Legutóbbi hozzászólások:
Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. |(Megtörtént eset alapján


Összeomlott minden. Nagy terveim voltak a jövõvel, az életemmel, benne valakivel, akit szerettem. Aztán mindez egyik napról a másikra véget ért. Érdekes módon, nem viselt meg túlságosan. Legalább annyira felszabadító érzés volt, mint amennyire a megszokott célok és az Õ hiányát éreztem. A hétköznapok viszont többé-kevésbé a megszokott medrükben folytatódtak. Leszámítva a gátlások és a felelõsség érzet teljes hiányát. Ma már nem vagyok rá büszke, de azért ennek voltak jó oldalai is.

Például a nõk terén. Meglepõ, de hirtelen kiderült, hogy az ismerõsi körökben rengeteg magányos nõ éldegél, akik néhanapján nem vetnek meg egy kis vétkezést a jó erkölcs ellen, következmények nélkül. Alig pár hét múlva már több tûzben tartottam egyszerre a vasat, ráadásul ezt nem is titkoltam elõttük, mégsem tudtak, vagy akartak nemet mondani, szinte bármire is kértem õket. Érdekes oldala ez a nõi léleknek.

Az egyik ilyen tûz Judit volt. Huszas évei közepén járó, alig 160cm magas, tömzsi csaj volt, rövid, festett szõke hajjal, inkább érdekes mint szép arccal, kedves mosollyal, alig domborodó, apró cicikkel, kerek fenékkel. Egy játékboltban dolgozott, amit ráadásul szenvedéllyel mûvelt, ennek megfelelõen a lakása tele volt tömve plüssállatokkal és általában rengeteg kislányos cucca volt. Ráadásul mintha teljesen tudatlan lett volna azzal kapcsolatban, hogy megjelenésének milyen szexuális üzenete van a környezetében elõforduló férfiak felé. Már egy ideje ismertem, abba a társaságba járt, akikkel hétvégente üresre ittuk a körút kocsmáit.

Valami nagy titka lehetett, amit velem sem osztott meg, mert rendszeres szokása volt, hogy lejött az éppen aktuális kocsmába, majd miután mindenféle tipikus nõi italokat ivott és egy darabig nevetgélt a társasággal elvonult valamelyik félreesõbb sarokba, és töménnyel folytatta. Egy idõ után eltört nála a mécses és zokogni kezdett. Sírva ivott egy darabig, majd szó nélkül felállt, pénzt hagyott az asztalon, és eltûnt.

Egyik alkalommal gondoltam egyet, fizettem, majd utána mentem. Szigorúan maga elé nézve, kissé bizonytalanul tipegett a járdán, lehetõleg jó nagy ívben elkerülve mindenkit. Mellé értem.

- Szia Juci! - köszöntem rá hangosan.

Ijedten pördült meg, és ettõl majdnem elvesztette az egyensúlyát. Egy pillanatra elfeledte, hogy elrejtse kisírt tekintetét, amiben elõbb rémület, majd az ismerõs felismerésének megnyugvása, aztán enyhe zavartság látszott. Elfordította az arcát.

- Szia ... hagyjál kérlek.
- Mi a baj? Láttam már többször hogy sírsz, és aztán eltûnsz.
- Ne... Nem akarok errõl... mondani semmit. - és megint elsírta magát.
- Na... Gyere ide... - öleltem át.

Egy pillanatra meglepõdött, el akart tolni magától, aztán inkább a pulcsimba fúrta az arcát, és zokogott. Csak álltunk ott a hajnali utcán, kettesben. Én öleltem, csitítva simogattam a hátát, õ pedig nekem dõlt és zokogott. Nem tudom mennyi idõ telt el, de csak sokára nyugodott meg. Szipogva nézet fel.

- Mennem kell... Hazamegyek.
- Menjünk.

Nem mondta, hogy ne tartsak vele. Mentünk a lakásáig szótlanul. Az ház kapualjában megálltunk. Felnézett rám, majd hozzám bújt és átölelt. Átkaroltam.

- Jó.. Így jó... - suttogta csendesen.

