Legutóbbi hozzászólások:
Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. |DD mellek


Minden izmom csomókban állt az egész napos gereblyehúzogatástól és öntözőkanna cipeléstől. Fáradtan, izzadtan és rendkívül mocskosan ettem meg a vacsorámat a terasz lépcsőjén ülve. A lemenő nap sugarai már nem voltak olyan erősek, lehúztam egy takarót az egyik székről és a vállamra borítottam. Szerettem a teraszon így piknikelni egy fárasztó kerti nap végén. Amikor végeztem, lerúgtam a papucsom és mezítláb mentem be a házba. Gondosan bezárkóztam, majd a fürdő felé vettem az irányt. A kerti munkában a legjobb az este, amikor a feladat elvégeztetett és a testemről elkezdem levakarni az egész nap során a pórusaimba ivódott koszt.

Felkapcsoltam a villanyt, magamra csuktam a fürdőszoba ajtaját, megnyitottam a kádtöltő csapot és vetkőzni kezdtem. Váratlanul belém nyilalltak a kora délután eseményei és tökéletesen érzékeltem, hogy a szomszéd ház sötét ablakából figyel engem. Már bosszúsan nyúltam volna a függöny után, amikor meggondoltam magam. Eszembe jutott, hogy ez a legtökéletesebb lehetőség elégtételt venni Rajta. Olyan műsort adok, amit megemleget! Az ablakban hevert a férjem zsebrádiója, amit mániákusan hallgatott. Bekapcsoltam és gyors mozdulatokkal kerestem egy kis zenét.

Táncolni kezdtem, eleinte bátortalanul, majd egyre jobban belefeledkeztem és széles csípőmozdulatokkal éltem át egyre inkább a zenét. Kiszedtem a hajcsatjaimat és hagytam, hogy az összekunkorodott fürtök leomoljanak a vállamra. Bevontam a fejem is a mozgásba és néhány fordulattal szétráztam az egész hajamat. Lassan kigomboltam a nadrágom és hol elölről, hol hátulról megmutatva az ablaknak az előbukkanó bugyimat, szépen lassan, riszálva leengedtem magamról. Az alsóneműm nem éppen egy sztriptízhez való tanga volt, csak egy egyszerű „kertész” fazon a kedvenc színemben, pirosban. A póló következett, amit a délután elszakadt trikóm helyett vettem föl, ezúttal melltartót is húzva. Levettem, de nem dobtam le rögtön: a kezem közt kifeszítve néhányszor végighúztam a melleimen, majd átvettem a lábaim közt és lassan, a zene ütemére előre-hátra húzogattam, a csípőmet éppen ellentétesen hintáztattam.

Hátrébb léptem az ablaktól, a lámpa alá, hogy tökéletesen vetüljön rám a fény, majd hátranyúltam, kikapcsoltam a melltartóm és lassan, egyenként leemelve az „ikrekről” a földre dobtam. A D kosaras push up egy kissé szorította őket mindig és miután boldogan kibuggyantak a napvilágra, át kellett masszírozzam őket, hogy kellemesen helyreálljon bennük a keringés. Tánc közben sokáig és élvezettel markolásztam mindkettőt, míg már nekem is tetszett annyira, hogy a mellbimbók elkezdtek kiemelkedi a vackukból.

A kegyelemdöfés következett, a bugyi. Mintha csak szemérmesen tenném, hátat fordítottam, majd a zenére finoman riszálva lekezdtem lefelé húzni magamról. Ennél a részénél egy kicsit elbizonytalanodtam, nem megyek-e túl messzire, vajon minek néz majd engem ezután egyfős közönségem? De aztán nem hátráltam meg, úgy voltam vele, ha már lúd, legyen kövér. Izguljon csak rám, kívánjon csak meg, ha már volt képes engem délután felhúzni majd magamra hagyni! Végül úgy tettem, mintha a fenekem is szorításból szabadult volna, akárcsak a cickóm és elkezdtem két kézzel dörzsölgetni.

Egy percre abbahagytam a produkciót, elzártam a kádcsapot és a zuhanyfülkéhez léptem. A zuhany ajtaja éppen az ablakra nézett, hát gondoltam még egyet, nem húztam magamra a kabinajtót, hanem vállalva a kockázatot, hogy minden csurom víz lesz, nyitva hagytam, hadd élvezzen már szegény magányos szomszédom valami újdonságot is!

