengtem. Talán ez izgatja őket, hogy van közönségük, őket ismerve ez nem lett volna túlontúl meglepő. Végülis sokakat beindít, ha figyelik közben, és lehet, hogy számukra is izgató, milyen hatással vannak rám, gondoltam. A hatás márpedig megvolt, a szívem hevesen vert, a farkam pedig nagyon kényelmetlenül érezte már magát a nadrágomban. Nagy volt a kísértés, hogy elővegyem. Era nem hiszem, hogy kiakadt volna, legfeljebb annyit mond, hogy tegyem el, nincs rá szükség, előfordult már ilyesmi, de Krisztiről nem tudtam, hogy mit reagálna. Márpedig nem akartam kockáztatni a helyemet az első sorban. Azért tovább nem bújtattam a kezem alá, inkább direkt úgy ültem, hogy minél inkább kidomborodjon, lássák csak, mintegy elismerésként, vagy vehetik bóknak is, ha úgy tetszik. Era oda is pillantott az ölembe és sejtelmesen elmosolyodott, miközben Kriszti nyakát csókolgatta és nyalogatta, egyre lejjebb haladva. Hamarosan elérte Kriszti kebleinek a mélyen kivágott ruha által szabadon hagyott felső domborulatát, és a nedves csókokkal nem fukarkodva, sóhajtva nyálazta össze őket. Kriszti melle sűrűn emelkedett és süllyedt az izgalomtól. Egyik kezét Era hajára szorítva húzta magához a lány éhes száját, a másikkal pedig a szoknya alatt matatott egyre félreértethetetlenebbül. Elképzeltem, hogy előbb kicsit megsimogatja azt a szép puncit a vékony tangán át, aztán félrehúzza, és megdörzsöli játékos ujjaival. Era mindig könnyen benedvesedett, úgyhogy tudtam, azzal nem lesz gond, mire Kriszti eljut odáig, már forrón és lucskosan fogja várni. A sóhajtásaiból tudtam, mikor ért a csiklójához.
Aztán Era jól kidugta a nyelvét, és erősen, hosszan, lassan nyalta végig Kriszti mellkasát és nyakát, egészen az álláig. Ő készségesen hátraejtette a fejét és élvezettel hagyta magát, aztán felfelé nyújtotta a karját, hogy Era le tudja venni a felsőt róla. Csókok közepette, fájdalmasan lassan húzta le, én pedig nagyon figyeltem, mert láttam már este, hogy Kriszti merészen szűk és tapadós ruhája ellenére sem vett melltartót. Nem szokta zavarni, ha a férfiak egész este a mellbimbóival szemeznek, inkább élvezte a zavarukat, amikor képtelenek voltak nem ránézni. Én is voltam ezzel így néhányszor, bevallom, pedig tudom, hogy illendő a szemkontaktus. De Kriszti azon ritka nők közé tartozott, akiket roppant szerencsés alkattal áldott meg a természet. Alapvetően vékony volt, nem volt rajta felesleg sehol, de a keblei természetesen teltek és formásak voltak, ráadásul nem is kicsit. Alig vártam már, hogy láthassam őket ruha nélkül, és nekem is összefutott a számban a nyál, ha rájuk gondoltam, nem csak Erának. Ez is érdeklődésünk egyik jellemzően közös pontja volt.
Ha ekkor azt mondják, hogy csak vicceltek, és menjek haza, könnyen lehet, hogy zokon veszem. Nem mintha sértődős lennék, de gonosz lett volna tőlük.
Szerencsére nem így történt. Era végülis csak lehúzta Kriszti szűk felsőjét, és gondosan kibújtatta belőle. A hatalmas, gyönyörű mellek remegve buggyantak elő a ruha alól, mintha fellélegeznének, én pedig sóhajtottam egy nagyot, ahogy a selymes bőrön megcsillant a gyertyafény. Rajzolni sem lehet szebbet, tényleg csodás keblek voltak, a nagy, rózsaszín bimbók peckesen meredeztek, és Erán is láttam, hogy hiába látta már őket sokszor, őt is megigézik. Óvatosan érintette meg őket két kézzel, gyengéden simogatva. Az ajkába harapott és rám nézett egy pillanatra, aztán lehajolt hozzájuk, és puszilgatni, csókolni kezdte őket. Igazán szívesen lettem volna a helyében, már látni is élvezetes volt, ahogy körbepuszilja a puha mellet a bimbó környékén, aztán megnyalogatja és lassan, érzékien a szájába veszi. Kriszti nyögve figyelte, mit csinál, simogatta Era haját, és várakozóan tartotta oda neki a kebleit. Erát nem kellett biztatni, lelkesen szopta meg az egyiket, aztán a másikat, felváltva, nagyokat cuppanva szívta, és fél szemmel gyakran rám sandított. A kezeivel finoman meggyúrta őket, sokáig markolászta, és valódi elragadtatottság volt a tekintetében.
– Ó, édesem annyira imádom a cicidet – mondta nedvesen csillogó ajkakkal, felnézve Krisztire, és szorosan átölelve a lány vékony derekát szopta tovább a melleit. Kriszti is belekarolt a nyakába, simogatta a haját, szerelmesen bújtak össze. Én csak szolidan mosolyogtam, és néha hitetlenkedve ingattam a fejem. Amikor elképzeltem őket együtt, nem tudhattam, hogy a valóság ennyire izgató.
