Legutóbbi hozzászólások:
Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. |Zoli új élete


Ági néni és Laci bácsi magukhoz vettek az intézetből és ígérem ez lesz az utolsó történetem mivel magamnak nem írok!

Tehát ez a gyermektelen házaspár vett magához ahol új élet kezdődött megaláztatás szenvedés nélkül sőt igazán boldognak érezhettem magam!
Kellemes körülmények között egy csendes mellékutcában éltek egy szép kertes házban két fólia sátor is volt az udvaron amiket hamarosan megkedveltem. Mikor hazaértünk körbevittek, megmutattak mindent de valójában Ági néni lenyűgözően tökéletes alakja volt számomra a fő látnivaló minden mást háttérbe szorítva! A 34 éves, ápolónőként dolgozó hölgy a 10-es skálán nálam kapásból elérte a 20 pontot akár előlről akár hátulról láttam!
Teltek a napok nagyon jól éreztem magam hihetetlenül kedvesek voltak lesték minden kívánságom és ha nem is azonnal de teljesítették is. Néha megfordult náluk egy-egy vendég de egy férfi főleg ha Ági néni nem volt itthon gyakran jött Laci bácsihoz- aki 36 éves és egy telephelyen biztonsági őr- nekem nem volt szimpatikus ilyenkor inkább a kertben kerestem elfoglaltságot magamnak akaratlanul is segítve nekik. Már hetek teltek el egy nap elmaradt az utolsó óránk így előbb értem haza a férfi akkor is ott volt és elég zavartan viselkedtek ráadásul a slicce nyitva volt Laci bácsi öve meg szétcsatolva! Nem tulajdonítottam nagy jelentőséget a dolognak ám a férfi gyors távozása után Laci bácsi a szobába hívott egy kis beszélgetésre!
- Zolikám nem tudom mit láttál mit nem Imre a kollégám és nagyon jó barátom sőt kicsit több is de erről a feleségem nem tud és nem is tudhat meg semmit! Ugye minden kívánságod teljesült mióta itt vagy nem tagadtunk meg tőled semmit most nekem lenne egy kérésem. Korábban érkeztél így félbe kellett szakítanunk valamit a barátommal ami nagyon kellemes volt csak megzavartál minket így szeretném ha te fejeznéd be nagyon kellene a segítséged!
Igazából még nem tudtam mire de igent mondtam nevelőapám pedig levette a nadrágját négykézláb helyezkedett az ágyon és kínálta a szinte szőrtelen seggét.
- Gyere fiam dugd be a farkad a fenekembe ebben zavartál meg minket és így most nagyon rossz nekem segíts kefélj meg biztosan te is fogod élvezni!
Nagyon megdöbbentem soha nem csináltam ilyet bár fölrémlett előttem néhány intézeti jelenet ahol egy-két fiú így vezette le vágyait mikor már kevésnek találták a ki lő messzebbre vagy kinek jön több faszverő versenyeket!
Gondoltam nem lehet annyira rossz állt is a faszom hát elkezdtem beadagolni vágyakozó mostohaapám lyukába a már felnőtt méret számba illő faszomat!
Sziszegett, nyögött, szűkölt félig voltam benne mikor jajgatva kérdezte hogy mit nyomtam bele mert nagyon feszíti és fáj is egy kicsit nekem pedig őrült izgalmas érzést okozott a sikamlós de nagyon szűk lyuk szorítása!
A faszom már jó ideje nem csak a markomat ismerte hiszen többször sikerült megbasznom Vivient az osztálytársamat aki az iskola kurvája volt elsős kora óta, bárki dughatta, szopathatta akár az órák közti szünetekben és több tanár is jó jegyekkel értékelte ezt a tevékenységét! Ám ez az érzés más volt amit fokoztam azzal hogy Ági nénire gondoltam csukott szemmel! Laci bácsi egyik kezével támaszkodott a másik félreérthetetlen, gyors mozgást végzett és egy-két nyögés kíséretében elélvezett hagyva hogy telelőjjem a seggét a gecimmel!
-Köszönöm Zolikám, de máskor finomabban csináld nagyon erős vagy nekem! Remélem néha megdugsz ha megkérlek rá és ez szigorúan köztünk marad!
Azt mondtam majd meglátjuk, persze nem mondom el senkinek de be kellett vallanom hogy nagyon élveztem. Ezután már szinte természetes volt hogy nevelőapám időnként a faszomat simogatva, szopva fölizgatott és dugatta magát velem eljutva arra szintre hogy az apámtól örökölt nem minden napi méretű dorongom már teljesen tövig be tudott csúszni a bejáratott seggébe.