Eleresztett, benyitott a kapun. A súlyos fa kapu csikordulva fordult a vasalaton, ami hangosan visszhangzott az ódon bérház belsõ udvarán. Beléptünk rajta, felmentünk a másodikra. A lakásajtóban megfordult, és meglepõdött, hogy ott vagyok. Mintha mondani akart volna valamit, de aztán meggondolta magát. Elõkaparta a retiküljébõl a kulcsot. Miközben az ajtóval matatott, félhangosan, mintegy maga elé elkezdte mondani.

- Nem... nézd, én ma este nem akarok...
- Hogy mondod?
- Nem keresek ma este... partnert.
- Csak szexpartnert nem, vagy olyat sem, aki megvigasztal?

Nézett maga elé, aztán felnézett rám. Az alkoholmámor fátyla mögül egy pillanatra feltûnt a szemében a szeretetre éhes, magányos nõ.

- Gyere be. - mondta végül.

Kicsi, de kedves, rendezett lakása volt. Tele plüssállatokkal, meg rengeteg kislányos cuccal, amennyire a félhományban megállapítható volt. Belépésünk után szó nélkül, határozottan haladt a háló felé, út közben lerúgva a cipõt, ledobálva a kiskabátot. Én közben lepakoltam a dolgaim az elõszobában. Mire beértem utána a szobába, már csak egy, a félhomályban világító fehér bugyi volt rajta, és a kétszemélyes ágyon ülve éppen cibálta lefelé a harisnyáját. Mikor beléptem, maga elé kapta a kezeit.

- Ne!
- Nyugi, úgysem látok semmit, tök sötét van.
- Én most... Aludni szeretnék. Keress helyet magadnak.. Ahol csak akarod. - hadarta zavartan.

Felállt, nem is próbálkozott azzal, hogy eltakarja magát, kibotorkált a WC-be. Én közben gondoltam egyet, és mivel a környéken az ágy ígérkezett a legkényelmesebb alvóhelynek, pólóra és alsógatyára vetkõztem és bemásztam a takaró alá.

Pár perc után anyaszült meztelenül jött vissza a WC-rõl. Egyenesen az ágy felé vette az irányt, de észrevette, hogy hol fekszem.

- Itt akarsz aludni?
- Azt mondtad, ahol csak akarom.
- Jó. De én meztelenül alszom.
- Engem nem zavar.

Nézett. Néztem rá. A félhomályban megtört a testén a fény, az árnyak szépen kirajzolták az alakját. Sóhajtott. Bebújt mellém, nekem hátat fordítva. Felé fordultam, símogatni kezdtem, a vállát, a hátát.

- Nem akarom. - szólalt meg.
- Mit?
- Hogy megdugj.
- Én sem. De vígasztalásról volt szó. Nem esik jól?

Nem válaszolt. Simogattam tovább a vállait, hátát, nyakát. Egy idõ után hangosabban kezdett szuszogni, elnyomta az álom. Elvontam tõle a kezem, feküdtem mellette, néztem a plafont. Nem sokkal késõbb megfordult, hozzám simult, de elfintorodott és felnézet.

- Szúr.
- Mi?
- A pólód. Aludj te is meztelenül, vagy kifelé az ágyamból.

Nem volt kérdés, melyik megoldást választom. A póló és az alsógatya íves repülõ gombócként érkezett az ágy végénél a földre. Újra hozzám simult, a még az egyik lábát is átvetette rajtam. Átkaroltam, a vállamra hajtotta a fejét. Hamarosan együtt aludtunk el újra. Másnap reggel arra ébredtem, hogy simogat. Kinyitottam a szemem.

- Jó reggelt. - kezdte mosolyogva.
- Szia. Nocsak, jobb kedved lett?
- Miért nem dugtál meg?
- Meg kellett volna? Vigasztalásról volt szó.
- Te vagy az elsõ, aki nem használt ki ilyenkor. Köszönöm. Nem felejtem el.
- Enyém a megtiszteltetés.

Puha puszit kaptam az arcomra válaszként. Tovább mosolygott és bújt. Nekem meg megérkezett a reggeli merevedésem, ami ezúttal a szokásosabbnál is határozottabb volt. Persze észrevette.

- Ez mi?
- Férfi vagyok.

Szó nélkül megfogta a takaró alatt álló farkam, végigtapogatta, elengedte. Közben nagyon töprengõ fejet vágott.

