Legutóbbi hozzászólások:
Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. |Mellszex xxx


Üzletvezetőként dolgozom egy nem nagy, de annál hangulatosabb éjszakai szórakozóhelyen, a Balaton mellett. Négy évvel ezelőtt nyitott a hely, és a nyitás körüli temérdek intézni valók között, voltak kellemes feladatok is. Többek között a személyzet kiválasztása. Biztonsági emberek a régebbi munkakapcsolatok hozadékaként megvoltak, mint ahogy Beát, egy tapasztalt pultos lányt is a régi kollégák közül csábítottam át dolgozni erre az új helyre. Ő lett a pultos lányok vezetője. Benne volt az éjszakai életben, dörzsölt és emellett csinos kis cicus volt. Dolgoztunk és mulattunk is együtt régebben többször. Egy-két jól sikerült buli után előfordult, hogy összefeküdtünk, de egyikünk se vette ezeket az együttléteket komolyan. Amolyan baráti szex volt inkább, bár a mostani pasija lehet, hogy másképpen vélekedne ezekről az alkalmi kefélésekről. Inkább nem akarom tudni, mert Lali – Bea aktuális fiúja – a Honvédség valamelyik elit egységénél bohóckodik.

A szórakozóhely kb. 50 km-re volt a várostól, ahol ez a törzsgárda és én is laktam. A személyzet többi tagját a környékbeli fiatalokból toboroztuk Beával. Jöttek szép számmal a lányok és fiúk, kellett szelektálni, de végül meglett a garnitúra: 2 fiú és 8 lány. A lányok mindannyian fiatalok és főleg csinosak voltak. Az mégsem mindegy, hogy kit állítasz a pult mögé, mert meglátszik az italfogyasztáson. Egy vonzó pofika meg tudja dobni a forgalmat. A pohárszedő fiúk Bea ízlésének megfelelően nyerték el a munkát, de velük nem foglalkoznék, azt Beácska úgy is megtette később. A lányokat szép csokorba sikerült összeválogatni. Egy profi sminkes és fotós, kis munkájával pár férfimagazinba simán beférnének. Volt először is Évike a dinnye nagyságú melleivel. Ő kicsit vastagabb alkatú a többieknél, de arányosan volt telt, és a keblei maximálisan felpontozták az összhatást. Hosszú sötét haja passzolt az egzotikus vágású szemeihez és a húsos, szopós szájához. Amikor beszéltem vele, nagyon nehezen tudtam a szemébe nézni, mert a mellei úgy vonzották a tekintetemet, mint a mágnes. Tudta is mivel éri el a legnagyobb hatást a férfiaknál, és szinte mindig olyan felsőben jött, ami kihangsúlyozta hatalmas cickóit. Őt mindenképpen felvettem volna, mert ha nem dolgozna semmit se, hanem csak a bulikon beállna középre és ugrálna le-fel ringó kebleivel, már akkor is hatalmas hasznot hozna.

Nyitás előtti napon behívtam mindenkit beállítani a pultokat. Kitakarítani, feltölteni a hűtőket, beosztani, hogy ki melyik pultban legyen és eligazítani a lányokat az apró fogásokról.
Munka közben jártam a lányok között, beszélgettem velük és igyekeztem megismerni és megtudni róluk a számomra fontos dolgokat. Ötnek állandó barátja van, és csak hárman facérok. Évike nagy örömömre az utóbbi csoportba tartozott.
A munkával jól haladtunk, este 8 körül már készen volt minden a másnapi nyitásra. Levezetésképpen egy nagyobb asztal köré ültettem a kilenc lányt és a két pohárszedő fiút, akiknek persze tetszett a helyzet és egyből próbáltak bevágódni a csajoknál. Bekapcsoltam közepes hangerővel a zenét, majd megkérdeztem, hogy ki mit iszik, és már vittem is az asztalhoz a piákat. Bedobtam egy doboz cigit középre és fél óra múlva már, mint a több éves ismerősök, úgy beszélgettünk. Befészkeltem magam Éva mellé és elindult a puhítás. Bár ahogy láttam rajta nem kell neki sokat beszélni. Munka közben is egészen fogékony volt a kétértelmű célozgatásaimra.

