Legutóbbi hozzászólások:
Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. | Evelin - Nagyon jó kis történet |Rondarandi


Azt már megtanultam, hogy Asszonyom mikor mit kíván tőlem.Tíz órakor \"dolgozni\" szoktunk, mármint én titkárnőként ő pedig főnökként. Ennek megfelelően szolidan öltözök fel egy visszafogott kosztüm és fehér blúz tökéletes választás. Magassarkú cipőben betopogok az irodába, egy csomó papírral a kezemben mintha aláíratni vinném azokat. Asszonyom szigorú arccal telefonál, én bebújok az asztal alá, óvatosan széthajtom a lábait és szopni kezdem. Néhány perc múlva befejezi a telefont és így szól: Hmm egész jól szopsz, na gyere mert már nagyon szeretnélek megdugni. Arccal a falhoz nyom majd felhúzza szoknyámat és elkezdi a segglukamat izgatni,majd egy hirtelen mozdulattal belém tolja a faszát. Élvezed te kis lotyó ugye? és elkezd bennem mozogni. Ettől a farkam is ágaskodni kezd. Na gyere most üljél bele mondja és a székhez húz. Háttal belecsúszok a farkába és elkezdek fel-le mozogni, először lassan majd egyre gyorsabban. Asszonyom közben rámarkol a farkamra majd elkezdi húzogatni. Mindketten egyre gyorsabban szedjük a levegőt majd kezébe eresztem farkam tartalmát. Nyald még le a kezemről aztán mehetsz, mondja. Ja délután gyere a szalonba, jönnek a barátnőim is. Az új ruhád vedd fel nem akarok szégyent vallani veled.

Eljött az év utolsó napja is, Asszonyom jelezte, hogy több barátnője nálunk tölti a szilvesztert, nekem pedig a szobalányt kell helyettesítenem. Ennek megfelelően öltöztet fel, neccharisnya tartóval, fekete tanga, valamint fekete fűző. A tanga elé kis fehér kötény, kezeimre hosszú fekete kesztyű kerül. Hosszú szőke parókát kapok, és vastagon kifesti a szemeimet és a számat is. Készülj, mert az italokat te szolgálod fel, aztán majd meglátjuk, mondja és a fenekembe markol. Barátnői folyamatosan érkeztek, és az elfogyasztott italok hatására hamar egymásba fonódtak három-négy páros is kialakult, akik hamar megszabadultak egyébként gyönyörű ruháiktól és fehérneműben kényeztették egymást. Feltűnt egy magas, rövid vörös hajú, 50-es asszony, akit Klárinak hívtak. Klári csak nézelődött, viszont engem többször végigmért, majd egyszer csak magához intett: Gyere ide, igyál velem valamit, mondta határozottan. mivel Asszonyomat sehol sem láttam, leültem mellé. Egészségedre kis ribanc, mondta és elkezdett simogatni. Egyre jobban elmerültünk egymásban, majd egyszer csak durván a földre nyomott. Most letérdelsz és szopni fogsz te kurva, és a méretes műfaszát tövig a számba nyomta. Szopás közben éreztem, hogy valaki lehúzza a tangámat és a segglyukamat kezdi tágítani. Gyertek, mindenki bassza meg a kis kurvát, úgyis imádja. Még be sem fejezte, de már egy fasz kezdett mozogni a seggemben. Ezután a hátamra fektettek és egy másik fasz kezdett dugni. Lassan minden pózban megkúrtak már, amikor Klári azt mondta, na most az enyém leszel gyere és faszra húzlak. beleültem a faszába és egyre nagyobb eksztázisban kezdtünk mozogni, egyre hangosabban üvöltve. Úgy éreztem pillanatokon belül eldurranik a farkam, ezt Klári is észrevette, ezért leszállított a farkáról. Hanyatt fektetett és elkezdte verni a farkam, a többi lány pedig pezsgővel öntözte a testem. Hamarosan el is élveztem, ők pedig elkezdték elnyalogatni rólam a pezsgőt és a spermát. Ezután tejszínhabbal és eperrel borítottak be ezt szintén lenyalták rólam, mire végeztek a farkam is újra állt mint a cövek. Valamelyikük egy vibrátort nyomott a seggembe és egyesével meglovagoltak. A végére maradt Asszonyom akin csak egy áttetsző tunika volt, ő is beleült a farkamba és élvezésig lovagolt rajta. Utána őbelőle is kinyaltuk a gecit, aztán az orgia folytatódott tovább.
További Szextörténetek


Tetszik : 48 | Nem tetszik : 52
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like