Legutóbbi hozzászólások:
Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. |Özvegyek 1. Rész


Egy igazán váratlan telefon hívás törte meg az addigi mindennapi életemet. De még mielőtt részletezném a hívást, előtte az időben kicsit vissza kell ugranunk. Idén lesz hét éve, hogy Svájcba költöztem, sosem gondoltam volna, hogy én valaha is elhagyom Magyarországot de úgy alakultak a dolgaim, hogy a lehető legmesszebb szerettem volna kerülni. Idővel aztán itt ragadtam. Nagyszerű életem volt, hatalmas házban éltem gondtalanul. A gondtalan életem pedig anyámnak köszönhettem még ha nem is ő finanszírozta. Ám ez nem volt mindig így régen elég szegények voltunk. Apám sosem volt. Akkoriban anyám a testéből élt és ez egyébként ezután sem volt másként. Volt neki egy visszajáró vendége ha lehet így fogalmazni. Szédítette anyámat az illető mindvégig, hogy szerelmes bele és a többi szokásos szövegelés. Aztán amikor anyám szét tette a lábát gumi nélkül is és teherbe esett utána még járt egy darabig a férfi hozzá majd eltűnt. Azóta se hallott felőle. Engem megtartott majd utána hasonló szituáció révén a húgom is megszületett. Sokat látott és megélt ember vagyok szóval nem fogok finomkodni, értelmetlen lenne. Később aztán amikor idősebbek lettünk, fordult anyám szerencséje és most ő lett aki mást használ ki. Az egyik hapsit sikerült teljesen magába bolondítania. Anyám is szerelmes lett méghozzá a krapek pénzébe ugyanis kő gazdag volt. Addig sikerült szorongatnia az új apukánk farkát még feleségül vette és hozzá költöztünk. Anyánk abba hagyta a munkáját de továbbra is több férfi merülhetett el kegyeiben. Anyám az a fajta nő akinek mindene volt a szex amikor már nem fizettek is neki és házas volt is folyton félre lépett. Lényeg még ha nem is úgy látszik de iszonyú boldogok voltunk és gondtalanok egészen addig még húszéves koromban elkövettem az életem legnagyobb hibáját. Mindjárt látni fogjátok mit is tartok hibának.

A hiba ami miatt egésszes svájcig mentem és soha többé nem néztem vissza egésszen mostanáig az ironikus módon a szex volt. A szex ami olyan vad és szenvedélyes volt. Ami tiltott gyümölcs volt. Amiben én csak egy apró hibát követtem el. Hagytam, hogy hangosan nyögjön a húgom amikor a kanapéra dőlve nekem terpesztve hagyta, hogy vad szenvedéllyel csattogtassam a farkam finom hamvas és csupasz punciában. Nem ez volt az első alkalom, köztudott volt a húgomról, hogy erőssen hajlamos volt anyámtól megörökölni a faszhoz való képességét, egyszóval imádta és ezt a férfiak kihasználták, ahogy persze én is. Szóval tövször is mártogattam a kishúgomba a farkam, a saját és az ő örömére. Viszont most a hangzavar volt a hiba ugyanis anyám haza ért az addig ketten uralt házba aminek a nappali közepén a legélvezetesebb bűnt követtük el. A hatalmas veszekedést nem részletezném de a leggyönyörűbb dolog közepette jött a legszörnyűbb dolog az életemben. Anyám kitagadott és elkellett költöznöm. Véget ért az addigi gondtalan életem.

