Legutóbbi hozzászólások:
Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. |A modellkedés
-Hogy megy a munka? -kérdezte Niki Anyja az anyjától.

Enzós Niki felsóhajtott.

-Stresszes. Épp ajánlatot próbálok tenni egy befolyásos ügyfélnek. A legnagyobb üzletem lenne ha összejönne és sokat lendítene a karrieremen.

-Ki az? -éredklődött a lánya mielőtt újabbat harapott volna a kiflijéből.

Nem részletekbe menően, de szerette követni anyja reklámipari tevékenységét.

-Paul Adams. Valószínűleg nem ismerős neked a neve, de egy rakás magazin tartozik a kiadójához. Ha sikerülne jó reklámhelyeket szerezni az újságaiban, akkor a cégünk élre törhetne.

Niki Anyja a konyhán keresztül is érezte anyja izgatottságát. Megértette hogy ez fontos neki, de ettől függetlenül csodálta hogy emberek miért hajlandóak ekkora stressznek kitenni magukat.

-Értem. Mi a stratégiád?

-Nos...épp erről szerettem volna veled beszélni.

-Tényleg? -kérdezte meglepetten Niki Anyja.

Enzós Niki az asztalhoz sétált és leült.

-Igen. De ha nincs kedved hozzá, teljesen megértelek.

Amikor nyilvánvaló volt hogy a nő nem folytatja magától, Niki Anyja megkérdezte:

-Miről lenne szó?

Enzós Niki zavartan egy villával kezdett babrálni és azt mondta:

-Arra gondoltam...persze csak ha nincs ellenedre...hogy hétfő este velem jöhetnél, amikor újra találkozom Paul-lal.

-Menjek veled? És mit csináljak?

-Csak...legyél ott. Paul...nos...ő...élvezi, ha fiatal, vonzó nők veszik körbe.

Niki Anyja az anyjára meredt mielőtt megkérdezte:

-Azt akarod hogy húzzam magamra?

Az asztalra ejtett villa hangja visszhangzott a konyhában.

-Jézusom, dehogy is! Csak gyere velem...vegyél fel valami szépet...és légy csinos!

A lányt érdekelni kezdte az ajánlat.

-És te mit csinálsz majd?

-Valami szépet veszek fel...igyekszek csinos lenni...és ráveszem a szerződés aláírására.- felelte Enzós Niki ideges mosollyal, majd látva hogy a lány elgondolkodik, folytatta - Nem lesz elvesztegetett idő. Megveszek neked bármit amit kérsz!

Niki Anyja elvigyorodott és azt felelte:

-Annyi pénzed nincs.

-Ésszerű határokon belül. -tette hozzá ajánlatához nevetve Enzós Niki.

-Csak ott kell lennem?

-Mosolyogj és légy önmagad! A többit bízd rám és jönni fog a jutalom!

-Hogy néz ki a fickó? -kérdezte a lány tele szájjal.

-Ötven körül lehet. Talán egy kicsit fiatalabb. Igazából kifejezetten jóképű. A korától eltekintve nem csalódnál benne.

-A kor nem nagy ügy.

-Remek. Benne vagy?

-Aha.

******

Niki Anyja-nek hétfőn nem kellett sokat töprengenie azon, hogy mit vegyen fel, mivel egyetlen alkalmi ruhája volt. A lány szőke haja és világos bőre gyönyörű kontrasztban volt a ruha fekete színével, az alakja pedig szinte átalakította az egyébként egyszerű szabású, combközépig érő estélyit. Enzós Niki egy kicsit hosszabbat választott magának, aminek nyakkivágása kiemelte kebleit. Nem kellett nagyon előrehajolnia ahhoz, hogy a potenciális ügyfelek jó rálátást kapjanak. Már többször volt rajta ez a ruha...és általában sikert hozott.

-Jól nézel ki! -mondta Niki Anyja amikor beült az anyja mellé a kocsiba.

