Legutóbbi hozzászólások:
faszopresszo - hagyd már kis csicska | Kolett - Izgalmas ízek, hmmm hat migrans adott korbe | Szilvi - Nekem tetszet. Töbször olvastam, a folytatását is, de valamiért most azt nem találom. | Lilla - Ha a cipzáras garbómat összezárnám, akkor felizgulnál? | Alezjobbdrs - Nye nye nye nye nyenyere ny | nyalóka - szuper izgat az ijen történet | nyalóka - tetszett nagyon izgató volt | Gyászbi és Söndi - Mi megbaszunk mindenkit | Zsófi - Neken is apám volt az elsö, de gyerek korom óta játszottam a farkával,engem meg nyalt. | melleg - jó volt a történet én nyáron az úton fel is veszem a lószart és megszoktam enni | faszpuka - Ez nagyon zsír de nem szex sztori | faszpuka - jól meg kurelták a gecitt | Atis - Nagyon szeretem, ha egy nö nyakán bezáródik a cipzár. | Takacs Tibor - OK a tortenet | Lord Szájkül - enzós niki, fétis, fing, kaka, kakiszex, perverz, pisi | Lord Szájkül - imádom ha basszák a nejem | Isti - Szerintem csiska egy ember vagy! Hagyod, hogy a feleséged így szorakozzon veled! | Louis - &*200;rdekes | Koppany Kartal - Nagyon tetszik .És a pasik hogyan dugják meg a kutyusukat ? | Summi - Izgató |


Szextörténet keresése:

 

Ez is a családban marad


Én Roland vagyok, 32 éves, sportos alkatú pasi. Van egy nővérem, Nóri. Ő 5 évvel idősebb nálam.

Az események akkor kezdődtek, mikor én 12, Nóri pedig 17 éves volt. Nóri kinézetre nem volt egy bombázó. Átlagos tinilány volt. Kb 162 cm, 55 kg, barna vállig érő haj, barna szem. Mindig igyekezett csinos és nőies lenni.

Bár még nagyon fiatal voltam, már javában maszturbáltam, sőt fétisem is volt.
Imádtam,ha egy nő harisnyát viselt. Maszturbálásaimhoz apa pornó újságait és a fantáziámat hívtam segítségül.

Bármit megtettem volna,hogy egy harisnyás nőt kényeztessek...
Egyik nap,mikor egyedül voltam otthon, eszembe jutott egy őrült ötlet. Nővérem fiókjából kivettem a harisnyáit és azokat simogatva,szagolgatva masztiztam. Mikor végeztem,szépen visszaraktam a harisnyákat és kész. Ritka volt,mikor egyedül voltam otthon, ezért egyre merészebb voltam. Mikor a szüleim otthon voltak,de a nővérem nem, behúzódtam Nóri szobájába és akkor is kivertem a harisnyáira. Volt,hogy mikor elélveztem, véletlen rájuk spricceltem. De nem zavartattam magam. Visszaraktam úgy spermásan. Izgatott a gondolat,hogy úgy fogja felhúzni.

Eltelt így pár év és egy \"szép nyári\" nap történt,méghozzá szombaton az,hogy mikor épp huncutkodtam megszokott módon, egyszer csak Nóri rám nyitott. Történt ez pont akkor,mikor élveztem. Végignézte, ahogy lüktetve, spriccelem tele az egyik testszínű, fényes harisnyanadrágját.
Annyira szégyelltem magam, hogy az valami elképesztő. Nóri reakciója viszont hatalmas meglepetést okozott. Mosolygott egyet és kiment a szobából.

Nem tudtam hirtelen mit csináljak. A harisnya tocsogott a spermában. Rendbe tettem magam és azon agyaltam,hogy ki vigyem-e a szennyeskosárba a harisnyát, vagy nem. De ha kiviszem,észreveheti anyu pl.. Mivel épp a házimunkálatokat végezte.
Inkább visszaraktam a fiókba és kimentem.

