Szextörténet keresése:

 

Idegenek a nejem picsájában


Hasonló kalandokat éltünk át mi is nem régen, Nikivel a nejemmel, igaz nem először de most volt talán a legjobb!

Több randi és beszélgetés után elhívtuk a kiválasztott (szerencsés) srácot szobára. Kicsit lassan indult a szobában be a beszélgetés de a párom átöltözött szexi ruciba és hamar szexre tereltük a témát. Kicsit később és pár ital elfogyasztása után az ölünkbe ült felváltva pici bugyiba és egy átlátszó rövid valamiben (ruhának nem nevezhető semmiség). Simogatni kezdtük és puszilgatni a mellét majd levettük a bugyiját és nyaltuk mindenhol felváltva! Ekkor már Ő is fel volt nagyon izgulva....

Innentől begyorsultak az események már.... Felváltva voltunk egyszerre a szájába és nyaltuk lent. Láttam a páromat utána a pasi farkát mohón szopni, vagy amíg engem szopott hátulról dugta a srác meg keményen. Először csak gyengéden de a végén igen csak vadul dugta neki csak úgy csattogott a fenekén. :-)

Olyan is volt hogy rajtam lovagolt és közben szopatta a srác keményen. Néha kicsit néztem csak, de ez is izgató volt látni hogy dugja meg vad tempóban a srác elölről és egyszer hátulról is kutya pózban. Először nagyon furcsa érzés ilyet látni a szerelmedről hogy más van benne tövig, de utána jó látni hogy nagyon tetszett neki és mennyire élvezi hogy két férfi egyszerre kényeztette. Másnap kettesben egymás után többször hatalmasat szeretkeztünk az elmúlt éjszaka emlékét felidézve!

Minket az ilyen kaland még jobban egymáshoz köt és még jobban megerősíti a kapcsolatunkat bár nem sok ilyen volt!


 

Tetszik : 6 | Nem tetszik : 2

like        like