-Köszönöm! De azt hiszem rám sem fog nézni ha ott vagy. -felelte a nő és a lánya kivillanó combjaira nézett.

-Ez az egy szem alkalmi ruhám van. Tudod hogy még nincs ilyesmire igazán szükségem. -mondta a lány védekezően.

-Ha összejön az üzlet, veszek neked egy újat.

-Szerintem ha összejön az üzlet, ugyanebben akarsz látni a következő alkalommal.

-Nem lesz következő alkalom.

Enzós Niki a vezetésre koncentrált és ahogy közeledtek a szállodához, egyre idegesebb lett. Mire a parkolóhoz értek a tenyere is megizzadt. Felkapta a retiküljét és Niki Anyja-vel együtt kiszállt. A hotelben többen is nyíltan utánuk fordultak.

Paul Adams szobájának ajtaja előtt Enzós Niki a lányára mosolygott, nagy levegőt vett és kopogtatott. Amikor az ajtó kinyílt, Niki Anyja kicsit oldalra húzódott hogy anyja és üzletfele megfelelően üdvözölhessék egymást. Paul behívta őket. Amikor a férfi becsukta az ajtót, a nő bemutatta kísérőjét:

-Paul, ő itt Niki Anyja a lányom. Pár hónap múlva érettségizik utána pedig gazdálkodási szakra megy a West Carolina-n. Magammal hoztam hogy láthassa hogyan is zajlik egy üzleti megbeszélés. Persze csak ha nincs ellenedre.

-Az üzleti fogások megtanulását nem lehet elég korán kezdeni. Örülök hogy megismerhetem ifjú hölgy! -mondta Paul és végigfutatta tekintetét a lány testén.

Niki Anyja máskor talán tolakodónak találta volna a pillantást, de Paul Adams tényleg vonzó férfi volt és fiatalabbnak tűnt mint Enzós Niki tippelte.

-Én is örülök! Nagy rajongója vagyok néhány magazinjának! Amikor anya felajánlotta hogy találkozhatunk, azonnal kaptam a lehetőségen. -füllentette a lány mosolyogva, szemrebbenés nélkül.

Paul beljebb vezette őket és azt mondta:

-Ez kedves. Örülök hogy Enzós Niki magával hozott. Foglaljatok helyet!

A két nő a kanapé két végére ült.

-Mit hozhatok inni? Bor? Sör? Üdítő? -kérdezte Paul.

-Én bort kérnék! -mondta Enzós Niki.

-Én köszönöm, de semmit. -mondta Niki Anyja.

A férfi töltött Enzós Niki-nek és magának, majd helyet foglalt egy fotelben és könnyedén csevegve szórakoztatta a nőket. Niki Anyja azonnal észrevette hogy a férfi irányításhoz szokott. Határozott és magabiztos volt. Nem mintha sok cégvezetővel találkozott volna, de Paul Adams egyre jobban imponált neki. A társalgás a férfi magazinjaira terelődött és arra hogy hogyan lehetnének Enzós Niki cégének segítségére. Paul egyszer csak Niki Anyja felé fordult és azt mondta:

-Mindig keressük az új modelleket. Gondolkodtál valaha ilyesmin?

A lány szeme nagyra nyílt a teljesen váratlan kérdéstől, de reflexből reagált:

-Én? Ugye viccel? Azt hiszem anya nálam sokkal alkalmasabb jelölt lenne.

Paul elmosolyodott és azt mondta:

-Ebben van valami...maradjunk annyiban, hogy mindketten lehetséges jelöltek vagytok. De most komolyan. Nálad sokkal kevésbé vonzó nőket is láttam már a magazinjainkban.

-Köszönöm! -felelte a lány és zavartan babrálni kezdte a ruhája szegélyét.

-Felállnál?

Niki Anyja nem felejtette hogy miért van itt, úgyhogy nem ellenkezett. Felállt, de önkéntelenül lejjebb húzta a ruhája szegélyét a combjaira.