– Szopd csak, kicsim – nyögte Kriszti, és babusgatva cirógatta Erika arcát. Játszott a hajával és kicsit irányította, halkan suttogta neki, mit hogyan csináljon. Úgy véltem, ezt mindig így szokták csinálni, és szörnyen feltüzeli mindkettejüket.
– Simogasd a nyelveddel… Uh, igen – sóhajtott Kriszti. – Harapd meg kicsit. Ahh, de jól csinálod. Szívd erősen… Úgy, ez az. A másikat is… Ah, drága, annyira felizgatsz…
Csakhamar vonaglottak egymás karjában, és rólam mintha teljesen megfeledkeztek volna, felszabadultan adták át magukat az élvezetnek. Era felállt, és hagyta, hogy Kriszti levetkőztesse. Lehúzta róla a lenge szoknyát, Era pedig készségesen kilépett belőle, és a vékony, fekete tanga is lekerült lassan. Megláttam a sima, szép punciját, és azt is észrevettem, hogy már csillog a nedvességtől Kriszti simogatása nyomán. Ahogy megállt előtte, Kriszti csókolgatta és markolászta a feszes fenekét, aztán szembefordult vele, és lágy csókokat kapott a szeméremdombjára is, egyre lejjebb. Beleborzongtam, ahogy feltolultak bennem az emlékek; néhányszor én is elkalandoztam a combjai között, és mindig vágytam rá, hogy visszatérjek oda. Szép és finom puncija volt, nem csodáltam, hogy vonzza Kriszti élénk nyelvét is. Mikor Era az egyik lábát kicsit megemelve a dohányzóasztalra tette, és végre jó hozzáférése nyílt, Kriszti mohón szorította rá a száját, és mélyen belenyalt. Era közben engem nézett, nagyokat nyögve és sóhajtva. Tolta a csípőjét barátnője szájához, ő pedig belemarkolt a fenekébe, és úgy húzta maga felé. Csodálatos látvány volt, ahogy rutinosan nyalogatta, élvezettel és átéléssel, nagyokat szívva a csiklójába, Era pedig hamar lehunyt szemmel élvezni kezdett.
Lenyúltam a nadrágomhoz, és megsimogattam a ruhán keresztül a farkam. Éreztem, hogy nagyon be vagyok már indulva, és arra gondoltam, igazán hagyhatnák, hogy legalább kiverjem közben. Egyre nehezebben maradtam nyugton, nem tudtam eldönteni, mit is várnak tőlem. Csak néztem, ahogy egyre vadabban nyalják-falják egymást, és nem úgy tűnt, hogy zavarná őket, bármit is csinálok én közben. De azért nem akartam kapkodni, hiszen a lányok is még csak az elején tartottak. Era szenvedélyesen nógatta Krisztit, hogy nyalja erősebben és mélyebben, közben pedig ő is levetette a pólóját. Neki sem volt oka panaszra, abszolút. Rendben, nem voltak akkora mellei, mint Krisztinek, de roppant formásak és kívánatosak, nekem mindigis tetszettek, és ebben a pillanatban bőven beértem volna azzal is, ha legalább az övét megsimogathatom. Ahogy rám nézett és sóhajtva, láthatóan bizseregve simogatta végig a meztelen testét, miközben Kriszti nyelve mélyen a puncijában mozgott, tényleg úgy éreztem, hogy nem bírom tovább.
Ám Erika mintha tudta volna, mi jár a fejemben, rám nézett azzal a szokásosan cinkos és szívmelengető mosolyával, amit képtelenség volt nem viszonozni, aztán eltolta magától lassan Krisztit. Segített neki felállni, és szembefordította velem. Kriszti is kedvesen mosolygott, tényleg úgy tűnt, hogy ezt jóelőre megbeszélték, és ő sem szégyenlősködik előttem. Megsimította a melleit, miközben Era levetkőztette alul is. Rajta egy passzentos, fehér szövetnadrág volt, ami igazán jól kiemelte az alakját, a formás fenekét és a szép lábait. Era rutinosan tolta le róla sok-sok simogatás és puszi kíséretében a ruhát, sőt még bele is harapott kicsit néhol, főleg a combján és a popsiján, amitől Kriszti felsikkantott és elpirult. Aztán a tanga is lekerült, és meztelenül álltak előttem mind a ketten. Era átkarolta hátulról a barátnőjét, a mellei alá nyúlt és finoman markolászta őket, miközben a vállára tette az állát, és rám néztek.
– Tényleg nagyon türelmes vagy – mondta Kriszti elismerően. – Azt hittem, nem bírod így tétlenül.
– Khm – köszörültem meg a torkomat. – Nem is bírom, már kezdek rosszul lenni, annyira felizgattatok – mosolyogtam. – Nagyon szépek vagytok mindketten… Együtt meg főleg.
– Én mondtam, hogy kedves, és egy igazi lovag – súgta Era Kriszti fülébe. A barátnője nem látta, hogy kicsit kidugta közben a nyelvét, csúfolódva, és rám kacsintott.
– Igen… – bólintott Kriszti, aztán Erára nézett, és összenevettek. – Megérdemli a jutalmat, ugye?
