Legutóbbi hozzászólások:
Csdabol - Egy hölgy akit meg nézhetek hogy szexel a kutyajaval vagy a lovával írjon csdabol@gmail.com 21éves fiú vagyok | Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. |Perverz Mozgi


Aztán szombat reggel, mikor fel kellett volna kelni, Laci fiam nem jött elő. Az anyja ment érte, hogy felkeltse.
- Bocsánat! Elaludtam. Sokáig voltunk fenn az este. Rita még mindig alszik.
- Semmi baj! Mindjárt mehetsz Te is vissza mellé, csak előbb intézzük el a dolgunk!
Mire mindent elintéztünk, Rita is felébredt. A fiam nevét kiabálta.
- Laci! Szerelmem! Hol vagy?
- Mindjárt megyek, csak apunak segítek.
- Ja, jó! Csináld csak. Én ráérek. Nem sürgős.
Miután velem végzett, ment a barátnőjéért. De nem jöttek ki azonnal a szobából. Gondolom, még szeretgették egymást egy kicsit. Az asztalnál találkoztunk újra.
- Jó reggelt!
- Jó reggelt!
- Mi a mai program?
- Még nem tudjuk. Délelőtt valószínű lustálkodunk, délután lehet, hogy moziba megyünk.
- Jó program!
Miközben így beszélgettünk, az alatt megreggeliztünk. Még mielőtt a fiatalok visszavonultak volna, a gyerek megkérdezte:
- Apa! Visszavigyelek a szobába?
- Köszönöm, fiam. Nem kell. Itt maradok anyáddal a konyhában. Szórakoztatom, amíg főz.
- Rendben. A szobában leszünk. Szóljatok, ha kell valami segítség!
- Úgy lesz. Menjetek csak nyugodtan vissza a szobádba!
Azzal Laci megfogta Rita kocsiját, és áttolta a szobájába. Magukra zárta az ajtót. Semmi zaj nem hallatszott ki egész délelőtt. Idő közben engem is bevitt a szobába Lina a feleségem. Aztán mikor elkészült az ebéd azon részével, amit előre meg lehetett csinálni, egy kis időre Ő is bejött pihenni. Ebéd előtt egy fél órával újra kiment a konyhába, hogy megcsinálja a frissen sültet és a krumplit. Majd a konyhából kiabált.
- Gyerekek! Kész az ebéd. Gyertek enni!
Úgy pattant ki a szobaajtó zárja, mintha erre vártak volna. Laci segített Ritának eljutni a fürdőig, majd a konyhába. Aztán jött értem. Rita dicsérő szavai mellett elfogyasztottuk az ebédet. Nem sokkal később, a fiatalok valóban elmentek itthonról. Innentől, megint csak elképzelni tudom, hogy mit csinálhattak mozi látogatás címen. Szerintem, az utolsó sorba vettek jegyet, és Laci kiültette Ritát a kocsijából a székre. Így alkalmuk nyílt egymással foglalkozni film nézés helyett. Ami annyit tesz, hogy a félhomályban először a kezük ért össze, majd mindkettejük keze tovább vándorolt a másik combja felé. Aztán a lábak közé. Ekkor egymás felé fordították fejüket, és elkezdtek csókolózni. A kezük végig a két comb között simogatta a másik nemesebbik szervét. Ezt csinálták egészen a film végéig. A vége főcím alatt váltak szét, és tették rendbe magukat, hogy mire világos lesz, ne legyen semmi nyoma eddigi tevékenységüknek. Később, miután a tömeg nagy része már elment az útból, Laci ölbe vette Ritát, és beültette kerekes székébe. Majd elindultak kifelé a moziból. Nem siettek haza. Tudták, hogy estig nincs szükség Laci segítségére itthon. Betértek egy cukrászdába is, mielőtt haza indultak volna. Ettek egy – egy fagylaltkelyhet, és üdítőt ittak. Kb. egy óra múlva indultak csak haza. Éppen időben jöttek ahhoz, hogy együtt is vacsorázzunk. Szendvicseket készített vacsorára Lina. De ugyanúgy megterített, mint reggelinél és ebédkor. Vacsora után megint kezdődött az esti program. Ma is én voltam az első, aki a fürdőkádba került. Aztán a feleségem fürdött. Mikor mi már a szobánkba voltunk, azután hallottuk, hogy Laci és Rita mennek a fürdőbe. Amíg mi a tv-t néztük, a fiatalok fürödtek.
Vasárnap reggel, az ágyba kaptam a reggelit. Nem akartam, hogy Lina felkeltse a fiamat.
- Hagyd őket aludni! Kivételesen ma ágyba hozhatnád a reggelit!