- Már látom is, hogy kinek lesz a legnagyobb forgalma és borravalója. – nyitok, és tüzet adok közben neki.
- Miből gondolod? – kérdezi huncut mosollyal kifújva a füstöt.
- Tudod te azt. Minden második szavamat a melleidnek mondom – és persze megint azokat bámulom.
- Jaj, ne hülyéskedj velem – böki meg az oldalamat.
- Nem szoktam. Ahogy látom a természet rendesen elkényeztetett. Szép arc, gyönyörű alak és az ikrek tényleg imádni valók.
- Csak ugratsz – szerénykedik, de látni, hogy tisztában van mindezzel.
- Komolyan, nem vagyok egy cici mániákus, de ezek a szépségek teljesen megbabonáznak.
- Édes vagy. Szeretem azokat, akik tudnak bókolni – súgta a fülembe és az asztal alatt a kezét a combomra tette. Hát nem kellett agyon erőltetnem magam. Nem volt nagy meglepetés, mert ránézésre egy húsimádó szuka, és bejött az első benyomás: a kihívó külső, ribancos természetet takart. Az intelligenciaszint se verdeste a plafont. Ideális.
- Én pedig pont az ilyen elragadó lányokat szeretem – válaszoltam.
- És én az lennék? – incselkedik, és a keze lassan feljebb csúszik a combomon.
- Külsőleg mindenféleképpen, majd meglátjuk, mit tudsz még nyújtani.
- Mi az elvárás? – kérdezi, és határozottan megfogja nadrágon keresztül a merevedő farkamat.
- Okos kislány vagy, tudni fogod, de annyit segítek, hogy jó helyen tapogatódzol. De most egy pillanatra magadra hagylak, mert hív a természet – már egy jó ideje ki kellett volna mennem hugyozni, és már tényleg nem bírtam tovább halogatni.

A megivott alkoholtól, a formás keblek látványától, na meg a simogatástól bódultan és álló fasszal kimentem a mosdóba. Beálltam egy piszoárhoz és az egyik kezemmel a falnak támaszkodva vártam, hogy a merevedésem csillapodjon és tudjak vizelni. Egy percnyi ácsorgás után vékony sugárban elindult a dolog, pontosan, amikor a hátam mögött kinyílt a mosdó ajtaja. Gondoltam valamelyik gyalogkakukk jött kiereszteni a fáradt gőzt. A léptek egészen közel jöttek, és egyszerre éreztem meg a hátamnak nyomódó melleket meg egy kezet amint hátulról nyúlva megfogja a farkam, amiből már az utolsó cseppek jöttek. Méretes csöcsök a hátamban elárulták, hogy Évi nyújtott izgató segítséget a vizelésben. Pillanatra meglepődtem, de a kezeimmel már nyúltam is hátra és a farmernadrágon keresztül megmarkoltam a formás popsiját.

- Vigyázz, nehogy rám cseppenjen – figyelmeztettem komolyan.
- Ne aggódj, jó kezekben van – és miután megrázogatta, a maradék cseppeket a kezével elmaszatolta. Ekkorra már kőkemény szerszámomat finom mozdulatokkal elkezdte verni. Lassan megfordultam és megcsókoltam. Kezem a testén indult felfedező útra, és hamar megállapodott a melleinél. Melltartón keresztül is érződött, hogy nem az a fajta „hatalmas, de plöttyedt és lógós” cicik. Méretei nagyok, de feszes és van tartása is. Izgatottan gyúrtam őket és a szűk póló alá nyúlva igyekeztem kiszabadítani. Évike nem könnyítette meg a dolgom:

- Mit szeretnél?
- Ahogy szuszogsz, arra gondoltam, hogy meleged lehet. Dobd le nyugodtan a felsődet.
- Ne itt a budiban. Menjünk valami nyugodt helyre. Az irodába esetleg?
- Hát oda ne. De itt a raktár kulcsa. Menj előre, nemsokára ott vagyok.
Odaadtam a kulcsot, rendbe szedtem magam és visszamentem a többiekhez. Fel sem tűnt nekik, hogy nem vagyunk ott, annyira belemerültek a beszélgetésbe. Több kis csoportban folyt a csevegés. Bea persze az egyik pohárszedőt szórakoztatta. Fülébe súgtam, hogy a raktárba most ne akarjon senki kimenni. Gyorsan körbenézett és látva, hogy ki hiányzik, huncut mosollyal odasúgta:
- Úgy tudtam, hogy őt viszed el.
Öt percig még csevegtem a lányokkal, bevertem egy rövidet és utána a raktár felé vettem az irányt. Bent Éva két rekeszen ülve elég szemrehányóan tekintett rám.
- Azt hittem beijedtél.
Bezártam az ajtót és elé léptem. Megsimogattam az arcát.
¬- Hát nem igazán, de ha gondolod, megijeszthetsz.
- Na lássuk mekkora szájhős vagy – azzal elkezdte a nadrágomat kigombolni. Cerkám már merev állapotban ugrott ki a gatyámból. Kezével végigsimogatta, és ráhajolva finoman a szájába vette. Puha ajkaival körülölelte a farkamat és lassan bólogatni kezdett rajta. Beletúrtam a hajába és megmarkolva gyorsabban mozgattam a fejét. Egyik kezével a zacsimat markolászta, másikat a fenekemnél tartotta, és azt simogatta.
- Isteni kis szájad van, de arról volt szó, hogy ledobod a felsőd. – húztam hátra a fejét. A pólóját az aljánál fogva egy határozott mozdulattal lehámoztam róla. Fehér csipkés melltartóba bújtatott óriási cicipáros hívogatóan bukkant elő. Hogy ne okozzak nekik csalódást a kezeimmel egyből rájuk tapadtam.

