Legutóbbi hozzászólások:
Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. |Szeretem a gecik fajtáját a számban


Még fiatal voltam amikor az egyik alkalommal amikor ott volt nálunk az egyik testi -lelki jó barátnőm akivel már sokszor kinyaltuk egymást és meztelenül kimentem az udvarra észrevettem,hogy a szomszédasszony meztelenül jött ki a lakásából és bement a disznóólba.

Rögtön szóltam a barátnőmnek Julinak,gyere csak ki. Ó is meztelen volt,mert élveztük egymás társaságát,hiszen tudtuk,hogy a szüleim és a testvéreim,majd csak este hét óra felé jönnek haza és élveztük,ahogy lengedeztek a szép melleink és meredezve mutattak előre. Mondtam a barátnőmnek,hogy a szomszédasszony bement a disznóólba meztelenül és felmentünk a góré tetejére és onnan gyönyörűen beláttunk a disznó ólba.

Meglepődtünk,mert az asszony elkezdte simogatni a disznók nemi szerveit és ezért le kellett hajolnia ma disznószarba. Ez egyáltalában nem zavarta sőt élvezte és még maga is bekente a melleit,majd s combjait és a nagy csupasz pináját.Aztán észrevettük,hogy az az egyik kandisznó felugrott az asszony hátára és a csavaros faszát elkezdte nyomni a pinájába ,de volt,hogy a seggébe csusszant bele. Az asszonynak a képén látszott ahogyan élvezi, majd segített a disznónak,hogy a pinájába is be tudja dugni a faszát.

Vagy tíz percig döfködtem mire leszállt a csajról utána egy másik disznó vette kezelésbe, majd egy harmadik és egy negyedik. Közben a csaj hátranyúlt és élvezte,hogy a kezeibe folyik a pinájából a disznógeci és elkezdte lenyalogatni a kezéről.

Mikor abbamaradt a kefélés a disznók farka hirtelen visszahúzódott erre az asszony felállt és úgy szarosan kijött a disznóólból. A két nagy kutya rögtön az asszony körül ugrált és próbáltak a hátára ugorni. Mikor a csaj megbotlott és térdre esett a nagyobbik kutya hátulról ráugrott az asszonyra és egyből betalált a disznó által telegecizett pinájába,míg a másik a szájába próbálta bedugni a faszát.

A két kutya már mielőtt az asszony kijött volna a disznóólból teljesen begerjedt,mert már kint volt a tokjából mindegyiknek a fasza. Nagyon tetszett nekünk ez a műsor és szívesen cseréltünk volna az asszonnyal bár akkor még mindketten szüzek voltunk. Mire az asszony észbe kapott már mind a két kutya a csomóját is bedugta a csaj pinájába és a szájába,majd vagy tizenöt perc múlva kicsusszantak belőle és bár rengeteget lenyelt az asszony a kutyageciből ami a szájába ment,de még csorgott belőle a pinájából meg különösen sok jött ki,mivel felállt és könnyen ki tudott folyni belőle.

Mikor felállt meglátott bennünket és odajött az elválasztó kiskapuhoz és fel volt háborodva amiért meglestük. Mikor bevallottuk,hogy szívesen cseréltünk volna vele akkor egy kicsit megenyhült és megengedte,hogy kinyaljuk a seggét és a pináját, akkor ízleltük először a disznók és a kutyák gecijét és mire tisztára nyaltuk az asszonyt egészen megtetszett az íze is.Az asszony odament a gémeskúthoz és a hideg vízzel lemosta magáról a disznószart és a kutyaszőrt, de mondta,ha van kedvünk próbáljuk ki mi is a disznókat és a kutyákat is.

Úgy is csináltuk. A disznók farka egész vékony volt és nem igen tudott kárt tenni bennünk és még megmaradt a szüzességünk, de a kutyák elvették. A kis tacskónak is aranyos kis fasza volt és először a hasalján kezdtük a kutyákat simogatni mire előbb a kiskutyának a fasza bujt ki ami köpött egyet bele a számba és a barátnőm az én számból nyalta ki a kutyagecit. Majd a nagyobbik a farkaskutya faszának a tövét simogattuk annak viszonyt hatalmas tizennyolc centi és három centi vastag fasza volt.

A szánkba is alig fért bele és valahogy ízletesebb volt a gecije mint a kis tacskónak. Először engem ugrott meg és eleinte a seggem lyukába akarta betolni a faszát, amit pár héttel később ki is próbáltam és majdnem jobban tetszett,mint amikor a puncimat feszítette. Amint sikerült neki belenyomni a faszát a még szűz kis pinámba hirtelen fájdalmat éreztem egy pillanatra, de pár perc múlva már nagyon is jól esett ahogyan kezdte kitágítani a pinám belsejét.

