Legutóbbi hozzászólások:
Csdabol - Egy hölgy akit meg nézhetek hogy szexel a kutyajaval vagy a lovával írjon csdabol@gmail.com 21éves fiú vagyok | Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. |Kaland a kertben


Szombatonként rendszeresen a lakhelyemhez közeli piacon szerzem be a hétvégi főzéshez szükséges kellékeket. Szívesen teszem ezt, mert szeretek a kofákkal alkudozni illetve mindig akad egy ismerős, akivel el egy jót lehet beszélgetni. Ancsa, akivel már régóta ismerjük egymást, szintén itt dolgozik egy kis élelmi-szerüzlet eladójaként. Az évek során elég közvetlen viszony alakult ki közöt-tünk. Amikor betérek hozzá már a reggeli rohamon túl van, így zavartalanul tu-dunk beszélgetni. Már a megismerkedésünk alkalmával feltűnt, amint a jó idő beköszönt ő egyre barnább. Gyanítottam, hogy hozzám hasonlóan ő is szívesen tölti a szabadidejét kinn a szabadban. Amikor erre rákérdeztem egyáltalán nem csinált belőle titkot. Egyszerre elmesélte, alig várja, hogy vége legyen a hideg télnek. Imád napfürdőzni és mivel az udvaruk zárt, a szomszédok kíváncsi tekin-tetétől a magas tujasor védi, így rendszerint nudizni szokott. Igaz az egyik szom-széd lakás emeleti ablakából talán átlátni, de ez őt nem nagyon izgatja. A sza-badnapjain, illetve munka után jól esik neki a napi hajtást kipihenni a jó meleg napon. Mivel én is rendszerint meztelenül napozom örömmel hallottam az el-mondottakat. Miután ezt tisztáztuk, a beszélgetéseink során rendszerint visszaté-rő téma lett a nyár, a nyaralás, a nudista életmód.

Az egyik ilyen alkalommal tréfásan megjegyeztem, hogy szeretnék a szomszéd-ja lenni, biztos, hogy a délutánjaimat az emeleti ablakban tölteném. Erre ő a leg-természetesebb módon azt válaszolta, ha ennyire kíváncsi vagyok hétfőn keres-sem fel, szívesen lát és még csak az ?emeleti ablakban sem kell kuksolnom�. Ezen egy jót nevettünk, majd megígértem neki, ha az időjárás engedi élek a meghívással.
Hétfőn szikrázó napsütésre ébredtünk. Egyszerre felrémlett bennem a fenti kis eszmecsere, de nem akartam tolakodónak tűnni, meg talán ő sem gondolta ko-molyan a meghívást, ezért inkább egyéb elfoglaltság után néztem. Azonban olyan tíz óra körül megcsörrent a telefon. Legnagyobb meglepetésemre Ancsa volt a vonal végén. Egyből a tárgyra tért. Elmondta, hogy ő már kinn van az ud-varukon. Ha odaérek, nem kell csengetnem, a kapun belül lesz a kulcs. Csak nyúljak be és nyissam ki, majd gondosan zárjam be magam után, és ezzel letette a telefont. Így az utasításainak megfelelően jártam el. Autóba pattantam, és mint egy fél óra múlva a lakásuk előtt parkoltam. A kulcs a megbeszélt helyen volt így akadálytalanul bejutottam. Bezártam a kaput, majd a kulcsot zsebre tettem és kíváncsian elindultam az udvar hátsó része felé. Az épületet elhagyva azonnal megpillantottam Ancsa barátnőmet, aki éppen hanyatt fekve élvezte a napsütést és természetesen szokása szerint meztelenül.

