Legutóbbi hozzászólások:
Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. |Dugás a haver anyjával


Egyszer volt hol nem volt!
Történt egyszer hogy elromlott az autom, mivel én nem nagyon értek hozzá ezért hivom a havert, de nem tudtam elérni.
Hát támadt az ötlet elmegyek nálla, de nem találtam othol!
Előjön az anyja a konyhából kérdem hol van pisti?
Mondja nemtudja valamerre bojong biztos!
Na mondom jolvan én megyek mondja meg neki hogy kerestem!
azt mondja neeridj! foglalj helyet egy kávéra, na mondom jolvan!
Hát várok ülve, A drága hölgy kihozza a kávét de sajnos közbe rám ömlöt elég forró folt, erre sürü bocsánat kéréseket tett a hölgy aki nevét Jutka, majd elkezdte törölgetni a nadrágom, addig törölgette mig felált a farkam.
észre is vette a Jutka, miaz jolcsinálok valamit? kérdem miért kérdi?
mert ugy érzem felált a tököd! hát mondom igen virgonc mert féléve nem baszott! óh te szegény válaszolja.
és nemhiányzik a szex? de mondom hiányzik de kiszoktam verni!
oh az nem olyan.
hát igen de az is jó válaszoltam neki miközben ö markolászta.
tudod mit drága! tessék mondani!
tudod mit most tegezz!
mondom jolvan de miért?
segitek rajtad megbaszhatsz ha nem mondod el!
mondom ok! meg eggyeztünk.
na várjá ha hivlak gyere utánnam.
vagy 5 perc mulva szól bementem a szobájába.
uh mikor megláttam fekete combfixben, fekete bugyiban na meg fekete melltartóban. szinte levegőt se kaptam.
mondja öltözz le! hát nagy izgalmamban alig tudtam levetközni.
de az alsó gatyát magamon hagytam, oda megyek hozzá az ágyra hát olyan 5perc smacizás aztan simizés és utánna jött amire vágytam leszakitottam a melltartót, Jutkáról mivel 46 éves, ahoz képes gyönyörü teste van igaz a mellei picit ereszkedtek de mivel imádom az olyan melleket ezért nem győztem betelni vele, csak szopogattam, markolásztam. majd mentem lefelé benyultam a bugyijába Isteni husos szemérem ajkak fogadták ujjaim. már jó nedves volt a pinája elkeztem ujjazni, várj azt mondja.. majd levette a bugyit na nyaljá ki te mutasd mit tudsz!
nyalom egy ideje, ő pedig dijaza mert kéjesen sóhajtozik.
vagy 10perc nyalizás után azt mondja elég volt. mutasd a faszod. lerántotta a boxerem. és kezébe vette. na most basszál meg majd utánna leszoplak!
hát rám ült lovagló pózban sajnos nemsokat lovagolt mert hamar elsültem.
de szinte érizte hogy befog következni. azt mondja engedd be nyugodtan. de kikellesz nyalni belőlem
hát bele is élveztem. remeget mindenem.erre lásszált a farkamról, s rá ült a számra nyaljad te rohadék! mondja hát elkeztem nyalni a sját gecim Jutka pinájából ez a rész annyira nemtetszed.
kis idő után. na most megkapod a magadét elkezte szopni a farkam de ugy szopta hogy fájt. de hamar felált ismét.
na most bassz meg kutya pózba nesajnál!
hát nekiláttam. elkezdtem baszni csináld te faszkalap. ebből kivettem hogy szereti a durvább beszédet, erre rákapcsoltam vadul basztam miközbe mivan te rohadt kurva élvezed a faszom? közbe rácsaptam a seggére! nyögi hogy fojtast te szemét! hát igy basztam egy jó pár percig mikor hirtelen beleélveztem! látszik hogy régen volt a faszod pinába! minden 10percbe lőssz.
de nembaj! tudod mit nyaldki a seggem! mondom én azt nem akarom! nepofázz! erre már a seggét a számhoz emelte. hát bele dugtam a nyelvem. ami egész jól esett! nyaljad te geci! hát addig nyaltam mig éreztem a farkam kezd állni. na végre áll a faszod! tudod mit! bazdmeg a seggem. mondom jolvan te faszra éhes kurva. vissza kutya pózba beigazitootam a farkam. amit könnyen bement. hát elkeztem kurni. nesajnál
j mondja!
hát ahogy baszom a seggét hallom nyilik az ajtó megjött a haver hirtelen össze kaptuk magunk felöltözve kimentünk igaz nemrögtön mivel pisti keresett valamit. hát az nap ennyi volt a baszás de két nap mulva befejeztük.
További Szextörténetek


Tetszik : 85 | Nem tetszik : 67
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like