Legutóbbi hozzászólások:
Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. | Evelin - Nagyon jó kis történet |Nagyapa megbassza fiatal unokáját


Ott tartottunk, hogy elküldtem apát, hogy hozza vissza anyát a nagyiéktól, mert nem hullhat szét a család egy elmaradt nyaralás miatt. Azért sejtettem, hogy ennél többről van szó.

Tehát apa elment anya után - csak úgy, telefonos bejelentkezés nélkül. Egyedül maradtam a házban az előző éjszaka és a reggeli ráadás emlékeivel. (Ez utóbbi közlését kihagyom, mert nem az a legjobb, ami történt.) Egész nap csak apán járt az eszem. Már kezdtem is bánni, hogy elküldtem, mert időközben újra kedvet kaptam hozzá, amikor délután hazajött - anya nélkül, szomorúan. A tekintetében láttam, hogy komoly a baj, ezért megint elővettem a kedves énem. Kérdeztem, hogy miért nem jön haza. Talán történt valami köztük? Erre nem válaszolt.

Meguntam a kedves figurát és a tetterőssel cseréltem fel. Mivel még csak 3 körül járt, azt mondtam apának, hogy összepakolok pár ruhát és megyek anya után. A nyaralásnak lőttek, így meglátogatom a nagyiékat és maradok is egy kis ideig, de az első, hogy hazaküldöm anyát. Apa tapasztalva a parancsoló hangnemet nem vitatkozott. Már tudta, hogy én vagyok a főnök - gyorsan tanul. Kiállt a garázsból, bepakolta a táskáim és irány a nagyi.

Apának még út közben megtiltottam, hogy beszéljen anyával vagy hogy jelen legyen, amikor én beszélek vele. Gondoltam, ha eddig nem sikerült neki helyrehozni a kettejük kapcsolatát, akkor ezután sem fog.

Anyát a régi szobájában találtam. Tudtam, hogy apa kipróbálta már a teljes arzenált: \"szeretlek\", \"ígérem\", \"a lányunk\", \"az életünk\", \"nem tudok nélküled\" és a végén az elmaradhatatlan \"gyere vissza\". Nem tudom, hogy ez kinél hat, de anyánál biztos, hogy nem.
Az én módszerem jobban bevált. Amikor bementem a szobába rögtön körülnéztem. Egy kis rendetlenség (na nem disznóól), valami halk nyávogás amit zene néven emlegetnek egyesek, anya nyúzott arca és kissé piros szeme, ami elárulja, hogy sírt. Ez az! Van remény. Már jó előre felkészültem így én is egy kisírt szem párral kedveskedtem neki, aminek a trükkjét még az iskolai évek alatt fejlesztettem ki. Szó nélkül a karjaiba estem és sírni kezdtem. Elsírtam, hogy mennyire hiányzik NEKEM - NEM APÁNAK, hogy hogyan tehet ilyet, hogy otthagy engem egyedül, csak mert rossz a kedve. Úgy a harmadik vagy negyedik mondatnál már ő is sírt. Végül beadta a derekát. Betuszkoltam a kocsiba, kivettem a saját csomagjaim és közöltem vele, hogy maradok egy kicsit. Persze mindezt azért, hogy egy kicsit kettesben lehessenek a házban.

Amikor elhajtottak, csak akkor kezdtem magamra gondolni. Most jól befürödtem. Itt vagyok a semmi közepén. A nagyiék egy tanyán laknak, ahonnét nem lehet sehova menni (legalábbis gyalog nem). Apa sehol és ha a parancsom szerint jár el, akkor még ma szeretkeznek anyával - nem velem. Az egyetlen közvetlen szomszéd, aki úgy 5 perc járásra van, egy elvált anya, egy kb. 10 éves kisfiúval, akitől nem remélhettem olyan izgalmakat, amikre vágytam.

Sebaj gondoltam, már úgyis lemenőben a nap. Lefekszem és holnap kitalálok valamit.
Néha bizony nem könnyű elaludni és az előző izgalmas nap és éjjel nem ment ki a fejemből. Próbáltam masztizni is, de már nem volt az igazi. Nehezen aludtam el.

