Legutóbbi hozzászólások:
Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. | Evelin - Nagyon jó kis történet |A végzet lotyói


Aki most leginkább megérint, hatással van rám, az egy mesés lány a munkahelyemről!
A történetem egy februári napon kezdődött. Régóta dolgoztunk együtt, de sohasem fordult meg a fejemben, hogy ez a lány lesz a végzetem. Eddig csak bulik alkalmával volt kisebb kalandom lányokkal. Egy-két csók, de semmi több.
Van barátom, aki tudott kis kalandjaimról, de ismerve fékezhetetlen természetemet így fogad el és így szeret engem!
S, hogy mi történt azon a februári napon? Reggel megérkeztem az irodába. Szokatlan módon a főnököm és két kolleganőm is bent volt már! Nem volt sok munkánk, minden fontos ügyet elvégeztünk, így jobbára szórakozással és a kreativitásunk kamatoztatásával töltöttük az időt!

Reklám cég révén, rengeteg rendezvényen veszünk részt, sok szervezésében magam is közreműködtem. Kb. fél tíz felé megérkezett Kati is, aki felettébb mód jó kedvű volt. Csatlakozott hozzánk és jobbnál jobb ötleteit csak úgy zúdította ránk. Egy óra felé megéhezett a csapat így szokás szerint 2 ember elugrott kajáért! A mai nap Kati és én voltunk a sorosak. Beültünk a kocsiba és egy közeli étteremhez vettük az irányt. Míg odaértünk beszélgettünk. Sok mindenről szó esett, többek között a szex is szóba került. Elmesélte, hogy álmában egy nővel szeretkezett és elmondta, hogy mindig is érdekelte milyen lehet egy nővel együtt lenni. Majd a mondandója végén csak úgy megkérdezte tőlem, hogy volt-e hasonlóban részem.

Egy pillanatra megtántorodtam, mert furcsa kis pajkos csillogást véltem felfedezni gyönyörű szemeiben. – Igen, akkor ott először tűnt fel nekem, milyen gyönyörűek a szemei. – Mielőtt választ adhattam volna kipattant a kocsiból és az étterem felé vette az irányt. Hirtelen rengeteg gondolat szánkázott végig a fejemben. Vajon miért kérdezte? Szándéka volt vele? Mit akarhat, hisz férjnél van. Úgy gondoltam végére járok. Miután végeztünk a vásárlással, visszaindultunk. Mondtam neki, hogy szeretnék válaszolni a kérdésére, mire ő ezt mosollyal nyugtázta. Elmondtam neki, hogy voltak kisebb kalandjaim, és bizony, ha megfelelő lánnyal találkoznék, akkor én is kipróbálnám milyen a női test érintése.
Nagyon belemerültünk a témába és egyre jobban éreztem, hogy valamit elindít bennem Kati közelsége, és egyre jobban azon kaptam magam, hogy figyelem őt, de most valahogy másképp, áthatóbban, szinte levetkőztettem tekintettemmel. Ő ezt észrevette és csak mosolygott rám, s mivel visszaérkeztünk a céghez, megfogta a kezem és gyengéden kitessékelt az autóból!

A nap további részében képtelen voltam koncentrálni a munkára, egyre jobban a beszélgetésünkre gondoltam és tovább pörgettem az eseményeket, ábrándoztam. Kati is furcsán viselkedett, amikor csak összefutottunk valami megmagyarázhatatlan feszültség lett úrrá rajtunk. Ez az állapot egyre csak fokozódott a napok elteltével. Egyszer egy délután lekísértem az autójához, egy munka anyagáért, és akkor ott megtörtént az, ami napok óta járt a fejemben. Épp indulni készültem, amikor hirtelen megfogta kezem, szemembe nézett és lassan odahajolt hozzám, és gyengéden megérintette ajkaival a számat. Azt az érzést nem tudom szavakba foglalni, hirtelen összerezzentem, a hátamon végigfutott egy kellemes bizsergő érzés, a gyomrom összeszorult a szívem hevesen dobbant.