Még jobb lesz ez, mint képzeltem – gondoltam, miközben lassan elindultak felém. Én csak lestem, hogy mi lesz ebből, és már őszintén reméltem, hogy nem csak játszanak velem. A tekintetem sűrűn cikázott Kriszti és Erika testén, mindkettejükön bőven találtam volna látnivalót, ami érdemes az elidőzésre. Kicsit hagyták, hogy szemügyre vegyem őket közvetlen közelről, aztán mellém telepedtek a kanapéra, kétoldalról. Nem akartam én lenni az első, aki tapizni kezd, ezért visszafogtam magam, de mindjárt szemérmetlenül hozzám bújtak a meztelen testükkel. A kebleiket nekem nyomták, Era megpuszilt és átkarolt, Kriszti pedig lazán a lábamra tette a feszes combját, és megsimogatott vele. Először Era derekát fogtam meg, miközben megcsókolt. Imádtam a csókját mindig, annyira bensőséges és intim érzés volt vele smárolni, mint senki mással. A barátnőjére sandítottam, hogy nem fogja-e ez esetleg zavarni őt, de csak mosolygott, és a kezét a mellkasomra tette. A vállamon éreztem Kriszti puha mellét, biztos, hogy nem véletlenül simogatott velük, tudta már régóta, hogy engem is könnyen elbűvöl ezzel. Az is volt a következő dolgom, amint Era mosolyogva abbahagyta a csókot, hogy Kriszti keblei felé fordultam, és finoman megsimogattam őket. Nem húzódott el, hagyta, hogy kiéljem rajtuk a tapintás iránti vágyam. Az ujjammal megpiszkáltam a kemény bimbóját, mire felsóhajtott. Annyira szép volt, hogy képes lettem volna elveszni köztük.
Kriszti keze azonban lejjebb csúszott, és a farkamon állt meg, ami nagyot lüktetett a nadrágban.
– Era azt mesélte, nagyon szép farkad van – súgta a fülembe. Gondoltam, hogy párszor kibeszéltek már, nem lepett meg, és annyira nem is bántam. Mindig úgy éreztem, hogy nincs éppen szégyenkezni valóm. – Ugye megmutatod nekem is? – kérdezte, de nem várt engedélyt, máris az övemen matatott. Kicsatolta némi ügyetlenkedés után, aztán lejjebb tornászta a sliccemet, és türelmetlenül benyúlt a nadrágomba. Éreztem, ahogy felsóhajt, amikor megmarkolta, mintha már régen várt volna ilyesmire. Én is nagy levegőt vettem, nagyon jól estek a gyengéd ujjai a farkamon, és közben arra gondoltam, hogy Kriszti talán még inkább biszex, mint ahogy Era leírta. Elég mohón és kéjesen fonta az ujjait a farkam köré, aztán szorongatni és simogatni kezdte, miközben a melle remegett az izgalomtól. Era közben a nyakamhoz bújt és csókolgatott, az ingemen babrált az ujjaival, gombolgatta és simogatott egyre lejjebb a mellkasomon. Én a combjai közé csúsztattam a kezem. Nagyon izgattak a feszes lábai, az inas, erős combja, és a puha bőr a belső felükön, ami mind érzékenyebb és forróbb lett felfelé haladva. Éreztem, hogy már kellőképp kívánós, nyomta felém a csípőjét, és elég volt kicsit a puncijához közelítenem, már a kezemhez dörzsölte, simogatást kérve. Isteni volt végre megint érezni az ujjaimmal, nagyon nedves volt már, a csiklója pedig figyelemre éhes és duzzadt. Ahogy hozzáértem, éles kis fogaival harapott egyet a nyakamba, amitől összerezzentem, de a kezemet nem húztam el, inkább még határozottabban nyomtam rá.
Kriszti közben kíváncsian halászta elő a farkamat, hogy jobban megnézhesse. Ahogy kiszabadult végre a nadrágból, kényelmesen kinyújtózhatott. Kriszti gondos ujjai között hamar teljesen merev lettem, keményen lüktetett a farkam a kezében, ő pedig finoman hátrahúzta a bőrt, és az ajkába harapva nézte. Nem éppen finnyásan fogta meg, hanem rendesen marokra, amivel még inkább felcsigázott. Jól szemügyre vette, aztán törleszkedve búgta a fülembe.
– Tényleg szép… Olyan szopnivaló.
Erre lüktetett egyet a kezében, persze, meglódult a pulzusom, amikor ezt kimondta. Ahogy nekiállt fogdosni az ujjaival, tényleg úgy éreztem, hogy tetszik neki, simogatta és méregette. Nem panaszkodom, elég jól el vagyok eresztve méretileg, és mindig jól esik, amikor egy lány próbálja átérni az ujjaival, de nem sikerül neki. Kriszti is így járt, aztán tovább simogatta, míg egyre nagyobbakat sóhajtott.
– Mondd csak – súgdosott a fülembe kéjesen. – Era tényleg olyan jól tud szopni, mint ahogy nekem dicsekedett vele? Vagy csak vetített? Hm?