Másnap reggel viszont fogva tartott az ágy, így 10-ig lustálkodtam. Azon gondolkodtam, hogy mit kéne csinálni az unalom ellen. Persze állandóan a szexen járt az eszem. A fiú a szomszédban még nem férfi. Az egyetlen, aki itt van, az a nagypapa, de ő 68 éves és nem túl fiatalos. Deres haja, elnyűtt arca, megrogyott lábai elárulják a korát. Hiába találtam izgatónak, hogy anyai nagyapámat is elcsábíthatom a nagyi házában, a papa látványa egy kicsit sem izgatott fel. Még úgy sem, hogy kívántam a szexet.

Feladtam. Itt csak ennyihez lehet hozzájutni. Felkeltem, gyors zuhany, aztán előkaptam a nagyi bringáját és azt mondtam, hogy elkarikázok a szomszéd faluba, hogy vásárolgassak. A nagyi rögtön adott is pénzt és egy bevásárló listát. Hurrá! Most aztán nem menekülök. A piros top és a valószínűtlenül rövid és feszülős naci, amit felvettem mehet a kukába, mert gondolom kitalálta a KO, hogy eszem ágában sem volt vásárolni, sokkal inkább portyára indultam és valahogy elment a kedvem az egésztől a tonnás csomagok gondolatától is.

Szóval alig vártam, hogy a távolinak tűnő faluból végül hazaérjek. Ebéd után ismét lezuhanyoztam, kerestem egy könyvet valamelyik polcon, felvettem a fürdőruhám bevettem magam anya szobájába és olvasgattam. A történet lebilincselő volt. Amikor először felnéztem a könyvből, azt láttam, hogy négy van. Hát kimentem egy kis napozásra a ház mögötti dombra, ahol már nem lát senki - még az sem, aki a házban vagy az udvaron van. Vittem a könyvet és egy plédet, ledobtam a fürdőruhám, hogy egyenletesen barnulhassak. Egy kicsit meg is csodáltam magam, de a könyv annyira érdekes volt, hogy inkább azt akartam tovább olvasni. Bele is merültem és nem vettem észre a vacsora hírével közeledő nagypapát, aki miután meglátta, hogy meztelen vagyok, hirtelen hátat fordított és úgy kért meg, hogy menjek vacsorázni.

Amikor rájöttem, hogy meglátott, hirtelen felkaptam a fürdőruhám és azzal próbáltam takarni magam egy pillanatig, aztán láttam, hogy hátat fordít és már nem szégyenkeztem. Csak később jöttem rá, hogy mégis megláthatott és arra is, hogy ennek ellenére nem szólt semmit hozzá. Azt gyanítottam, hogy elállt a szava, amikor megpillantott. Egy kicsit már fel is izgultam, de azután ránéztem és el is múlt az izgalmam, mert ugyanaz az idős, őszes férfi volt, aki már néhány órával ezelőtt sem tetszett.

Estebéd, könnyed társalgás az asztalnál, a nagypapa egy kicsit talán szótlanabb, de ez nála talán normális is. Este már nem volt kedvem olvasgatni. Letettem a könyvet és elindultam a zuhanyzó felé, de a nagyi szólt, hogy ne menjek, mert éppen akkor ment be nagyapa. A házban fülledt meleg volt, tehát úgy döntöttem, hogy odakint várom meg, hogy szabad legyen a fürdőszoba. Volt kint egy hintaágy, amire leheveredtem, de megint eszembe jutott apa és a vele töltött pásztoróra, úgyhogy felkeltem és sétálgatni kezdtem az udvaron. Hallottam, amint a zuhanyt megnyitja a nagypapa és láttam a fürdő ablakából kiszűrődő fényt.

- Úgyis várnom kell rá és nincs más - gondoltam és azzal egy lépéssel fent termettem az ablak alatti kis téglarakáson és belestem.