- Vesd le a nadrágodat is! – utasítottam és ő felállva a rekeszekről gyorsan ledobta a kért ruhadarabot. Nyeltem egy hatalmasat, ahogy végignéztem rajta. Napbarnított bőrén szinte világított a csipkés, fehér francia bugyi és a melltartó. Hátrálva kicsit, kibújtam a nadrágomból és a felsőmből. Meztelenül hozzá léptem, és ahogy újra csókolóztunk, a kezeivel a farkamat a bugyiján keresztül a puncijához dörzsölgette. Közben a háta mögé nyúlva a melltartóját kikapcsoltam és kibújtattam belőle. Isteni keblei végre fedetlenül meredtek rám. Kezeimmel körbefogtam, és csókolgatni kezdtem, majd pár pillanat múlva már teljesen bezsongva harapdáltam, nyalogattam őket. Mire végignyaltam mind a kettőt, szinte teljesen kiszáradtam, akkorák voltak. Szerethette, ha a melleivel törődnek, mert csukott szemmel, hangosan szuszogva élvezte. Megpaskoltam a csöcseit, majd a kis ribit magam elé térdepeltettem, és a faszomat a mellei közé nyomtam. A kezeimmel összeszorítottam és elkezdtem a melleit dugni. Gondolom minden pasi csinálhatta ezt vele, mert nem lepődött meg. Én mindenesetre imádtam. Egy kis nyálat ráköptem a faszomra, hogy jobban csússzon. Egy ideig ez volt a felállás, de nem akartam a tokájára spriccelni, ezért abbahagytam. Leültettem, és elé guggolva lerángattam a bugyiját.
- Terpessz széjjel kicsim! – utasítottam, majd mikor szinte egyből szétdobta a lábait, a nyelvemet azonnal benyomtam a már kicsit nedves pinájába. Hangos nyögéssel méltányolta a szájmunkámat. Vagy öt percig nyaltam az egyre lucskosodó, húsos punciját. Felnézve láttam, ahogy elmélyülten a melleit markolássza, felhúzva saját maga nyalogatja meg a bimbóit.
- Ez nagyon jó, csináld erősebben! –kérte.
Nyelvemmel mélyen benyaltam és a punciját fogam és a nyelvem közé véve finoman ingerelni kezdtem. Kéjes nyögéseit hallgatva még jobban beindultam. Kitapogatva a nadrágomat, a zsebéből elővettem az óvszeres csomagot és úgy, hogy a puncija kényeztetését egy pillanatra se hagytam abba, felöltöztettem a farkamat.
- Támaszkodj a rekeszekre! – szóltam határozottan.

Szófogadóan rátenyerelt és bepucsított. Mögé léptem, megfogtam a derekát és a pinájába toltam a faszomat, amit hangosan sóhajtva befogadott. Semmi finomkodás, jó keményen elkezdtem dugni hátulról. Már attól féltem, hogy felborítja a sörös rekeszeket úgy lökdöstem hátulról. Fogdostam erősen a seggét és néhányat rácsaptam. Még jobban kidomborította a kerek popsiját, amit a kezeimmel megmarkolva szétfeszítettem és így még mélyebben behatoltam a pinájába. Visítozva nyögdécselt, ahogy tövig nyomtam neki.
- Ez az, halljam a hangodat te kis kurva – élvezkedtem.
A jobb kezemmel előrenyúlva erősen megszorítottam a ringó mellét. Kezem a hasát végigsimogatva a pináját kezdtem dörzsölni, mire szinte azonnal hangosan elélvezett, amit egy kis késéssel követett az én elégedett nyögésem, amikor telelőttem a gumit, a picsáján csattanó utolsó lökések után.
- Gyere térdelj ide! – kértem, bár még láttam, hogy a kefélés hatása alatt van, a tűzijáték utolsó petárdái még most pukkannak el.
Tényleg jó alkalmazott lesz, mert minden szó nélkül már előttem volt. Szerintem bármit kérhettem volna tőle, mindent megcsinálna. Lehúztam a gumit és az arca elé toltam a gecitől maszatos cerkát. Tapasztalt kis ribanc volt, egyből körbenyalta, tisztára szopogatta.
- Jól van, ügyes kislány vagy. – húztam ki a szájából a farkamat. - Öltözz fel, és kicsit később gyere vissza a kisterembe.
Felhúztam a ruháimat, és visszamentem a többiekhez.

