Legutóbbi hozzászólások:
Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. | Evelin - Nagyon jó kis történet |Rondarandi 2. - Sasó néni félrelép


Sziasztok, Nikolett vagyok, 42 éves. A történet, amit elmesélek nektek, majdnem teljes egészében a valóságon alapul.
Hónapok óta nem éreztem már jól magam a bőrömben. A párommal, Poldival gyakorlatilag teljesen kifulladt a kapcsolatom. Az utóbbi időben nemhogy nem nyúltunk egymáshoz, de szinte egymásra sem pillantottunk. Úgy éltünk egy lakásban, egymás mellett, mint a régi, összeszokott lakótársak, akik nem zavarják egymás köreit, de igyekeznek külön szférát fenntartani saját maguknak is. Végül a páromat még a munkahelyéről is kirúgták, mire kapta magát és egy hét múlva elpályázott dolgozni Németország legtávolabbi csücskébe, még annyit sem mondott induláskor, hogy egyáltalán tervez-e hazajönni bármikor. Én pedig csak gyűjtöttem a keserűséget magamban, rosszkedvű és kielégületlen voltam, hiszen én is nő vagyok, és nem is akármilyen! Hihetetlen, hogy otthon csokoládéban kell keresnem a boldogságot. Jó, tudom, hogy nem vagyok egy feltűnő szépség, de azért az alakom még mindig sok férfi figyelmét felkelti, főleg a munkahelyemen, ahol csak úgy nyüzsögnek a srácok. Kár, hogy nekem meg ők nem kellettek. Nem bukom a huszonéves, ritkás bajszú recskahuszárokra, nekem férfi kell.
Aztán pár hete felhívott a barátnőm, hogy menjek el vele egy buliba. Milyen buli? Hát, igazából nem is nagyon tudja, őt is valami távoli ismerőse hívta meg. Jó, hát mindegy, ráérni éppen ráérek, menjünk! Nem is gondoltam semmi különlegesre, ki sem öltöztem, csak úgy munka után estünk be egy étterembe, ahol már együtt ült másfél tucat vadidegen ember. Persze bemutatkoztam mindenkinek, de hát a nevüket sem sikerült megjegyeznem. Atyaisten, mit fogok én itt csinálni? Kértem valamit inni, és igyekeztem a barátnőm közelében maradni, hogy legalább ne csak tökidegen arcok vegyenek körül. Észre sem vettem, mikor az asztalhoz leült egy új ember. De amikor észrevettem, akkor aztán elnyílt a szemem. Pont a típusom: intelligens, markáns arc, magas homlok, a keret nélküli szemüveg mögött humorról és derűről árulkodó meleg barna szempár. Éppen csak kopaszodni kezd, de nem őszül még, bár, ha jobban megnézem, oldalt, a halántékánál, mintha lenne egy két világosabb szál a hajában. Mennyi idős lehet? 40 körül? Kicsit már mackósodik, de a pulóver alatt is jól kivehetőek az oszlopdöntő vállak. A bemutatkozáskor feltűnt, hogy a tenyere meleg, száraz, és erős. Uramisten, hát rám se bagózik! Mindenféle unalmas, szürke, ronda emberek hátát veregeti, csámpás, kövér, ronda csajoknak köszön puszival, én meg itt meresztem rá a szemem, mint egy vágyakozó bakfis, a fene vigye el! Megkerestem a barátnőm tekintetét és egy szemöldökmozdulattal kihívtam a mosdóba.
- Te, ki ez a pasas, aki most jött?
Ki, az a dundi? –röhög.
- Anyád a dundi, te liba! Ki az?
- Nem ismerem igazából, valami Jácint. Régi tag a társaságban. Valami műszaki jellegű cége van. Tetszik neked?
- Basszus, ez nagyon jó hapsi! Szerezd már meg nekem a mailcímét, vagy valamit!
- Megoldom, te sárkány, csak ne tüzelj ennyire látványosan! Jó, hogy nem erőszakolod meg itt hely-ben! Próbálj vele beszélgetni egy csöppet.