Amit ott láttam, attól kidülledt a szemem. Nem lehetett nem észrevenni nagyapa óriási hímtagját, ami görcsösen meredezett. Olyan volt, mint valami bálvány vagy hadvezér tiszteletére emelt oszlop. Majdnem olyan nagy volt (vagy legalábbis nekem úgy tűnt), mint a spray dobozok a polcon. Óriási makkja majd szétdurrant és a vastag erek kék sötétje vadítóan hatott a fehér bőrön. Nagyapa arcán látszott, hogy annyira elöntötte a vér, hogy fáj neki. Engem teljesen lenyűgözött és felizgatott. Tudtam, hogy azért történt vele mindez, mert engem meglátott és ez még jobban feltüzelt. Én vagyok a nagyapám vágya! A forróság elöntött és csak arra gondoltam, hogy őt is meg KELL kapnom. Ahogy ott álltam és bámultam végignéztem, ahogy zuhanyzik. Először csak zuhanyzott. Azután a meleg vizet elzárta és látszott, hogy az sem elég. Világos volt, hogy nem akar merev pénisszel kijönni, ezért végül csak azt öblítette hideg vízzel, amire végül a rúd megadta magát.

Ekkor csendben, hogy senki ne hallhassa, leszálltam a téglarakásról és bementem. Nagyapa éppen akkor jött ki a fürdőből. Befelé menet a szemébe néztem, ő visszanézett egy pillanatig elpirult, aztán lesütötte a szemét és úgy ment el mellettem.

Az éjszaka nehezen akart eljönni (pedig már akkor is későre járt), de eljött. Halkan felkeltem. Hálóinget már lefekvéskor sem vettem fel, hogy ne kelljen vele vacakolni. Csak egy bugyi volt rajtam. Odaosontam a nagyiék ajtajához és hallgatóztam. Semmi nesz. Óvatosan lenyomtam a kilincset és résnyire kinyitottam az ajtót. Még mindig semmi nesz. Az ajtót nyitva hagyva lassan lépdelve odamentem az ágyhoz a nagyapa oldalán és lassan befeküdtem mellé. Halkan megszólítottam.

- Tudom, hogy nem alszol.

Semmi válasz.

- Ne tettesd magad - mondtam és megsimogattam a mellét.

Éreztem, hogy gyorsan ver a szíve, ezért megcsókoltam. Már nem tudta tagadni, hogy nem alszik - a pénisze szinte azonnal életre kelt - és visszacsókolt. Simogattam tovább a fáradt, idős testét. Már nem találtam taszítónak. Sőt, nagyon vonzó volt. A kezem rá is tévedt a lényegre. Kemény volt és ahogy végigsimítottam, éreztem, hogy megfeszül kissé a teste.

Ennyi elég is volt. Megfogtam a kezét és lassan leszálltam az ágyról és ő is ezt tette. Miközben a nagyi nyugodtan aludt tovább, kisurrantunk a szobából a nyitva hagyott ajtón át az előszobába, ahol megvilágított minket a hold. Éreztem, hogy forró a testem. Megöleltem, rátapadtam a szájára és vadul csókolóztunk. Szavakat sem találok, hogy mennyire felizgultam attól, hogy nagyapa simogatja, markolássza a testem. Erőt vettem magamon és abbahagytam a csókot. Végignéztem a lángoló testemen. A mellbimbóim teljesen megkeményedve ágaskodtak, miközben a mellem zihált, a selymes combjaim a nagyapámra tapadtak, a bugyim nedves volt; tetszettem magamnak és éreztem, hogy meg kell érintenem a testem. Végigsimítottam a nyakam, a mellem, a combom... Még most is felizgat, ha rágondolok, hogy mindezt a nagyapám szeme láttára.

Nem akartam húzni az időt tovább. Megragadtam a kezét és beszaladtunk a szobámba. Azonnal az ágyra döntött és folytattuk a csókolózást. Nem tudtam betelni vele. Nagyapával csókolózom. Hihetetlen. Átfordultam, hogy én legyek felül. Csak az alsója volt rajta, amit elkezdtem lehúzni, miközben még mindig összeértek a forró ajkaink. Rájött, hogy meg akarom szabadítani a nadrágjától és ő is akarta. Egy pillanat alatt lekapta csók közben. Az ajkaim fel sem emeltem róla, amikor elindultam lefelé. A nyakán, a mellén egy kicsit elidőztem, de nem sokáig, mert meg akartam ízlelni azt a hatalmas tagot. Amikor a hasához értem éreztem, hogy görcsbe rándul a teste. Felsóhajtott.