Mit is válaszolhattam volna erre… Lehet, hogy elfogult vagyok, de még senkitől sem esett olyan jól egy szopás, mint Erától, pedig azért akadt néhány nő, akinek megfordult a farkam a szájában. Valamit tényleg tudott, amit más nem, talán a szép, természetesen telt, érzéki ajkai miatt, vagy talán a gátlástalansága miatt volt olyan élvezetes, amit csinált, nem tudom. Lehet, hogy csak az orális fixációjához volt köze, hiszen imádott mindent, amit szájjal lehetett művelni. Vagy mindezek együtt. Összemosolyogtunk Erával, és sűrűn bólogattam.
– Mi tagadás, egy igazi őstehetség – mondtam, miközben az ujjam tovább piszkálgatta Erika érzékeny punciját. – Akármelyik pornószínésznő megirigyelné…
– Ó, tényleg? – mosolygott Kriszti, és komótosan le-föl kezdte mozgatni a markát rajtam. – Én máris irigy vagyok rá. De azt ígérte, tanítgatni fog.
Az egyik kezemben csodálatos, puha kebleket tartottam, a másik Era selymes punciján matatott, mi többet is kívánhattam volna? De ilyen az ember természete, ahogy Kriszti kimondta ezt, máris meglódult a fantáziám, és még többet akartam. Főleg, amikor hozzátette kacér hangon a fülembe suttogva: – Nem segítenél benne? Pont egy ilyen szép faszra lenne szükségünk hozzá…
Nagyot sóhajtottam, és ösztönösen megemeltem a csípőmet. A lányok együtt nevettek, szemlátomást élvezték, hogy mennyire fel tudnak izgatni. Persze nem akartam elrontani az örömüket, hagytam, hogy lássák csak rajtam.
Kriszti lehajolt, kinyújtotta a nyelvét, és körbenyalogatta a farkam végét. Akárcsak én, Erika is érdeklődve és mosolyogva figyelte, mit csinál. Kriszti kicsit el is pirult, de azért nem hagyta abba. Úgy tűnt, van némi lámpaláza, óvatosan kapta be a végét, és nagyon vigyázva kezdte szopni, hogy a fogával ne érjen hozzá. Kritizálhatnám most, hogy például túlságosan is óvatosan csinálta, hogy felesleges volt lehunynia közben a szemét, vagy esetleg hogy nagyobb szenvedéllyel is szophatott volna, de igazság szerint rettentően jól esett, amit művelt. Nem bírtam megállni sóhajtás nélkül, a farkam pedig nem is lehetett volna már keményebb, duzzadva lüktetett a szájában. Megsimogattam kicsit a haját és az arcát, hogy biztassam, és oldjam a feszültségét, ha van neki, de nem volt gond, egyre jobban belejött. Era azonban nem így látta. Kissé tapintatlanul nevette el magát, aztán odahajolt hozzá, és elkapva a tövénél a farkamat, kivette a szájából.
– Tényleg rád fér a gyakorlás – vihogott, és adott neki egy csókot. Szükség is volt rá, mert szavai miatt sértődötten nézett, de a csóktól megenyhült, és hagyta, hogy Era vegye kézbe az irányítást.
– Hadd lássam akkor, te mit tudsz – mondta fanyar mosollyal, és fejét a combomra ejtette.
Era hamiskásan vigyorgott, aztán néhányszor fel-le húzogatta a markával, miközben jó közelről nézte a farkam végét. Éreztem rajta a leheletét, és már előre bizseregtem az izgalomtól. Hát még amikor a nyelvét is kidugta, és kicsit megnyalintotta, hol rám, hol Krisztire sandítva. Tőle valahogy egészen másként esett, nem tudom pontosan, miért. Lehet, hogy tényleg nagyon elfogult vagyok, hiszen Kriszti is egy elragadó lány. De ahogy Era rám nézett azokkal az erotikától csillogó, mély szemeivel, és rendesen összenyálazta a farkamat, kezdett elborulni az agyam. Látszott rajta, hogy ő is nagyon kívánja, beindult a nyálképződése, és nagyokat sóhajtott. Úgy csókolgatta a makkot, mintha valami régi, kedvenc finomságot kapott volna meg, simogatva becézte az ajkaival, és a fogával is óvatosan karcolgatta, amitől megborzongtam. Egyáltalán nem zavarta, hogy már szivárgott belőle az előnedv, inkább elkeverte a nyálával, játszott vele és ízlelgette. Lassan tüntette el a végét a szájában, kényelmesen majszolgatva, igazi átéléssel nyögve, nekem pedig megfeszültek az izmaim. A két lány hátán, vállán, haján barangoltak a kezeim. Láttam Krisztin, hogy igazi érdeklődéssel figyeli, amint Era nagyot cuppanva először beleszívott a farkamba. Lassan kezdte szopni, nem kapkodta el, mégis kéjes szenvedélytől volt átitatva minden mozzanata. Néha lehunyta a szemét, máskor rám nézett ködös tekintettel, bűbájosan. Időnként csak tartotta a makkot a meleg, nedves szájában és simogatta a nyelvével, máskor pedig ütemesen szívta-szopta. Hol kényelmesen cumizgatta, hol erőseket szopott bele, és közben végig nyögdécselt, a nyála pedig bőven folyt. Én csak néztem sóhajtozva, és igyekeztem uralkodni magamon, hogy ne élvezzem túl hamar tele a gyönyörű száját. Telt ajkai puhán masszíroztak, a keze pedig a farkam tövén és a golyóimon kalandozott, izgatóan simogatva és cirógatva.