Próbálni próbáltam, de nem nagyon ment. Jácint udvarias és távolságtartó volt, igazából alig tudtam vele pár szót beszélni az este folyamán. De a levélcímét azért megtudtam. Már másnap írtam is neki, nem is tudom, mit, valami csacskaságot, ő meg válaszolt. Lassan kezdtem arra kormányozni a beszélgetést, hogy ha felénk jár, szóljon előtte, és igyunk valahol egy kávét. Végülis néhány hetembe telt, mire egyszer arról írt, hogy hamarosan felénk hozza a munkája, itt az alkalom a kávéra. Addigra már megőrültem, hogy egy ilyen okos pali mennyire nem veszi a lapot.
A találkozó előtti napom már egy merő stresszben telt, fodrászhoz mentem, meg kozmetikushoz is. Úgy készültem a látogatására, mint egy tini lány, mert nekem már kész tervem volt.
Délre beszéltük meg a találkozót egy lakásomhoz közeli kávézó előtt. Pontosan érkeztem, de láttam, hogy Jácint már a megbeszélt helyen várakozik, hanyagul egy oszlopnak dőlve. Hozzáléptem és csak ennyit szóltam: szia, gyere velem! Türelmesen gyalogolta végig mellettem azt a két sarkot, be a kapun, majd a liftbe léptünk. Homlokráncolva nézett rám:
- Voltaképpen hova megyünk?
Nagyot sóhajtottam a rettenetes feszültség miatt:
- Nem mindegy? Le van szarva minden.
Azzal nekidőltem, és szájon csókoltam. Szinte hallottam, ahogy leesik neki a tantusz. Kicsit még fe-szültnek tűnt, de nem állt ellen, hagyta, hogy a szájába dugjam a nyelvem. Úgy bújtam hozzá, mintha a bőre alá akarnék bebújni. Alig vettem észre, hogy megállt velünk a lift. Behúztam a lakásba és folytattam a csókolózást, amibe lassan ő is belemelegedett. Most már átölelt, és éreztem, hogy a karjai kőkemények és ettől majdnem sírnom kellett, annyira jó volt.
Csókolózás közben húztam le a pulóverét, és az ingét kezdtem gombolgatni, ő pedig a fenekemet simogatta, majd felhúzta a szoknyámat egészen a derekamig és most már a meztelen popsim simult az erős, meleg tenyerébe. Szinte nyöszörögtem a türelmetlenségtől, mire sikerült a trikójától megszabadítanom. Olyan volt, ahogy elképzeltem, izmos és szőrös mellkas, őrjítő férfiillattal. Azért mire idáig jutottunk, Jácint is kapcsolt, felemelt, mint egy pelyhet és az ágyra fektetett, csókolt ahol csak ért. A szoknyám már teljesen a derekam köré csavarodott, és én széttárt lábakkal, tehetetlenül feküdtem alatta. A térdemtől haladt csókjaival végig a combomon, már a combom belső oldalát csókolta, én pedig tehetetlenségemben a saját hajamat téptem. Annyira vágytam már rá, hogy érjen végre hozzám ott! Már majdnem felrobbantam, mikor végre éreztem, hogy a bugyin keresztül apró csókokat lehel a puncimra. Aztán bekövetkezett: ügyesen félrehúzta a bugyit és belém kóstolt! Én pedig nyöszörögve, makogva, remegve, saját melleimet markolászva élveztem el, egyetlen másodpercnyi érintésétől. Legalább egy percig fuldokoltam az élvezettől, mire végül eltoltam a fejét, mert már nem bírtam tovább. Úristen, és még sehol nem tartottunk. Azért valahogy levetkőztetett, amit én szinte passzívan tűrtem, mivel mozdulni sem bírtam. Majd ő is megszabadult a ruháitól, és mellém bújt. Muszáj volt erőt vennem magamon, nem hagyhattam soká vágyakozni ezt az embert, ha már így jártunk.