- Ez az!

Nem bírtam tovább és kezembe vettem a szerszámot. Azonnal bekaptam. Alig fért a számba a vége és amikor bevettem, nagypapa rándult egy kicsit, így kénytelen voltam elengedni, de rögtön bekaptam újra. Az ösztöneim azt diktálták, hogy azonnal cibálni kezdjem, de a tudatom utolsó morzsáival még megfékeztem magam és lassan kezdtem szopni és nyalogatni. Rövidesen ez a cseppnyi józanság is köddé vált és egyre erősebben szoptam és szorítottam a rudat, miközben gyorsabban vertem. Néha még elkalandozott a szám rajta. Végigcsókoltam a tövén át egészen a golyóiig, aztán hirtelen vissza a végéhez. A nyelvemmel igyekeztem elérni a makkja tövében lévő vékony, hosszanti sávot és amikor sikerült, nagyapa hangos lett egy kicsit...

Gondoltam, elég volt az ő kényeztetéséből. Most már én jövök. Felcsúsztam a combjain és újra megcsókoltam, de ennél már sokkal többet akartam és szinte azonnal feljebb emelkedtem rajta egészen addig, hogy a mellem az arca magasságába kerüljön. Tudta, mit akarok. Rögtön neki is látott. A bal mellbimbómat be is kapta és a nyelvével lassan cirógatta, a jobbat pedig a kezébe vette és az ujjaival izgatta. A szám szélét harapdáltam. Kis idő elteltével már éreztem, hogy ez sem elég és elkezdtem mozgatni a csípőm nagyapa hasán fel-le. A laza bőre finoman simogatta a csiklóm, amitől halkan sóhajtozni kezdtem. A nedveim így is összekentek mindkettőnket, de még többet akartam. Kiemeltem a mellbimbóm a szájából, feljebb csúsztam, hogy a nyelvével elérhesse a csupasz puncim. Azonnal neki is látott, hogy örömet szerezzen. Tágra nyitotta a száját, miközben lassan benyújtotta a nyelvét a közepébe. Át a bejáraton. Ez valamiért nem tetszett annyira, de gondoltam, lesz ez jobb is. Nem is időzött ott sokáig. Kihúzta a nyelvét és bekapta az ajkaim, aztán csak az egyiket majd a másikat, visszatolta a nyelvét, megint kihúzta. A pinám már teljesen elázott és ekkor talált rá a csiklómra. Belenyomta a nyelvét, megragadta a fenekem mindkét kezével, beleharapott a pinámba, majd megint izgatni kezdte a csiklóm. Nem voltam magamnál. A testem vonaglott az arcán, a mellem zihált... Csurogtam.

Ekkor nagyapa úgy döntött, hogy elég ennyi az előjátékból. Felemelt, az ágyra döntött és megmutatta a faszát. Most volt csak igazán hatalmas. Az erek csak úgy feszültek benne. Rémisztő látvány volt, de ugyanakkor izgató.

- Gyerünk! - mondtam (vagy ordítottam, már nem tudom).