- Ez mi volt?
- Tényleg férfi vagy.
- Ezt kézrátétellel állapítottad meg?
- Aha. Ha már este nem mutattad jelét.
- Ez úgy hangzik, mintha bánnád.

Nem válaszolt. Néhány perc múlva kimászott az ágyból. Továbbra is meztelen volt, meg sem próbálta eltakarni magát. Járt kelt, pakolászott, elpakolta az éjszaka ledobált cuccainkat, kiment a konyhába, matatott. Továbbra is pucéran megjelent a kezében egy tálcával.

- Kérsz reggelit?
- Ez aztán a kiszolgálás. Mibõl lehet választani?
- Egyelõre csak abból, ami a tálcán van.
- Egyelõre?

Megint nem válaszolt. Miközben rágcsáltam a parizeres sajtos szendvicset amit csinált nekem, szemben ült velem az ágyon, törökülésben. Tulajdonképpen teljesen átlagos lány volt, de az egész megjelenésében, arányaiban volt valami rettentõ kislányos. Amire csak rátett a pici cicik és a teljesen borotvált háromszög odalent. Viszont a feneke és a csípõje szép nõiesen kerekedett. Két szendvics után félretettem a tálcát.

- Finom volt, jól esett, köszönöm.
- Nincs mit. Nem tetszem neked?
- Ezt mibõl gondolod?
- Itt ücsörgök elõtted, láthatod mindenem, együtt aludtunk, és rám se hederítesz. Pedig már részeg sem vagyok.
- Gyönyörû vagy és kívánatos, de vigasztalásról volt szó, nem kihasználásról. És mostanában nem szeretném elkötelezni magam.
- Én sem. De jól esik, hogy itt vagy. Nem érdekel, ha mást is... vigasztalsz.
- Átjöhetek néha, ha szeretnéd. Nem lakom messze.

Felállt az ágyról, nyújtózott egy nagyot.

- Fürdök, jössz?

Nagy, két személyes zuhanykabin volt a fürdõben. Végigmostuk egymást, de tényleg csak fürdés volt, semmi más. De talán pont emiatt, valahogy sokkal intimebb volt, mint egy diszkréten közös fürdésnek hívott elõjáték. A víz után közösen szárítkoztunk, semmiségekrõl beszélgettünk. Idõjárásról, rajzfilmsorozatokról, a kedvenc plüssállatáról. Felöltöztünk, telefonszámot cseréltünk, eljöttem. Az ajtóban némi gondolkodás után csókra tartotta a száját, de puszit adtam az arcára. Meglepetten nézett, a hátamon éreztem a tekintetét, amíg végigmentem a körfolyosón és be nem fordultam a lépcsõházba.

Két nap múlva este nyolc tájban SMS érkezett.

\\\"Nincs kedvem lemenni bulizni, de egyedül lenni sem. Érted, ugye?\\\"

Értettem.

\\\"Fél óra múlva ott vagyok.\\\" - ment a válasz.

Kb. 40 perc múlva kopogtam az ajtaján. Ajtót nyitott, mosolyogva, fürdõköpenyben és egy rózsaszín nyuszis mamuszban.

- Gyere be.
- Köszi. Hogy vagy?
- Most, hogy itt vagy, már sokkal jobban.

Elindult a háló felé.

- Dobj le csak mindent, ahol helyet találsz.

Leraktam a kabátot, pulcsit, cipõt, majd utána indultam. Mire beértem a hálóba pucéran ült ágyon, a fürdõköpeny a fotelban, a nyuszis mamusz lerúgva a szoba bejáratában illetve az ágy elõtt pihent. Csipszet majszolt egy tálból, és nézte a TV-t, amiben valami sokadszor játszott romantikus film ment, de éppen megszakították reklámmal.

- Ejha.
- Itthon mindig lengén vagyok. Így szeretem. Zavar?
- Nem, ha csatlakozhatom.
- Ne fogd vissza magad.

Nem fogtam. A maradék ruházatom a fotelban csatlakozott a fürdõköpenyhez. Mellé ültem az ágyra.

- Megmasszírozhatnál, ha van kedved.
- A legnagyobb örömmel.

