Legutóbbi hozzászólások:
Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. | Evelin - Nagyon jó kis történet |Az öcsköcs leápolása


Régen vékonyka, elég beteges fiú voltam, a mandulám rendszeresen begyulladt, évenként többször is. A gyulladás csökkentésére vegacilint írt fel a gyerekorvos amitől aztán rendszeresen csalánkiütést kaptam. Évek múlva derítették aztán, ki hogy a penicilinre allergiás vagyok.
Nos ez a csalánkiütés úgy nézett ki hogy a testem kb 8 - 10 cm ként telis - tele volt viszkető piros kiütésekkel. Az orvosok a viszketés enyhítésére egy fehér mentolos híg valamit adtak hogy azzal kenjük be a kiütéseket. Ezeket a kenegetéseket anyám végezte esténként a fürdés után, mégpedig úgy hogy egy lepedőt terített az ágyra és én meztelenül végigfeküdtem rajta, és ahol csak látott kiütést bekente.

Ezeket az esti leápolásokat az akkor 17 éves nővérem rendszeresen nagy érdeklődéssel végigszemlélte. Nem nagyon örültem neki mert eléggé szégyenlős voltam, de anyám mindig rám szólt hogy ne legyek már olyan nyafka.
Az egyik este mikor apám későig dolgozott nővérem felajánlotta anyámnak hogy ő majd elvégzi a kenegetést, addig anyám tudja a vacsorát készíteni. Anyám örömmel beleegyezett mert már elég fáradt volt. Én hevesen tiltakoztam, de anyám hamar lehurrogott.

Így aztán a nővérem elkezdte a leápolást. Leterítette a lepedőt az ágyra és mivel látta hogy kényszeredett vagyok, segített meztelenre vetkőzni Akkor még nem túl sokat maszturbáltam, de a farkam már azért kezdett szőrösödni és nem is volt már olyan túl kicsi. Észrevettem, hogy a kíváncsian nézegeti és egy kicsit el is szégyelltem magam, de nem szóltam, hanem inkább gyorsan az ágyra feküdtem hasra. Nagy gonddal és minden testrészemet jól átvizsgálva, kiütéseket keresve, neki is kezdett a kenegetésnek. Kezdte a vállamnál és haladt lefelé a derekam és a fenekem felé. A fenekemet is alaposan átnézve kenegette apró finom mozdulatokkal még a vágásba is, és a lábam között is. Aztán végig a combomat egészen a lábamig Tulajdonképpen nem is volt rossz érzés ahogy lágy mozdulatokkal csinálta.. Mivel a hátsó felemmel végzett, szólt hogy forduljak meg. Szégyenlősen megfordultam és ő folytatta a kenegetést a nyakamnál, a hasamon le a fütyim felé.

Mivel a nővérem a kenegetés után fürödni készült, rajta csak egy frottír fürdő köntös volt semmi más. Ahogy fölém hajolva kenegetett, egyszer oldalra nézve beláttam a fürdőköntösébe és megláttam hegyes, feszes melleit. Erre a látványra a farkam azonnal elkezdett vastagodni, felállni. Nem tehettem róla de nem tudtam a melleiről levenni a szemem. A bimbói mint a cseresznyemagok úgy álltak ki. Persze ő a felizgulásomat hamar észre is vette, és úgy lehajolva figyelemmel kísérte a farkam vastagodását a teljes merevedésig. Mosolyogva meg is jegyezte: Merevedésed van öcsi? És még szemtelenül az ujjával meg is pöckölte. Nem is telt sok időbe a farkam úgy felállt mint még soha. Kőkeményen állt mint a zászlórúd.

Szemmel láthatóan a nővéremnek nagyon tetszett a megmerevedett kisfiús fütyi, izgatta a látvány, mivel még soha nem láthatta a nemi szervemet így megkeményedve. Egy darabig nézegette, aztán megkérdezte: Megfoghatom? Eléggé szégyelltem magam, de mivel fel is voltam izgulva, ezért belegyeztem. Megfogta finoman és megjegyezte: Milyen kemény lett! Lassan elkezdte lehúzni a bőrt a makkomról. Rám nézett és megkérdezte: nem fáj? Mondtam neki hogy nem. Alaposan megnézegette, megnyomkodta a vértől duzzadt vöröslő makkomat, és elkezdte ütemesen húzogatni mintha ki akarná verni. Kérdezte: jó érzés ez neked? Persze hogy jó volt!

A játékot nem tudtuk folytatni mert anyám kiabált a konyhából hogy kész a vacsora. Ezután többször is leápolt a nővérem és minden alkalommal eljátszadozott a felálló fütyimmel. Nagyon kellemes érzés volt.
További Szextörténetek


Tetszik : 57 | Nem tetszik : 66
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like