Odaballagtam hozzá, köszöntöttük egymást és lazán beszédbe elegyedtünk. Ő teljesen természetesen viselkedett, egyáltalán nem zavartatta magát. Én is igye-keztem természetesen viselkedni, de annyira lenyűgözött a meztelen testének a látványa, hogy ezt szerintem nem igazán sikerült. Az egyenletesen barna bőre, az asszonyos mellei és az a formás puncija teljesen megfogott. Hogy némi zava-romat leküzdjem, gyorsan leültem az egyik kerti székre. Egy rövid ideig így be-szélgettünk, majd egy huncut mosolyt elengedve rövidesen megjegyezte. Ha kellő képen beteltem a látvánnyal, és ha van kedvem, nyugodtam csatlakozha-tom hozzá, végül is azért készített ki két szivacsot. Nekem se kellett több, azon-nal megszabadultam minden ruhadarabomtól. Ancsa érdeklődve végigmért a tekintetével, és úgy vettem észre, hogy tetszett neki amit tapasztalt, sőt mivel én is rendszeresen borotválom az ?öv alatti területet� csak egy kis sávot meghagy-va, ez már igazán elnyerte a tetszését. Egyszerre megjegyezte, mennyire tetszik neki. Ezek után már én sem zavartattam magam. Bevallottam, hogy egy kicsit meglepett, amikor csak így ruhátlanul fogadott. Megnyugtatott, hogy ezt ő egy-ből észre vette, csak nem akarta még jobban fokozni a zavaromat. Ezen egy jót nevettünk, és miután megmártóztam a medencében gyorsan elfoglaltam a szá-momra kijelölt helyet. Napoztunk, beszélgettünk, majd amikor már nagyon ége-tett a nap újra és újra megmártóztunk a hűs vízben. Ahogy minden egyes alak-alommal kiléptünk a medencéből az Ancsa vízcseppektől csillogó puncija szinte őrjítő vágyat ébresztett bennem, hogy megérinthessem azt.

Amint hanyatt feküdt a vízcseppek vidáman cikáztak le a duzzadó ajkakon, és én egyszerűen nem tudtam szabadulni a látványtól. Mellétérdeltem és élvezettel néztem, ahogy elfogynak a vízcseppek. Ancsa is közben a könyökeire támasz-kodott és érdeklődve nézett engem. Összenéztünk, majd a punijára nézett és egy apró fejbólintással jelezte számomra, hogy ?szabad az út�. Ekkor lassan odaha-joltam az öléhez és egy apró csókot helyeztem el rajta. Majd fokozatosan szem-behelyezkedtem vele miközben ő egyre jobban szélesebbre tárta a formás combjait. Behasaltam a lábai közé és az ajkaimmal azonnal a duzzadó ajkakra tapadtam. A nyelvemmel egyszerre felfedezőútra indultam. Meglepve tapasztaltam, hogy már teljesen át volt nedvesedve. A nyelvem akadálytalanul csusszant a hüvelyébe. Ezt egymás után többször is megismételtem. Erre ő hátra dőlt a két kezével átfogta a fejemet, és egyre szorosabban az ölében vont. Teljesen megrészegültem, mámorosan lefetyeltem a mind jobban gyöngyöző puniját. Majd rátalálva a ?kis borsószemre� hosszan eljátszadoztam vele. Egy idő után apró csókokat elhelyezve az izgató testére elindultam felfelé. A formás hasa, köldöke majd a mellek következtek. A mellbimbói már keményen ágaskodtak mire odaértem. Érzékien körbenyalogattam azokat majd lassan szívogatni, finoman harapdálni kezdtem. Ancsa eközben megfogta a farkamat és nemes egyszerűséggel a punijához illesztette, majd a két kezét a hátsómra helyezte és egy erőteljes nyomással magába préselt.

