Legutóbbi hozzászólások:
Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. |Családi félrelépés

26 éves voltam, amikor a párommal, Bencével Budapestre költöztünk egy vidéki kisvárosból. Egy ismerősünk lakását béreltük ki nagyon kedvező feltételekkel és úgy éreztük, hogy teljes az életünk. Mindketten remek munkát találtunk, jó volt a kapcsolatunk, lettek új barátaink, akikkel sokat jártunk szórakozni. Tíz hónapig éltünk így, amikor Bence öccse, Roland is a fővárosban kapott munkát. Mivel nekünk volt egy szobánk, amit nem használtunk, logikusnak tűnt, hogy hozzánk költözik legalább átmenetileg. Bence és Roli testvérek ugyan, de tűz és víz a jellemük. Bence nyugodt, megfontolt, precíz, mindig mindenben lehet rá számítani, teljesen ideális társ, Roli viszont szenvedélyes, megbízhatatlan, csak a bulizáson és a csajozáson jár az esze, igazi bohém figura. Ennek ellenére nagyon közel álltak egymáshoz és jó volt a kapcsolatuk. Én is kedveltem Rolit, bár nem nagyon ismertem, így nem elleneztem, hogy nálunk lakjon. Amint beköltözött, azonnal belevetette magát a szórakozásba, nagyon élvezte, hogy Budapesten sokkal több lehetősége van, és ezzel a mi életünket is felpezsdítette, sokszor túlságosan is, de nem igazán bántuk, jól kijöttünk egymással. Hamar közel kerültünk egymáshoz, jó haverok lettünk, és egyre többször gondoltam azt, hogy a tökéletes pasival élek, csak épp két testben van. Bence volt a tökéletes társ, aki biztos támaszt és hátteret nyújtott, ám néha kicsit unalmas és kiszámítható volt, Roli pedig a kaland, a kiszámíthatatlanság és az izgalom. Tudtam, hogy soha nem kezdenék egy olyan típusú pasival, mint ő, mert egészen másra van szükségem, de örültem, hogy az életem része és megélhetek vele olyan dolgokat, amiket Bencével soha. Bence is örült, hogy jól megvagyunk az öccsével, így minden rendben volt. Olyan jól működött a hármasunk, hogy még egy közös nyaralást is bevállaltunk, ahol nagyszerűen éreztük magunkat.

Szeptemberben Bencét kinevezték csoportvezetővé, mindannyian nagyon boldogok voltunk, hiszen rengeteget dolgozott azért, hogy előléptessék, nem mellesleg a fizetése is sokkal több lett. Az új pozíció azonban sokkal több munkával is járt, sokszor estig benn volt, és gyakran volt fáradt, kimerült esténként és hétvégén is. Egyre többször fordult elő, hogy Rolival mentem bulizni vagy este vele beszéltem meg a dolgaimat. Addig is sokat beszélgettünk, de most kicsit megváltozott, elmélyült a kapcsolatunk. Lassanként a legjobb barátom lett. Volt, hogy a konyhában ragadtunk és késő estig beszélgettünk, míg Bence haza nem ért, de az is gyakran előfordult, hogy beültem a szobájába és ott dumáltunk. Egy ilyen alkalommal esett meg, hogy elcsattant egy csók, aztán már nem volt megállás, lefeküdtünk egymással. Nagyon jó volt, egészen más, mint Bencével vagy bárkivel azelőtt, és talán az is benne volt, hogy tilosban járunk, de soha nem élveztem még annyira a szexet. Utána persze nagyon rosszul éreztük magunkat, hiszen mindketten elárultuk Bencét. Vissza már nem tudtuk csinálni, de megbeszéltük, hogy ez soha többé nem történhet meg, Roli pedig elköltözik, amilyen hamar csak tud. Napokig kerülgettük egymást, alig beszéltünk, és egyikünk sem tudott Bence szemébe nézni. Vágni lehetett a feszültséget. Szerencsére Bencének akkoriban a szokásosnál is több munkája volt, így semmit nem vett észre az egészből. Aztán egy este megint Roli ágyában kötöttem ki. Valami jelentéktelen dolog miatt mentem be hozzá, már nem is emlékszem, de mire észbe kaptunk, már téptük le egymásról a ruhát. Aztán megint megfogadtuk, hogy ilyen soha többé nem lesz, de lett. Szerettem Bencét, továbbra is vele képzeltem el az életem, de szükségem volt arra a kalandra is, amit az öccse nyújt. Egyikükről sem tudtam lemondani, mindkettő kellett, de egészen másért. Tulajdonképpen megkaptam a tökéletes pasit és valahol boldog is voltam voltam vele, ugyanakkor gyötört a lelkiismeret-furdalás és folyton azon szorongtam, mikor jön rá Bence, hogy mi folyik a háta mögött. Tudtam, hogy véget kellene vetnem a dolognak minél hamarabb, de egyszerűen képtelen voltam rá. Hónapokig éltünk így, aztán vettem egy nagy levegőt, összepakoltam és elköltöztem. Rájöttem, hogy egy ilyen helyzetnek csak ilyen drasztikusan lehet véget vetni. Bencének nem mondtam el, hogy az öccse miatt akarok szakítani. Talán gyávaság, de úgy voltam vele, ha akarják, megbeszélik maguk közt, ha pedig nem, akkor a mi titkunk marad Rolival. Ez fél éve történt, azóta nem hallottam róluk. Én lassan feldolgozom a történteket, és lassan nyitok egy új kapcsolat felé, ahol biztosan nem fogok ilyen hibát elkövetni.
További Szextörténetek


Tetszik : 62 | Nem tetszik : 64
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like