- Feküdj csak kedves! –súgtam neki és azon igyekeztem, hogy egyszerre csókolhassam meg minden porcikáját. A mellkasát, a hasát, de igazából tudtam merre tartok. Szopni akartam végre. A számban érezni azt a szépséges nagy farkát. Egy csókot leheltem a végére és máris a számba csúsztattam, miközben Jácint feje a párnára hanyatlott. Igyekeztem a szemébe nézni és közben minél intenzívebben szopni. Imádtam látni az élvezetet az arcán.
- Én is akarok, fordulj ide! –kérte és én, miközben egy pillanatra sem engedtem ki a számból amit megszereztem, szép lassan úgy fordultam, hogy elérje a fenekemet. pedig egyszerűen megemelt és az arcára ültetett. Éreztem a nyelvét a puncimban, éreztem, ahogy egyre mélyebben furakszik belém. Egyre jobban felpörgetett, a nyakizmaim megfeszültek, ahogy közeledett a második orgazmusom, miközben bólogatva szoptam a faszt. Hullámoztak a hasizmaim a kéjtől, de még nem akartam élvezni.
- Kérlek, kérlek, hagyd abba- könyörögtem.
- Valamit rosszul csinálok?- kérdezte rémülten.
- Nem, nem, csodálatos, csak nem így szeretném.
- Hanem?
- Hátulról. Siess, kérlek! Érezni akarlak magamban!
Négykézlábra álltam, ő pedig mögém térdelt, a lábam közt hátranyúlva kerestem a farkát, és türel-metlenül segítettem magamba. Oh, anyám, ilyet még nem is éreztem soha! Mintha egy preciziós eszközöket gyártó üzemben egymásnak készítettek volna minket! Úgy csúszott belém, mint az olajozott istennyila. Egy pillanatra megállt, aztán lassan, óvatosan dugni kezdett. Én azonban más tempóra vágytam, és mint egy megvadult szuka löktem hátra a csípőmet.
- Oh, csináld, kérlek, csináld! Erősebben! Kívánlak!-nyafogtam elfúlva- Basszál! Basszál!
Hallottam, ahogy ritmusosan, mély hangon morog, és gyorsított a tempóján. A szemeimet szorosan be kellett hunynom, mert azt hittem, kiugranak. Felső testem az ágyra rogyott, de ő a derekamnál fogva megtartott és egyre gyorsabban mozgott bennem, lehunyt szemhéjaim mögött villámok cikáztak, ahogy közeledtem a csúcsponthoz, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!
Akármi legyek, ha erre nem ébredt fel a házban, akinek délidőben aludni támadt kedve. Erőtlenül reszkettem a szorításában, és benne még mindig volt tartalék, most ő kezdeményezett. A hátamra fordított, lábaim közé térdelt és újra kezdte.
- Most megkapod- vigyorgott.
- Gyere, te édes, csinálj velem, amit akarsz!
És újra kezdődött a mámor, erős kezei a derekamat szorították, és csak mormogott azon az édes mackóhangján. Újra éreztem, ahogy elöntenek a kéj hullámai, már nyöszörögni sem bírtam. Eredetileg azt szerettem volna, ha a számban megy el, de most képtelen voltam kimászni alóla, zokogásra emlékeztető hanggal élveztem el újra, és egy pillanattal később éreztem, hogy telepumpál a spermájával. ívbe feszült a háta, még lökött egy párat, aztán hanyatt zuhant. A megerőltetéstől reszketve másztam rá, beborítottam a testemmel, persze nem értem végig rajta, úgy feküdtem a hasán, mint egy luxus matracon. Egy darabig csak élveztük egymás közelségét, beszívtuk egymás leheletét, egymás illatát. Amikor kitisztult a látásom, közvetlen közelről a legcsodálatosabb szempár mosolygott a szemembe:
- Akármi volt ez, Nikolettafasztalicska, ezt muszáj megismételnünk minél gyakrabban ezen túl.
További Szextörténetek


Tetszik : 31 | Nem tetszik : 23
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like