Szextörténet keresése:

 

Faszverő történet


23 éves fiú vagyok. Ma átfutottam az egész topicot, és vannak benne érdekes dolgok. Jómagam is sok mindent kipróbáltam már, gyakran verem ki magamnak, főleg mikor nincs barátnőm. Előfordul, hogy naponta többször is csinálom, általában semmi különlegeset nem viszek bele a dologba, de már kezdetben is érdekeltek az extrém dolgok. Izgat, ha mások közelében csinálom (lányok közelében!!!), ha van esély rá, hogy észrevehetnek, és én is próbáltam már különféle helyeken, néha talán túlzásokba esve, de szerencsére még sosem buktam le, nem származott gondom a dologból, és azt hiszem, amíg másokat nem sértünk vele, bármit ki lehet próbálni saját magunk izgatására.
Elkezdem mesélni, velem milyen dolgok estek meg, és ha történeteim érdeklődésre találnak, akkor folytatni is fogom őket, van pár érdekes sztori a tarsolyomban. :)
12 éves voltam, ötödik osztályos, mikor először csináltam. Messzebb menő emlékeim nincsenek, hogy előtte bármikor is komolyabban foglalkoztam volna a szerszámommal, de mint minden kisfiút, engem s izgattak a kukacommal való játszadozások.
Egyik osztálytársam volt, aki bevezetett engem és még más osztálytársakat is, hogyan lehet a fütykösünk húzogatásával eljutni az orgazmusig. Jó érzés volt ezt megtapasztalni, és onnantól fogva minél többször szerettem volna újra átélni, milyen is, amikor elmegyek. Talán azért, mert a suliban tanultam meg az egészet, eleinte otthon nem is igazán csináltam, csak délutánonként a napköziben. Mikor leckét kellett csinálni, gyakran képtelen voltam koncentrálni a feladatokra, és ilyenkor a nadrágomba nyúltam, óvatosan, hogy senki se vegye észre, persze a körülöttem ülők tudták, de mivel ők is gyakran csinálták, ebből nem csináltunk külön műsort, fedeztük egymást. Mikor olvasás volt a feladat, a nagy könyveket nyitva az ölünkbe tettük, és elővettük a farkunkat, hogy kiverjük. Ebből a többiek, a lányok, a tanárnő (egy idős, szőke, asszem parókás nő) nem vett észre semmit, bár emlékszem, mikor egyszer már jobban benne voltam a dologban, és közeledtem a csúcs felé, a tanárnő megkérdezte, hogy jól vagyok-e, mert nagyon ki vagyok pirulva. Persze mondtam, hogy semmi bajom, de biztos nagyot nézett volna, ha tudja, mit ügyködök a pad alatt. Onnantól fogva gyakran vertem ki a suliban, és sok extrém dolgot is műveltem.
Például egyszer a napköziben hárman (a srác, aki megmutatta, hogy kell csinálni, egy másik osztálytársunk és én) a leghátsó padba ültünk, elővettük és verni kezdtük. Megfogtuk egymáséit, és kicsit vertük is egymásnak, de ez csak egy rövid ideig ment így. Szerencsére ilyet azóta sem kívánok, és nyugodt szívvel vallhatom magam 100%osan heteronak, de akkor a \"gyermeki\" kíváncsiság fűtött bennünket, és hát ugye mindent ki kell próbálni. :)


 

Tetszik : 4 | Nem tetszik : 4

like        like