Aztán Kriszti türelmetlen lett, úgy gondolta, eleget látott, és ő van soron. Kivette a farkamat Era szájából, hogy mindjárt be is kapja, és próbálta hozzá hasonlóan szopni. Gyorsan tanult, máris egészen más érzés volt, ügyesebben használta az érzéki ajkait és a nyelvét. Közben Erával szemezett, aki kedvesen, de csalafintán mosolygott rá.
– Ez az, ügyes vagy. Tudom, hogy szereted. Lássuk is rajtad, ne félj kimutatni – suttogott neki, és puszikat nyomott az arcára. – Tudom, hogy tetszik, nagyon szép fasz. Szeretgesd meg…
Lejjebb hajolt, és a farkam Kriszti szájából kilógó részét kezdte nyalogatni, csókolgatni, aki pedig szófogadóan, egyre felszabadultabban szopott. Kezdett nagyon intenzív lenni az érzés és a látvány, a lányok hamarosan egymásnak adva szopták a farkam, nyalták, falták és kétoldalról csókolták, miközben rajtuk is látszott, mennyire izgatja őket ez a játék. Kipróbálgatták, ki mennyire tudja bekapni, de teljesen egyiküknek sem sikerült eltüntetnie a szájában, amin én elégedetten mosolyogtam. Hamarosan minden csupa nyál lett, a farkam és az ő arcuk is, ahogy hozzá és egymáshoz dörzsölték, egyre kéjesebbeket sóhajtva és nyögve. Era továbbra is tartotta közben a kezemnek a punciját, kicsiket mozgott és rándult a csípője, ahogy piszkáltam a csiklóját, és Kriszti melleit sem felejtettem el meggyúrni. Egyre vadabb és érzékibb lett a hármasunk, és éreztem már, hogy sokáig nem fogom bírni. Felváltva szívtak bele a farkamba nagyokat, találkozott a puha, izgató kis nyelvük rajta, és smároltak a makkomon, miközben engem bámultak sejtelmes tekintettel. Szívesen néztem volna ezt még órákig, de már azelőtt is nagyon felhúztak, hogy egyáltalán hozzámértek volna. Persze látták rajtam, hogy közeledek, az arckifejezésemen, a mozdulataimon, a sóhajaimon, de nem zavarta őket, inkább annál mohóbban szopogatták a farkam. A végén aztán Era hiába kérte vissza Krisztitől, ő már nem volt hajlandó kiengedni a szájából. Erőseket szívott bele, a nyelvével a szájpadlásához nyomta, és rám nézett a szép, csillogó szemeivel, mintha azt akarná mondani, hogy élvezz csak a számba, kérem a spermádat. Nem volt már erőm, hogy megvárassam, felnyögtem és nagyokat lüktetve, bő adagokban spricceltem el a csinos pofijába. Ő csak szívta és szopta közben tovább folyamatosan, nem hagyta abba, amíg egy csepp is jött belőle, és elégedetten nyöszörgött hozzá. Lehet, hogy próbálta összegyűjteni a szájában, csak nem teljesen sikerült, mert egy része kicsordult az ajkai közül, le a farkamon. Era résen volt, és nem habozott gondosan felnyalni, egészen Kriszti szájáig, ahol aztán apró puszikkal kért egy csókot. Mikor teljesen kiszívott belőlem mindent, Kriszti felé fordult, és kinyitotta neki résnyire a száját. Újra smárolni kezdtek, a lehető legizgatóbb módon. Hagyták, hogy lássam, ahogy spermával keveredett nyálat cserélnek, azt sem bánták, hogy az arcuk és az álluk is olyan lesz. Átölelték egymást, és igazán érzéki, hosszú csókba feledkeztek. Úgy tűnt, izgatja őket a közösen kinyert friss sperma íze. Én csak lihegve bámultam, mit csinálnak, és próbáltam magamhoz térni. A látvány nem engedett lelankadni, de azért hagytak nekem időt. Era a hátára feküdt a kanapén, Kriszti hanyatt döntötte lassan, és szétnyitotta a lábait, hogy közéjük másszon.
Érdeklődve figyeltem, hogyan tapasztja a száját Era felcsigázott puncijára, jó volt végre közelről, élőben látni ilyesmit. Era sokszor elmesélte, de van, amit nem lehet leírni. Ahogy Kriszti mélyen belenyalt, miközben a fenekébe markolt és átkarolta a szép, feszes combját, Era felsikkantott és hátraejtette a fejét. Ujjaival beletúrt Kriszti hajába, a szeméremdombját megnyomta az arca felé, és nagyokat nyögve vonaglott, mint akinek fájdalmai vannak. Kriszti mohón, erősen nyalta és szívta a punciját, olyan érzéki átéléssel, hogy nekem is összefutott a nyál a számban. Közben a szép kerek fenekét felém tartva felnyomta a levegőbe, szinte az orrom előtt volt kitárulkozva az ő hasonlóan szép és nedves, szétnyíló pinája, és gondoltam nem haragszik, ha ezt invitálásnak veszem, és én neki nyalok be mélyen, amíg a barátnőjével foglalkozik. Ahogy megérezte a leheletem, aztán a nyelvem a nagyajkain, belenyögött Era puncijába és még jobban kidomborította a fenekét, hogy jól hozzáférjek. Ezt bíztatásnak vettem, és nem is kérettem magam, belefúrtam a nyelvem a puncijába, és jól körbenyalogattam belülről. Továbbra is nagyokat nyögött és tolta felém, mozgatva kicsit a nyelvemen, míg ő sem hagyta abba a nyalást egy pillanatra sem. Aztán a csiklójával foglalkoztam, amit láthatóan nagyon élvezett, egészen kipirulva csókolta Era punciját. Előrenyúltam a nagy melleihez is, amik izgatóan ringtak lógva, a kanapét súrolva, és beléjük markoltam, amíg kitartóan nyaltam hátulról. Izgató volt látni és érezni, ahogy a két lány együtt élvezkedik, és közben ízlelgetni Kriszti vágyakozó punciját.