- Jól van, de mosakodnod is kell, és toalettre is ki kell menni.
- Majd megyek, ha felkelt a gyerek. Elvagyok én így is. És neked se kell örökké ugrálnod. Maradj itt velem egy kicsit!
Pár percre rá tudtam venni Linát, hogy maradjon velem ágyba, de aztán csak felkelt. Mondván, hogy neki dolga van. Az Ő mozgolódására e, vagy csak úgy, de előkerült Lackó is.
- Jó reggelt! Sziasztok! Segítsek? – kérdezte még fél kómásan.
- Előbb ébredj föl rendesen!
- Oké. Össze szedem magam, és jövök.
Tíz perc múlva frissen megjelent újra.
- Itt vagyok. Mehetünk?
- Menjünk!
Megint mire mindent elintéztünk, a barátnője is felébredt. Most sürgős dolga akadt, úgyhogy türelmetlenül szólongatta a fiamat.
- Szívem! Egyetlenem! Légy szíves segíts!
- Mindjárt megyek, csak aput elintézem!
- Nem bírom már sokáig. Siess!
- Menj csak! Én már elvagyok.
Sietve átment a szobájába, és ugyanolyan sietősen kivitte Ritát a toalettre. Aztán visszajött hozzám, hogy megnézze, minden rendben van e. Meggyőződött róla, hogy nincs semmi gond, és visszament barátnőjéhez. Bevitte a szobába, és pár perc múlva együtt megjelentek nálam.
- Jó reggelt! Bocsánat, hogy úgy elrángattam a fiát magától, de sürgősen ki kellett mennem.
- Jó reggelt! Semmi gond. Én már kész voltam, csak egy kis simítás volt hátra.
- Kiviszem Ritát a konyhába, és jövök érted.
- Jól van. Ráérsz. Én úgyis ma ágyba kértem a reggelit.
- De ha már felkeltünk, akkor együnk rendesen asztalnál! Nem?
- De igen.
Kivitte a barátnőjét a konyhába, majd visszajött értem. Reggeli közben Laci előjött ötletével.
- Mit szólnátok, ha ma meghívnánk Rita apukáját is ebédre? Legalább mindenki megismerne mindenkit.
- Részemről semmi akadálya. – mondtam.
- Részemről sincs semmi ellenvetés. – szólt Lina.
Rita meglepetten hallgatott. Csak nézett ránk csodálkozó tekintettel. Laci szólt rá.
- Drágám! Reggeli után fel kéne hívnod apukádat.
- Jó! Felhívom. És köszönjük a meghívást apu nevében is.
Reggeli után Laci kihozta Rita telefonját a szobából, és oda adta a lánynak. Mielőtt megnyomta volna a hívógombot, még egyszer rákérdezett.
- Biztos, hogy ezt akarják?
- Igen. Biztos. 100%.
- Rendben. Akkor hívom.
- Szia, apu!
- Szia, kicsim! Baj van? Menjek érted?
- Nincs semmi baj. Minden szuper. Viszont tényleg jönnöd kéne. De adok valaki mást. Ki beszél vele?
- Majd én beszélek. – mondtam.
Átvettem a telefont, és bemutatkoztam.
- Jó napot! Bodrogi Sándor vagyok. Az én fiam udvarol a maga lányának.
- Jó napot! Kerekes Géza vagyok. Miben segíthetek?
- Szeretnénk, ha ma eljönne hozzánk ebédre. Szeretnénk megismerni a jövendőbeli nászunkat.
- Köszönöm a meghívást. Ott leszek. Már csak a címet mondja meg!
Megmondtam a címet, majd elköszöntem, és visszaadtam a telefont a gazdájának. Ezután hárman, Rita, Laci, és én a mi szobánkba telepedtünk be. Lina a konyhába elkezdte főzni az ebédet. Rita elkezdte mesélni, hogy milyen is az Ő apja. Első hallásra, elég szimpatikus. Időnként Lina is bele hallgatott Rita elbeszélésébe. Aztán visszament a konyhába folytatni a főzést. És valami sütemény illat is kezdett terjedni a lakásban. Éppen időben megérkezett Rita édesapja is. Egy elég nagydarab, kopaszodó, kb. velem egyidős úr jelent meg az ajtóban.
- Jó napot! Kerekes Géza.
- Jó napot! Bodrogi Sándor.
- Szia, kislányom!
- Szia, apa!
- Hogy vagy? Jól érzed magad?
- Jól vagyok. Nagyon jól érzem magam. Nagyon kedves velem mindenki.
- Jól van. Örülök.
Megjelent Lina is az idegen hangra.
