Szextörténet keresése:

 

Kirándulás kutyabaszással


Mikor még élt az anyád és felmentetek a hegyekbe pihenni,te találkoztál egy férfivel aki éppen a kutyáját sétáltatta. összejöttetek és a harmadik napon este elmentetek a közeli faluba megnézni egy filmet. Mivel a film este hétkor kezdődött és este 10ig tartott a sötétbe sikerült a komának megsimogatni a seggedet,majd mondtad neki inkább a melledet simogassa az jobban tetszik neked. Egész úton hazafelé úgy jöttetek,hogy kint volt a melled és nem zavart még az se hogy szemből jövő autós meglátott benneteket.Szinte eszméletlenül örültél annak,hogy a férfit nem zavarja a lógó melled látványa.

Mikor beértetek a faluba elraktad ugyan a melledet,de később megengedted a komának,hogy megint kivegye. érdekes volt ahogy bementél a lakásába,majd levette rólad a végig gombos ruhádat és az ölibe ültél,miközben meggyújtotta a kislámpát és lehúzta rólad a bugyidat.Élveztem ahogy szétnyitottad a lábadat és az sem zavart,hogy a koma kutyája megnyalta a szőrös puncidat.ekkor hátrahajtotta a koma a testedet a kutya meg rád ugrott és beléd dugta a farkát. Elzavarjam a kutyát ne,olyan jól esik. Régóta nem dugott már meg senki. Pedig nem azért vetkőztettelek le,hogy a kutyámmal dugjál.Gondoltam,de most hogy leszállt rólam a kutyád adjál egy kendőt,hogy megtöröljem magamat és ha van kedved te dugj meg.Nyugodtan belém engedheted a spermádat,mert nem lehet úgy sem gyerekem.A kutya közben lefeküdt a helyére és te meg lefeküdtél az ágyra és a koma kivette a farkát és magára húzott miután elölről megdugott. Alig fordultatok meg a kutya megint rád ugrott és a seggedbe nyomta a hosszú vékony faszát.Mikor megint kiélvezte magát a koma kutyája leszállt rólad és megkérdezted a komádtól mindig ezt csinálta. A nejem azért vált el,mert azt mondta sokkal jobban élvezi a kutyám hosszú faszát,mint a tiedét.

Legközelebb zárd be a kutyádat valahová ,mert nekem ez nem tetszik és nekem ez volt az első ilyen dugásom a kutyával és inkább veled dugok mint a kutyáddal. Felvetted a ruhádat és hazakísért a koma. Mikor bementél láttad,hogy anyád már alszik és ezért visszamentél meztelen és szóltál a komának csendben gyere velem és levetkőztetek fent és egész éjszaka basztatok.

Másnap elmentetek sétálni az erdőbe a koma megint alád nyúlt, közölted vele nincs rajtam bugyi és akkor dugsz meg amikor akarsz. Még két hétig minden éjszaka dugtatok és amikor hazajöttél lehetett látni rajtad,hogy kiélvezted a pihenést. Ekkor mondtam meg hogy láttalak lógó mellekkel sétálni,mert felmentem utánatok ,de anyád közölte elmentél moziba.Amikor hazajöttél és elmondtam mikor láttalak a férfivel felhívtál valakit és az elmondta neked,hogy hol fognak szőrteleníteni. Mikor én is beszéltem a barátnőddel ő mondta hogy szőrtelenítést akarsz és elhívott magához ,majd megdugatott a kutyájával és te le is szoptad a kutyáját.Azóta rendszeresen keféltetek a kutyájával és nem érdekeltek a férfiak,csak a kutyák.


 

Tetszik : 7 | Nem tetszik : 4

like        like