Legutóbbi hozzászólások:
Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. | Evelin - Nagyon jó kis történet |Eroikus sztorik


A derekamnál fogva elkezdett húzni maga után a hálószoba felé és én, bár remegtek a lábaim, ellenállás nélkül mentem Vele.

-Ez itt a fürdő? – kérdezte, ahogy elhaladtunk a résnyire nyitott ajtó mellett. Akartam volna felelni, hogy igen, de a szívem éppen a torkomban dobogott, hang nem jött ki mellette, úgyhogy csak bólintottam. Beérve a szobába leültetett az ágyra majd elengedett és egy pillanatra azt hittem, elmegy.

-Az előbb megfogtam a kutyákat, kezet mosok – közölte, majd kiment.

Hallottam, hogy folyik a víz a mosdóban. Képtelen voltam elhinni, hogy ez történik. Most szexelni fogunk? Nem, az lehetetlen, az emberek a házastársukkal szexelnek és nekem nem ő a férjem, sőt! Ostoba liba vagyok, mit is akarna tőlem, csak átjött, mert akar valamit, talán segítséget. Én nem vagyok az a fajta nő, akire hajtanak a férfiak. Hülyeségeket képzelek, ha bejön majd megkérdem tőle, mit akar. Számtalan történetet olvastam és hallottam szeretőkről, de ezek javát nem nagyon hittem, azt pedig végképp lehetetlennek gondoltam, hogy velem ilyesmi előfordulhat. Délután biztosan csak véletlenül szórakozott velem. Azt kívántam, bárcsak ne lenne ez a pasi ilyen izgató, a teste, az életvitele az egész személye. Akkor tudnék tőle távolságot tartani és nem éreznék késztetést, hogy figyeljem, nem bizseregnék, ha hozzám beszél.

Visszajött, én pedig a fene nagy erkölcseimmel és a kétkedő gondolataimmal eltelve ott ültem az ágy szélén, mint egy hűséges, szófogadó kutya, éppen úgy, ahogy otthagyott. Leült szorosan mellém.

-Jól gondolom, hogy tetszem neked? – kérdezte gyengéden, nagyon kedves és igazán bizalmat ébresztő mosollyal.

-Igen – feleltem. Nem tétováztam, amit gondoltam, kimondtam. – Mit akarsz tőlem?

-Én úgy tenném föl a kérdést, hogy mit akarok neked. Két éve lesz, hogy itt lakom, azóta figyellek. Egész nap hol a ház körül dolgozol, hol a kencéidet főzöd. Kiviszed a dolgaid a piacra, néha beszélsz valamelyik szomszédasszonnyal, de ettől eltekintve magányos vagy. A férjed nem sokat foglalkozik veled.

-Én szeretek így élni – feleltem, mert nem nagyon tetszett, hogy úgy éreztem, rosszat mond a férjemre.

-Az lehet – mondta és odanyúlt a nagymamától kapott flanelpizsamám legfelső gombjához és kioldotta. – De ez azért van, mert nem tudod, hogy lehet másképp. Egy királylány élhet magányosan az üveghegyen túl, de élhet királynőként, uralkodva az alattvalóin.

Újabb gombot oldott ki.

-Azt akarom, hogy királynő légy! – Még egy gomb. – Én pedig a hűséges alattvalód, aki szolgál téged.

Még egy gomb…

Rámnézett, miközben az utolsó gombot is kioldotta, majd lehúzta a vállamról a vaskos ruhadarabot.

-Gyönyörű vagy, mint egy istennő – sóhajtotta és rámborult.

A félelmem csaknem elszállt, erőt vett rajtam az izgalom és a kíváncsiság. Már tudtam, mire képes és óvatosan homorítottam, hogy biztosan rátaláljon a melleimre. Simogatott, csókolgatott, majd türelmetlenül hanyatt döntött. Azt hiszem, élvezte, hogy hajába túrok, hogy ölelem és az ujjaim boldogan pásztázzák végre a hőn óhajtott testet. Segítettem levenni a felsőjét. Fantasztikus szőr borította a mellkasát, túrtam, markolásztam, közben ahol elértem, az állát harapdáltam.

Nyelve a fülcimpámmal játszott, a szuszogását a fülemben hallottam, ahogy rám lehelt, megbizseregtek az idegszálaim, az impulzus lefutott az ölemig. Balja a mellemre tévedt, körbesimogatta és a szájához emelte. Nyállal benedvesítette és hol a nyelvével, hol az ujjaival izgatta. Lassan elvesztettem az önuralmamat, őrülten izgatott, éreztem, ahogy forró nedvesség önti el a puncimat. Már nem voltak kétségeim, rohadtul nem érdekelt, hogy nem a férjem, egy dolgot akartam, kefélni vele!!

Amikor a jobb mellemet vette kezelésbe, már megállíthatatlanul, sőt szemérmetlenül hullámzott a csípőm. Ő pedig vette a jelzés. Apró csókokkal haladt lefele feszes hasamon, egy pillanatra megállva, hogy nyelves csókkal ízlelje meg a köldököm. Megfogta a pizsamanadrágom és elkezdte lehúzni rólam, megemeltem a csípőmet, majd fölemeltem a lábaim, hogy segítsek neki. Azt hiszem, ez volt az utolsó pillanat, amikor az erényesség szikrája még fölvillant bennem és egy röpke percre megijedtem, mi lesz még itt: oda fog nyúlni ahova a férjemen kívül törvényesen senkinek sem volna szabad!