Mögé telepedtem és elkezdtem masszírozni a vállait, nyakát, lapockáit. Kb. tíz perc után nekem dõlt háttal, így kénytelen voltam elöl folytatni. Hamarosan a mellének halmain kívül minden szabad bõrfelület elfogyott, hát végigsimítottam és megmasszíroztam azokat is. A két apró mellbimbója azonnal vigyázzba vágta magát, miközben lehunyta a szemét és felsóhajtott. Tovább simogattam a kebleit és a nyakát, amitõl egyre jobban felizgult. Természetesen ez engem sem hagyott hidegen, az ágaskodó farkam erõsen a hátának feszült. Felnyúlt és átkarolta a nyakam, borzolgatta a hajamat, miközben én a mellein és a hasán barangoltam. Végül hátraszegte a fejét, odatartotta a száját és csókolózni kezdtünk. Alig fél perc után megfordult és az ölembe ült, a farkam a két fenék-félgömbje közé simult be. Folytatódott szenvedélyes csókcsatánk, hol gyorsan, egymás nyelvét szopva hol csak apró csókokat váltva. Beletúrtam a hajába, hátrahúztam a fejét, a nyakát, a mellkasát, a mellbimbóit haraptam, csókoltam, õ pedig egyre hangosabban sóhajtozott.

Aztán visszatértünk a csókokra. Lassan egyre lejjebb, lejjebb csúszott rajtam, majd megérkezett a két lábam közé. Teketória nélkül megragadott és húzkodni kezdte a farkamon a bõrt. Felnézett rám, mosolygott, azzal a vágyakozó mocskos nõstény-mosollyal amit nem lehet összetéveszteni. Kiszabadította a makkom a borításából és eltüntette a szájában.

Istenien szopott. Határozottan, de mégis gyengéden, jó ritmusérzékkel, hol mélyen, hol csak éppen a végét szopogatva, határozottan használva a nyelvét is. Nem hagyta ki a golyókat sem a játékból, simogatott, nyalogatott odalent is. Amikor már elindultam volna a végkifejlet felé, ügyesen mindig visszarántott, de úgy, hogy közben továbbra is a közelében tartson. Teljesen elvette az eszemet. Iszonyúan keményre és hatalmasra szopott fel, még sosem éreztem ilyennek. Nem tudom meddig kényeztetett így, de a végén szinte könyörögtem, hogy ne kínozzon már, hagyjon elmenni. Nem hagyott. Lenyúlt az éjjeliszekrényen bekészített gumiért, felhúzta rám, majd megfordult. Ahogy szétnyitotta a lábait látszott, hogy már a combján folytak a nedvei. Nekem háttal lassan beleült a farkamba. Csodás látvány volt, ahogy lassan eltûnök benne. Hangosan nyögött, amikor elért a tövéig. Majd lassan hintáztatni kezdte a csípõjét rajtam, elõre-hátra.

- Uhh.. jó farkad van. Illik belém.
- A szád után a puncid is egy élmény, az biztos...
- Hah... ha már ... uhh... nem használsz ki, majd én ki... használlak!

Elkezdtem fel-le mozogni, ahogy az ágy engedte. Hangos nyögésekkel bíztatott. Dugtunk, pusztán a dugás öröméért. Használtuk egymás testét, a vágyaink és a szükségleteink kielégítésére. Semmilyen érzelem nem volt benne, csak felszabadult, tökéletes érzékiség. Alig néhány perc telt el így, amikor lovasom hirtelen megmerevedett, tövig ült belém, majd magas nyüszítéssel és rángatódzó puncival elélvezett.

Hangos lihegéssel omlott a lábaimra.

- Uh... Ez baromi jó volt... Már ki voltam... éhezve...

Megfogtam a fenekét és legördítettem magamról. Elterült hanyatt az ágyon, mint valami kis béka. A fejéhez térdeltem. Úgy döntöttem befejeztetem vele, amit elkezdett. Lerántottam a gumit és kiadtam az utasítást:

- Szopj.

Habozás nélkül bevette a farkam a szájába. Szopott és közben játszott a golyóimmal. Élvezettel nyalogatta rólam a saját nedvességét.

- Uhhh... Ha nem vigyázol, a szádba megyek...
- Gyere. - hagyta abba, de csak egy pillanatra a ténykedését.