Megcsókolt. Egy mesés csók volt, mely nem maradt viszonzatlan részemről, lassan résznyire nyitottam ajkaim és becézgettem nyelvemmel szája apró kis rejtett zugait, ajkaim közé fogtam ajkait és hosszú forró csókban forrtam össze egy tüneménnyel. Hirtelen zajra lettünk figyelmesek, és el kellett szakadnunk egymástól. A szívem majd megszakadt, de el kellett indulnia és nekem is folytatnom kellett a munkámat. Másnap kicsit zavarban voltunk, mert nem igazán jutott időnk megbeszélni a történteket. Az elkövetkezendő napok, hetek lopott csókok, gyengéd ölelések, de leginkább vágyaink tisztázásáról szóltak. A sors, mely néha kifürkészhetetlen közbeszólt!

Egy nagyobb cég kampányán dolgoztunk, mikor a főnökünk 2 napos üzleti útra küldött minket. Ennek hallatára nagyon megörültem, mert tudtam, hogy ha most nem lesz az enyém, akkor talán sohasem.

Eljött az utazás napja. Nagyon feszült és ideges voltam, ami Katiról nem volt elmondható. A kocsiban az úton átlagos dolgokról beszélgettünk, nem került szóba a szex. Megérkeztünk a szállodába, amely egy mesés kis kastélyszálló volt fent a Bakonyban.
Az üzleti partnerekkel folytatott tárgyalások sikerrel zárultak, úgyhogy ennek örömére este vacsorázni mentünk, és egy üveg pezsgővel ünnepeltünk. A szállodai szobába érkezve mindketten nagyon jó hangulatban voltunk, sokat nevettünk és csak úgy dőlt belőlünk a hülyeség. Kati elment zuhanyozni, addig én kint az erkélyen merültem el gondolataimban. Hirtelen feleszméltem; ha behunyom szemem, fantáziámnak többé gátat már nem vethetek! Tudtam, ez az éjjel lesz az, amikor kedvesemet végre magamhoz ölelhetem, úgy ahogy azt már számtalanszor elképzeltem.

Amint kint álltam, egyszer csak egy csodás illatot éreztem. Kati állt mögöttem. Megfordultam és nem jutottam szóhoz, mélyen a szemébe néztem és azt hittem menten elveszek tekintetében. Nem kellett szólnom, csak lassan elé álltam és megfogtam kezét. Tenyere nedves volt, csuklóján éreztem szíve heves dobogását. Rá mosolyogtam. Ott állt előttem egy szál fürdőköpenyben, mely szorosan rásimult gyönyörű, törékeny alakjára, s melynek kivágása szabadon hagyta mellének egy részét.
„Ne félj” – suttogtam fülébe. Ujjaimmal cirógattam kezét. Szememmel szemébe néztem, pillantásom féltő és mély volt. Közelebb hajoltam hozzá és ajkammal lehelet finoman megérintettem kipirult orcáját, közben kezemmel haját cirógattam. Beleremegett. Magamhoz vontam és szorosan öleltem. Fülébe suttogtam gyengéd és becéző szavakat, és megkérdeztem tőle folytathatom-e. Ő rám mosolygott és azt felelte: - Váltsd valóra az álmom, kedvesem!

Örültem, hogy szabad utat kaptam, és nem is várakoztattam meg. Rámosolyogtam, majd gyengéden kezemmel végigsimítottam arcán és ujjaimmal beletúrtam hajába. Közelebb hajoltam hozzá és gyengéd csókokkal borítottam el arcát, szemét, orrát. Majd szomjazó ajkai hívó szavára menten ott teremtem, és hosszú forró és nedves csókkal kényeztettem egyetlen tündérem. Ajkammal lassan szétfeszítettem ajkait és nyelvemmel feltérképeztem szája minden rejtett zugát. Csókjaimat heves válaszcsókok követték. Kényeztettem, s ő szorosan hozzám bújt. Éreztem a testén végigfutó borzongást és szinte már hallottam szíve heves dobogását. Ajkammal tovább becézgettem arcát, puha és apró csókokkal leptem el szemét, homlokát, nyakát, és fülcimpájával játszadoztam.

