Szextörténet keresése:

 

Élveztem,hogy a nejemből kurva lett


A nejem úgy ismertem meg, hogy a városligetben kutyázott mindig, és a bokorban nyalatta magát a kutyával. Épp arra mentem, és éreztem, hogy mi ez az ordenáré fing ami jön onnan, és akkor láttam meg, hogy a kutyával kefél. Utána el is vettem.

Már a nászút alatt is szívesen kefélt mással a feleségem, és kiderült,hogy már a nászéjszaka második részében többel is kamatyolt pénzért.Mikor a hegyekbe mentünk a nászéjt követően a két hét alatt legalább százan megbaszták egymásnak adva a kilincset és a pinájának a lyukát.

Nem gondoltam egy szűz lányról ,hogy ilyen hamar ekkora kurva válik belőle. Mikor hazamentünk és beköltöztünk az új lakásba a volt lakó közölte szívesen futtatná a feleségemet egy évig,hogy egy kis pénzt keressen,közben ő is és a fiai is meg tudják baszni. Belementem és nagyon jól jártam.

Igaz,hogy a pinája nagyon szét lett baszva,de kipróbálta az összes idegen faszt ami abban az időben itt megjelent.Az utolsó két hónapban két orvosbrigád baszogatta és ők hálából vissza állították a testét plasztikával olyanná amilyen korábban volt.Ők ismerték még a szüzessége előtt is.

Később amikor megunta a félrekeféléseket és már csak a férjének élt sikerült felcsinálnom, de az egyik rokonom addig hergelte amíg vele minden héten kétszer lefeküdt. Később már másik rokonom is el kezdte megint rendszeresen baszni. Lassan visszaszokott a többi hazai partnereire és egyre jobban belelendült a másokkal való kefélésekbe és nekem egyre kevesebb pinét adott. Ekkor megengedte,hogy bemásszak a lába közé és kinyalhassam a megbaszott pináját,de sajnos azt nem engedte meg hogy én is beleürítsem a farkam tartalmát,de mások spermáját azt kinyalhattam.Aztán az egyik alkalommal amikor megint nyalni hívott lefogatott három másik kanijával és a számat telebaszták gecivel. Ekkor összeszedtem minden erőmet és a három komát és a feleségemet megbasztam,majd lefostam őket és meztelenül kidobtam az utcára. Egy hónapig nem engedtem be a nejemet.Sajnos sikerült meglágyítani a szívemet és amikor bejött a feleségem és megbaszhattam egy egész éjszakán keresztül, másnap már megint hozott fel idegen kanikat.

Közben olyan munkakörökben dolgoztam,hogy egy hónapban csak pár napot töltöttem itthon és a kurválkodása megint kiujjúlt.


 

Tetszik : 2 | Nem tetszik : 3

like        like