Aztán egy idő után felnézett Era öléből, és a válla fölött hátrasandított rám. Az arca csillogott a puncinedvtől, a tekintete pedig kicsit homályos volt az izgalomtól. A farkamra nézett, és az ajkába harapott, amikor látta, hogy merev és kemény. Hátranyúlt az egyik kezével és széthúzta a fenekét.
– Tedd be azt a szép nagy farkad, kérlek – suttogta, és tartotta nekem az éhes kis pináját. Én Erára pillantottam hirtelen, aki mosolygott, és alig láthatóan biccentett kicsit a fejével. Ezek szerint nem volt ellenére, ha kielégítem a barátnője faszhiányát, biztos úgy gondolta, inkább én, mint más. Úgyhogy mögé is térdeltem, megsimogattam a hátát, megfogtam a vékony derekát, kicsit megigazítottam, hogy tegye jobban szét a lábait, és közben élveztem, mennyire várakozva figyel. A pinája már abszolút kész volt, nedvesen csillogva nyílt szét, szinte folyt, és ahogy odatettem a farkam, szinte ráhúzta magát, mohón szívta be. Éreztem rajta, hogy rég volt pasival, nagyon finom szűk puncija volt, szorosan ölelte körbe a farkamat és izgatottan remegett minden mozdulatomra. Először csak félig toltam be neki, hogy szokja kicsit, de minden reakcióján az látszott, hogy kéri még, szóval tövig belesüllyesztettem, és a derekánál fogva erősen magamhoz szorítottam. Néhány pillanatig mozdulatlanul álltunk így, a kemény farkam lüktetett a szűk punciban, Kriszti pedig nagyokat nyögött, és nyalni is elfelejtett egy ideig. Era türelmesen figyelte, ahogy dugni kezdünk, és csak amikor Kriszti kicsit magához tért az első izgalomból, akkor húzta szét neki a punciját, hogy nyalja csak tovább. De Kriszti innentől nem tudott úgy rákoncentrálni, részben mert rövidesen lökdösni kezdtem hátulról, részben meg mert akkorákat nyögött és sóhajtott, hogy már attól kezdtem félni, fáj neki. De nem kellett mozgatnom magamon, felvette ő a ritmusomat és mozgott velem egyre gyorsabban és erősebben, mohón lökve hátra magát a farkamon. Era egy idő után fel is ült inkább hozzá, átölelte és csókolgatta, figyelte az izgalmát és hogy mennyire élvezi a dugást. A melleivel játszott, szopta és nyalta őket, míg Kriszti lehunyt szemmel kéjelgett a farkamon. Én kényelmesen markolásztam a fenekét és basztam hátulról, a farkam keményen duzzadt a szűk puncijában, és figyeltem, hogyan feszülnek rajtam a kipirult, nedves nagyajkai. Nagyon jól nézett ki a formás feneke és a vékony, kecses csípője. Era jól összenyálazta a cicijét, aztán amikor megunta, befeküdt alá, és a csiklójára nyomta a nyelvét, amitől Kriszti teljesen bevadult. A pinája úgy összerándult, hogy mozdulni is alig tudtam benne, nagyokat sikoltott és vonaglott, mindketten éreztük, hogy hatalmasat élvez. Harapta, markolta és nyalta Era combját, mert épp az volt előtte, miközben teljesen ráborult, nem is akarta tartani magát. Én nem álltam meg, dugtam tovább, míg Era folyamatosan nyalta, és mindkettőnk számára izgalmas volt, hogy együtt élveztetjük el.
Aztán amint lenyugodott, hálásan hátranézett rám és elmosolyodott. Hagytam, hogy kicsússzon belőle a farkam, persze megfontolt szándékkal, mert így pont Era orrához ért, ő pedig be is kapta gyorsan, ahogy vártam. Kicsit beljebb toltam a szájába és élveztem, hogy olyan készségesen leszopogatja.
– Akkor most valami újdonság következik – mondta Kriszti mosolyogva, mikor kipihente magát. Lekászálódott Erikáról, aztán engem ülőhelyzetbe tessékelt vissza a kanapéra. Kicsit bántam, hogy Era szájából ehhez ki kellett vennem a farkamat, de kíváncsi voltam, mit akar.
Era is felült, és zavartan, bizonytalanul mosolyogva mért végig engem.
