Legutóbbi hozzászólások:
Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. | Evelin - Nagyon jó kis történet |Jó testvéri viszony


A napsugarai ébresztettek fel, ahogy beszürödtek a lehúzott redőny alsó pár elmének lyuksorán. Félkómásan a telefonom után tapogatóztam, amit az ágyam szélén szoktam hagyni a töltőre dugva, de most nem találtam, aztán eszembe jutott, hogy a klaviatúra mellett a számítógép asztalon van. Felkönyököltem, de nem láttam ahol lenni kellett volna. Kipattant a szeméből az álom, én meg az ágyból amint végig futott az agyamon, hogy nem nőhetett lába a mobilomnak, szentül emlékeztem hol hagytam éjszaka és arra is, hogy nem dugtam a töltőre és tudatomba hasított az is, hogy nem töröltem a képeket, nem töröltem Móni sms-ét.
- Bassza meg! - jött önkéntelenül a számra a káromkodás, és a fürdőszobán keresztül a húgom szobájába indultam. Berezeltem, mi van ha nem csal a megérzésem és Anett lenyúlta a mobilom míg én aludtam? Mit nézett meg benne?
Benyitottam hozzá, Anett sehol, de jól gondoltam mert az ágyán ott volt a mobilom. Anett és apa a kertben voltak, beszélgetésük foszlányai beszűrődtek a bukóra nyitott ablakon, a medence felállításáról folyt a diskurzus, annyit ki tudtam venni belőle. Felvettem az ágyról az éjszaka bizonyítványát és vissza mentem a fürdőszobába, közben azon töprengtem mit nézhetett meg a húgom mit tudhat most abból ami anya és köztem történt. Ha bele olvasott az sms-ekbe akkor biztos, hogy tudja itt bizony nem egy szimpla anya-fia beszélgetés zajlott, ha nem akkor nincs nagy gáz, de ha igen akkor még lehetnek kínos pillanataim miatta. A fenét, nem érdekel, ha Anett megtudja, de apám ő már más tészta. Persze azért nem szeretném, ha anya miatt tiltana ki az ágyából Anett, ha már bebocsátást nyertem a szentélyébe!
A fényképekről persze nem hinném, hogy beazonosítható lenne bármelyikőjük a képernyőn, úgyhogy azon különösebb nem aggódtam, azt már tudja a húgom, hogy nem vagyok rest kiverni a farkam, és róla is csináltam pár pucsítós képet, úgyhogy akár az ő csupasz puncijának is nézheti a tocsogós képet. Bele néztem a fotó galériába, neki döltem a mosdónak, és elkezdtem törölni a képeket.
- Hoppá, ez meg...! - a szemöldököm felszaladt a homlokomra ahogy megpillantottam a következő képet, két egymásnak nyomódó csupasz puncit. Anett és Anita dörzsölték össze ollózó pózban duzzadt szeméremdombjukat és láthatóan még arra is gondolt az én szeretett hugicám, hogy maguk közé vegye a telefont és lőjön pár képet. Biztos ez lenne a meghállálom egy formája, amit sms-ben igért meg tegnap, amikor inkább haza jött Anitával. Kedves, de azért nem volt szép tőle, hogy kicsente a szobából a telefonom amíg én aludtam, ezért még számon kérem, ezt egy mms üzenetben is átküldhette volna. Ezt a fotót természetesen nem töröltem, hiba lett volna két ilyen izgató punciról készült képtől a személyes sértődöttségem miatt megválni. Feltettem a tükör alatti polcra a telóm levetkőztem és beálltam a zuhanykabinba tusolni, de még mindig azon töprengtem, hogy Anett mit rakhatott össze a fejecskéjében, ha elolvasta az sms-einket szerintem levágta a sztorit és a fotókat, hogy miért készültek.
- Szia Kori! - lépett be Anett a fürdőszobába - Látom megtaláltad a telefonod. - hallatszott a jókedvű hangja, - Bocsika, csak elfelejtettem visszatenni, annyira siettem.
- Szia hugi, én is! - válaszoltam és elhúztam a zuhanykabin ajtaját, hogy lássam Anettet, már a pici bikini volt rajta és a látványtól a farkam rándult egyet, - Meglepődtem, hogy csak így lenyúltad. - korholtam le, - Anita elment már?
- Aha, még a hatórási busszal, helyzet volt náluk. - állt meg előttem szexi hugocskám de nem részletezte tovább, - Ne aggódj, már utána vettem el a telcsidet. Tudom, hogy amiatt parázol, hogy meglátta-e a fotóidat amit éjszaka lőttél. - kuncogott a végén.
- Te sem lustálkodtál hugi! Szép fotót csináltál! - tereltem, de kivert a veríték a zuhany alatt.
- Köszi, van több is! - mosolygott csábosan, - Nekem is tetszett az össze spriccelt monitoros képed, nagyon ki lehettél éhezve, de majd holnap megkaphatod élőben. Amúgy átjöhettél volna!
- Jah, így alakult, de majd holnap! - mondtam nagy átéléssel, szóval azt hiszi, hogy az ő fotójára recskáztam!
Közelebb lépett és meglepetésemre benyúlt a kabinba, megsimította még lankadt hímtagomat és marokra fogta, húzott rajta párat én meg előrébb topogtam, hogy a vízsugarak elől eltakarjam. A lankadtságom gyorsan duzzadtságba fordult, Anett pedig farkam markolva leguggolt elém, felhúzta a makkomról a bőrt és oda hajolt, érzéki csókot lehelt rá, ajkai szétnyíltak és beengedte a szájába. Két kezével megfogta a csípőmet és amennyire mélyen csak tudta bekapta a farkam, majd kiengedte a makkomig és rám emelte gyönyörű tekintetét, a szeme mosolygott. Majd ismét rábukott és a faszom eltüntette a meleg szájacskájában, éreztem a puha nyelvét ahogy siklott rajta egyre hátrébb a torka felé, repítve a fellegekbe.
További Szextörténetek


Tetszik : 92 | Nem tetszik : 94
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like