Legutóbbi hozzászólások:
KUTYASZEX - 30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE! Cserébe hajlandó vagyok KIEMELT TÁMOGATÁST nyújtani! Megbízható, maximálisan diszkrét, udvarias férfi vagyok. Várom jelentkezésedet az alábbi címen: EMAIL: aknure@gmail.com | KutyaSZEX - 30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE! Cserébe hajlandó vagyok KIEMELT TÁMOGATÁST nyújtani! Mindezt hosszú távon. Megbízható, maximálisan diszkrét, jó kiállású, udvarias, kedves férfi vagyok. Várom jelentkezésedet az alábbi címen, hog | KutyaSZex - 30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE! Olyan lányt keresek, aki kipróbálná kutyával a jelenlétemben. Nem baj, ha nem volt még benne részed, szívesen segítek mindenben. Nekem van tapasztalatom, a volt barátnömmel csináltuk közösen régebbe | KutyaSZEX - 30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE! Olyan lányt keresek, aki kipróbálná kutyával a jelenlétemben. Várom jelentkezésedet az alábbi címen, hogy megbeszéljük a részleteket: EMAIL: aknure@gmail.com Kérdezz bátran! | Anyám nem adott nevet - 30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE! Olyan lányt keresek, aki kipróbálná kutyával a jelenlétemben. Várom jelentkezésedet az alábbi címen, hogy megbeszéljük a részleteket: EMAIL: aknure@gmail.com Kérdezz bátran! | KutyaSZEX - 30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE! Olyan lányt keresek, aki kipróbálná kutyával a jelenlétemben. Nem baj, ha nem volt még benne részed, szívesen segítek mindenben. Nekem van tapasztalatom, a volt barátnömmel csináltuk közösen régeb | faszopresszo - hagyd már kis csicska | Kolett - Izgalmas ízek, hmmm hat migrans adott korbe | Szilvi - Nekem tetszet. Töbször olvastam, a folytatását is, de valamiért most azt nem találom. | Lilla - Ha a cipzáras garbómat összezárnám, akkor felizgulnál? | Alezjobbdrs - Nye nye nye nye nyenyere ny | nyalóka - szuper izgat az ijen történet | nyalóka - tetszett nagyon izgató volt | Gyászbi és Söndi - Mi megbaszunk mindenkit | Zsófi - Neken is apám volt az elsö, de gyerek korom óta játszottam a farkával,engem meg nyalt. | melleg - jó volt a történet én nyáron az úton fel is veszem a lószart és megszoktam enni | faszpuka - Ez nagyon zsír de nem szex sztori | faszpuka - jól meg kurelták a gecitt | Atis - Nagyon szeretem, ha egy nö nyakán bezáródik a cipzár. | Takacs Tibor - OK a tortenet |


Szextörténet keresése:

 

Zazi az ágyban, faszom a szádban


Múlt hétvégén kirándulni mentünk a Börzsönybe. Én, a haverom, Csabi, és még két csaj: Niki és Zazi. Jófej csajok voltak, és nagyon tüzesek. Sajnos volt barátjuk, ezért nem gondoltam volna, hogy megtörténik az, ami megtörtént. Pedig igen!
Nagyon hideg volt az úton. Hatalmas hegyek között haladtunk egy ösvényen. Volt egy nagy hegy kilátóval, ahonnan láthattuk Dömöst és a nagy kanyart tévő Dunát. Itt elszívtunk egy-egy cigit a kilátó tetején, és ittunk egy kis pálinkát, hogy ne fázzunk. A csajok sokat vihogtak a poénjainkon Csabival. Nagyon jó vicceket meséltünk.

Továbbmentünk, mígnem eljutottunk valahova. Itt birkák legeltek, vagy szamarak vagy tudom is én. Egy falu is volt itt, úgy hívták hogy Kóspallag. Széles utcái voltak, nagy fehér temploma és a főutcákon sok kocsma. Mindenre ki volt írva hogy kérlek ne lopd el. A csajok elmentek megnézni a templomot – másnap már akár gyónni mehettek volna! – mi pedig a Csabival beültünk az egyik krimóba. Ittunk egy feles kommersz vodkát meg egy Arany Ászokot. Olyan kiszolgálócsaj volt, csak néztünk! Szőke haj, formás cicik, és nagyon szexi hang. Kérdeztük, miért csapol itt, Kóspallagon, az isten háta mögött. Azt mondta, azért, mert itt nyugi van. Hát, mondtuk az jó, s csak gondolatban tettük hozzá, vajon találsz-e itt hozzád méltó szeretőt? Elképzeltem, ahogyan a pultra döntjük a csajt, és egymás után beakasztunk neki. Nagyon kemény lett a farkam. Nehezen köszöntünk el, s mentünk megkeresni Nikit meg Verát, miután elfogyasztottuk italainkat.