-Vedd le a cipőd, hadd lássam milyen magas vagy magassarkú nélkül!

A lány nem emelte fel a lábát, hanem egyik cipőjével a másik sarkát lefogva lépett ki a tűsarkújából. Paul várakozásának megfelelően kicsit magasabb volt az átlagnál.

-Fordulj körbe!

Niki Anyja az anyjára pillantott ahogy elkezdett körbefordulni. Enzós Niki halvány, elismerő mosollyal nézett rá. Egyre biztosabb volt benne hogy jó ötlet volt elhozni a lányát.

-Igen...azt hiszem lenne jövőd ilyen téren is, ha megfordulna a fejedben. -mondta a férfi.

“Ha már játszunk, akkor játsszunk nagyban!” -gondolta a lány. Meglátva a lehetőséget úgy döntött hogy megragadja. Az persze kérdéses volt, hogy ő vagy az anyja tényleg profitál-e belőle. Olyan erotikus mozgással, amivel csak tudott egyenesen Paul-hoz sétált. A férfi térde előtt megállt és azt mondta:

-Mr Adams! Egész életemben hálás lennék, ha lehetővé tenné!

Paul lábai épp csak annyira nyíltak szét, hogy Niki Anyja közéjük léphessen. Ahogy a lány belépett, a férfi összébb húzta a lábait. Niki Anyja elfordult és könnyedén Paul jobb combjára ült, majd folytatta - Úgy látszik talán kölcsönösen egymás segítségére lehetünk. Ha aláírja a szerződést anyával és lehetővé teszi hogy kipróbáljam a modellkedést, bármit megteszek önért!

Az utolsó megjegyzés nem igényelt magyarázatot és a férfi önelégült mosolya jelezte, hogy érti az üzenetet.

-De lenne egy kérdésem! -mondta Niki Anyja.

-Mégpedig?

-Kemény?

Ez már Paul-t is váratlanul érte és üzletemberi tapasztalata ellenére meglepett kifejezés ült ki arcára.

-Micsoda kemény? -kérdezte.

-A modellkedés. -mondta a lány, de közben gyors pillantást vetett a férfi ölébe.

-Nagyon is. De semmi kétségem afelől, hogy megbirkóznál vele.

-Szeretném kipróbálni! Szeretnék fürdőruha vagy fehérnemű modell lenni. Izgató dolog lenne, nem gondolja? Majdnem meztelenül állni a fotós és asszisztensei előtt… Nézett valaha fotózást?

-Igen. Azok különösen tetszettek, amikor két nő pózol egyszerre. -mondta Paul és kezét a lány lábára tette.

-Tényleg? Ezt izgatónak találja? -kérdezte őszintén Niki Anyja.

-Abszolúte! Talán te és Enzós Niki pózolhatnátok együtt!

Niki Anyja valami furcsa hangot hallott a kanapé felől, de nem mert odanézni. Mindemellett Paul keze lassan felfelé csúszott a combján, úgyhogy nem is akart megmozdulni.

-Nem rossz ötlet. Biztos, hogy anyát is rá tudnánk venni egy sikeres szerződéskötés után.

Paul azonban nem adta magát könnyen.

-Talán egy meghallgatásról lehet szó. -mondta.

Niki Anyja végül összeszedte a bátorságát és az anyjára nézett. Enzós Niki ekkorra már szinte látta Paul aláírását a szerződésen. Ideje volt az utolsó lökésnek. Aprót biccentett Niki Anyja felé. A lány visszanézett a férfira és azt kérdezte:

-Fehérnemű?

