Legutóbbi hozzászólások:
Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. |Bizarr nudizás xxx


Rendszeresen járunk egy bányatóhoz fürödni, csendes hely tiszta víz. A Tó több részre tagolódik, van olyan része ahol fürdöruhában strandolnak és van ahol nudisták élvezik a nyarat.

Mi általában a két rész közé megyünk ez egy olyan senki földje, kevesen vannak sok a bokros rész ahol nyugiban fürödhetünk. A férjem mindig is imádta a meztelen fotóimat másoknak megmutatni és nagy vágya volt, hogy élőben is levetkőzzek mások előtt. Erre a legalkalmasabb helynek a nudista strandot gondolta, ott ez úgyis természetes. Sokáig kellet győzködni a monokinizéshez, így a bugyitól még nehezebben váltam meg. Végül engedtem a nyomásnak. Megbeszéltük, hogy akkor most nudizni megyünk. Nem is vittünk fürdő ruhát nehogy meggondoljam magam. Indulás előtt megkérdezte borotválkoztam e, mert azt szeretne, ha szépen látszana a puncim, ne hagyjak csak egy kis csikót. Így is tettem. Borotválkozás közben döbbentem rá, hogy most idegen pasiknak csinosítom magam. Eltöltött az izgalom és a szégyenlőssé is egyben, de szépen meg csináltam. Le is ellenőriztettem az eredményt, ezt mindig nyelvel ellenőrzi. Miközben alaposan végig nyalt, kavarogtak bennem az érzések. Izgatott voltam mint amikor randi előtt csinosítom ki a testem. Remélve azt hogy minél jobban felizgatom a férjem és most ugyanezt teszem, de ismeretlen férfiaknak. Ott leszek előttük meztelen, láthatják minden porcikám. Mi lesz ha meg kivannak? Elpirultam. Remélem meg kivannak

Utazás közben azt éreztem az emberek tekintetében, tudjak mit fogok csinálni. A megvető női tekintetekben a lesajnáló kurvázást. A végig merő férfi tekintetekben a fantaziálást ahogy megpróbálnak elképzelni.

Mikor megérkeztünk a strandra próbáltunk olyan helyet keresni, ahol kicsit el lehet bújni a bámészkodó tekintetek elöl. Hátha így könnyében oldódom. Mielőtt elkezdtem volna levetkőzni azért körbe néztem lát e valaki. Senkit nem láttam így kibújtam az egy részes ruhámból. Addigra már lett néző közönség. Két pasi kukkolt a vízből, várva a további ruhadarabok levételét. Meg is rettentem és visszakozni akartam. De a férjem biztatott hogy legalább a melltartót. A mellemet már úgyis sokan látták. Segíttet is kikapcsolni. Ahogy ez meg történt lerántotta a bugyit. Meg se tudtam akadályozni, még a melltartóval bajlódtam. Gyorsan hátat fordítottam a pasiknak, ne lássanak így. A férjem meg csak nevetett.

a pasik szemszögéből ez a mozdulatom inkább volt, olyan mintha hátulról is meg akarnád mutatni magad. Előröl már úgyis láttak.

A így is gondolhatták, hamarosan tovább is úsztak. Kellet is ez a kis magány, hogy meg nyugodjak szépen előkészítettük a napozó helyet. Egészen meg is feledkeztem, hogy anyaszült meztelen vagyok. Négykézláb igazgattam a napozáshoz a lepedőt amikor a fülembe súgta.

a szép puncidat csodálja egy pasi. Mutasd meg neki jobban. Tedd egy kicsit szét a lábad

ez neked tetszik?

Ö csak a farkára nézet és más válasz nem kellet.

ugye nem fog ide jönni?

miért szeretned? Csak jeleznünk kell neki

nem

Össze szorítom a fenekem, mintha elakarnám takarni a puncim. Ami közben bizsergett vágyott a tekintetre. Lassan hagytam ellazulni a testem és folytattam a pakolászást. Elhessegettem a szégyenlős gondolatokat, próbáltam úgy tenni mintha ez lenne a legtermészetesebb öltözék. Állandósultak a férfi tekintetek végig néztek, ahogy bekenem a testem nap tejjel.

izgasd öket

Ez már szükségtelen volt. A mellem markolászása közben a vízből a melleimet bámuló srác kezeit éreztem magamon. A tenyerével próbálta teljesen átfogni a mellem. Először csak finoman simogatva, meg meg érintve a mellbimbómat. Majd egyre erősebben markolja, szinte már fáj. A hasamhoz ér a keze megérintve a szemerém dombomat. Ahogy egyre lejjebb jut, úgy nyitom egyre jobban szét a lábam. Végre a puncimhoz ér. Szétnyitott ujjaival a nagy ajkaimat simogatja. A puncim kinyílik mint egy virág. A kis ajkaimat kihúzza mint a lepke szárnyait. A széltől szinte fázik, annyira nedves vagyok. Mindjárt a hüvely bejáratomhoz ér.

ugye milyen jó így napozni?