Lekerült a pizsama, visszaengedtem a lábaim az ágyra és akkor megláttam, amint ott térdel a szétnyitott, felhúzott combjaim közt a csupasz, gyönyörű felsőtestével. Az agyamból kitörlődött minden más, már nem is volt agyam, csak egy puncim volt, amit táguló pupillával bámult, ami szinte remegett a vágytól, hogy befogadja.

Átkarolta a combomat, lassan csókolgatva, harapdálva, a nyelvével körözgetve haladt könyörtelenül a forró cél felé. Amikor megérkezett, nem kóstolt bele azonnal. Tett egy kitérőt a borotvált Vénusz-dombra, ahol egy keskeny, rövidre igazított „leszállópálya” csík várt rá, hogy orra hegyével végigcirógatva elvezesse a nagyajkak találkozásában lévő kis szöglethez, amihez egy pillanatra ravaszul hozzányomta a nyelvét.

Gondos, alapos munkába kezdett. A térdeimet teljesen széthúztam, kitártam a combom, hogy ne okozzak csalódást, mindent megtaláljon, amit csak akar és én élvezhessem a kaland minden másodpercét. Párnát rántottam a fejem alá, hogy ne csak érezzem, lássam is őt és amit tesz. Majdnem megőrültem a türelmetlen vágytól. A puncim rettentően nedves volt de ő az ujjait is alaposan megnedvesítette a nyálával. Hüvelyk és mutatóujja közé fogta a nagyajkaim és az ujjait teljes hosszukban le és föl csúsztatta rajtuk. Hosszan időzött vele, néha nyelvével is rásegítve és közben folyamatosan figyelte a reakcióimat. Nem csak kéjes volt, hanem egyben ellazított, teljesen átengedtem magam neki, a csípőm időnként önkéntelenül követte a mozdulatait, egyre csak sóhajtoztam.

Aztán áttért az apró kisajkakra. Hihetetlen gyengédséggel masszírozgatta őket ugyanígy, eloszlatva belőlem a maradék félelmet és feszültséget is, majd nedves mutatóujjával rátapintott a klitoriszra. Óvatosan cirógatta körbe-körbe, majd az ellenkező irányba. Majd odahajolt és ajkai közé vette, mint valami ékszert, gyöngéd puhasággal rászorított, közben nyelvével cirógatta. Eszemet veszítve bámultam rá, a lepedőt karmolásztam, ha nem fogja a combjaimat, az ölemet félőrültként rángattam volna. Aztán elengedett, nem tudtam féket kötni magamra, lucskos puncim önálló életre kelve mozgott le föl, nyomulva a kibírhatatlanul édes nyelve felé.

Azt hittem, itt a vég, amikor belémnyúlt. A középső ujjával ki-be-oldalt simogatta, masszírozta belülről a hüvelyem, tenyerét fölfele fordította és mintha az ujjával intett volna „gyere ide”. Fejével elemelkedett a puncimtól, közben bevezette a hüvelyembe óvatosan a gyűrűsujját is, mindkettővel gyöngéden rátapintott a G-foltra. Hüvelykujjával rátalált a csiklómra, kisujjával lejjebb csúszott a popsimra. Miközben így jobb kezével hatalmában tartott, állandóan változtatva a masszírozás erősségét, mélységét és sebességét, baljával a hasamon át felcsúszott a mellemre, hogy azt is kényeztesse.

A többi esemény már összefolyik, nem tudom, meddig tartott. Tán még láttam az arcát, tán még elkaptam egy villanásra a szemeit. Forogni kezdett velem az ágy, a szoba, a világ. Mélységes mély hullám tört elő, a helyét lokalizálni lehetetlen, végigcirógatta a testem, majd a következő hullám már lökött, az ezután következő pedig van cunamiként rohant és vágódott neki minden porcikámnak. Én nem tudtam, hogy ez orgazmus, nem tudtam, hogy ilyen is lehet egy orgazmus! És mielőtt csendesülni kezdett volna, elindult a következő, újabb hullám csapódott a fejtetőmig. Aztán a következő...

A tagjaim reszkettek, már nem nyögtem vagy sikoltottam, hanem csak hüppögtem, kicsordultak a könnyeim. A világ tetején voltam, a csúcson, emberien, egyedül, egy Férfi két kezében.

Csak lassan csendesedett, és ő lassan engedett el, simogatott és a karjába vett, hogy megnyugodjak. Hozzábújtam, mellkasához szorítottam az arcom, átöleltem. Különleges lelki kielégülést éreztem.

Aztán elengedett, fölkelt mellőlem, betakargatott, adott egy puszit a homlokomra és azt mondta:

-Aludj jól, az ajtót majd bezárom.

Fogta a pulóverét és kifele indult. Ekkor döbbentem rá, hogy még csak le sem vetkőzött teljesen. De szólni sem volt erőm, nemhogy tenni valamit. Szinte azonnal elaludtam.\"
További Szextörténetek


Tetszik : 81 | Nem tetszik : 86
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like