Ám vágyaim igazi tárgya aki miatt rengeteget hokiztam Ági néni a szép arcú, elképesztően csinos, izgató, férfi szemeket vonzó nevelőanyám volt. Rendszeresen meglestem a fürdőszobában a kulcslyukon keresztül és bár mindig csak hátulról láttam őrült izgalomba hozott mindig kivertem ilyenkor a fölmeredő kemény faszomat! Felöltözve is szemet gyönyörködtető látvány volt de a meztelen teste szinte extázisba hozott! Formás hosszú lábai, combjai, tökéletes feneke, csípője, dereka és időnként bevillanó csodás mellei voltak a napi 4-5 alkalommal végzett önkielégítésem tárgyai! Ahogy a méretes faszt a mérhetetlen szexuális vágyat is örököltem apámtól így nem értem be ennél kevesebbel, csináltam az iskolában, útközben hazafelé és ez volt az első és legfontosabb dolgom mikor hazaértem.
Éppen egy ilyen tevékenységet végeztem és már a vége felé jártam mikor Ági néni véletlenül rámnyitott. Hirtelen elfordultam és már spricceltem is mikor becsapódott az ajtó és nevelőanyám szigorú hangját hallottam-ha végeztél takaríts föl magad után Zoli!
Szörnyen restelltem a dolgot hogy Ági néni rajtakapott ráadásul rá gondoltam közben, ezért kilépve a fürdőszobából lehajtott fejjel megpróbáltam elosonni mellette de elkapta a karom:Csak egy perc Zolikám! Nincs miért szégyenkezned a korodbeli fiúknál ez teljesen természetes hidd el a lányok is csinálják ez természetes szükséglet! Csak azt kérem tőled máskor zárd be az ajtót mindegy mikor csinálod és ne hagyd ott a nyomokat. Persze én is hibás vagyok kopoghattam volna tehát nincs harag sőt elnézést kérek hogy megzavartalak!
Ez a kedvesség még inkább növelte zavaromat, motyogtam valami bocsánatfélét és eltűntem a szobámban.Nehezen emésztettem meg a dolgot ám a nő iránt érzett testi vágyam, vonzalmam egyre csak nőtt ahogy telt az idő és nem tudtam másra gondolni csak arra hogy egyszer valamilyen úton-módon megszerzem, magamévá teszem, megbaszom bármi is lesz a következménye!
A kerti munkán kívül még egy kedvenc elfoglaltságom volt ha egyedül maradtam bementem a szobájukba és szemét módon kutakodtam bár nem is tudtam konkrétan mit keresek. Az ágy mellett két kis szekrény volt egy-egy az ágy két oldalán a Laci bácsiéval kezdtem. Néhány doboz gyógyszer és pzs. alatt megpillantottam pár újságot amik nagyon fölkeltették az érdeklődésemet mivel a címlapon szopó, baszó nőket, összegecizett arcokat, pinanyaló pasikat láttam .
Kinyitottam az egyiket lapoztam néhányat ám az egyik oldalnál megálltam a faszom keményedni kezdett. Egy nő akinek alakja hihetetlenül hasonlított a mostoha anyáméhoz háttal ült egy férfi dákóján egy-egy fasszal a kezeiben, szájában. Hosszan néztem a képet és már Ági néni arcát láttam bár nem tudtam volna elképzelni hogy erre képes lenne szinte rohantam a fürdőszobába hogy kiverjem.
Mindent visszatéve a helyére most a másik szekrényt kezdtem átnézni. Elég volt kihúznom a fiókot máris kezembe akadt egy normál méretű vibrátor. Első önkéntelen reakcióm az volt hogy megszagoltam nem éreztem semmit nyilván a nevelő anyám gondosan letisztogatta használat után. Leültem az ágyra és szinte láttam ahogy Ági néni ott fekszik meztelenül, combjait széttárva simogatja magát majd a melleit markolászva földugja magának ezt a zümmögő, rezgő micsodát, dobálja a testét, sikoltozik, rángatózik, vonaglik a gyönyörtől ahogy anya csinálta mikor a faterom jól beindulva döngette óriási faszával.
Persze megint fürdőszoba újabb faszveréssel ami már tovább tartott mivel az ötödik volt aznap így szinte már csak meleg levegő jött mikor elélveztem.