Nekilátott hát, hogy a szűk járatomba bepréselje a dorongját. Türelmesen odaillesztette, azután egy finom mozdulattal betolta egy kicsit. Éreztem, hogy szétfeszíti a bejáratom és felszisszentem. Ezt figyelte és azonnal leállt. Megcsókolt és megnyugtatott, hogy csak lazítanom kell és egy kicsit jobban szétnyitnom a lábaim. Engedelmeskedtem. Lassan továbbtolta az óriási dorongot, de csak nagyon kicsit, mert újra fájdalmat okozott. Amennyit sikerült benyomnia, az már elég volt, hogy elkezdhessen ütemesen baszni. Egyre jobb volt, ahogy csinálta. Egy kicsit mindig beljebb tolta, ahogy érezte, hogy nedvesedem és nyílok én pedig egyre jobban élveztem. Néhány lökés után el is öntött a forróság. Nagyapa érezte, hogy közel járok és még mindig lassan, de keményebben nyomta. Nem tudtam - és nem is akartam - parancsolni a csípőmnek, ami hullámzásba kezdett. Erre nagyapa is bevadult és gyorsabban kezdte nyomni a faszát, vigyázva, hogy nem nyomja mélyebbre vagy ne legyen túl gyors. A puncim begörcsölt. Hallottam, ahogy cuppog, amint az óriási lőcs járja. Megfeszültem. Éreztem, hogy alaposan megnedvesítem azt, ami majd szétfeszíti a fenekem... Elélveztem, miközben a partnerem is a csúcson járt. Az orgazmusom pillanatában éreztem, hogy megfeszül a teste, amitől még gyorsabban élveztem és én is megfeszültem, de úgy tűnt, nagyapa mégsem megy el. A vonagló testem alig akart engedelmeskedni, hogy felemelhessem a fejem és lenézzek. A gerenda félig bennem volt és kíméletlenül járt be-ki. A látvány, az izgalom, a röviddel azelőtti élvezés vagy az összes együtt? Megint elélveztem, csak most már nem bírtam csendben maradni (addig sem nagyon) és kitört belőlem egy olyan hang, amit még sosem hallottam és végre elöntött nagyapa spermája is. Egy kicsit csalódtam, hogy nem volt olyan sok, mint apáé, de azt hiszem, ez a korral jár. Nagyiban viszont nem csalódtam: semmit sem vett észre.

Nagyapa rám dőlt, bent hagyva a faszát a pinámban és megcsókolt. Milyen jó volt ez a csók. A puha ajkait el sem akartam engedni. Végül mikor már lelankadt elengedtük egymást. Mellém feküdt az ágyon és nagyot sóhajtott...

Természetesen tudtam, hogy miért sóhajtozik, de anélkül, hogy megszólalt volna, már a jól bevált zsarolással folytattam.

- Ne is mondj semmit! - kezdtem. Tudom, hogy azt akarod mondani, hogy ez hiba volt, meg hogy ezt nem szabad elmondani senkinek és hogy soha többet nem csinálhatunk ilyet.

Rémülten nézett rám. Ez volt az ajándékom. Imádom ezt a játékot. Ahogy érzem, hogy hatalmam van fölöttük, hogy bármit megtehetek velük. Ez az élvezet része.

- Akkor csináljuk, amikor én mondom. Ha ellenvetésed van, elmondom a nagyinak. Most menj vissza a szobátokba, mert még elalszol nálam és akkor lebukunk, amit ugye nem akarsz.


A nyaralás végül jól sikerült :). Másnap reggel még sokáig éreztem egy kis fájdalmat az esti szórakozás miatt, de nem bántam. Azt azonban meg kellett jegyeznem, hogy apa sokkal jobb volt, mert a nyelve verhetetlen, a pénisze befér a puncimba (nekem valahogy ez jobban tetszik, mint az, hogy csak félig fér be) és másnapra csak a szép emlék maradt, fájdalom nem.

Mivel aznap éjjel már nem akartam újabb menetet újdonsült szeretőmmel és egyébként is érdekelt, hogy apa alaposan megdöngette-e anyát, ahogy azt parancsoltam, még délelőtt telefonáltam neki, hogy délutánra vigyen haza, aminek engedelmeskedett is.
További Szextörténetek


Tetszik : 206 | Nem tetszik : 205
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like

2020-04-09 13:31:04
Papi
Én is jól megbassznalak!

_________________________

2020-08-31 23:26:03
Papi
Én is dugnalak!

_________________________

2021-03-21 10:46:17
Papa
Az én faszomtól is szétrepedne a pinád!

_________________________

2021-03-21 22:06:09
Jimmy Vogel
kurva gerci papa

_________________________