Legutóbbi hozzászólások:
Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. |Nyaralás hármasban


Idén nyárom hosszas várakozás és nem kevés munka után végre indulhattunk a balatonra. Már régóta terveztük és nem csak egy sima kiruccanást képzeltünk el hanem a legjobb nyaralást így én a hugom és unoka tesónk már jóval nyár előtt ezért melóztunk, hogy annyi pénzünk legyen amiért mindenből a legjobb jár. Már előre lefoglaltunk szállást ami az egyik legdrágább szálloda a balatonon, így minden készen ált hogy neki vágjunk a nagy kalandnak. Alig pakoltunk be pár cuccot mivel útközbe úgy terveztük hogy bevásárolunk új ruhákat és miegymást.

Szerda reggel tízharminckor már együtt ültünk a kocsiban és száguldottunk. Az egyik nagyobb bevásárló központban megáltunk hogy a bevásárlást is megejtsük. Mi ketten fiuk gyorsan össze kapkodtuk a ruhákat de Vivi a hugom aki 15 éves, válogatósra vette a figurát és minket hívott segíteni neki választani a kínálatokból. Vivi otthon nagyon egyszerűen és visszafogottan öltözködik semmi kirívóság, mindene takarva, viszont most olyan merész öltözeteket szedett össze, hogy tátva maradt a szánk és ezt ő is látta.
- Mivan fiúk? most bulizni készülünk és anyuék úgysem tudják meg. (mondta teljesen felpörögve)
- Gyertek felpróbálom őket, segítsetek eldönteni miket vegyek meg.

Így a próba fülkék előtt leültünk Tomival. Nemsokra rá ki is lépet az első szettben Vivi. A szavunk elakadt, ott billegett serget forgott előttünk egy francia bugyinál nem nagyobb shortban és egy olyan újjatlan blúzba ami a hasa közepéig volt legombolva, alatta egy áttetsző falatnyi fekete melltartó ha lehet azt annak nevezni.
- Mivan nem tetszik? (lankadt le kedve)
- De... de... eszméletlen dögös vagy benne. (törte meg a csendett Tomi)
- Hé! hogy mondhatsz ilyet?! (kérdeztem rá kissé mérgesen Tomira)
- Nem roszból mondtam, de nézd meg és ne úgy mint a testvéred. Egyszerűen bombanő. - magasztalta Tomi amire Vivi egyből majd kicsattant a bőréből, és mondanom sem kell elsőre is észre vettem én is hogy milyen szexi a hugom.
- Köszi Tomi. neked nem tetszem Csabi? (nézet rám kicsit bánkódva kicsitt kellettetően)
- Dehogy is nem nincs ember akinek nem tetszenél. (mosolyogtam rá)
- Ezaz! Várjatok még megmutatom a többi. (mondta rendkívül vidáman)
- Ennél merészebb is lesz? csak azért kérdem hogy felkészüljünk. (kérdeztem nevetve)
- Remélem. (mondta kicsit selytelmesen és vissza ugrált az öltözőbe)

Összenéztünk Tomival majd:
- Nézz a szemembe és mondt azt nem képzelted el? (mondta kissé viccesen nekem)
- Jó oké, de mégis csak a hugom. (feleltem)
- És egy bomba csaj. Hányszor álmodtunk erről?
- Miről? A hugomról?
- Dehogy is. Arról hogy egy ilyen csajjal szórakozunk.
- Hát tény ami tény... láttad azt a feneket? (most kérdeztem én)
- Kise tudom verni a fejemből. (mondta nevetve)
- Hanyast adnál neki? (kérdeztem)
- Tudtam! tudtam hogy megfogja a fantáziád. (nevetett) nálam tuti 9 csak azért nem tíz mert nem láttunk mindent. (mosolygot)
- Egyet értünk. (hangosan nevetve csaptuk össze kezünket)

Én és Tomi már nagyon régóta pontozzuk a nőket és mi ketten nagyon különösök vagyunk egymással mindent megbeszélünk egyszóval a legjobb barátok vagyunk amellett hogy unoka tesók is vagyunk. A nagy nevedgélés közepette ismét kilépett Vivi a fülkéből. Vékony de formás testét most mégúgyse takarta semmi egy nagyon pici bikini volt rajta ami fent csak a bimbókat takarta, lent pedig csak éppen hogy valamicskét a fenék részen vékony tanga volt és az egész leopárd mintás rozsaszín csipkével a szélein.

