Legutóbbi hozzászólások:
Laci - Nekem is ilyen kalandom én is igy veszitettem ell a szuzeségem azota is gyakorlom. Semmi penzért nem tudbam abba hagyni.. | Takker Snigger - Ne írjatok neki,hazudik! Jelentsétek fel! | Dórika és Dávid - Igen csodás! Velünk is megtörtént! Csodás! Írj az email címemre! sweeteper@citromail.hu | Dávid - Nagyon tetszik különleges élmény egy fiatal fiunak nekem volt hasonló élményem és alig varom,hogy ujra átéljem.. | Piccolo és barátai - Elérhetöséget kérünk az anya és a csapat nö személyétöl.Szeretnenk ha hozzánk csatlakozna egy jó sex bulira. Jó méretes szerszámok várják. | Sarolta - Én is voltam több fiatal sráccal egy buliban,szuper volt ezért hasonlóan éreztem magam mint az anya és a csapat történetben az anya. | Docens szopató - mensz az anyádba te | sex.75@freemail.hu - Jó lenne egy fiatal csajszival így találkozni ! | sex.75@freemail.hu - Tetszik és izgató látvány lehet nem csak lóval de kutyával is látni egy nöt ! | sex.75@freemail.hu - Olyan izgató történet nagyon tetszik ! | Cha Cha - Utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?key=1076&com=view&action=komment | Cha Cha - utálom, hogy más-más címen ugyan az a történet olvasható. http://users.atw.hu/szex-tortenetek/index.php?com=view&key=1063 | Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. |Reggeli konyakozás


Petigeci úgy visszaesett a piázásba,hogy három napja csak iszik megint, én meg nem tudtam piázni vele a csaj miatt,mert nem örült neki, vissza is sírom már az Anita a faszveröt,meg a fasztalicskáékat,azokat megkúrtuk,vagy jól felpofoztuk öket,belöktük az asztal alá,aztán mentünk szürni,vagy szürtünk velük. Mentem át a csajhoz,reggel mikor végeztem,hogy beköszönök,de nem volt már otthon,az anyja otthon volt, olyan fura volt, mintha lenne pár légkör a fejében:)))) Mondom reggel hét van,mit tetszik csinálni? Azt mondja, itt áll ez az üveg konyak szilveszter óta,megkostolja, de már félig se volt az üveg:))))))) Azt mondja, gyere, kérsz egyet? Mondom ha már lehet végre piázni,akkor miért ne. El is fogyott a másik fele hamar az üvegnek:)))) Negyed nyolckor mondom neki, kimenjek a sarki boltba,hozzak még egyet ? Azt mondja,hozzak nyugodtan,majd elszórakoztat ameddig a lány nem ér haza,meg megkérdezte vagy háromszor,hogy biztos visszajövök-e. Nem értettem,de mondom vissza persze. Még pénzt is adott piára,én meg csináltam mintha nem akarnám elfogadni:)))) Kimentem gyorsan, megártott azért az a pár feles, szédelegtem kicsit:) Bementem a boltba,levettem a polcról egy üveggel,meg még egyet, állok elöre a pénztárhoz, kiabál a nö a raktárból,hogy pillanat,várok egy percet semmi, na mondom futás,elszaladtam a két üveg vilmoskörtével:)))))
Viszafutottam gyorsan be a lakásba,mondom meghoztam a piát,kicsit piázunk még, elfogyott egy fél üveg még:)))) Mondom,Petigeci nem jön ma,tessék mondani Ica néni? Azt mondja,nem jön az már,de tegezzem nyugodtan mostmár megittuk a pertut:)))) Mondom mi történt? Azt mondja,hát a múltkor együtt voltunk, ha érted mire gondolok,aztán mondta, hogy kimegy a sarki boltba,azóta nem jött vissza:)))) Akkor már értettem miért kérdezte háromszor hogy visszajövök e:)))) Gondoltam még piázok egy kicsit,aztán megkeresem a Petigecit,hogy mi történt, nekem is furcsa volt, hogy nem járt itt ennyi ideje,meg nem mesél 2 napja,hogy baszta meg az öregasszonyt:)))) Kérdezte hová sietek,mondom elökerítem a Petigecit, azt mondja ne siessek annyira, aztán kellette ott magát,rám akart mászni, alig tudtam lerázni:))))) Eszembe jutott azért,hogy jól lecimmantana az öregasszony, hogy kibasznék a Petigecivel,de inkább hazatámolyogtam,mondom felhívom Petigecit,de elaludtam,megártott a sok pia. Egyik üveggel azért elhoztam estére :))) Hívom délután Petigecit, mondom gyere át,de már ott volt a faházban hátul,itta a bort. Kivittem én is a piát,mondom összedobjuk,ami van. Mondtam Petigecinak,hol voltam,meg mi történt,azt nem meséltem még , hogy rám akart mászni a nö:))))) Mondom mi bajod van Petigeci,meguntad az öreg pinát?:))) Azt mondja,Simonka, mondok egy titkot,de ezt tényleg nem mondhatod el senkinek :))))) Esküdj meg:) Mondom megesküszöm,csak mondjad már. Elkezdte mondani, hogy átvolt nála, meg negyed órát mesélt,hogyan baszta meg:)))) Mondom ez a nagy titok?:)))) Várjál,azt mondja,Simonka képzeld el, a végén szopatom nagyban, rá akartam húzni a fejét a faszomra, és a kezembe maradt a haja:)))))))))))) Azt mondja lejött a parókája és a kezébe maradt:)))))) Úgy nevettem köptem ki a piát is a falra,majd megfulladtam:)))) Mondom, Petigeci, nem tudtad,hogy parókája van,hát 20 méterröl látszik:)))) Azt mondja,tudta a faszom, akkor hozzá nem nyúlok:))) Azt mondja, úgy megijedtem Simonka, két ütemet kihagyott a szívverésem éreztem:))))))) Mondom azért befejezted? Azt mondja,BE:)))) Rakta vissza a haját az öregasszony,mondom kiszaladok a boltba, azóta nem mentem a környékre se:))))) Mondom én se nagyon fogok,mert elloptam két üveg piát délelött:))))) Elmeséltem neki már az egészet,mi történt reggel,azt mondta,azért megszoptatthattam volna nem haragudott volna érte így már:)))) Mondom Petigeci,neked tényleg nincs szerencséd a nökkel:))) Azt mondta,nem is foglalkozik már senkivel,majd elmegy kurvákhoz ha szüksége lesz rá,gyüjt rá pénzt:)))))
További Szextörténetek


Tetszik : 52 | Nem tetszik : 89
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like