Párhónapig egy albérletben éltem amit úgy tudtam finanszírozni, hogy a húgom mindig kicsalt pénzt otthonról és elhozta nekem, a pénz mellé megkaptam minden alkalommal a testét is immáron bűntudat nélkül. Igaz, hogy akárhányszor lefeküdtünk egymással mindig eszembe jutott anyám, de most nem úgy mint eddig. Ahogy néztem a testét ami alattam vagy éppen felettem volt mindig az jutott eszembe, hogy anyámnak most aztán vissza adom azt hogy elküldött és így még az eddigi kiválló szexet még jobban élveztem ha lehetett fokozni egyáltalán.
Aztán mint az szokott lenni a szokásos pénz adag már kevés lett és kitaláltam egy nagyszerű ötletett. A húgomnak szereztem egy munkát amit már ismertünk anyámnak hála. Igen a húgom elkezdett a testével keresni. Megismerkedtem egy lánnyal aki ezzel foglalkozott és így sikerült a húgomat be vezetni ebbe a világba. A pénz csak úgy dőlt a húgom elégedett volt annyi szerszámmal volt dolga amennyivel még nem és tetszett neki a ribanc stílús, én szintén boldog lettem. A keresetét megkaptam, neki nem volt szüksége a plusz pénzre és ha kívántam még őt is függetlenül attól, hogy az nap éppen hányférfival volt.

Aztán jött egy újabb lehetőség, a lány akinek köszönhettük a húgom állását felkért, hogy kísérjem el Svájcba mert szerzett magának ott melót. Persze miért is kisérgetném én őt?. Hát mi másért a pénzért, megállapodtunk a fizetéséből részesedek ami sokkal több volt a húgom kereseténél. Így leléptünk, a húgommal még tartottuk a kapcsolatot és évente vagy olykor két évente kiugrott hozzám, élveztük egymás társaságát. Ennek lassan hét éve már. Az életem a legnagyobb rendben, több lánnyal is dolgozok dől a pénz és persze a punci is. Aztán megszólalt az az átkozott telefon...

- Igen tessék?. (szóltam bele, persze németül)
- Anyu vagyok, te vagy az fiam? (megdöbbentő volt a hallott)
- Igen. De te... Hogy hogy?... (makogtam a telefonba)
- Vészhelyzet van a segítségedre van szükségem. (mondta, de egyátalán nem tűnt zaklatotnak a hangja)
- Mi a baj?
- Svájcban vagyok értem tudnál jönni és személyesen mindent elmondok. (felelte)
- Svájcban? Honnan tudod a számom és hogy itt vagyok? (a meglepődötségtől teljesen összezavarodva kérdeztem)
- Melindától tudom. (ő a húgom)
- Ha erről akarsz velem beszélni, akkor kár volt ezért idáig eljönnöd. (mondtam mérgesen)
- Nem, szó sincs róla. Nekem kellene segítened. Értem tudsz jönni? (kérdezte)

Ezután elmondta hol van majd oda mentem. Két órát utaztam még oda értem


A tömegben keresni kezdtem az asztalok között, amikor megpillantottam. Integetett nekem az egyék félre eső asztalnál a teraszon. Miközbe sétáltam felé, azon gondolkodtam, hogy megváltozott. Már hét éve nem láttam de a változás rajta, mintha nem is ő lenne és nem is mind a természet rendjéből fakadt. Az első ami szembe tűnt az a fekete hajon is előbb tűnt fel ami eredetileg szőke volt. A melle akkora mellei voltak, szinte mint a fejem. Nem túlzok óriások voltak minden értelemben. Egy fekete lenge egybe ruha volt rajta aminek a dekoltázsából szinte kiugrottak azok a hatalmas dinnyék. Szinte csak bámultam, azt hogy némi túlsúlyt is magára szedett felsem tűnt elsőre. Oda értem hozzá széles tűzpirosra festett szájával üdvözölt és ha bár feltünt, hogy a száján is ejtve lett egy kis feltöltő beavatkozás a tekintetem még mindig a melle kötötte le.