- Csak nem rólam ment a sugdolózás? hallottam ám hogy valamit nagyon susmogtok. (csipőre tett kézzel mosolyogva kérdezte)
- Dehogy is. (vágtam rá)
- De ez a bikini... (mondta Tomi ájuldozva)
- És ez a csaj aki viseli.. nem láttad a hugom abba a fülkébe ment be amiből te kijöttél. (mondtam kicsit mostmár flörtölősre véve a figurát amit Tomi is észre vett mert egyből mosolygott az orra alatt)
- A hugod elment most csak én maradtam a szuper szexi bulizós cica. (válaszolta majd kacsintott ránk)
- Akkor jól áll a bikini? (tette még hozzá miközben megfordult) a fenekem is jó benne?
- Hááát.. ezt közelebről kéne szemügyre vennünk ahoz hogy megmondjuk, nem gondolod Csabi?
- De de. Méghozzá jó közelről. (mondtam mosolyogva Vivire)
- Fiúk! Nem fogom mutogatni a fenekem itt a boltba mindeki előtt. (mondta kuncogva)
- Miért máshol fogod magad mutogatni nekünk? (az én kis flörtölésemen felbátorodva kérdezte Tomi)
- Még az is lehet. (kacsintott majd vissza ment ismét a próba fülkébe)

Mint az előbb is ismét egyből összenézve kezdtük a beszélgetést.
- Mi lelte Vivit nagyon bevállalós lett. (kérdezte Tomi hatalmas mosollyal)
- Nem tudom de remélem nem múlik el gyorsan. (válaszoltam legalább ugyanakorra örömmel)
- Bejön neki a flört is nem? (kérdezett ismét)
- Nagyon úgy nézz ki. Úgyhogy csak okosan. Úgy tűnik jól alakul a nyralás.(feleltem és most sziszegve szólt ki Vivi a függöny mögül)
- Fiúk gyertek csak.
Oda mentünk és beszóltunk az elhúzott függönyön keresztül.
- Minden rendben?
Ő kidugta a fejét majd mondta:
- Gyertek be gyorsan, mutatok valamit. (pirult el)
Tominak nem is kellett több egyből beugrott majd utánna én is. Bezsúfolódtunk hárman abba a kis fülkébe és ott szorongott köztünk Vivi egy hófehér csipkés áttetsző body-ban.
- Ha megengeditek hogy én is igyak a nyaralás alatt estére a szállodában megleplek benneteket valamivel ebben a fehérneműben. (mondta csábítóan)
Mi csak néztük, lesetudtuk venni a szemünket a testéről. Majd Tomi:
- Rendben.
- Nem nem. (feleltem én, miközben Tomi kidülesztett szemmel)
- Neeeem?!
- Nem! Ennyi nem lesz elég. (halkan nevettem el magam, mégis csak egy női öltözőbe voltunk hárman)
- Nocsak akkor mit szeretnél még? (kéjesen kérdezte Vivi miközbe szorosan hozzám tapadt és kétkezével a tarkómat fogta át)
- Tomi? (kérdeztem)
- Őőőő... képek, szriptíz őőő.. (zavarodottan hadonászott a szavakkal)
Vivi kisséelnevette magát majd nekünk háttal megfordult előre dőlt és így pucsítva mondta..
- Bármit megteszek nektek.
Teljesen ledöbbentünk persze nagyon tetszett a dolog.
- Renben. (feleltem)
Majd Vivi vissza fordult és..
- Csak anyuék megne tudják báttyó. (mondta miközben szája szélét harapta meg)
- Nekem máris van egy ötletem. (mondta Tomi nagyon izgatottan)
- És mi lenne az? (kérdezte Vivi)
- A feneked megfoghatnánk? (most már szégyenlősen kérdezte Tomi)
Vivi ismét elmosolyodott, megfordult a két kezét a falnak támasztotta lábujhegyre állva kinyomta fenekét majd
- De utánna húzattok ki mielőtt lebukunk. (mondta viccesen de parancsolóan)
elsőként Tomi nyújt rá szép formás szolibarna fenekére és markolta meg, amjd én az oldalán fogma meg végig simítottam a kezem egésszen az oldalán a combjáig és áttérve a belső combjára ott kezdtem felfele simítani félig a fenekét félig a combját egésszen a lábaközéig, a pináját súrolva kicsit csúsztattam feljebb a kezem egésszen a feneke közepéig ahol keményen belemarkoltam és egy \"Ahh..\" nyögéssel jutalmazott meg érte Vivi. Visszafordulva elsőként Tomit lökte ki majd karon fogva engem a fülembe sügva \"jól csináltad\" halk szavak kiséretében már kint is voltam a fülkéből. Nem sokkal ránk Vivi is kijött kezében az általunk már látott és olyan ruhákkal is amiket nem próbált fel a pénztárhoz mentünk fizettünk és már mentünk is tovább a balaton fele.
További Szextörténetek


Tetszik : 69 | Nem tetszik : 28
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like