Egyszer mikor nevelő apám dolgozott nevelő anyám a szobájukban pihent úgy éreztem nem bírom tovább valóra kell váltanom régi álmomat a legjobb alkalom hiszen csak ketten vagyunk.
Meztelenül, istentelenül kemény, merev fasszal elindultam a résnyire nyitva hagyott ajtó felé és benéztem. Ági néni aludt egyik melle és combja ki volt a takaró alól ez a látvány megadta az utolsó lökést hogy mocskos vágyamat végre a valóságban is kiélhessem vele. Óvatosan az ágyhoz mentem félrelökve a takarót rávetettem magam. Összerántotta a combjait de már későn hiszen köztük voltam. Azonnal heves dulakodásba kezdtünk teljes erejéből őszinte elszántsággal védekezett nem hagyta hogy célomat elérjem minden lehetséges eszközzel próbált ebben megakadályozni!
- Mit csinálsz... engedj el... hagyj békén... menj le rólam... nem akarom... eressz... mit képzelsz rólam... nee...nem vagyok olyan... ha meg mered tenni visszaviszlek ahonnan jöttél... Zoli neee.... neeee....!
Keményen harcolt de míg az ereje lassan elfogyott az enyémet az őrült vágy és a féktelen állati ösztön csak növelte. Kezeit végül sikerült a feje fölött a párnára nyomni már a melleit faltam még mindig hallottam a kétségbeesett tiltakozását!
A faszom végre megtalálta hőn áhított helyét a gerjedelemtől és türelmetlenségtől vezérelve hatoltam a nő testébe. Nagyot sikított újra védekezni próbált vergődött a hajamba markolva próbált távol tartani de nem tehetett semmit. Ahogy apámtól láttam jó keményen basztam a jajgató, visítozó nőt: - hagyd abba.... azonnal fejezd be... nem akarom.... nagyon fáj... ne csináld... jaaaj.... neee.... könyörgök.... szétszakítasz... hagyd abba te hálátlan gazember... ezt érdemlem?... Zoli... jaaaaj... neeee.... eléééég.... nagyon fááááj....!
Ekkor lőttem a magom a lucskos de nem igazán táguló pinába. Ahogy lehiggadtam borzasztó érzés lett úrrá rajtam. Úristen mit tettem és kivel? Ági néni szeméből folytak a könnyek zokogott: - tűnj el, takarodj a szemem elől te hálátlan aljas gazember ez mégegyszer nem fordulhat elő, kerüld a szobám környékét is...csalódtam benned...nem akarlak látni!
Eszméletlen lelkiismeret furdalást éreztem napokig, hetekig nem mertem a szemébe nézni kerültem a pillantását is inkább keményen belevetettem magam a házkörüli munkába csak minél kevesebbet legyek bent és természetesen a fóliasátor jótékony takarásában rendszeresen onanizáltam mert bár megviseltek engem is a történtek erre azért szükségem volt minden nap többször is.
Bő egy hónap eltelt, aznap is csak ketten voltunk otthon váratlanul megkért menjek be hozzá beszélni akar velem.
Tartottam egy kicsit a dologtól de ezen is túl kellett esni. Bementem hozzá egy nagyon szexis köntös takarta gyönyörű teste nagy részét de amit szabadon hagyott elég volt a merevedéshez.Leültem mellé az ágyra és vártam.
- Zoltán most komoly dologról lesz szó kérlek figyelj. A múltkori dolgot nem tudom neked megbocsátani szörnyű volt amit velem tettél és még érvényes hogy ide nem jöhetsz be ha én nem akarom. De most én hívtalak be nincs mitől tartanod. Tudod mennyire szeretjük egymást a férjemmel ezért is mentem hozzá de sajnos a szex terén vannak gondjaink. Nem tud kielégíteni bár valóban megtesz érte mindent de túl hamar elmegy én még szinte sehol nem vagyok és nem követi az aktust ismétlés. Ennek ellenére soha nem csaltam meg, bár jelentkező van bőven inkább másképp rendezem a dolgot ha egyedül vagyok itthon és érzem a vágyat hogy szexeljek.
- Tudom-szóltam el magam és nem győztem magyarázkodni hogy honnan.
Nevelőanyám édes mosolya azonban megnyugtatott viszont ahová a kezét rakta izgatni kezdett.
- Zolikám! Lassan felnőtt férfi vagy sőt talán már az is nincs közöttünk semmilyen vér szerinti kapcsolat te a nőt látod bennem én pedig benned a férfit. Ahhoz még fiatal vagyok hogy így éljek nem mondhatok le a szexről a férjem kevés de mégsem élhetem le az életem egy vibrátorral. Akarom hogy segíts rajtam!
