Legutóbbi hozzászólások:
Csdabol - Egy hölgy akit meg nézhetek hogy szexel a kutyajaval vagy a lovával írjon csdabol@gmail.com 21éves fiú vagyok | Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. |Az orvos bál


Még fiatal házasok voltunk és volt egy kislányunk akit rábíztunk,az anyámra,hogy vigyázzon rá,míg mi elmegyünk a bálba.mikor eljött és meglátta milyen szerelésbe van a nejem fel volt háborodva és másik blúzt vetetett fel vele.Később azért a nejem kérésére eltettük a korábbi blúzt,hogy majd útközben valahol visszavesszük. Mikor elindultunk a második emeleti fordulóban levette a nejem a blúzt és felvette az eredetileg viselni akart blúzt,mert az áttetsző volt. Ezzel blúzzal akarta megmutatni nekem,hogy mekkora kurva is tud lenni.Még nem volt begombolva a blúza amikor éppen jött fel két srác és megcsodálta a nejem büszke két mellét és megfogdosta.Kár ezeket a szép melleket eldugni.Hová mentek.Mondtam nekik az orvosbálba.Sajnos mi nem oda megyünk, de máskor szívesen eljátszadoznék velük és adott a nejemnek egy névjegy kártyát,hogy tegye el.A nejem elfogadta és megkérte simogassa meg a melleit. A srác élvezettel megmarkolászta és beszívta a szájába majd csókot nyomott a mellbimbójára.

Mikor elmentek a neje mondta nekem miért hagytad hogy simogassa a melleimet,te kérted meg és én nekem tetszett ahogy a szájába vette.A végén már azt hittem a farkára is ültetés az se zavart volna. Elmentünk a bálba és elkezdtünk táncolni. Ahogy a nejem fenekére tettem a kezemet azonnal észrevettem,hogy valami más bugyi van rajta,nem a megszokott nagy.Tegnap vettem és azért,hogy ha itt a bálba levetkőztetnek ne valljak szégyent,hogy milyen nagy bugyi van rajtam.Ezentúl mindig ilyen bugyit veszek fel ha valahova valakivel elmegyek.

Alig táncoltunk még egy pár táncot amikor lekérték tőlem és utána csak azt láttam, pár perc múlva,hogy elment asráccal az egyik előadóterembe és bezárkóztak.Fél óra múlva került elő és mikor megkérdeztem hol voltál elmondta a srác aki fel kért táncolni elvitt az egyik emeleti szobába és levetkőztetett és megkefélt. Sajnos gumi nélkül dugott meg ezért a pinámat a bugyimmal törölte ki,ha esetleg belém ment valami mennyiségű gecije. Így aztán én már bugyit sem tudtam felvenni.Úgy hogy ne nagyon emelgesd fel a szoknyámat mert kilátszik a seggem. Remélem még a bál tart minden szünetben tudok egyet baszni idegen férfiakkal.

Ha esetleg felcsinálnak majd elmegyek a fiatal nőgyógyászhoz és megkérem kaparjon ki persze előtte lefekszem vele. A jövő hét végén szeretnék Petykóval elmenni egy másik bálba ahol a barátjaival akarja hogy megbasszanak.Persze csak másnap este jövünk haza,mert az egyik barátjával közösen fognak velem baszni. Én amikor megtudtam,hogy felcsináltál egész évben nem csaltalak meg petykóval.Vagyis nem engedtem meg,hogy belém tegye a faszát, de helyette minden alkalommal teleengedte a számat a spermájával.És nagyon is ízlett. mostantól egy évig mivel magamhoz kell térnem a barátaival amikor te vidékre mégy két napra minden első este valamelyik két haverja a lábam közzé fog élvezni.Mondtam is neki úgy kalkuláljon,hogy egy éven keresztül legalább 3-4 ezren megbasszanak.

A bálon alig láttam a nejemet.Végül amikor hazafalé mentünk
elmondta csodás éjszakám volt,mert nyolcan basztak meg sőt találkoztam egy arab sráccal aki úgy meghágott,hogy azt hittem szétszakadok.A farka vastagsága a tövénél nyolc centi volt a fasz feje nem volt bőrrel beburkolva és az hat centi volt a hossza 32 cm. Mikor leszállt rólam vagy tíz percig nem tudtam megmozdulni úgy fájt a pinám és a belseje. Megígértem neki,hogy egy alkalommal elmegyek hozzá két napra és megismertet a lovak faszával is. Előzőleg szeretné látni, hogy hogyan dug meg a kutyája.Egyébként pénteken eljön a Petykó szülei és elvisznek magukkal,mert egy spirált tesznek fel nekem,hogy ne kelljen többé kotonnal basznom.Jobb ha tudomásul veszed,hogy attól a naptól kezdve ha elmentem velük a petykó szeretője leszek és többet fogok baszni vele és bárkivel,mint veled. Ha gyereket akarsz megint tőlem előtte szólsz és kiveszik a spirált.

A házban a 16 lakásból 10ben a férjek többet járnak hozzám a lábam közé,mint a saját feleségükhöz.A doktornő akinek az ajtaján lévő zárat kellett megcsinálnom a férje naponta egyszer minden nap megbasz és nemcsak ő,de a legtöbb haverja is belém teszi a farkát.
További Szextörténetek


Tetszik : 39 | Nem tetszik : 105
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like