Paul bólintott. Niki Anyja felállt, a kanapéhoz ment és kezét nyújtva felsegítette az anyját. Enzós Niki levette a cipőjét és követte a lányát a szoba közepére, csak pár lábbal Paul elé. Niki Anyja az anyja mögé lépett félénken megfogta annak ruhája hátulján a zipzárt, majd közel ezres pulzusszám mellett lehúzta. Azután a ruha pántjait Enzós Niki válláról a nő karjaira húzta. Paul a dús keblekre meredt. Sok nővel találkozott már, akik nem csekély összegeket költöttek a “tökéletes” kebel elérésére és a végeredmény lehangoló lett. Enzós Niki-nek viszont megítélése szerint tökéletes természetes mellei voltak. Niki Anyja egy másodpercre megállt, majd letolta a ruhát az anyja derekán és hosszú lábain. Enzós Niki kilépett az estélyiből, Niki Anyja pedig az ágyra fektette a ruhadarabot. Enzós Niki egy tangánál nem sokkal nagyobb bugyiban állt ott.

-Gyönyörű! -mondta a férfi őszintén.

Niki Anyja az anyja elé lépett. A szándéka minden jelenlevő számára nyilvánvaló volt. Enzós Niki úgy döntött, hogy a lányáról felfelé húzza le a ruhát. Niki Anyja-n a bugyi mellett melltartó is volt, de Enzós Niki nem sokat tétovázott. Kikapcsolta és lehúzta a lányról a melltartót.

-Mindketten címlapra valóak vagytok! -mondta Paul miközben mohón járt a nőkön a tekintete.

-A magazinjaim modelljei néha lenyűgöző dolgokat csinálnak. -folytatta.

-Biztos vagyok benne, hogy anyával mi is lenyűgözőek tudunk lenni. -mondta Niki Anyja.

-Örülök hogy ezt mondod, mert mindkettőtöket érint amit a szerződés aláíráshoz kérek.

A két nő a vágy és aggodalom közt őrlődött. Egy édeshármas mindkettőjük számára ismeretlen terep volt, de az a gondolat, hogy Paul Adams-szel történne, nem volt annyira taszító.

-Melyikünket szeretné először? -kérdezte meg végül nyíltan Niki Anyja.

-Azt hiszem nem voltam elég világos. Tetszik amikor a modellek szeretkeznek...egymással.

-Egymással? Azt akarja, hogy anya és én…- kérdezte döbbenten Niki Anyja.

-Szeretkezzetek. -fejezte be a mondatot Paul.

-Itt? Most? A szeme előtt? -kérdezte felháborodottan a lány.

-Küldhettek videót is. De jobban szeretném itt és most...a szemem előtt. -felelte könnyedén a férfi.

Enzós Niki nagyot kortyolt a borából. Megtett már korábban sok mindent egy szerződésért, de ez új volt. Niki Anyja láthatóan jól szórakozott és élvezte a játékot Paul-lal...de csak eddig. Végül megszólalt:

-Áll az üzlet...ha megtesszük?

Paul bólintott és azt mondta:

-Az egyetlen kikötésem, hogy nekem és valamelyikőtöknek el kell élveznie.

A két nő egymásra nézett pár másodpercig, majd tekintetükkel jelezték egymásnak az elfogadást.

-Kezdhetitek amikor készen álltok. Én egész este ráérek. -mondta Paul.

A két nő egymás felé lépett. Paul már nem egyszer látott ilyen műsort és mindig teszett neki két olyan nő ügyetlen kínossága, akik korábban valószínűleg sohasem szeretkeztek más nővel. Lehúzta a nadrágja zipzárját és előhalászta merev hímvesszőjét. Megkönnyebbülten hátradőlt és felkészült a show-ra. Sem Enzós Niki, sem Niki Anyja nem kért útmutatást. Úgy döntöttek, hogy hagyják a dolgokat maguktól megtörténni. Kényelmetlenül, de természetesen. Átkarolták egymást.

-Forduljatok úgy kérlek, hogy mindkettőtöket láthassalak! -szólt közbe Paul.