Akkor már délután két óra volt, s nem sok időnk maradt, hogy elérjük a Nagy-hideghegyi turistaházat. 700 métert kellett megmásznunk hóban-fagyban. A csajok nem is bírták, hamar kidőltek, de szerencsére én meg a Csabi annyira erősek vagyunk, hogy fölvittük őket a hátunkon. Azért mi is kifulladtunk, és valósággal összerogytunk, amikor fölértünk a szálló tornácára. Nagy kerek rondella volt, ahonnan ágyúzni lehetett volna a Csóványost. Metsző jeges szél fújt, s meglobogtatta a csajok haját, akik fölénk hajoltak, hálacsókot adtak a szánkra és felhúztak és megöleltek. Mi ettől egyből jobban éreztük magunkat.

Bementünk a jó meleg szállóba, és megkerestük a Jácintt, aki odaadta a kulcsokat. Jácint egy régi ismerősünk volt, aki azelőtt dílerkedett, végül elvonult ide tisztulni a világ végére a felhők közé. Egy éjszaka 3 rongy, azért mondtunk bakker, ez nem a Ritz, de hát hol máshol aludnánk, ilyen hidegben? Szóval nem volt gond. Az is tetszett hogy van italpult is. Lementünk egy lépcsőn és elfoglaltuk a helyünket. Büdösek voltunk mind akár egy csődör fedeztetés után. Lezuhanyoztunk. A zuhanyzónak nem volt ajtaja, csak egy függöny takarta, így Csabival meg tudtuk lesni a csajok nuniját. Nagyon tetszésünkre való volt. A Nikié borotvált, a Veráé meg fazonírozott, és volt neki egy anyajegye is a combján legfelül. Ezen kicsit vihogtunk, aztán elszeleltünk egy sörét a büfébe.

Olcsó volt az Ászok. Betermeltünk kettőt, meg egy felest és egy kávét. A lányoknak vettünk Mars csokikat, és meg is érdemelték, mert olyan szexin festettek a cuccaikban zuhany után. Letáboroztunk a lépcsőn és elővettük a kondért. Csabival felszeleteltük a répát, és a csajok levest főztek meg valami krumplit. Mind megettük, kivéve engem, aki finnyás vagyok, én a büfébe burkoltam ótvar virslit.
Miután jól éreztük magunkat, befeküdtünk az ágyainkra, és beszélgetni kezdtünk Istenről, politikáról, meg a szexről. Az előző két témához én meg a Csabi elég hülyék vagyunk, de az utóbbit nagyon kenjük. Arról dumáltunk, hány csajunk volt már, Niki és Zazi pedig arról, nekik milyen tapasztalataik voltak eddig a pasikkal. Amikor a téma forrósodni kezdett, előhúztam hátizsákomból a tartalék Unicumot, aztán beletoltam a lányok arcába. Ettől teljesen feltüzesedtek. Feszes farmernadrágos lábaik széjjel az ágyon, és nyelvük kelepel, hogy mindketten hátulról szeretik, mert úgy a heregolyók a csiklójukat verdesik! Ép ésszel oly nehéz ezt kibírni. Az már totál betett, amikor – a harmadik pohár Unicum után – bevallották, hogy egyszer egy pizsipartin kinyalták egymást!

Elképzeltem, ahogyan a két meztelen gyönyörűség fordítva fekszik egymáson, és lefetyelik egymás pici rózsaszín csiklóját és közben nyögdécselnek a kis bájosak! Láttam Csabi is erre gondol, mert nagyon kitüremkedett a nadrágja slicce, s ha már itt tartunk, az enyém is!
Azt is észrevettem, hogy a csajok farmerje is sötétebb kisé a combjuk között. Csak nem benedvesedetek? Ajkuk szétnyílt, szemük csillogott. Tudtam, itt valami történni fog.
Aztán Niki felkuncogott:
- Észrevettük ám, hogy leskelődtök.
- Tényleg? – kérdeztem ostobán.
- Hát persze. Mi sem vagyunk hülyék.
- És nem zavart?
- Dehogy – nevetett Zazi is.
Ebben a pillanatban sötét lett a szobában.
- Mi történt? – hallottam Niki hangját. Aztán valami másik zajt. Mintha egy sliccet húztak volna le.
- Ezt kapjuk a pénzünkért – morgott Csabi.
Csoszogás a lépcső felől.
- Fiúk, lányok, van nálatok áram?
- Nincsen Jácint, bazmeg, csinálj valamit vagy kérjük vissza pénzünket! – kiáltottam.
- Lófaszt a seggedbe, öcsém – üvöltött vissza.
- Nyasgem – morogtam. Újabb hangok. Talán combhoz súrlódó farmeré.
- Na sebaj. Megkeresem a gyertyát – mondta Csabi, és hallottam, hogy a táskájában matat. Pár perc alatt megtalálta a gyertyát, beledugta egy felespohárba, és meggyújtotta.
Kemény látvány fogadott.