Aztán egyre jobban nyomta belém a faszát ami kezdett már fájni és éreztem,hogy belül valamit piszkál, de az asszony mondta nincs semmi baj valószínűleg elérte a méhedet és azt szurkálja, de ez is jól fog esni.Pár perc múlva elöntött egy gecifolyam majd egyszerre csak azt éreztem,hogy a pinám bejáratánál egy csomó igyekszik még nyomulni a kis pinámba. ez viszont kegyetlenül fájt.

Később amikor már kicsusszant belőlem a barátnőm elmondta,hogy nem hitte volna,hogy a csomó is be fog tudni menni,de szerinte csodálatos volt. Közben rengeteg geci folyt ki belőlem és a barátnőm és a szomszédasszonnyal közösen kezdték kinyalni a pinámat. Ez nagyon is jól esett.

Vagy tíz perc múlva a barátnőm is élvezhette a farkaskutya kefélését,de ő akkorát visított, hogy a szája elé kellett tennünk a kezünket,hogy ne nagyon hallatsszon ki mert valakik bejöhetnek és abból nagy botrány lehet. Én nagyon is meglepődtem amikor láttam mekkora a csomó amit én is éreztem és a barátnőm pináját is szétfeszítette.

Nagyon tetszett és már a következő héten megint aláfeküdtem a kutyának. a szomszédasszony engedélyével és közösen ittuk meg a kutyák gecijét,majd egymást nyaltuk ki.Ettől kezdve sokszor átmentem a szomszédba enyelegni a disznókkal és a kutyákkal és az asszonnyal is. Az egyik alkalommal nem figyeltünk az időre és megjelent az asszony férje és csak azt vettük észre,hogy valaki elkezdi fogdosni a melleinket.

Amikor az asszony elkezdett tiltakozni a férje közölte,vagy én is megbaszhatlak benneteket vagy így meztelenül kizavarlak benneteket az utcára. Így aztán rákaptam a férfire is és amikor az asszony nem volt otthon mindig keféltem a férjével és ő megtanított arra is,hogyan kell leszopni a férfiak farkát. Persze ebből az következett,hogy rengeteg férfi jött hozzá és azokkal is kefélnem és szopnom kellett.

Ha a férj elutazott ilyenkor mindig az asszonnyal élveztük a disznók és a kutyák kefélését,illetve egymás kinyalását.Közben én máshol is elkezdtem a keféléseket és lassan leszoktam a szomszédokról.Persze amikor lehetőségem volt mindig élveztem a nőkkel való szeretkezést és néha a kutyák faszát és a zacskójuk tartalmát a számba, de ez egyre ritkábban fordult elő.

A középiskolába egyszer pár napra mentünk kirándulni és én szerencsémre az egyik tanárnővel kerültem egy szobába éjszakára és a tanárnő amikor kezdtem levenni a melltartómat odajött és megfogta a melleimet,majd bekapta és elkezdte szívni. Ez nekem nagyon is tetszett,mire lenyúltam és a bugyijába a pináját kezdtem szétnyitni.

Pár perc múlva már meztelenül nyúltunk el egymással fordítottan szemben 69-es pózban.A kezem lassan becsúszott a hatalmas pinájába és élveztem,hogy nekem is kezdte feldugni a karcsú kezét ami kimondhatatlanul jól esett. Egész éjszaka jóformán egymást elégítettük ki. A négy éjszakában alig aludtunk valamit, de volt a harmadik éjszaka amikor úgy aludtunk el,hogy a másikunk pinájába volt a kezem az enyémbe pedig az övé.

Mikor hazafelé jöttünk előzőleg feldugott nekem egy vibrátort mondván,majd csak otthon vegyem ki és ha tetszett majd mondjam meg neki,mert ő ha nincs senki akivel keféljen ezt szokta használni. Meg sem álmodtam,hogy ez ilyen jó lesz bár sokszor füleltek a többiek mi ez a zúgás, de én nem törődtem velük és vigyáztam,hogy amikor ki kellett mennem pisilni sose legyek párban senkivel.

Mikor hazajöttünk mondtam a tanárnőnek,hogy ennyit egyszerre és egymás után még sose élveztem és hálás vagyok neki. ezért amikor neki sikerült felszedni valakiket és azok benne voltak mindig szólt nekem,hogy menjek el hozzá egy kiadós kefélésre. Ez is eltartott majdnem egy évig és a kanijaim is sokáig dugtak még akkor is amikor már nem voltunk kapcsolatba egymással.

Igaz az egyik komának nagy disznófarmja volt és ott igazán megint élvezhettem a kan disznók faszát.Azóta bár férjhez mentem, de igazán akkor érzem jól magamat ha valamilyen állat keféli a pinámat.Az elmúlt éjszaka egy huszki és egy amerikai préri farkas keveréknek a kimondottan vastag faszát élveztem és még most is fáj ha össze akarom zárni a combomat.Még ez is és így is jobb mintha férfiak kefélnek a gyenga alig öt centis vastag és huszonnyolc centis faszukkal
További Szextörténetek


Tetszik : 93 | Nem tetszik : 53
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like