- Szia drágám. (mondta széles mosollyal)
- Szia. (feleltem miközbe helyet foglaltam, persze még mindig letaglózva a hatalmas keblek látván)
- Te semmit sem változtál. (mondta)
- Te pedig látványosat változtál. (mondam most már elmosolyodva)
- Hát igen. Kissé feltúrbóztam magam. (mondta kacagva a melleit megemelve)
- Kissé. (nevettem el) és mi a baj? (kérdeztem)
- Nem tudom, hogy tudod-e? de Dénes tegnap előtt meghalt, és szeretném ha eljönnél a temetésre. (mondta kissé szomorkodva de abszolút nem látszott rajta a gyász és a fájdalom)
- Ezt nem tudtam, sajnálom. (mondtam, de abszolút nem izgatott a téma)
- Szóval számíthatok rád? (kérdezte kérlelő tekintettel)
- Nézd, nem akarlak megsérteni, de fontos ez? Vagy a végére megszeretted a vénembert? (kérdeztem teljesen őszintén)
- Te is tudod, hogy nem a szerelem miatt házasodtam össze vele, de az ismerősök miatt a látszatott fent kell tartani. (mondta most már érzehetően gondterhelten)
- Értem. Ennyi ebbe kellene segítenem?
- Hát ami azt illeti lenne még valami. (nézett rám közbe bájosan)
- Kivele. (mondtam)
- Hát az az igazság, hogy a húgoddal mostanában nem a legjobb a kapcsolatunk. Mikor beszéltél vele utoljára? (kérdezte)
- Talán egy éve. (feleltem)
- Akkor bizonyára nem tudsz róla, hogy Gábor ahogy betegedni kezdett én és Melinda mindent megtettünk érte. A minden alatt azt értem, hogy szó szerint mindent. (utalgatott óvatosan)
- Már mint, hogy mindent? (közbe a kezemmel a szexre utaló mozdulatott tettem)
- Igen, mindent. Ő is velünk aludt az utóbbi időben és azt is sokszor csináltuk együtt, viszont megtudtam, hogy nem csak akkor történtek meg ezek a dolgok amikor mindhárman együtt voltunk hanem amikor ők ketten voltak is. (magyarázta)
- Igen, és?
- És a lényege az, hogy Melinda csúnyán átvert. Kihasználta a helyzetett és az újjaiköré csavarta Gábort és rávette, hogy a házon kívül minden vagyonát rá írja. (dühösen vázolta a kialakult nem mindennapi helyzetet)
- És mit vársz tőlem? (kérdeztem)
- Azt akarom, hogy vissza szerezd nekem ami az enyém. (mondta miközben a mellettem lévő székre ült, és közel hajolt hozzám)
- És ezt hogy képzelted el? És miközöm nekem ehez? (kérdeztem mint aki képbe van de a mellei teljesen lefoglaltak)
- Arra gondoltam, hogy kicsalhatnád Melindától a pénzt, mint tudjuk te mély benyomást tudsz gyakorolni rá. És ha ezt megteszed nekem nem leszek hálátlan és még a pénz felét is megtarthatod. (győzködött miközben egyik kezét a combomra másikat pedig a vállamra helyezte, közel hajolva hozzám)
- Nem hangzik rosszul, de miért felezzem meg a pénzt amikor az egésszet is megtarthatom? (kérdezetem, és ezt teljesen komolyan is gondoltam)
- Miért hagynád anyádat egy fillér nélkül? a fele is elég szép összeg. És ezentúl még persze ott van az a tény is hogy bármit megteszek neked amit csak kérsz. (a combomon pihenő kezét most a lágyékomhoz még közelebb csúsztatta)
- Végülis kamatoztathatnám a tapasztalatod és ebben az új külsőd is nagy segítségemre vállhat. Egy drága ékszer állt a házhoz. (mondtam neki hidegvérrel, miközben már minden téren majd felrobbantam, anyám pedig széles mosolyt öltött telt ajkaival)
- Te aztán nem vagy szégyenlős (kacagott fel) csak mond szólj, hogy mit kívánsz és én megteszem, de ne feledd előbb kifizetni ezt az ékszert csak aztán lehet a tiéd. (simitotta végig hatalmas és masszív melleit)

Aztán még megbeszéltük a részleteket, ő elküldi hozzám Melindát, hogy a rossz hírt tudassa velem, és ezáltal alkalmam nyílik teljesíteni a feladatom.
További Szextörténetek


Tetszik : 94 | Nem tetszik : 54
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like