Legutóbbi hozzászólások:
Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. |Niki a farmon


Este egy kis zajt hallottam a lovaktól. Kimentem megnézni mi az. Elég furcsa hangok voltak. Mintha valaki nyögne. Féltem egy kicsit. Az ajtó egy kicsit nyitva volt és benéztem a résen. Ott volt Kata, a hátán egy hatalmas csődőrrel.

Először össze voltam zavarodva de hamar rájöttem mi is folyik itt. Kata ugyan olyan mint én. Ahogy néztem őket egyre nedvesebb és nedvesebb lettem. Ahogy hallgattam Katát egyre jobban felizgultam. Eldöntöttem. Holnap én is megteszem.

Szerencsém volt ugyanis, másnap reggel Katának el kellett mennie és rám bízta a lovakat. Amikor elment egyből lementem a lovakhoz. Kiválasztottam a legnagyobb csődőrt és elvittem lovagolni. Mire visszajöttünk elég fáradtak voltunk. Bevittem, és elkezdtem mosni. Szépen, alaposan megmostam mindenhol kivéve ott. Azt hagytam legutoljára.

Óvatosan elkezdtem dörzsölni. Először nem reagált rá de kicsit később elkezdett keményedni. Egyre csak nagyobb és nagyobb lett- Végül majdnem olyan hosszú lett mint a karom. Látszott rajta, hogy nagyon örül neki.

Lehajoltam és megnyaltam. Egészen kellemes íze volt. Csókolgattam és nyalogattam majd megpróbáltam bevenni a számba. Kicsit nehezen ment ugyanis elég vastag volt. Egyre keményebben szoptam és egyszer csak elment. Az egészet a számba lőtte. Olyan sűrű volt, hogy nem tudtam az egészet lenyelni, de nem is baj mert élveztem, ahogyan a forró sperma végigfolyik a testemen.

\"Később még kinézek hozzád\" suttogtam a fülébe. Szétnéztem hogy nincs-e itthon senki se és lezuhanyoztam majd visszamentem és kivezettem a karámba, a többi lovat pedig szépen visszavezettem, hogy ne zavarjanak. Még egyszer alaposan megmostam a szerszámját.

Odasétáltam a karám széléhez és előrehajoltam. Óriás, ugyanis így hívták a lovat, tudta, hogy mit kell tennie. Szép lassan odasétált. Láttam, ahogyan himbálózik alatta a hatalmas fasza. Ettől még nedvesebb lettem. Amikor odaért megállt egy kicsit és megvárta amíg a szemébe nézek. \"Gyere és dugj meg amennyire csak tudsz!\"

Több se kellett neki, egyből a hátamra ugrott. Szerencsére a két első lábát a karám szélére tette ezért nem rám támaszkodott. Próbálta megtalálni a puncimat. Elég lassan ment neki, de nem baj mert, ahogyan a puncim közelében lóbálta a hatalmas farkát egyre jobban felizgultam.

Majd megtalálta a puncimat. Nem játszott vele, egyből tövig nyomta. Először azt hittem hogy szét fog szakítani de csak megijedtem és egyből kiengedtem. Olyan vadul kezdett el baszni, mint aki már egy éve nem baszott meg senkit. A világ legjobb érzése volt ahogy a hatalmas lófasz ott járkált ki-be a puncimba.

Soha életemben nem volt még ilyen jó a szex. 10 perc után sem fáradt el, csak baszott és baszott, ahogy csak bírt. Amikor elélvezett éreztem, ahogyan a forró gecije megölt belülről. Csodálatos érzés volt. Háromszor annyit lőtt ki mint az előbb.

Meg sem tudnám számolni, hányszor mentem el közben. Olyan jó volt, hogy a végén csak annyitól elmentem, ahogyan a forró geci lecsorog a lábamon. Még aznap három másik lóval is megbaszattam magamat. Mikor hazajött Kata, megkérdeztem, hogy ideköltözhetek-e. Ő már tudta, hogy én is olyan vagyok mint ő ezért megengedte. Azóta ketten együtt csináljuk.
További Szextörténetek


Tetszik : 85 | Nem tetszik : 35
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like