- Üdvözlöm! Bodroginé, Lina vagyok.
- Csókolom! Kerekes Géza.
- Lassan lehet készülődni az asztalhoz. Mindjárt kész az ebéd.
Egymás után mindenki bejutott a fürdőbe, hogy kezet mosson. Aztán asztalhoz ültünk. Lina szedett mindenkinek a tányérjába levest. Elkezdtünk enni, és közben beszélgettünk. Főleg Gézát beszéltettük. Megkérdeztem, mivel foglalkozik, hogy bármikor a lánya rendelkezésére tud állni. Azt mondta, szállítmányozással. Neki csak néha kell beugrani egy fuvarra, ha nem elég a kocsi, ami van. Aztán Ő kérdezett. Például rólam. Hogy miért vagyok kocsiban, és mióta. Aztán a feleségemet faggatta.
- Hogy tud engem ellátni egy ilyen törékeny nő?
- A fiam segít az apja mozgatásában, mióta ilyen jó erőben van. – felelte.
- Jó egy ilyen fiú a háznál.
- Igen. Nagyon rendesen helyt áll. Mindig kéznél van, amikor szükség van rá. De igyekszünk azért úgy alakítani a dolgokat, hogy másra is jusson ideje, ne csak velünk legyen örökké.
Közben elfogyasztottuk az ebédet, már csak a sütemény volt hátra. De azt a szobában is meglehetett enni. Alkoholt nem ivott senki, csak üdítőt. Délután három órakor Géza elkezdett készülődni, hogy haza indul.
- Köszönünk mindent. Minden nagyon finom volt. Kedvesek, hogy ennyi ideig vigyáztak a kislányomra, de most már elmegyünk.
- Apa! Én maradok. Majd holnap az egyetem után hazamegyek Lacival.
- De kislányom! Nem szabad visszaélni a vendégszeretettel!
- Nem él vissza semmivel. Nincs útba senkinek. Nyugodtan hagyja itt! Ígérjük, hogy egészben visszakapja, amikor haza akar menni.
- Tényleg ezt akarod?
- Igen, ezt.
- Rendben. Akkor majd találkozunk. Vigyázz magadra! És ne élj vissza a helyzettel! Szia, kicsim!
- Szia, apu!
- Viszlát! Szervusz, fiam! Vigyázz a lányomra! Nekem már csak Ő maradt.
- Vigyázok rá. Megígérem. Viszlát!
Rita apja könnyes szemmel búcsúzott el lányától, de tudta, hogy jó helyen van nálunk. Miután elment a vendég, Lina neki állt mosogatni. Rita megkérte a barátját, hogy vigye ki a konyhába az anyjához. Laci ki is vitte, és leparkolta az asztalhoz.
- Ne ide! A mosogatóhoz. Segíteni szeretnék anyukádnak törölgetni.
- Nem kell. Köszönöm. Menjetek csak vissza a szobába.
- De én szeretném! Hadd segítsek!
- Jól van. Törölgethetsz.
A fiú oda tolta barátnőjét a mosogató tálca elé, ahol a tiszta edények száradtak. Lina a kezébe adott egy konyharuhát, amivel szárazra törölhette az edényeket, evőeszközöket, tányérokat, és poharakat. Amiket ezután Linda elrakott a helyére.
- Köszönöm a segítséget. Így tényleg gyorsabban végeztünk. Van egy javaslatom. Tegeződjünk! Én, már ugyan tegezlek, de Te is tegezz engem nyugodtan.
- Köszönöm. Megtisztelsz.
- Ki tisztel meg kit? – szólalt meg Laci az ajtóba.
- Anyukád, engem azzal, hogy tegezhetem.
- Szólíts Linának!
- Rendben. Lina.
- Megengeded, hogy most én vigyelek be a szobába?
- Igen. Köszönöm, Lina.
A fiú mögöttük sétált nézve, hogy milyen jól elvan az anyukája az Ő barátnőjével. Már ekkor kezdett érlelődni benne a gondolat, hogy megkéri a lányt, költözzön hozzájuk. De ezzel várt még néhány hetet. Karácsonykor már együtt laktak, a következő karácsonykor megkérte a kezét, és mire befejezték az egyetemet, már össze is házasodtak. Közben kiderítették, miként lehetne gyerekük. Semmi akadálya nem volt, hogy Rita szüljön. Mára már öten vagyunk az unokával együtt. Rita édesapja újra nősült. Született Ritának egy kistestvére. Fiú. Most még pici, de ha megnő, biztos Ő is olyan segítőkész lesz, mint a sógora, meg az apja.
További Szextörténetek


Tetszik : 78 | Nem tetszik : 67
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like