Megnyitottam a csapot, hagytam, hogy a víz bejárja a testemet. Annyira jólesett, hogy tejesen megfeledkeztem a kis színjátékról. Tusfürdőt nyomtam a hablabdára és élveztem, hogy a sarat lemosom és a verejtékszagot fölváltja a levendula illata. Élveztem, ahogy a hab lassan csúszik lefelé a vállamról a kulcscsonton keresztül a keblemre, ott kettévált, kanyarogva alábukott, majd a hasamon felgyorsulva jutott tovább. Leemeltem a zuhanyrózsát és lassan végigpásztáztam minden porcikámat. Amikor a cicimhez értem vele, rögtön eszembe jutott egyfős rajongótáborom, aki még valószínűleg mindig ott ül az ablak előtt és bámul.

Megemeltem a mellem és míg a kezemmel könnyedén kényeztettem, a zuhanyból a vízsugarat egyenesen a bimbóra irányítottam. A hatás nem maradt el, előbukkant rövidesen mindkettő, mintha csak azt mondanák: látod, még nem vesztünk el!

Lefele haladtam a zuhanyrózsával. Van egy kedvenc „helyem”, ahová igencsak szívesen irányítom a vízsugarat. Felléptem bal lábbal a zuhanytálca szélére, fogtam a zuhanyrózsát, leengedtem a lábaim közé, majd lassan, finoman elkezdtem célra tartani, másik kezemmel pedig egy kis habos tusfürdővel rásegítettem. Egy pillanatra átfutott az agyamon, hogy befejezem a művet, hadd guvadjon a kukkolóm szeme, de aztán végül nem tettem meg. Gyorsan elzártam a csapot, kiléptem a kabinból, berántottam az ablakon a függönyt, majd megkönnyebbült sóhajjal beleereszkedtem a kád vizébe.

Kuncogtam magamon, baromi viccesnek találtam a hülyegyerek viselkedésemet és azt reméltem, mindent jól látott és most legalább egy kicsit eszi a fene.Kellemes, langyos volt az éjszaka. Úgy döntöttem, ma először ezen a tavaszon nem zárom be az ablakot. Bukóra nyitottam hát és behúztam a sötétítő függönyt. Fölvettem a vastag flanelpizsamámat, amit a nagymamámtól kaptam hűvös éjszakákra és bebújtam a dunyha alá, hogy biztosan ne fázhassak, ha le is hűl a levegő.

Nem tudtam elaludni, egyre csak Ő járt a fejemben. Éreztem az ujjaimban a haja tapintását, az orromban a bőre illatát, láttam a szememmel, ahogy előttem térdel és művészi élvezettel, mégis vadul izgatóan a mellemet kényezteti. Ahogy ezt fölidéztem, éreztem, hogy a bimbók újra kiteltek, hozzájuk kéne érni. Kívántam ezt a Férfit, amióta csak a szomszédba költözött, izgatta a fantáziámat.

A következő pillanatban a nyitott ablakon át hallottam, ahogy a kutyák karmai végigcsattognak a járdán. A németjuhász párt a férjemtől kaptam, hogy biztonságban érezzem magam, ha nincs itthon. A kan éppcsak felmordult, amikor tompa puffanás hallatszott, majd fojtott hang: „szevasztok”, a következő pillanatban pedig hallottam, ahogy az egyik kutya megrázza magát és csörög a nyakörve.

Na, erre már kipattantam az ágyból, valaki beugrott a kerítésen és „leszerelte” a kutyáimat! Mindenre elszántan rohantam a bejárati ajtóhoz, futtomban felkaptam egy vázát, hogy fejbekólintsam a behatolót. Mire az ajtóhoz értem, kívülről kopogtattak, kinyitottam, tejesen harcra készen, de igencsak meglepődtem. A vázát gyorsan letettem a földre.

Ő állt ott.

-Tetszett az esti műsor – mondta. – Szerintem a folytatás már két személyt igényel.

Dermedten álltam, megrémültem a saját felelőtlenségemtől, amivel idecsaltam Őt. A helyzet ellentmondott egész neveltetésemnek: nem csak nem bántottam soha a tiltott gyümölcsöt, féltem is tőle. Ő viszont tökéletes nyugalommal megfordult, becsukta az ajtót, bezárta. Majd hozzám lépett, fölém hajolt és csak bámult rám. Az orrát hozzáérintette a hajamhoz, magába szívta az illatát, majd lassan végigvitte az orrát a nyakam felé. A kezeivel megfogta a derekam. Először lágyan majd egyre határozottabban belecsókolt a nyakamba. Feszülő izmaimat villámcsapásként érte az érintés, ha nem fogott volna, biztosan elugrok. A szemembe nézett és pedig vissza az övébe. Azt hiszem, kétséget kizáróan kiolvasta belőlem, hogy kívánom, mert csak annyit kérdezett:

-Hol az ágyad?\"Na, ami eztán jön, az arcpirító... Mondjam még?
További Szextörténetek


Tetszik : 61 | Nem tetszik : 45
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like