– Nem is tudom – mondta, miközben szokatlanul félszeg tekintete megállapodott a farkamon. – Olyan nagynak tűnik. Nem is hiszem, hogy ez belém férne.
– Ne viccelj. Csodás lesz, meglátod – nógatta Kriszti. Megfogta a kezét, végigcirógatta a hátát, adott neki néhány csókot, és közben lassan vezette fölém, hogy az ölembe üljön. – Te irányítod, és ha nem esik jól, bármikor abbahagyhatod.
Láttam már, hogy nem csak a szopás gyakorlását tervezték mára, hanem mást is jóelőre megbeszéltek. Azt tudtam, hogy Erika technikailag nem szűz, tehát hogy nincsen már meg a szűzhártyája. Saját elmondása szerint egy barátnője már régen átszakította az ujjaival, de állította, hogy férfi nemiszerv még sosem járt benne, és úgy láttam akkor, hogy nem is izgatja a gondolat különösebben. Inkább a leszbik viszolygásával állt a témához. Hogy mivel és miért tudta meggyőzni Kriszti, azt persze nem sejthettem, de a gondolatra, hogy rám fog ülni, és én leszek az első, aki kipróbálhatja az – ilyen szempontból legalábbis – még érintetlen punciját, keményen ágaskodott a farkam.
Kriszti unszolására fölém térdelt, a mellkasomra támaszkodott, és mélyen a szemembe nézett. Biztos látta rajtam, mennyire kívánom, mert meg is jegyezte nyomban:
– Te csak maradj nyugton. Semmi hirtelen mozdulat – kötötte a lelkemre kissé aggódva. Én feltettem a kezem és megnyugtattam, hogy moccanni sem fogok, csináljon mindent úgy, ahogy akar. Bár legszívesebben magamra húztam volna, hogy jól megdugjam, és nehéz volt már elnyomni az ösztöneimet, visszafogtam magam. Tudtam, hogy bízik bennem, nem is indokolatlanul.
Kriszti Era mögé guggolt, megsimogatta a feszes fenekét és csókokat nyomott rá, miközben marokra fogta a farkam, és a helyére igazította. Egymás szemébe néztünk Erával, éreztem az izgalmát és ő is az enyémet. Úgy éreztem, még sosem voltunk ennyire közel egymáshoz. Kriszti izgatta kicsit a makkal a punciját, végigsimított vele a nedves ajkak között egészen a csiklóig, Era melle pedig előttem ringott. Vibrált köztünk a levegő, részemről nem is csoda, hiszen titkon már régóta áhítoztam erre. Megsimogattam a kebleit, aztán a combjára tettem a kezem, és gyengéden, nyugtatóan cirógattam. Kriszti tartotta neki a farkam, míg Era lassan elkezdett ránehezedni. Könnyen megtalálta benne az utat, hiszen nagyon nedves volt már, de hamar megéreztem, hogy tényleg milyen szűk a puncija. Épp csak a farkam vége kezdett becsúszni, máris megfeszült rajtam, és egy ideig tényleg úgy tűnt, túl nagy leszek neki.
– Lazulj el – mondta Kriszti, látva a problémát. Hátulról átkarolta Erikát, és csókolgatni kezdte a nyakát, tarkóját, arcát, miközben halkan a fülébe súgdosott. – Nyugi, nem fog fájni, engedd el magad. Élvezd, jó lesz, hidd el. Csak lassan, finoman. Mozogj kicsiket…
Folyamatosan simogatta a testét, gondoskodóan és szeretetteljesen, a kezei a hasán, oldalán, fenekén jártak, míg le nem nyúlt a csiklójához. Finoman dörzsölgette, és közben a farkam körül feszülő nedves ajkakat is végigsimogatta az ujjaival, Era pedig lassan kezdett felengedni. Óvatosan mozgott, eleinte aprókat, hogy alig éreztem, de Kriszti érintése egyre jobban felizgatta és ellazította, és hamar bátrabb lett. Ahogy fel-le csúszkált a farkam végén, tényleg minden önuralmamra szükség volt, hogy a szűk puncit megérezve ne lökjek én is a csípőmmel. Lassan, de éreztem, hogy egyre lejjebb csúszik belé, ahogy mozog, és kíváncsi voltam, mennyit tud magába fogadni. Ahogy hozzátágult kicsit, talán maga is meglepődött, hogy tényleg nem fáj, sőt nem is esik rosszul a kitöltöttség. Kriszti kitartó izgatásától egyre inkább kiült az arcára az élvezet, és egy idő után erősebben nyomta rá magát a farkamra, még többet kívánt magába.
Mikor rám hajolt és hozzám simult, boldogan öleltem át, isteni érzés volt mélyen benne lüktetni. Egy utolsó mozdulattal tövig elnyelte a farkamat a puncija, és a csípőnk egymáshoz ért. Akkor aztán hozzám bújt és sokáig nem mozdult, csak lihegett a nyakamba, én pedig simogattam a hátát. Úgy szorított a pinája, hogy el tudtam volna élvezni egy mozdulat nélkül, főleg amikor felemelte a fejét és gyengéden megcsókolt. Ennél közelebb már tényleg nem is lehettünk volna egymáshoz. Kriszti is mosolyogva a hátához simult, kínálta a kezemnek a melleit, hogy markolásszam. Ahogy a kemény mellbimbójához értem, érzékien belenyögött Era fülébe.