Fantasztikus élmény volt így a forrongó hüvelyébe hatolni. A két lábával a dere-kamat azonnal átfogta, így még mélyebben hatoltam bele. A kezeimre támasz-kodtam és miközben a gyönyörtől egyre jobban izzó tekintetébe mélyedtem ütemesen dugni kezdtem. Ancsa szinte sziporkázott annyira élvezte a helyzetet. Később váltottunk és ő egyre lejjebb helyezkedve bekapta a nedveitől szikrázó-an csillogó farkamat, és ügyesen szopni kezdte. Rendkívül ügyesen tette a dol-gát, élvezet volt gyönyörködni benne. Rövidesen fölém helyezkedett a farkamat többször a punijához dörzsölve szép lassan rám ereszkedett, majd hosszan lova-golni kezdett. A légzése egyszer csak felgyorsult az ölével egyre jobban össze-préselte farkamat és hangosan elélvezett. Mint később megtudtam szerencsékre a szomszédok sehol sem voltak otthon, egyébként elég kényes helyzetbe kerül-tünk volna.
Végig benne maradtam, amíg a légzése helyreállt. Életre szóló élmény volt szá-momra a karomban tartani, forró leheletét a bőrömön érezni. Miután teljesen lenyugodott lassan kicsusszantam a szinte tocsogó punijából. Ő egyszerre a lá-baim közé térdelt és a nedveivel szinte eláztatott farkamat kéjesen nyalogatni kezdte, majd szép komótosan újra szopni kezdett. Amikor teljesen eltüntetett róla mindent, félig guggoló helyzetben fölém került és ügyesen újra magába fo-gadott. Egy rövid ideig le-felcsúszkált a farkamon majd miután ismét alaposan ellátta azt a nedveivel, kéjesen az ajkai közé vette, és ezt a jó párszor megismé-telte. Szívesen tovább élveztem volna a mutatványát, de egyszerűen nem bírtam tovább. Amikor újra a farkam fölé hajolt, - még ilyet sohasem éltem át - már az előnedv cseppek is spriccelve távoztak a belőle. Ancsa bámulatos ügyességgel, kéjtől sugárzó arccal tüntette el azokat. Majd a farkamat erősen átfogva, üteme-sen pumpálni kezdte azt a bájos ajkai előtt. A makkom egyre jobban megduz-zadt és szinte kirobbant belőlem az első sugár. Ancsa ekkor legnagyobb örö-mömre az ajkai közé fogadott és az újabb adagokat egyenesen oda ürítette. Bá-mulatos érzékiséggel tette, egy cseppet sem hagyott kárba veszni. Teljesen kifa-csartnak éreztem magam, erősen zihálva szedtem a levegőt egy ideig, még le-nyugodtam.

Ő eközben csak tovább szopta a farkam, mint aki sohasem akarja abba hagyni. Szinte le sem eresztettem újra harca kész állapotba szopta. Fordított testhelyzet-ben fölém helyezkedett és a továbbra is izzó puniját az arcomra préselve kényez-tetett tovább. Élvezettel hatoltam be ismét a nyelvemmel az arcom előtt széttáru-ló csillogó punijába. Időnként mikor kissé felegyenesedett az izgató popsibejáratát is meg-megízlelgettem. Egy jó ideig kényeztettük így egymást. Rövidesen kissé előre araszolt, felkínálva így a formás fenekét számomra. Mögé helyezkedtem a farkamat a puncijához illesztettem és ő abban a pillanatban fel-nyársalta magát rám. Fejét a karjaira helyezte, így még jobban belehatolhattam. Két kezemmel a csípőjét átfogtam és egyre gyorsuló ütemben rángattam a far-kamra. Teljesen belefeledkezve szédületes tempóban pumpáltam hátulról. Ancsa rövidesen a csúcsra ért. A forrongó bensőjével egyre jobban már-már fájdalma-san préselte össze a farkam, majd hangosan újra elélvezett. Abban a pillanatban én is a csúcsra értem. Miután kihúztam a farkamat a forrongó hüvelyéből azon-nal az ajkai közé vette. Szinte minden cseppet kifacsart belőle.
Mindketten teljesen kimerülve terültünk el a szivacsokon. Jó időbe tellett mire összeszedtük magunkat. Egyszerre belevetettük magunkat a medencébe és ott pihentük csak ki igazán e kemény csata fáradalmait.
További Szextörténetek


Tetszik : 52 | Nem tetszik : 32
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like