Felmértem a helyzetemet. A farkam egy remekbeszabott fiatal nõ szájában, aki lelkesen szopja azt. Finom kis keze a golyóimon játszik. Csodás, feszes teste elterülve elõttem az ágyon, csupasz puncija tiszta nedv, amit az elõbb közösen kentünk szét rajta. A nyelve pedig fürgén pörög a makkom alján ott, ahol a kis bemetszés van, és ahol annyira jó. Ott. Nagyon jó. Ott. Elkezdõdött. Írhatnám, hogy elment a kép, de igazából inkább örökre belém égett. Õ pedig megérezte a vég kezdetét és szívott rajtam még egy utolsót.

Bumm. A tüzijáték nem kifejezés. Atomvillanás. Szupernóva. Õsrobbanás.

Arra tértem magamhoz, hogy fekszem mellette az ágyon, és puszilgatja lankadó farkam.

- Atya... Úr... Isten...
- Összekevered, én csak a Judit vagyok. - nevetett.
- ... Uh...
- Na, tetszett?
- Az nem kifejezés. Boszorkány vagy.
- Igyekszik az ember lánya...
- Lenyelted?
- Aha.
- Hû...
- A geci egy gusztustalan dolog. De szex közben nem érdekel. Az akkor jó,
ha mocskos.
- Ezek után, gondolom vannak még ötleteid.
- Akadnak.
- Például?

Elhallgatott. Csönd. Két lélegzetvételnyivel késõbb szólalt meg, csendesen.

- Csináltad már lánynak popsiba?
- Anál? Az exem rávettem párszor. Azt mondta nem rossz, de a kedvemért csinálja.
- És neked tetszett?
- Nekem az az elvem, hogy egy lyukat sem szabad hagyni parlagon heverni, ha igény van a mûvelésére. De neked honnan jön ez?
- Az egyik páréjszakás lovagom vett rá. Igazából elõször nem akartam, de túl részeg voltam, hogy védekezzem. Elõször fájt, de amikor másodszorra csinálta, akkor már tetszett. Azóta meg gyakoroltam...
- És most is gyakorolnád?
- Ha benne vagy?
- Benne leszek. Gyere, tágítsunk ki egy kicsit.
- A fiókban van síkosító...

Hanyatt feküdt, párnát tettünk a popsija alá. Felhúzta a teste mellé a combjait, hogy teljes hozzáférésem legyen a kezelendõ területhez... Hasra feküdtem, nyalni és simogatni kezdtem a punciját, Pici, kislányos puncija volt, nagyobbacska nagyajkakkal és alig-kisajkakkal, apró csiklóval. Alatta a rózsaszin hátsó bejárat. Kicsit még gumiíze volt, de ahogy a ténykedésem során újra elindultak a nedvei ez hamar eltûnt és csak a finom tiszta egészséges punci íze maradt.

Benedvesítettem az ujjam és lassan bedugtam a hüvelyébe. Ütemesen ujjaztam, miközben a nyelvem a csiklóján pörgettem, amit egyre határozottabb lihegéssel honorált. A teste meg-megrándult, ahogy újabb és újabb érzékeny pontokat vettem ostrom alá.

A nedvességének íze és illata megtették hatásukat, elkezdtem újra merevedni. Nyomtam egy kevés síkosítót a középsõ ujjamra és lassan masszírozni kezdtem a popsi bejáratát. Majd eltûnt az elsõ ujjperc, majd a második is. Lassan járattam benne ki-be. Amikor már kellõen könnyen mozogtam benne, a mutató ujjam is bedugtam a középsõ mellé, szépen, lassan, óvatosan, de mégis határozottan. Amikor már mindkét teljes ujjam könnyedén mozgott a hátsójában, bedugtam a hüvelykujjam a puncijába, így kényeztetve mindkét lyukacskát.

- Uh... Ez jó... Csináld...

Lassan mozogtam mindkét résében. A hüvelyébõl kifolyó nedvek beterítették a kezem, köztük a popsijában mozgó ujjaim is. Egyre hangosabban nyögött, remegett.

- Gyere... A farkad... akarom.