A nők egy negyed fordulatot tettek. A testük egymáshoz simult és az összeérő kebleik érzetekor egy pillanatra megmerevedtek. Enzós Niki megsimogatta a lánya hátát és ettől Niki Anyja kicsit ellazult. Az első lépést az anya tette meg: puha csókot kezdeményezett. Niki Anyja ösztönösen növelte a csók erejét láthatóan elfeledkezve róla hogy partnere is nő, ráadásul nem is akárki. Az ajkaik szétnyíltak és a csókjuk szenvedélyessé vált. Paul elmosolyodott magában és gyengéden masszírozni kezdte a péniszét. Nézte ahogy a nők feje kicsit elbillen, hogy nyelveik szabadon játszhassanak egymással. Amikor látta hogy kezeik felfedezőútra indulnak, tudta hogy minden igényét ki fogják elégíteni.

Niki Anyja keze először lecsúszott Enzós Niki hátán annak bugyijáig, majd vissza a nő derekára. A csókolózást folytatva a lánynak sikerült a kezeit maguk közé hoznia és elkezdte keresni az anyja kebleit. Amikor rájuk talált, a csókuk megszakadt ugyan, de a lány lenézve nyugodtan simogatta a tenyerével Enzós Niki mellbimbóját. Enzós Niki valahogy félt szemkontaktust kialakítani a lányával, úgyhogy ő is lenézett és figyelte ahogy Niki Anyja a melleivel játszik. A bimbói lassú, de egyenletes megmerevedése viszont elárulta. Felizgult. Pont úgy, mintha maga Paul tapogatta volna.

Niki Anyja kezeinek hatására egyre nehezebben tudott normálisan lélegezni. Apró sóhajait Niki Anyja és is Paul is tisztán hallották. Enzós Niki keze lecsúszott a lánya hátán be annak bugyijába. Megragadta a feszes hátsót és magához húzta Niki Anyja-t. Újra csókolózni kezdtek. Nem sokkal később Enzós Niki megtette a következő elkerülhetetlen lépést és lassan elkezdte lehúzni Niki Anyja bugyiját. Paul bámulta ahogy a nő letérdel, eltávolítja a ruhadarabot majd újra feláll. Pár másodperccel később Enzós Niki is anyaszült meztelen volt.

Két gyönyörű nő állt előtte meztelenül egymással szemben, felkészülve arra hogy szeretkezzenek a kedvéért. Ráadásul anya és lánya. Pusztán ez a látvány és tudat is elég lett volna ahhoz hogy Paul elélvezzen, de a férfi tudta hogy a legjobb rész még hátra van.

Enzós Niki érezte, hogy Niki Anyja egyre feszültebb és idegesebb lesz. Úgy határozott, hogy átveszi az irányítást. A lánya füléhez hajolt és azt suttogta neki:

-Semmi baj kicsim! Csak hagyd, hogy vezesselek! Engedd el magad!

Lehajolt és apró puszikat kezdett nyomni Niki Anyja egyik keblére, majd szájába vette a lány mellbimbóját. Niki Anyja ebben a pillanatban szorosan becsukta a szemét. A puha ajkak és a nedves nyelv érzetétől megmerevedett a teste. Olyan bizsergető érzés járta át, amiről eddig azt hitte hogy csak egy férfi képes okozni. Enzós Niki felváltva szopogatta a bimbókat és Niki Anyja mellei hamarosan a nő nyálától csillogtak. Paul keze fel-le járt a hímvesszőjén.

Enzós Niki végül elhúzódott Niki Anyja-től és azt mondta:

-Feküdj le az asztalra édesem!

Egy fából készült kávézóasztal mellett álltak, ami majdnem olyan hosszú volt mint a kanapé. Enzós Niki ezt találta az egyedüli megoldásnak arra, hogy Niki Anyja puncijához férjen és közben ne zavarja Paul rálátását. A lány óvatosan az asztal szélére ült, majd hanyatt dőlt rajta. Enzós Niki letérdelt Niki Anyja ágyéka elé, kicsit igazított a lány fekvésén, majd előrehajolt. Niki Anyja széttárta a combjait és megmarkolta az asztal szélét. Leírhatatlan érzés fogta el. Izgatott volt és szeretett volna Paul kedvére tenni, de az anyja volt az, aki a nyalására készült. Ilyesmire soha életében még csak nem is gondolt.

