Legutóbbi hozzászólások:
Kolett - Izgalmas ízek, hmmm hat migrans adott korbe | Szilvi - Nekem tetszet. Töbször olvastam, a folytatását is, de valamiért most azt nem találom. | Lilla - Ha a cipzáras garbómat összezárnám, akkor felizgulnál? | Alezjobbdrs - Nye nye nye nye nyenyere ny | nyalóka - szuper izgat az ijen történet | nyalóka - tetszett nagyon izgató volt | Gyászbi és Söndi - Mi megbaszunk mindenkit | Zsófi - Neken is apám volt az elsö, de gyerek korom óta játszottam a farkával,engem meg nyalt. | melleg - jó volt a történet én nyáron az úton fel is veszem a lószart és megszoktam enni | faszpuka - Ez nagyon zsír de nem szex sztori | faszpuka - jól meg kurelták a gecitt | Atis - Nagyon szeretem, ha egy nö nyakán bezáródik a cipzár. | Takacs Tibor - OK a tortenet | Lord Szájkül - enzós niki, fétis, fing, kaka, kakiszex, perverz, pisi | Lord Szájkül - imádom ha basszák a nejem | Isti - Szerintem csiska egy ember vagy! Hagyod, hogy a feleséged így szorakozzon veled! | Louis - &*200;rdekes | Koppany Kartal - Nagyon tetszik .És a pasik hogyan dugják meg a kutyusukat ? | Summi - Izgató | boy75 - Nagyon jó kis történet ! |


Szextörténet keresése:

 