Már újra mereven álltam. Új gumi fel, síkosító, ostrom. Szûk volt. Nagyon. De a síkosító megtette hatását, könnyen haladtam befelé. Eltûnt a makkom a fenekében, majd szép lassan centirõl centire a farkam is. Megéreztem a belsõ izom gyûrût is, ami még szorosabb, ha ez lehetséges. Koncentráltam. Ekkor felemelte a fejét. Nézett rám, valami különös tûzzel a szemében, hangtalanul sikított, a szeme teljesen elfátyolosodott.

- Még... - nyögte ki - nyomjad... tövig.

Nyomtam. Megérkeztem tövig, amit újabb mélyrõl feltörõ nyögéssel díjazott. Elindultam kifelé, de csak pár centit, aztán újra tövig. És újra. És újra. Lassú mozgással dugtam a fenekét, miközben Judit nyöszörögve vonaglott és markolta, karmolászta a lepedõt. Ahogy elkezdett jobban kitágulni, gyorsítottam tempón, az altestem tompa puffanásokkal érkezett ki- és felpárnázott hátsójához. Gyorsabban, keményebben. Hirtelen újra felnézett, ijesztõen kitágult szemekkel, remegõ ajkakkal rebegte:

- Imádom... ha... fasz... van... a... seggemb...

Szava elakadt, hátrahanyatlott... A feneke hirtelen összerándult, satuként kezdte szorítani a farkam, moccani sem bírtam... Lenéztem, puncija szinte kifordult, ahogy rátört az orgazmus. Remegése feleerõsödött, földrengésként robogott végig a testén, minden izmát összerántva. Nem tudom láttam-e valaha nõt ekkorát élvezni, de mindenképpen az öt legnagyobban volt, amit valaha tapasztaltam.

- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁáööööööö.... háááá... hööööööááá... - nyögött artikulátlanul.

Csak sokára csillapodott le. Még mindig kõkeményen álltam a fenekében, de a szorítása lassan enyhült. Megragadtam és oldalra fordítottam. Teljesen elernyedt, mint valami rongybaba. Úgy fordítottam a hátsóját, hogy jól hozzáférjek. Kissé rátámaszkodtam a csípõjére, és újra pumpálni kezdtem. Alig reagált. Inkább csak összerezzent a lökéseim nyomán. Élvezkedtem tehát. Egy fiatal, kissé perverz csaj, éppen elélvezett szûk seggét dugni, hát mi mást kívánhatna az ember fia? Imádtam. És mivel elõszörre elég alaposan kifacsart, jó sokáig is bírtam. Benyúltam a puncijába, amibõl lassan csorgott a nõi szerelem lenyûgözõ illatú nedvessége. Jól benedvesítettem az ujjam, aztán lenyaltam róla.

- Finom vagy. Legközelebb az igazán alapos kinyalást sem úszod meg.

Nem válaszolt. Csendben volt. Én viszont lassan éreztem, hogy újra élesedik a töltet odalent, szóval gyorsítottam. Nyöszörögni kezdett. Kicsit szétnyitotta a lábát és matatni kezdett a punciján. Döngettem. Azt hittem most én jövök, de nem, a kis sunyi megelõzött, és újra elélvezett. Ezúttal elõjel nélkül. Az immár ismerõs satu rámzárult és nem eresztett. És remegett... A takaróba sikított, keservesen. Eddig bírtam. Ha lehet még keményebbre és nagyobbra nõttem, aztán beledurrantam a fenekébe. Felnyögni sem volt idõm és erõm.

Kirántottam magam, és mellérogytam az ágyra. Lihegtünk. Percekig nem mozdultunk.

- ... micsoda egy veszélyes nõstény vagy te. - szólaltam meg végül.

Nem válaszolt. Átnéztem a válla felett. Sírt. Zokogott. Vigasztalanul. Simogatni kezdtem. Átöleltem. Hozzám bújt. Põre testén táncolt a TV fénye. Lassan megnyugodott. Felnézett rám, kicsit elmosolyodott. Szétsírt szemében felderengett valami kislányos, szomorkás, de ezúttal talán kicsit mégis boldog fényû csillogás. Megcsókoltam. Gyengéden, de határozottan. Visszacsókolt.

Újra jót aludtunk együtt. Nem kértem rá, reggel mégis tálcán hozta a reggelit. Mezítelenül. Nem elõször és nem is utoljára.

További Szextörténetek


Tetszik : 117 | Nem tetszik : 82
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like