Ennyi hiányzás azért már feltűnt, és mivel nem kellett nagy ész hozzá, nagyjából mindenki tudta, hogy merre jártam és kivel. Beültem a lányok közé és benyomtam egy tequilát, majd rögtön még egyet, hogy behozzam a látható lemaradásomat az alkoholfogyasztásban. Jót mosolyogtam azokon a pillantásokon, amiket Éva kapott, amikor vörös fejjel visszajött és leült mellém. Mivel a többiekkel beszélgettem inkább, egy idő után fáradságra hivatkozva elindult hazafelé. Vele együtt ment Ildikó is, aki a papírjai szerint pár hónapja lett nagykorú, de ránézésre tizenhatnak se mondanám. Eredeti „gyári” vörös haj, kék szemek, és az arcától a dekoltázs alá futó szeplőkkel. Kislányos arca illett a visszafogott stílusához. Látszott rajta, hogy tapasztalatlan az élet dolgaiban. Szeretem a vörös csajokat (is), és kicsit sajnáltam, hogy máris hazamegy. Hallottam, hogy van egy idősebb barátja, aki rémesen féltékeny. Gondolom most is az épület előtt szobrozik, a kis hülye meg rohan hozzá. Egy, a lányok között elcsípett beszélgetésből megtudtam, hogy nagyon rövid pórázon tartja Ildit a pasija. Gondolom az első komoly kapcsolata a lánynak, de hát majd megtanulja mi a dörgés.

Maradt viszont még Szilvia, a 21 éves jókedvű lány, aki 17 éves koráig versenyszerűen úszott. Szőke rövidre vágott haja volt, és zöldes szemeiben állandóan vidám csibészség bujkált. A későbbi vizsgálódásaim tükrében nyugodtan állíthatom, hogy neki volt a legizmosabb teste. Formás vállait szabadon hagyta a trikó, amit felsőként viselt, és amin keresztül kirajzolódtak alma nagyságú kemény mellei. A szűk farmerját lestem minden mozdulatánál, hátha éppen akkor szakad ki az izmos fenekénél. Nem is értettem, hogyhogy nincs pasija.
23 óra felé robbantottam a buli, hogy azért pihenni is tudjon mindenki. Mivel a lányok rendesen becsíptek, felajánlottam, hogy a kocsimmal hazafurikázom őket. Beának jeleztem, hogy várjon itt, nemsokára megyünk hazafelé. Nem igazán vágott bánatos arcot, hogy egyedül hagyom a fiúkkal.

Mivel nem akartam kétszer fordulni, a részegen sikongató hat picsát egyszerre begyömöszöltem az autóba és igyekeztem címeket kikönyörögni tőlük, hogy minél hamarabb végezzek a szállítással, közben bíztam benne, hogy a rend őreit sikerül elkerülnöm. Általam irányított véletlen folytán Szilvi maradt utoljára. A szomszéd településen lakott a szüleinél. A házuk előtt 100 méterre egy kevésbé világos helyen leálltam az autóval.
- Elfüstölünk még egy cigit mielőtt bemész? – kérdeztem.
- Nem tűnt fel, hogy nem dohányzok? A fitness óráimon ki is purcannék.
- Te jársz fitnessre?
- Muszáj, mivel én tartom az edzéseket.
- Igaz látszik is rajtad, hogy vigyázol a testedre. Nagyon szép izmos.
- Köszi.
- Már amennyit látni lehet belőle.
- Miért, nem elég?
- Telhetetlen vagyok. Ahogy a trikódra nézek, egyre csak reménykedek, hogy a cicik végre kiszúrják a felsődet.