Fölállt ledobta a köntöst és most igazán volt időm megcsodálni a gyönyörű testét amit szemét módon meggyaláztam. Lefeküdt az ágyra széttárta a combjait: gyere... gyere édesem... most én akarom...tegyél magadévá... a tiéd akarok lenni... kérlek dugjál meg...! Ájuldoztam a látványtól végig csókolgattam az érett nő testét de az ölénél megállított-ne édes azt ne... ne nyalj... nem tudom viszonozni... próbáltam de nem megy... feküdj rám és engedd hogy én rakjam be a hatalmas faszodat a nedves pinámba... óóóó..... aaaa.... jaaaaj.... édesem.... lassan.... ne siess.... túl nagy vagy nekem...remélem megszokom...és könnyebben fogok a méretedre tágulni.... úúúúú.... gyere szivem.... már jó lesz.... nyomd be egészen.... óóóóhhh... csodálatos vagy.... Zolikám.... jaaaj.... fiam... csináld... akarom... nagyon jóóóóó....!
Ezt az érzést semmihez nem tudtam hasonlítani minden eddigit magasan felülmúlt legyen szó Vivien fiatal, sokat használt pinájáról vagy Laci bácsi szűk, de kellemes seggéről. Egy isteni érett nő testébe hatoltam be és így hogy most önként, minden ellenállás nélkül nekem adta sőt fölkínálta magát nincsenek rá szavak mit éreztem. Anyámmal ellentétben nem volt túl hangos, nem vonaglott, vergődött de volt benne egy csodálatos odaadás istenien mozgatta a csípőjét, szorosan magához ölelve élvezett el kéjes sóhajok között miközben én hörögve lövöldöztem tele a szép gesztenyebarna tincsekkel övezett pináját!
Ezt minden héten egyszer megismételtük és neki köszönhetem hogy az önző baszás helyett amit bárki tud megtanított SZERETKEZNI úgy hogy a partneremnek is örömet okozzon.
Egyszer váratlan vendég érkezett Ági néni nagy örömére! A nővére jött látogatóba aki Németországban él vállalkozó és évek óta nem látták egymást, természetesen azonnal berendeztem neki a vendégszobát ahol majd aludni fog a szőkére festett csinosan telt, izgató elvált nő.
Nagyon vidám természetű, jópofa a bemutatásnál -Timi néven mutatkozott be- adott két puszit és egész estig szinte csak velem volt elfoglalva. Nem mondom megmozdult rá a faszom így mikor mindenki aludni tért rá gondoltam és elkezdtem verni. Egyszer csak óvatosan nyílt a szobám ajtaja és az utcai lámpa fényénél őt láttam belépni. Gyorsan abbahagytam a ténykedést ő az ágyamhoz érve levetkőzött bebújt hozzám és szopni kezdett. Csodálatosan csinálta szóhoz sem tudtam jutni aztán mellém feküdt.
- Ne félj Zolika a hugom mindent elmondott valóban őrületes faszod van. Megbasznád vele Timi nénit te édes kisfiú? Ki vagyok ám nagyon éhezve nem fogod megbánni belém is élvezhetsz nem kell vigyázni!
Azonnal rá akartam feküdni de nem hagyta:
- Várj még édesem előbb nyalj egy kicsit azt nagyon szeretem!
Mint egy őrült hím nekiestem a pinájának nyaltam, faltam a meleg nedves húst, nem tudtam betelni vele a nő nyögdécselve vonaglott:
- Jaj elég édes most már gyere verd belém azt a nagy kemény faszodat azt akarom hogy jól megbassz hónapok óta nem járt bennem fasz csak az ujjaimmal és banánnal jutottam gyönyörhöz... akarlak.... gyere...!
Képtelen voltam abbahagyni a nyalást a nő el is élvezett cserébe csodásan leszopott és lenyelte a gecimet.
Reggelig még kétszer basztunk és a következő éjszakán is háromszor! Fantasztikus volt az ágyban, nem szeretkeztünk mint Ági nénivel, hanem határozottan, keményen basztunk! Ő így szerette!
Vasárnap elutazott szép emléket hagyva bennem nem is találkoztunk többet. Éltem tovább a szép életemet nevelőszüleimmel nagy egyetértésben, boldogságban testi örömökkel bőven fűszerezve!
További Szextörténetek


Tetszik : 166 | Nem tetszik : 93
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like