Felbukkant Feri, aki a faszát a szádba veri


Reszkető ujjaim gyengéd szelídséggel siklottak Kati reszkető testén, kitapogatva a bordák ívét, érzékelve a mögöttük reszkető szív zaklatott vergődését. Előre hajoltam, mostohatesóm hátára, és zihálva apró csókokkal, puszikkal hintettem verejtékfoltos lapockáját, tarkóját, nyakát.
Óvatos lassúsággal egyre kintebb csusszantam, mígnem halk hang keretében végleg eltávoztam a frissen felavatott ánuszból. Kati szinte azonnal összerándult, és szégyenkező nyöszörgés szakad fel a torkából.-Basszus…
Riadtan fordult meg, és én megértettem, mi aggasztja. Azonban nem az tört elő a fenekéből, amire gondolt, csak az én spermám folyt végig feneke ívén, le a puncijához.
-Nyugi! – próbáltam megvigasztalni, és reszkető lábakkal mellé zuttyantam a kanapéra. Kissé ódzkodva néztem én is a farkam felé, de nekem nem volt szerencsém: a fitymafékek tövénél barnás foltokat láttam. Félmerev dorongom szinte azonnal zsugorodni kezdett.
Túl a második orgazmusomon, ezzel a nem túl kéjes látvánnyal magamon fogalmam sem volt, hogy lesz ebből harmadik, amikor is elvileg mind a ketten a nővérünkben leszünk. Mindenesetre elnézést kérően feltápászkodtam, és a fürdőszoba felé indultam.
-Várj, én is jövök! – szólt utánam Kati, és mellőzve korábbi kecses járását, kissé darabosan indult meg. Zsolti furcsa mód nem türelmetlenkedett, és ezt mostohatesónk azzal honorálta, hogy futó csókot hintett bátyám ajkára.
-Ne aggódj… kibírom még egyszer, csak kell egy kis pihi!
-Nekem úgy tűnt, élvezted – néztem rá csodálkozva.
-Élveztem is. De most tökre olyan érzés, hogy keményen seggbe kúrtak volna.
Elnevettük magunkat, és a helyzet érezte zavar feloldódott valami különös, bizarr szenvedélyben.
A fürdőben magam elé engedtem Katit, és miközben azt néztem, hogyan mossa meg magát, tökéletes testén fürkésztem. Ugyan még mindig undorodtam a farkamon derengő barnás foltoktól, de éreztem, hogy nem rajtam fog múlni a szendvics. Leginkább talán Katin.
-Neked jó volt? – szakította félbe ködös gondolataimat, visszarángatva fantáziám színes terepasztaláról. Ránéztem.
-Igazából… ugyanolyan volt, csak szűkebb. És a látvány más.
-Bár én is mondhatnám, hogy ugyanolyan volt – fintorgott.
-Fájt?
-Eleinte. Meg most. Viszont közben élveztem. Alig várom, hogy ketten egyszerre dugjatok meg.
Hoppá. Ezek szerint momentán nem Katin múlik a szendvics.
Ő közben hozzám lépett, óvatosan hozzám simult, és gyors puszit nyomott az arcomra.
-Köszönöm! – suttogta mosolyogva, aztán kacéran kacsintott, és kisiklott a fürdőből. Esélyt se adott, hogy én megköszönjem, vagy, hogy egyáltalán tisztázzuk, mit is köszöngetünk.
Öt perc alatt tisztára mostam magam, és sietve kiléptem a nappaliba. Meglepő látvány fogadott: Zsolti a kanapén ült, Kati az ölébe húzódott lovagló ülésben, és finoman fel-lecsusszant bátyám merev farkán. Mostohanővérem bal keze domború fenekét simogatta, miközben előre hajolva forró, szinte szerelmesnek tűnő smárolásba bocsátkozott Zsoltival. Csillogó ujjaiból láttam, hogy a vazelint kent magára.
Felvontam a szemöldököm, és leültem egy közeli fotelbe. Egybefonódó kettősük annyira lágyan forrt össze, hogy szinte másféle kapcsolatot engedett sejtetni közöttük. Most nem hangos nyögések, sikolyok törtek fel, hanem halk, kéjes sóhajok, nedves cuppanások. Szinte szeretkeztek, és nem dugtak, mint eddig.
Érdekes fejlemény, gondoltam magamban.
Nem zavartatták magukat attól, hogy figyelem őket, pár percig még így mozogtak, aztán Kati lassan elhúzódott, és hátrapillantott szőke tincseinek takarásában. Rám mosolygott, majd felállt, megfordult, és úgy ereszkedett vissza Zsolti ölébe. Talpait a kanapé szélére csúsztatta, combjait széttárta, és miközben leengedte formás csípőjét, jobbjával Zsolti mellkasára támaszkodott, vazelines bal kezével pedig bátyám merev, az ő kéjnedveitől csillogó farkára fogott. Miközben irányba állította, párszor meg is húzgálta rajta a bőrt, rutinosan bekenve a meredező férfiasságot a síkosítóval, aztán vett egy nagy levegőt, és lassan leengedte a csípőjét.
És közben végig engem nézett.