Lenézve látja, hogy a hegyes mellbimbói teljesen kirajzolódnak a trikón keresztül.
- Jó erős szövet ez, bírja. –néz vissza rám pajzán tekintettel.
- Akkor nincs más hátra, meg kell kerülnöm – és felé fordulva a hasára teszem a kezem. Simogatni kezdem az izmos hasfalat.
- Te tényleg telhetetlen vagy. Nem volt elég a husika, még engem is meg akarsz dugni?
Kezem pillanatra leállt a simogatással.
- Miből gondolod, hogy megdugtam?
- A lányokkal néztük az órát. 35 percig voltatok oda és csalódnék benned, ha ennyi idő alatt nem verted volna be neki a lompost.
- Pedig igyekeztem diszkréten csinálni – mosolygok rá ártatlan szemekkel, és beindul a poci simogatás újra, miközben a másik kezemmel átkarolom.
- Jó vicc. Nem sikerült. Amikor a csajok fél szemmel téged néznek mindig, nem tudsz észrevétlenül lelépni.
- Szóval te is figyeltél? – kérdezem reménykedve, és a kezem a hasán egyre nagyobb felületen köröz cirógatva.
- Ugyan, ne legyél beképzelt. Én csak velük beszélgettem.
- Na, ezt nem hiszem, mert én meg csak téged lestelek és láttam, ahogy tekeredik a nyakad felém. – lódítok egy kicsit.
- Akkor miért azt a fejőstehenet vitted el? – háborodik fel.
„Hú, ebbe beletrafáltam.“ szidtam magamban a blöffömet.

- Nyugi van, itt vagyunk együtt, nem maradsz le semmiről. – csitítom és megcsókolom a száját. Bal kezemmel a ruhán keresztül finoman megfogom a mellét. Igazi sportoló cici. Meredő bimbót az ujjaim közé csípem. Olyan kemény, hogy a sörösüveget is ki lehetne rajta nyitni. Benyúlok a trikója alá, és a bőrét végigsimogatva újra megmarkolom a melleit. Ha nem is túl határozottan, de eltol magától, és amikor a nyelvemmel kivonulok a szájából, megcirógatja az arcom.
- De azt ugye nem gondolod komolyan, hogy ennyi elég és máris itt fogsz megdugni a kocsiban? – kérdezi enyhe gúnnyal a hangjában.
- Ugyan, dehogy. Akár be is mehetünk hozzád.
- Az nem fog menni. Szüleimnél lakok most ideiglenesen. Nem örülnének, ha éjjel egy pasival állítanék be. Amúgy meg már bepináztad a farkad ma este – húzogatja vissza a trikóját komoran.
- Nagyon szigorú vagy.
- Ha te mondod. Elgurulsz a ház elé, vagy gyalogoljak?
- Viszlek. Akkor holnap este nyolcra gyere. Aludj jól.
- Jó éjszakát.

Hát ez most nem jött be, majd legközelebb. Száguldok vissza Beáért. A magasabbik pohárszedővel – Kristóffal – elmélyülten beszélgetnek. Gyorsan bezárunk, és ketten indulunk hazafelé. Nyomom neki, de legalább fél óra az út hazáig így is.
- Milyen volt a kiscsaj? – töri meg a csendet.
- Melyik?
- Csöcsike.
- Észbontóan hatalmas mellei vannak. Elég odaadó, amúgy semmi extra. És te mivel múlattad az időt?
- Csak beszélgettünk. Aranyos fiúka.
- Azért szólj neki Laliról, tudja már szegény, hogy miért törik el kezét-lábát.
- Hülye. Lalival már amúgy is döglődik a kapcsolat.
- Nofene. Mi van?
- Semmi, de olyan unalmas az egész. Oké, nem egy Nobel-díjas, hogy finom legyek, de az ágyban sincs semmi fantáziája. Megmarkolássza a csöcseimet, ha jó kedve van a puncimba csap kettőt a nyelvével, és már rakhatom szét a lábam arra a pár percre, amíg elélvez. Annyi a változatosság, hogy néha lovagolhatok rajta és kész – tör ki belőle a panaszáradat.
- Az már tényleg gáz. Én azért igyekeztem annak idején megfelelni. Remélem sikerült.
- Hát elég malac vagy az ágyban, az biztos, de jó volt – húzódik mosolyra a szája.
- Te se panaszkodhatsz.
Megállok a házuk előtt, és megbeszéljük, hogy holnap ebéd után jövök érte.
További Szextörténetek


Tetszik : 72 | Nem tetszik : 86
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like