Paul felváltva gyönyörködött a csodás látnivalókban: Niki Anyja ziháló kebleiben, a lány karcsú testében, Enzós Niki gyönyörű lelógó kebleiben és a nő felemelkedő hátsójában. Enzós Niki megpuszilta Niki Anyja combjának belső felét. Leginkább azért hogy figyelmeztesse a lányt hogy közel jár. Niki Anyja becsukta a szemét és az asztal peremét még szorosabban markolva várta a puncija és anyja szájának elkerülhetetlen találkozását. Enzós Niki gyengéden megfogta a lány popsiját. Gyengéden körbepuszilta a borotvált puncit maga előtt, majd kinyújtotta a nyelvét és megízlelte a lány puncijában gyűlő édes nedvet.

-Ohhhh...istenem! -nyögte Niki Anyja.

A lány teste minden alkalommal megvonaglott, amikor Enzós Niki nyelve végigsöpört a csiklóján. Egyikük sem látta hogy Paul elengedi a péniszét. A hímtag végén már előváladék jelent meg és a férfi csak egy hajszálnyira volt az elélvezéstől, de úgy döntött hogy nem előzi meg Niki Anyja-t. Inkább hátradőlt és figyelt.

Enzós Niki benyomta a nyelvét a lánya hüvelyébe, amire Niki Anyja még erősebb vonaglással reagált. A lány háta ívben megfeszült és hátsója felemelkedett az asztalról engedve, hogy Enzós Niki teljesen megfoghassa a feszes félgömböket. Enzós Niki nyelve pillanattal később visszatért a lány csiklójára és ez a véget jelentette.

-Ohhh...igen...anya! -kiáltotta Niki Anyja.

Enzós Niki a szájába vette a kis kiemelkedést és minden elképzelhetőnél nagyobb szenvedéllyel kezdte szopni. Már nem a szerződés kedvéért csinálta. A lányával szeretkezett önfeledten és minden erejével azon volt hogy az elélvezzen...hosszan és erősen. Azt meg tudta mondani hogy egy férfi mikor állt az orgazmus küszöbén, de nőkkel nem volt tapasztalata, úgyhogy Niki Anyja elélvezéshez közeledése neki is új volt. Nem volt jobb ötlete annál, hogy tovább nyalja és szopja a lánya csiklóját, de ez láthatóan működött. Niki Anyja megfogta az anyja tarkóját. Enzós Niki nyelvének még egy mozdulatától Niki Anyja hangosan felnyögött és teste kontrollálhatatlan remegésbe kezdett. Enzós Niki erősebben nyalt. Niki Anyja emelgetni kezdte a csípőjét, mintha Paul hímvesszője lenne a lábai közt, nem pedig az anyja szája.

Paul nem bírta tovább. Felállt a fotelből és Enzós Niki mögé lépett. Lenézett a csodálatos hátsóra, amit már hosszú percek óta bámulhatott. Megmarkolta péniszét és keze újra fel-le mozgásba kezdett. Amikor Niki Anyja orgazmusa véget érni készült, de Enzós Niki még nem mozdult hátra, Paul a lábát a nő fenekének nyomta és hímtagját annak hátára irányította. A nyögései betöltötték a szobát. Minden nyögésnél újabb és újabb adag sperma fröccsent Enzós Niki hátára. Hamarosan egész kis tócsa alakult ki a nő feneke fölötti mélyedésben. Amikor végzett, a félig merev hímvesszőjét Enzós Niki popsijának vágatába illesztette és egy kicsit előre-hátra mozgatta, mintha dugta volna. Miután egy utolsó kis spermaadag nyomódott elő, a férfi hátralépett és megkérdezte:

-Hol kell aláírnom?

További Szextörténetek


Tetszik : 45 | Nem tetszik : 43
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like