Premier plánban ráláthattam tökéletes testére, csillogó puncijára, és a fenekében elmerülő dorongra. Kati szeme fenn akadt, mindkét kezével megtámaszkodott, és lassan mozgatni kezdte csípőjét, és mélyebbre fogadva magában Zsoltit. Kék szeme kihívóan szikrázott, telt ajka elnyílt, halk nyögések törtek fel belőle. Bátyám pedig élvezkedve fogott a kerek csípőre, de meg sem próbálta irányítani Kati mozgását, csak élvezte, amit vele tesznek.
Éreztem, hogy nekem is kezd merevedésem lenni, és elnyílt szájjal figyeltem, mit művelnek. Jobbom szinte magától lenyúlt, ráfogtam keményedni kezdő farkamra, és óvatosan, Kati mozgásának ütemére húzgálni kezdtem rajta a bőrt. Döbbenetesen rövid idő alatt megkeményedtem, és semmi másra nem vágytam, mint odarohanni, és egy határozott mozdulattal tövig vágni puncijába meg-megránduló férfiasságomat.
Szinte csak most vettem észre, hogy Kati még mindig nem rohan, hanem kéjes lassúsággal mozog, és immár majd’ teljesen végigsiklik Zsolti rúdján. Ajka elnyílt, halkan nyöszörgött, valahányszor fasztőig rácsúszott Zsoltira, a szeme lehunyva…
Aztán amikor kinyitotta, és rám nézett, nem bírtam tovább. Felálltam, és odasiettem hozzájuk, majd felléptem a kanapéra melléjük. Oldalt fordultam, és még kérnem sem kellett, Kati azonnal fordult, én pedig irányba állítva merevségemet, ajka közé vezettem azt.
Ha arra számítottam, hogy úgy fog szopni, mint Zsoltit, tévedtem. Finom nyelvmozgásokkal körözött a makkom körül, pusztán ingerelt, és hagyta, hogy egy kicsit mozogjak telt ajka között. Mindkét kezére szüksége volt ahhoz, hogy bátyám vállán támaszkodjon, ezért a kezét nem használta, csak a nyelvét. Láttam, hogy szemében gyűlni kezd a kéj, tekintete elfelhősödik, és ekkor meglepő dolgot művelt.
Halk cuppanással kiengedett ajka közül, és elnyílt ajakkal rám meredt.
-Nyalj ki! – parancsolta zihálva.
Azt hittem, rosszul hallok, és megdermedtem. Bambán bámultam rá, és ekkor megismételte:
-Nyalj ki. Rohadt jól nyalsz… azt akarom, hogy nyalj ki!
Tétován leléptem a kanapéról, és letérdeltem eléjük. Felnéztem, hogy biztos ezt akarja-e, és láttam beharapott ajkából, hogy igen, ez minden vágya. Előre fordítottam a figyelmemet, és most közvetlen közelről láthattam, ahogy Kati még mindig finoman fel-le csúszdázik, de már közel sem teljesen engedve magába Zsoltit. A helyzet abszurditása, hogy bátyám herezacskója alig kéttenyérnyire van az államtól, kissé lehűtött, de furcsán, józanul gondolkodva nem mondhattam nemet Katinak, aki már annyi mindent tett értük.
-Vigyázz, öcsi, nehogy eltéveszd! – hallottam Zsolti fülledt hangját.
-Ne röhögtess már, baszki – mormogtam, aztán előre hajoltam. A kéjes nedvek azonnal szétterültek ízlelőbimbóimon, Kati pedig halk nyöszörgést hallatott, és egy kissé jobban felém tolta a medencéjét. Így már bátrabban, mélyebben szánthattam végig kisajkai között, majd megtalálva duzzadt csiklóját, gyors nyelvpergetéssel próbáltam mihamarabb eljuttatni a csúcsra.
Meglepően gyorsan sikerült. Szinte az első mozdulataimra Kati torkából rekedt sikolyt tört fel, és követelődzően tolta még előbbre magát. Zsolti felszisszent, nem lehetett kellemes, ahogy farka megfeszült a szűk ánuszban, aztán a következő pillanatban Kati megfeszült, torkából egy utolsó sikoly tört fel, és spricc…
Döbbenten, fuldokolva kapkodtam levegő után, első pillanatban nem értve, mi történik, hiszen sosem láttam még nőt ejakulálni. Riadtan húzódtam hátrébb, Kati egyik keze pedig lecsapott, és átvéve nyelvem helyét ujjaival, vadul dörzsölte csiklóját. Közben rekedtesen nyögött, sikongatott, és szemmel láthatóan önkívületben volt a gyönyörtől.Hosszú percek teltek el, és épp azon morfondíroztam, hogy meg kellene mosakodjak egy kicsit, amikor kulcscsörgés hallatszott.
A bejárati ajtó megnyikkant. Egy emberként kaptuk oda a fejünket, és csak sejtettem, hogy maszatos ábrázatomra a riadalom fest maszkot. Megpróbáltam felpattanni, hogy elszökjek, de a lábam nem engedelmeskedett.
A következő pillanatban az ajtó feltárult, és felbukkant Feri.
-Hahó, fiatalok! Hazajöttem a korábbi géppel, hogy tudjunk ünnep…
Csak egy tompa puffanás volt, ahogy kiesett a kezéből az aktatáska, meglátva meztelen hármasunkat.


 

Tetszik : 18 | Nem tetszik : 11
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like

2018-08-05 22:20:07
Szücs Koktél
Az apu is buzi ! Neki is a feri megadta

_________________________