A lányok meztelen teste aranyfényben ragyogott a lángban. Csak bugyi volt rajtuk. A szemük csillogott, mint az opál. Mellük négy rózsabimbó. Szemükben a farkaink utáni mohó vágy. Csabival egymásra néztünk, és gyorsan ledobáltuk a ruháinkat. Én Nikire, ő Verára vette magát. És megkezdődött életem legizgalmasabb szeretkezése.
Úgy egy óra alatt végeztünk. Másnap kiderült, Jácint végignézte az egészet a résnyire nyitott ajtón át. A következőkben a beszélgetést idézem, ami hajnali hatkor zajlott le, a teljesen kihalt büfében. Odakinn homályos derengett a tél, kezünkben egy-egy Arany Ászok. Megkértem, mesélje el, mit látott.
- Hát, láttam, ahogyan feldereng a gyertya fénye – kezdte, és rágyújtott egy Pall Mall-ra. Olyan költőien indított, hogy azt gondoltam, mély nyomokat hagyott benne eset. – Aztán ahogy vetkőztök Csabival, és a csajokra vetítek magatokat. Mázlisták! Jó kis puncik. Egy darabig csak smároltatok, aztán a puncijukat simogattátok.
Felidéztem, milyen forróak és lucskosak voltak a lányok, pinájuk leve szinte égetett, ahogy belémerült az ember.
- Aztán Zazi hátára fordította Csabit, és szopni kezdte. Olyan hangosan cuppogtak az ajkai, hogy talán még az emeleten is hallották. Niki pedig a combjai közé szorította a fejed, és rebegte, hogy nyald ki.

Igen. Milyen szenvedélyes hangja volt! Nyalj… ah… nyalj… ezt hajtogatta, én pedig szívtam a csiklóját és nyaltam selymes belsőcombját, míg csak meg nem rázta a csajt az orgazmus, s meg nem fürödtem nedveiben!
- Te még nyaltad őt, amikor Csabi már négykézláb állította Veráét, és magához rántotta azt a kemény kis seggét. A csaj lihegett, és sikongatott, ahogyan a Csabi fasza tövig beléhatolt.
Igen, amikor félrefordítottam a fejem, láttam Zazi kéjbeborult szemeit, ahogyan kaparja a lepedőt. Csabi alaposan megdugta.
- Aztán te beraktad a Nikinek. Öregem! Jól nyomtátok.
Persze hogy jól nyomtuk. Keményen felnyársaltuk őket.
- És aztán, ami utána jött… hü bazeg.
Tudtam, mire gondol. Miután elélveztek, megkértük a lányokat, nyalják ki egymást. Aztán hogy szopják ketten egyszerre a farkunkat. Aztán az arcukra vertük a farkunk, s mohón nyelték az ondót…

Nem bírtam tovább. Felkeltem az asztaltól, és kimentem a WC-be, s maszturbáltam egyet. Utána már nem mentem vissza Jácinthoz, hanem beténferegtem a szobába, és szelíden felráztam a lányokat. Csabi már ébren feküdt, vigyorgott, és füstkarikákat eregetett a plafon felé.
- Hoppla, talpra – szellemeskedtem, és a lányok szeme felpattant. Pár másodperc múlva megcsillant bennük a szégyenkezés, de amikor lágyan homlokon csókoltam őket, már csak mosolyogtak.
Felöltöztünk, és elhagytuk a szállót. Jácint vihogva integetett utánunk. Nem tudott érdekelni. Sütött a nap, és kristálytiszta idő volt, a legjobb idő egy kiadós kefélés másnapjára. Célba vettük a Csóványost, melyen szikrázva fehérlett a hó. Csabival egymásra kacsingattunk, ahogyan a lányok előttünk baktattak. Fenekük csábítóan ringott. Már alig is tudtam elképzelni, hogy tegnap csípőmhöz szorítottam az egyiket. Valami rémlik, hogy a másikat is. Csodás volt.
Az eset nem ismétlődött meg a kirándulás során, de így is kellemes volt, ami történt. By Glaciman


 

Tetszik : 19 | Nem tetszik : 13
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like

2018-09-26 09:13:28
Ejaku latte
Enzós faszkalap

_________________________

2018-10-27 07:10:13
Muka geci
Jó a sztori enzós Niki

_________________________