Szextörténet keresése:

 

Szexuális emlékek


Drága, klárikám! Tisztában vagyok vele, hogy egy vén csoroszja vagyok, de szeretném megosztani veled a tőrténetemet! Talán, kezdjük, ott, hogy még elég fiatal vóltam, és szűz, megismerkedtem, az álmaim hercegével! Még ma is ő a férjem, de történt közben, sok dolog! Talán, 17 éves lehettem, mikor elvette a szüzességem! Nagyon szerelmes voltam, így nem volt nehéz jó pár olyan baromságra rávenni, amit ezzel az ésszel, biztos, hogy nem csinálnám meg! Abban az időben, minden csak a sexről szólt! Rábeszélt, hogy minden velem egykorú, nem visel melltartót, sőt , a strandokon is félmeztelenül járkálnak. Hát, én is úgy tettem, hogy a kedvébe járjak!

Eleinte zavart, hogy sok férfi és sok tini a melleimet nézegeti, de idővel már természetesnek tűnt! Sőt! Kezdtem büszke lenni arra, hogy a melleimet nézegetik, és közben szinte teljesen meztelenre vetkőztetnek a szemükkel! Ez, a most már régóta férjemnek is bántotta a\"csőrét\", de mondtam neki, hogy te akartad, ha nem tetszik, nézz félre! Akkor, még nagyon fiatal voltam, össze is házasodtunk, és született két gyönyörű gyermekünk, mint a mesében, egy fiú és egy lány! Irigylem őket, most kb, azt az életet élik, amit mi éltünk az ő korukba! Egyik nap, a férjem azzal állt elő, hogy nem e volna kedvem az egyik közös ismerősünkkel 3 hétre az Adriára menni! Hát, ez egy hülye kérdés! Ki, az a barom, aki erre nemet mondana! Valamit, azért el kell mondanom! Egy nudista kempingbe mennénk, ahol állítólag, mindenki mindenkivel! Vagyis, a haverod, akit még nem is ismerek, megakar baszni! Ne, beszélj ilyen rondán! Csupán, arról van szó, hogy igyekszik az ember alkalmazkodni, a már megszokott\"körülményekhez\"! Hát, mit mondjak! Nem semmi, ahogy megfogalmaztad! Azért, kíváncsi volnák, milyen pofát fogsz vágni, mikor látod, hogy dugják a feleséged! Egyébként, mehetünk, még úgy sem dugtam mással! De, remélem, a gyerekek, itthon maradnak! Természetesen! Csak négyesben mennénk!

A házaspár, akikkel mentünk, fiatalabbak voltak nálunk, én hátul ültem, leskubiztam a csajszit, és megállapítottam, hogy melltartót, velem egyetemben nem hord, de lehet, hogy még, bugyi sincs rajta! Lakókocsival mentünk, amiből természetes következtetés, hogy együtt fogunk lakni! Már, esteledett, mikor megérkeztünk, de hála a mindenhatónak, rá tudtunk csatlakozni az áramra! Bár, nem volt nagy a lakókocsi, de volt egy külön szobánk, igaz, elég kicsi, épp, hogy elfértünk! Neki álltam vetkőzni, de a férjem gyorsan rámteritett egy plédet, monván, megőrűltél! Bár ki megláthat! Hát, nem egy nudista kempingbe vagyunk?

Másnap, szinte provokálóan, teljesen meztelenül mentem ki! Mondanom sem kell, hogy a közelben levő férfiak szeme rám meredt! Azt mondja, a\"házi\"csajszi! Látom, eléggé merész vagy! Volna, egy javaslatom, de csak ketten mehetnénk oda. Rajta, benne vagyok! Egy félreeső, homokos partszakaszra mentünk, ahol senkit nem láttunk, nyugodtan nekiláttunk a meztelen napozásnak! Elbóbiskoltam, mikor meglökött! Tegyél úgy, mintha semmi sem történne, valaki les a domb mögül! Önkéntelenül is odanéztem, és hasra a akartam fordulni! Szerintem, tök felesleges! Aki, nézeget, biztos távcsővel teszi, így biztos, hogy ismeri minden porcikádat! Hanem, tudod mit?Ha már úgy is bevállalós vagy, úgy feküdj hanyatt, hogy kissé tedd szét a lábaidat, és tégy úgy mint én, mintha aludnánk! Úgy tettem, ahogy mondta!

Kb, negyed óra múlva, árnyék vetődött ránk, két fiatal srác állt felettünk, álló farokkal, és bennünket nézett! A\"barátnőm\"Vette át a szót, Na, mivan srácok, tetszenek a nénik?Hát, mondjuk, nem rossz a látvány! Igen? Csak nem kefélni akartok? Miért, ne?! Egyáltalán, láttatok már pinát?! Például, most! Szerintem, ti sem vagytok egy kis\"romantika\"ellen! A bátrabb fiú, máris a \"barátnőmhöz\"feküdt, elkezdte\"smacizni\", az a pöcsével játszott, de utána már ment minden magától! A fiatalabb fiú, látván a haverját, felbátorodott, és mellém feküdt, tapizva a melleimet! Na, idefigyelj! A fiam, lehet, hogy idősebb nálad! Tehát, az anyád lehetnék! Befogta a számat, és úgy mondta! Pofa be! Lehet, hogy a fiad lehetnék, de, ha ilyen anyám volna, mindig megkurnám! Most pedig tett szét a lábad, megbaszlak! Először benyalt, játszott a plöckömmel, úgy nyalt, mint a férjem soha! Majd belémhatólt, és belémélvezett, de ilyen jót, még nem keféltem! Később\"cseréltek\", a másik hatolt belém, majd mind a ketten, a\"barátnőmmel\"nekiálltunk szopni! Most volt először a számba\"idegen fasz, a férjemet is talán kétszer, vagy háromszor szoptam le, bár ő, sokszor kinyalt! Na, de, maradjunk itt!

Mikor a srác, megmarkolta a fejem, és teljesen\"magára\"húzott, rögtön belémvillant, hogy most fog elélvezni! Nem tévedtem! Nem győztem a sok gecit nyelni, így a szám szélére is jutott, de, ahogy elnéztem, a\"barátnőm\"is így járt! Meg kell, hogy valljam, ilyen jót már régen keféltem, még akkor is, ha olyannal csináltam, aki a fiam lehetne!
De, ezzel, a történet még nem ért véget. Ez, csak bevezető! Ha lesz időd, folytatom!


 

Tetszik : 4 | Nem tetszik : 2

like        like