Örült és szenvedélyes csókkal tüzeltem fel vágyát, és testemmel éreztem, hogy teste kész arra, hogy gyengéd és őrjítő felfedezést tehessek rajta. Lassan mögé álltam, csókok, cirógatások között levettem fürdőköpenyét, vállaira apró csókokat leheltem, kezemmel végig simítottam gerincén, melyet ajkammal követtem. Érzékien vállgödrébe hajtottam arcom és onnan csókolgattam nyakát. Kezemmel végig simítottam karjait, ujjaim derekát, csípőjét becézték.
Szorosan mögötte álltam, és féltőn öleltem. Kezem lassan felbátorodott, és melle felé vándorolt, gyengéd cirógatás közepette tüzelte fel vágyát, melynek „édes hozadéka” kecsesen meredt az ég felé. Hallani véltem mellei hívó szavát és nyomban ott teremtem.
Lágyan kezembe vettem keblét, mely nagyon érzékeny volt, és szeretgetésre várt. Csókoltam, cirógattam, nyelvemmel édesgettem, gyengéden harapdáltam, szívogattam. Mellei közé hajtottam fejem, Ő kezével hajamba túrt és édes sóhajok közepette kérlelt folytassam még.
„Folytatom édes, folytatom.”- sóhajtottam kéjtől ittasan. Átadta magát a vágynak és a szenvedélynek, és én tovább vezettem. Csókoltam, kezem és ujjaim cirógatása új területek felé haladt. Hasát csókoltam, nyelvem köldökével vívott édes csatákat. Gyakran néztem, s mikor rám pillantott, tekintetéből kiolvastam kívánságát, melyet nyomban teljesítettem.

Lassan végig simítottam lábát, popsiját. Apró csókokkal borítottam el mindenütt. Lefektettem az ágyra, és lábait gyengéden felhúztam. Ajkammal belső combját csókolgattam, és közben ujjaimmal térde hajlatát cirógattam. Halkan felnyögött, megkért folytassam gyorsabban, de én lassan tüzeltem vágyát. Nyelvemmel cirógattam ágyékát mely, lassan, mint az alvó vulkán kitörni készült! Oh, igen. Lassan lefejtem róla az utolsó apró ruhadarabod, mely vágyaink útjában állt. Csókoltam, nyelvemmel izgattam. Éreztem, amint a belőle áradó édes nedű elárassza teste érzékeny részeit, és mely könnyebb bejutást biztosított nyelvemnek rejtett barlangja felé. Mielőtt felfedeztem új tájait, rá néztem, szememben érzéki vágyam tükröződött, megcsókoltam. Ujjam lassan cirógatta, majd belé hatoltam. Előbb kézzel, majd nyelvemmel. Újra és újra, hol gyengéden, hol hevesen. Arca mindent elárult nekem. Kitapintottam a legérzékenyebb pontját, és enyhe nyomással jutattam el a gyönyör mézédes tetőfokára. Éreztem, amint közeledett a teljes beteljesüléshez, mielőtt elérte a mámor, megcsókoltam, és vele együtt osztoztam a gyönyörben. Szorosan magamhoz húztam, és vele együtt repültem a beteljesülés csúcsára.

Mikor elcsendesült minden és csak a sóhajunk szakította meg időszakosan a csendet, ott feküdt a karjaimban és én szeretettől könnyező szemmel néztem a szemébe. Hozzám hajolt, megcsókolt, majd fülembe súgta, most én ajándékozlak meg téged egyetlenem…
További Szextörténetek


Tetszik : 43 | Nem tetszik : 19
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like