Legutóbbi hozzászólások:
Koppany Kartal - Nagyon tetszik .És a pasik hogyan dugják meg a kutyusukat ? | Summi - Izgató | boy75 - Nagyon jó kis történet ! | Otteló - Nagyon izgato | János - Izgató kis történet. | Szili - Best! Szili ne má! | Lali vagyok - Nagyon tetszett. Fel is izgatott amíg olvastam. Jó lenne több hasonló témájú történetet olvasni. | Lacci69 - Tetszik,régóta érdekel a téma | jani - Nagyon jol is csinálták mert régi barátok voltak és most egymásé is lettek betejesedett egy régi vágyuk is a sex. | Muka geci - Jó a sztori enzós Niki | lalivagyok - Nagyon tetszik a történet. Izgató is. | faszpuka - szét baszott ez a sztori | Ejaku latte - Enzós faszkalap | bacsa xiaomi scooter - Az én nejem is rákapott a négerekre | Anna - F&*279;rjem mel megegyeztün bemehetek a fiamhoz &*279;jszakára. | Suki - Áááá Eszter MISI meghalok ááááá | Juraszik ChaCha - Gábor, szerinted ilyen oldalakra milyen emberek írnak? Bizt nem egyetemi tanárok- | Gábor - Miért érzem azt, hogy a legtöbb történetet egy fantázia mentes buta ember írta. Szép anyanyelvünk szókincsét, benne rejlö árnyalásokat ki kellene használni. | Peti - NE MÁ SZILI! | Pisók László - YEEEEEEEEEEEE |


Szextörténet keresése:

 

Használd a feleségem


Az egyik hétvégén amikor a nejemmel és a gyerekemmel az anyámékhoz menünk gyalog folyton felhuzigáltam a feleségem miniszoknyáját,hogy mások is gy9ny9rk9djenekj a combjában és a seggében. Persze mindig morgott érte miért mutogatom a hátsó felét. Nekem különösen tetszett,hogy gyönyörködtek a seggébe és ha behajolt a gyerekkocsiba mindig lehúztam a bugyiját is. Muszáj ezt csinálnod,ha nem vettél volna a szoknyád alá bugyit nem csinálnám,mert akkor a járásod hozzásegítette volna,hogy sokan a szoknyád alá láthattak volna ami nekem mindig is tetszett. Amikor behajolt a gyerekkocsiba a szoknyája felhúzódott a derekára én meg lehúztam róla a bugyit és kilátszott a nagy pinája is.

Nem egy férfi odaszólt nekem tetszik a csajod puncija.Annyiszor csináltam más,hogy nejem közölt,ha lehúz6od a bugyimat vedd is le ,hogy ne kelljen folyton lehúznod. Mikor befordultunk az egyik szeles utcába a szél felhajtotta a miniszoknyáját és ekkor én meg lehúztam ténylegesen a bugyiját. Jöttek mögöttünk fiatal srácok meg két idősebb koma és megkérdezték nem engednéd át nekünk a csajodat használatra.Nem. Kár mondta a nejem,mert akkor a komák biztosan előtted nagy örömödre megbasznának.Mikor megérkeztünk a szülői házhoz akkor vettem észre,hogy az egyik rokonunk is ott lesz.Persze amikor bementünk és a gyereket kiemelte a nejem a kocsiból a fiatal rokon megsimogatta a nejem csupasz fenekét. MAJD bevitte az ágyra és letette. Persze ott volt a nagybácsim aki már nem egyszer megbaszta a feleségemet ,mert valahányszor eljött b,hogy fürödjön nálunk utána mindig megbaszta a nejemet. Mikor megkajáltunk és lefektette a gyereket a nejem aludni közben az unokaöcs megdugta a nejemet, Aki elmondta,hogy végre megint megdugtak. Mikor kijött a nejem a szobából én bementem és mondtam a srácnak jó lenne ha megdumálnád apáddal vagy az anyáddal,hogy a jövő hét végén elvinnéd két napra a nejemet és az apád feltenne egy spirált a nejemnek és ha felteszi akkor naponta többször is megdughatnád ami mind a kettőtöknek is jól esne.

Mielőtt elmentek volna a srác szülei meg is beszélték és mondta is hogy a jövő hét rendben van.Mikor hazamentünk elmondtam a nejemnek mit beszéltem a sráccal és a nejem mondta is ez nagyon jó lesz mert így annyiszor kefélhetek bárkivel,mert nyugodt leszek hogy nem tudnak felcsinálni.Én csak petkóra gondoltam én másokra is.Végre így lefekhetek a szembe levő zenésszel is és te is meg tudod baszni a feleségét is.A jövő héten már pénteken délben elment a nejem ,mert már nagyon viszketett a pinája egy kiadás baszásra. Mikor hétfőn este hazajöttek elmondta,hogy egész vasárnap több férfivel is kefélt ,megismerkedett egy néger orvostan hallgatóval és örömére szolgált,hogy két órán keresztül egyfolytában baszta és annyira jól esett neki.

Ettől kezdve aki csak meg akarta baszni azzal mindig lefeküdt és lassan a környékben lakó összes férfi megbaszhatta.Te tőled kaptam ezt a lehetőséget és én nagyon örülök neki. Volt olyan vasárnap,hogy egész nap csak kefélt velem és annyiszor szopott le ahányszor megdugtam.

Két nap múlva eljött meglátogatni a munkatársnője és annak a férje,és a barátja.meg két másik munkatársnő is. Leültünk beszélgetni, majd megkérdezte sz egyik férj nem lehetne üveggel játszani. Hogy gondolod kérdezte a felesége ,hát ahogy az elmúlt héten próbáltuk,de nem nagyon állt fel a két barátodnak a farka sem.ívégül kiderült szeretne olyat játszani amit már másokkal is sokszor játszottak és mivel hallottam,hogy bözske is fel van spirálozva nem lehet gond a gyerekcsinálás miatt. Gondolod más is belemegy a játékaidba. Miről van szó kérdeztem,majd megmondta,hogy olyasmit játszottunk,hogy behoztunk egy boros üveget és azt megforgattuk és ha valahol megállt az illető köteles levenni magáról valamit- egy ruhát.

A végén amikor már egyikőjükön sincs ruha akkor úgy kell pörgetni,hogy ha lehet ne a férje dugja a feleséget hanem másvalaki. Ez persze nem jelenti azt,hogy megcsalás hanem egy kis szórakozás. Ha aztán sikerül mindenkinek mindenkivel dugni és öröme is van benne máskor is lehet ilyesmivel játszani. Minél több személy játszik annál változatosabb.

Elkezdtünk játszani és egy óra múlva mindenki meztelenül volt és nekem sikerült minden asszonyt megbaszni és aki ezt javasolta az négyszer elégítette ki a nejemet,Egy hét múlva már az összes lakóval csináltuk ezt.Másnapra beszerveztem nyolc néger srácot akik aztán a nejem munkatársnőit egész vasárnap felváltva dugták.


 

Tetszik : 2 | Nem tetszik : 1
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like