– Jó érzés, ugye, kicsim? Ahogy mélyen benned dagad… A méhszájadat nyomja a vége, érzed?… Mozogj lassan, basszatok…
Úgy tűnt, Krisztit is nagyon izgatja, hogy a barátnője egy pasival dug, egyre ott járt a keze Era puncijának és a farkamnak a találkozásánál, és szorosan simult hozzánk. Era hol velem, hol vele csókolózott, miközben lassan, óvatosan mozogni kezdett. A körmeivel karmolászta a vállam, cserébe én a fenekébe markoltam bele erősen, és megharapdáltam a nyakát, amit mindig imádott. Ezúttal is egyre vadabb lett tőle, végre felszabadultan élvezte a farkam feszítését, Kriszti simogatását, a hátát bökdöső mellbimbók érintését, a csókjainkat. Beindult a csípőmozgása és remegett a teste, én pedig éreztem minden rezdülését a punciján keresztül.
Továbbra is hagytam, csinálja csak a saját tempójában. Nem akartam sietni, és éppen elég intenzív érzés volt, ahogy mozgott a farkamon. Arra kellett vigyáznom inkább, hogy ne előzzem meg, és el ne élvezzek, mielőtt még igazán rákapna a dugás ízére. Az elboruló tekintetén láttam, hogy közel jár már ehhez. Amint teljesen sikerült megnyugodnia, és elmúlt a kezdeti feszültsége, szabadon átadhatta magát az ösztönös kéjnek, az újdonság varázsának, és valami olyannak, amit a barátnőivel sosem tapasztalhatott meg teljesen.
Márpedig mitagadás, hamar megtetszett neki. Egyre inkább élvezte, az arca elváltozott, sosem láttam még ilyennek. A puncinedve a golyóimon folyt, és teljesen tövig elnyelte a farkamat, újra és újra. Mind erősebben és gyorsabban mozgott. Ahogy a csiklója a farkam tövéhez dörzsölődött, hangosakat sikkantott a fülembe, a teste pedig nagyokat vonaglott. Nehéz volt már így bírnom, gondoltam mindenfélére, próbáltam elterelni a figyelmem, de Era tüzes teste rajtam túl erős ingereket szolgáltatott ehhez.
Kriszti megérezte a problémámat, és mellém bújt a kanapéra. Beletúrt a hajamba, aztán a fülembe susogott az izgató, kéjes hangján.
– Élvezz bele nyugodtan a puncijába… Locsold meg a méhét.
– Dehát… – akartam tiltakozni, de nem hagyta, hogy befejezzem.
– Shh. Nem lesz semmi baj. Szeretnénk kisbabát… – nyögte, én pedig hirtelen megértettem, mire megy ki a játék. Közben a mellét az arcom elé lógatta, és a számhoz érintette a bimbóját. Mohón kaptam rajta, a számba vettem, és erősen megszoptam.
– Ahh, ez az. Szóval… – folytatta, – szeretnénk, ha teherbe ejtenéd. Vagy őt, vagy engem… Mindkettőnket sokszor meg kell basznod ezután. Ah, de jól szopod a cicim… Ne hagyd abba… Az sem baj, ha mindketten terhesek leszünk, olyan szép lenne egyszerre. Ah… Nyugodtan gecizd tele a punciját, ő is akarja, látod…
Era bólintott, mikor ránéztem, és továbbra is hevesen mozgott a farkamon. Pedig nagyokat sóhajtottam már, és keményen duzzadva lüktetett a szűk puncijában, érezhette ő is, hogy sokáig nem húzhatom.
Mikor aztán megcsókolták egymást Krisztivel, és Era nyögve-sikítva, remegve és a vállamat karmolva elélvezett, a puncija olyat szorított a farkamon, hogy nem bírtam már ellenállni. Ráadásul Kriszti noszogatva nyalogatta és harapdálta közben a fülemet, amikor épp nem a cicijével simogatta az arcom.
– Élvezz csak… Csinálj nekünk babát… – súgdosta, és bár kicsit riasztott volna egyébként a gondolat, valahogy még ez is izgatónak hatott ebben a pillanatban.
Rendben, gondoltam, hát akkor legyen, ahogy akarják. Belemarkoltam Era feszes fenekébe, magamhoz szorítottam, és rendesen teleélveztem a finom punciját, a várakozásoknak megfelelően. Panaszra nem lehetett okuk, bőven kapott spermát. A szűk kis pinája kifejte belőlem az utolsó cseppet is, őrjítően masszírozta a farkam. Nagyokat lüktettem benne és hangosan nyögtem, Era pedig pihegve rám borult, és a nyakamat csókolgatta.
– Ez csodálatos volt…
Aztán ő sem sietett leszállni rólam, és nekem sem volt kedvem mozdulni. Kriszi pedig elégedetten mosolygott ránk.
Sokáig maradtunk így együtt, hárman simogatva és csókolgatva egymást. Igazán idilli élmény volt, és mondanám, hogy a legjobb egész életemben, dehát… Ez csak a kezdetet jelentette, egy hosszú és gyümölcsöző hármas kapcsolat kezdetét.
További Szextörténetek


Tetszik : 84 | Nem tetszik : 92
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like