Hétvége révén átmentem a haverokhoz bandázni. Este 8-ra mentem haza.
Belépve a lakásba már éreztem a finom női parfüm illatát. Nóri készülődött valami buliba..
Bementem a szobámba,majd kis idő múlva kopogás nélkül bejött s kérdezte: -Na,jó leszek így? Dögös vagyok??-Kérdezte.
Ránéztem és láttam,hogy tényleg dögös. Vizsgálom szemeimmel, hogy van-e rajta harisnya és mivel szoknya volt rajta, egyből megláttam,hogy van, és nem is akármilyen! Pont az, amire pár órával ezelőtt ráélveztem. Az állam leesett. Köpni-nyelni nem tudtam.
Nézett rám és kacsintott egyet.
-Na, mit szólsz? -Kérdezte.
Láttam a harisnyán a szétterülő spermafoltokat a combján és hátul a jobb lába vádlián.
Meg sem mertem mukkanni. Illetve mire megszólaltam volna, megelőzött.
- Nyugi, tudom,hogy ez az a harisnya amit eláztattál.. :)
-Nem tudom mit mondjak. Ne haragudj.- Mondtam.
-Ugyan semmi baj,tetszett amit láttam. -Nyugtatott.

Erre úgy felállt a farkam, hogy majd kiszakadt a gatyám. Meg is látta, hogy dudorodik ott lent. Nézte. Le sem vette a szemét róla. Én meg a harisnyás lábát bámultam egyfolytában. Kínos csend következett amit Ő tört meg kb. 2 perc múlva.
-Azt akarom,hogy előttem csináld. -Mondta.
-Szó sem lehet róla! -Feleltem.
-Akkor elmondom anyuéknak. -Válaszolt rá fenyegetve.
-Na oké, legyen. -Mondtam.

Már aznap este teljesült a kívánsága. És az enyém is.
Az esti bulit lemondta. Éjjel,mikor a szüleink elaludtak, kb 23:00-kor átjött a szobámba. Köntös volt rajta, alatta pedig csak az emlegetett harisnyanadrág. Rajtam csak egy boxer volt.
Nem habozott. Utasított.
-Vedd elő a farkad és csináld!
-OKÉÉ! -Feleltem és már az amúgy is fél meredt farkam elkezdtem verni. Hamar kő keményen meredezett Nóri felé.
Látszólag tetszett neki a látvány,mert az ajkába harapva elkezdte simogatni a csupasz punciát előbb a harisnyán keresztül,majd benyúlva alá.

Láttam,hogy ő is élvezi. Mindkettőnket a helyzet izgatott a legjobban. Az,hogy testvérek vagyunk.
-Izgat a harisnyás lábam? -Kérdezte.
-Igen,nagyon. -Feleltem.
-Engem is a kemény és nagy farkad! -Válaszolta lihegve.

Nem sokkal később kiderült,hogy a perverzió mindkettőnk vérében benne van,ugyan is azt mondta, hogy mikor elélvezek, spricceljek a szájába. Érezni akarja a gecim ízét.
Úgy is volt. Szinte egyszerre élveztünk el.
Ő ült a szőnyegen, én pedig az arca fölött vertem,mikor éreztem,hogy közel a vég.
Nórinak is,mivel elkezdett vonaglani és soha nem hallott nyögéseket hallatott.
Megfeszültem és hatalmas sugarakban,lüktetve spricceltem a nagyra tátott szájába a spermám. Soha nem volt még annyi. Nyelte ahogy tudta, de sok kicsorgott a szájából a mellére, hasára, lábára. Csupa geci volt Nóri és az én gecim volt rajta. Ahh..

Ez volt az első szexuális élményem a nővéremmel.

A következő részben részletesen leírom a folytatást,ahol kiderül majd,hogy az anyukámmal is voltak izgalmas óráim.


 

Tetszik : 20 | Nem tetszik : 7
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like

2018-12-26 20:06:14
Summi
Izgató

_________________________