Legutóbbi hozzászólások:
Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. |Anyu és én basztunk


Hello mindenki. Én egy 17 éves srác vagyok és a kortársaimhoz hasonlóan még a szüleimmel élek. Bár apám munkája miatt gyakran hetekig nincs otthon, ezért az anyámmal való kapcsolatom lényegesen jobb. De pár hónappal ezelőtt ez a kapcsolat is megváltozott. Sajnos eddig nem volt túl sok barátnőm, ennek az a fő oka, hogy nem vagyok éppen sovány alkat, de persze az a nagyon kövér se. Egyik este úgy éjfél környékén, az ágyamon fekve csukott szemmel elképzeltem a világ legszebb nőjét, amint előttem táncol, és közben maszturbáltam. Annyira beleéltem magam, hogy szinte teljesen kizártam magam körül a világot, de ekkor éreztem valami hideget a lábamnál. Kinyitottam a szemem, és egyből észre vettem, hogy az ajtómat nyitva felejtettem.
Ahogy egyre jobban kitisztult a kép láttam, hogy valaki áll az ajtónál pontosabban anyám. Azonnal magamra rántottam a takarót és próbáltam valamit habogni. De ő csak annyit szólt, hogy most már aludj, és becsukta az ajtót.

Másnap reggel mire felébredtem a friss reggeli már az asztalon volt. Leültem, de anyám még nem volt ott a konyhában. Anyám már jócskán a harmincas éveiben járt. Kicsit teltebb nő volt, félrövid vörös haja pontosan passzolt az amúgy szép arcához. Háttal ált nekem, mikor megfordult és elindult felém, én valahogy nem bírtam a szemébe nézni. A reggeli csendben zajlott, alig szóltunk egymáshoz, és akkor is csak a legszükségesebbeket. De a reggeli végeztével anyám megtörte a csendet.
- Menj a nappaliba, beszélni szeretnék veled. - mondta teljesen nyugodt hangon. Tehát elindultam a nappali felé, pontosan tudtam, hogy miről akar velem beszélni.
Pár perc várakozás után jött is anyám, és leült velem szemben.
- A tegnap estéről akarok veled beszélni. - mondta.
- Tudom, és nagyon sajn… - akartam mondani, de ő közbevágott.
- Nem kel sajnálnod, teljesen természetes dolgot csináltál, de máskor azért ne hagyd nyitva az ajtót.
Azt hittem ezzel le is zártuk a témát, de ő folytatta.
- Mikor apád nincs itthon, én is szoktam csinálni, úgy hogy teljesen meg tudlak érteni.

Ezzel a mondatával annyira meglepet, hogy azt hittem, nem is anyámmal beszélek, de mikor rájöttem, hogy igen, eléggé megváltozott a róla alkotott képem.
Ezek után még kábé egy órát beszélgettünk hasonló intim dolgokról. Este azonban, mikor kimentem WC-re, láttam, hogy a mindig csukva tartott ajtaja nyitva van. Nem tudtam, hogy direkt vagy véletlenül, de mikor benéztem, láttam anyámat, amint háton fekve hevesen masztizik. Kb. egy perce nézhettem, mikor hirtelen abbahagyta és felém fordult.
- Gyere csak! - szólt rám

Félve bár, de odamentem hozzá. Mikor oda értem, leültetet maga mellé az ágy szélére, és csak annyit kérdezet, hogy:
- Volna kedved?
- Mihez?
- Néz le és megtudod! - mondta viccesen.
Én lenéztem és észre vettem, hogy a faszom már jó ideje merev. Ekkor ő lehúzta a boxerem és elkezdte simogatni.
- De anya nem lesz ebből baj?
- Nem, csak ne mond el senkinek! - válaszolta és bekapta a farkamat.

Hevesen cumizot, mikor azonban abba hagyta, rám nézet és azt mondta, most én jövök, tudtam mire gondolt, de féltem megtenni. De mikor széttárta a lábát és én megláttam csupasz punciját elszállt a félelmem, és hevesen nyalni kezdtem. Hallottam, ahogy anyámat ahogy minden erősebb nyalásnál felnyög. Kis idő múlva odaszólt, hogy használjam az ujjaimat is.
Ekkor feldugtam neki a mutatóujjam és azzal kényeztettem. Pár perc multán mondta, hogy elég lesz és térjünk a lényegre. Értettem a célzást és feljebb másztam az ágyon, éppen addig, hogy a farkam simán becsússzon a már jó nedves puncijába. Miközben a punciját dugtam, elkezdtem cumizni a mellbimbóit.
- Jobban csinálod, mint 16 ével ezelőtt, mikor még pólyás voltál. - mondta kéjesen, miközben nagyokat nyögött. Mikor elélveztem, anyám megszólalt:
- Te tényleg az apád fia vagy!
Én mellé feküdtem és átöleltem.
- Biztos, hogy nem lesz ebből baj?
- Biztos. – mondta higgadtan.
Úgy aludtunk el egymás karjaiban. Másnap délután apám hazajött és megkérdezte, hogy bírtuk egymással. Ekkor anyám rám kacsintott és átölelte apámat.
További Szextörténetek


Tetszik : 104 | Nem tetszik : 107
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like