Ekkor eszeltem fel, hogy majdnem közönség előtt maszturbáltam. A törölközővel gyorsan megtöröltem magam és hasra fordulva összeszorított lábbakkal én is napozni kezdtem. Próbáltam lenyugtatni a gondolataimat. A férjem megfogta a lábaimat és szétnyitotta. Így nem leszel szép barna.

azt akarod hogy mindenki lássa a puncim?

igen

Nem bírtam tovább, el kellet takarnom magam.

gyerünk fürödni

Már szaladtam is a vízbe. Éreztem,ahogy körül öleli a testem. Szinte védelmezően, lágyan simogatva. Kellet már ez a kis privát szféra. Egyre jobban megfeledkeztem a meztelenségemről szinte teljesen természetessé vált. Már az arra járó pasik szemében sem láttam többet, mint mikor ruhában mérnek végig. Nem járkáltak álló farokkal, hervasztóan lógott nekik a hideg víztől apróra zsugorodva. Kivéve három srácot akik a közelünkben fociztak. láttam ahogy lopva rám pillantanak. Látszott rajtuk, hogy meztelen nőket nézni jöttek ki. Élőben is láthassanak. Gondoltam meg adom nekik amit szertnének. Felültem és kidomborítottam a melleimet. Összesúgtak, értesítették egymást. Felhúztam a lábaimat és átkaroltam, hogy alul jól kidomborodhasson a puncim. Közben én is néztem őket. A napszemüveg jól takarta a tekintetem. Így úgy gondoltam nem is tudjak, hogy a farkukat nézem milyen hatást váltok ki belőlük. Néztem ahogy egyre jobban megduzzad, ahogy elkezd nekik himbálózni és ahogy emelem a tétet egyre inkább meg merevedni. A felhúzott lábaimat terpeszbe raktam, rákönyökölve olvastam az újságot. Ők pedig néztek a puncimat, ami egyre jobban nedvesedett, elöntötte a forróság. Már csak a farkukat láttam, néztem melyiket szeretnem először magamban érezni. A hosszú vékonyat, ami meg éppen hogy szoros, vagy ami már jó vastag. Elképzeltem hogy az én puncimba élveznek elöször. Meddig bírnák? Lehet a bejáratnál elélveznének. Mit csinálna közben a másik kettő? A számba vennem az a szép makkot. Megmarkolnám az a hosszan lógó herét. A fantáziálásomat vélhetően az apjuk szakította meg, aki letolva a fiukat a bámészkodás miatt, elvitte őket. A testem átvette az irányítást, le kellet vezetnem a feszültséget. Megmarkoltam a férjem farkát és elkezdtem izgatni. Odasúgtam neki

dugj meg most

Látszott rajta hogy meglepőik, zavarba jön.

itt mindenki előtt?

igen. Nem erre vágytál?

Oldalamra feküdtem arccal a víz fele. Pucsitva, vártam a behatolást. Izgalmában úgy ügyetlenkedett, mint mikor előszőr járt bennem. Betuszkolta a félig megkeményedett szerszámát, ami egy egy löket után kicsúszott. Kezdett szabadkozni. Én pedig meg nyugtattam ez nekem így pont jó, olyan mintha valamelyik srác tenne meg az első próbálkozásokat bennem.

melyik srácot képzeled el?

a legfiatalabbat, annak lehet ilyen puha vékony

Éreztem ahogy meg keményedik.

most cseréltek, az van bennem akinek már olyan jó vastag volt

mindet szeretned?

igen

Ettől kő kemény lett.

Most a hangadó van bennem. Éppen mutatja hogyan is kell ezt csinalni.

Miközben végre bennem volt, élveztem a férfiak tekintetet, ahogy végig járják a szemükkel a testem újra meg újra. Nézik a puncim ahogy ki be jár benne a férjem. Láttam ahogy matatnak a vízben. Az egyik meg meg is mutatta az álló farkát. A férjem felemelte a felül lévő lábamat hogy jobban látszódjon a puncim.

mind meg akar dugni

tudom. Akarom.

A gondolattól hatalmasat élveztem.
További Szextörténetek


Tetszik : 71 | Nem tetszik : 63
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like