Legutóbbi hozzászólások:
KUTYASZEX - 30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE! Cserébe hajlandó vagyok KIEMELT TÁMOGATÁST nyújtani! Megbízható, maximálisan diszkrét, udvarias férfi vagyok. Várom jelentkezésedet az alábbi címen: EMAIL: aknure@gmail.com | KutyaSZEX - 30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE! Cserébe hajlandó vagyok KIEMELT TÁMOGATÁST nyújtani! Mindezt hosszú távon. Megbízható, maximálisan diszkrét, jó kiállású, udvarias, kedves férfi vagyok. Várom jelentkezésedet az alábbi címen, hog | KutyaSZex - 30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE! Olyan lányt keresek, aki kipróbálná kutyával a jelenlétemben. Nem baj, ha nem volt még benne részed, szívesen segítek mindenben. Nekem van tapasztalatom, a volt barátnömmel csináltuk közösen régebbe | KutyaSZEX - 30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE! Olyan lányt keresek, aki kipróbálná kutyával a jelenlétemben. Várom jelentkezésedet az alábbi címen, hogy megbeszéljük a részleteket: EMAIL: aknure@gmail.com Kérdezz bátran! | Anyám nem adott nevet - 30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE! Olyan lányt keresek, aki kipróbálná kutyával a jelenlétemben. Várom jelentkezésedet az alábbi címen, hogy megbeszéljük a részleteket: EMAIL: aknure@gmail.com Kérdezz bátran! | KutyaSZEX - 30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE! Olyan lányt keresek, aki kipróbálná kutyával a jelenlétemben. Nem baj, ha nem volt még benne részed, szívesen segítek mindenben. Nekem van tapasztalatom, a volt barátnömmel csináltuk közösen régeb | faszopresszo - hagyd már kis csicska | Kolett - Izgalmas ízek, hmmm hat migrans adott korbe | Szilvi - Nekem tetszet. Töbször olvastam, a folytatását is, de valamiért most azt nem találom. | Lilla - Ha a cipzáras garbómat összezárnám, akkor felizgulnál? | Alezjobbdrs - Nye nye nye nye nyenyere ny | nyalóka - szuper izgat az ijen történet | nyalóka - tetszett nagyon izgató volt | Gyászbi és Söndi - Mi megbaszunk mindenkit | Zsófi - Neken is apám volt az elsö, de gyerek korom óta játszottam a farkával,engem meg nyalt. | melleg - jó volt a történet én nyáron az úton fel is veszem a lószart és megszoktam enni | faszpuka - Ez nagyon zsír de nem szex sztori | faszpuka - jól meg kurelták a gecitt | Atis - Nagyon szeretem, ha egy nö nyakán bezáródik a cipzár. | Takacs Tibor - OK a tortenet |


Szextörténet keresése:

 

Feleségem felszedett egy négert


Az egyik nap amikor már házasok voltunk a feleségemmel aki jó csaj volt 95-ös mellbőséggel a mellei kemények voltak ,bár saját bevallása szerint a falujába rendszeresen kefélgetett fiatalokkal és öregekkel is felszedett egy néger srácot és elment vele sétafikálni a közeli erdőbe.Mikor hazajött elmondta,milyen jó kemény farka van a komának és szeretné ha másnap elhozhatná és hármasba keféljünk,mert szeretné ha már ez összejön akkor ketten dugnánk a punciját elölről meg hátulról. Úgy is mindig azt mondod,hogy nagyon tág vagyok,akkor legalább ki leszek bélelve két fasszal.Mint a férje mondtam neki vajon nem homokos e a srác, nem baj úgy is szeretem a férfiak farkát a számban is érezni, legfeljebb néha bekapja a tiédet is. Mondtam neki én nem vagyok buzi.Nem baj legalább most kipróbálod ezt is és ha megszereted akkor másokat is könnyebb lesz felhozni és én élvezhetem a srácok farkainak és a heréinek az izét.Régebben naki megdugott még az öregek is sokszor a számba elégültek ki.

Úgy is lett. Másnap felhozta a srácot egy aránylag normál test alkatú néger srác volt aki szép hosszú fasszal rendelkezett és elég sokára élvezett el.Ennek különösen a feleségem örült,mert sokáig élvezhette ahogy lovagolt rajta.Mikor elkezdte a punciját feltölteni a farka tartalmával a nejem hirtelen leugrott a négerről és a számba tette a srác farkát én annyira meglepődtem ezen,hogy akaratlanul is bekaptam és lenyeltem a belém lőtt spermáját. Később ízlelni kezdtem és rájöttem,hogy nem is olyan rossz ez,hiszen még gyerekkoromban sokszor leszoptam saját magamat,meg sokszor a nagybácsim is beletette a faszát a számba és őt is és később az apósomat is leszoptam saját elhatározásból,majd kölcsönösen.Ettől kezdve a néger sokszor nálunk aludt és nagyon sokszor teleélvezte a feleségem pináját a spermáival,amit aztán valamelyikünk kinyalt.

Az egyik nyáron amikor befizetett bennünket két repülőjegyre Afrikába a családjához ott sűrűbben dugták a feleségemet és úgy jöttünk haza.hogy felcsinálta valaki.Igaz ez rosszul esett mindannyiunknak,mert kikaparás után hat hétig nem nyúlhattunk hozzá,bár rászoktattuk a szopásra.Később derült ki,hogy amikor a feleségem bevallotta,hogy nem is a srác családtagjai közül valamelyik dugta fel,hanem egy másik közösségből valaki akinek nagyobb,vastagabb és hosszabb farka volt és olyan jól esett a feleségemnek,hogy az egyik alkalommal nem tudta leállítani magát a kefélés után.Szerencséje volt,hogy nem szedett össze valamit. Hazajövetel után elmentünk kirándulni a hegyekbe és mivel ránk esteledett keresnünk kellett egy házat ahol befogadtak bennünket. Találtunk egy házaspárnál egy szobát,amibe kér ágy volt ,de mondták nem tudnak adni még egy szobát,de mondtuk nem is kell.Ez szeget ütött a férfi agyába és megkérdezte tőlem nem lehetne e beszállni az éjszaka egy közös hancúrozásba a feleségével.Mondtuk neki semmi akadálya,de nem vállaljuk,a gyereket ha esetleg teherbe esik a felesége. Ez zavar a legkevésbé,mert sajnos ő impotens és örülne neki ha valamelyikünk felcsinálná bár az igazság szerint jobban szeretne egy fehér gyereket mint egy néger apróságot, Az éjszaka nagyobbik részében a néger srác kefélgette a feleségét,de reggel felé nekem sikerült felcsinálnom amint pár héttel,hónappal később megtudtuk.

Mielőtt elment volna a nyári szünetre a néger koma elmentünk egy hétvégén csehbe és bejelentkeztünk egy swinger klubba ahol w feleségem kéz nap alatt 14 komával dugott és én roppant élveztem ahogy alig szállt le valaki a nejemről más azonnal igénybe is vette.A nejem később levált tőlünk és ott maradt egy komával aki egy baráti társasággal volt és a mai napig sem találkoztam vele. A válás miatt megpróbáltam felvennem vele a kapcsolatot,de kiderült,hogy összeállt valakikkel és nyugatra távozott. Soha sem találkoztam vele többé. 

Tetszik : 15 | Nem tetszik : 15
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like