Legutóbbi hozzászólások:
KUTYASZEX - 30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE! Cserébe hajlandó vagyok KIEMELT TÁMOGATÁST nyújtani! Megbízható, maximálisan diszkrét, udvarias férfi vagyok. Várom jelentkezésedet az alábbi címen: EMAIL: aknure@gmail.com | KutyaSZEX - 30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE! Cserébe hajlandó vagyok KIEMELT TÁMOGATÁST nyújtani! Mindezt hosszú távon. Megbízható, maximálisan diszkrét, jó kiállású, udvarias, kedves férfi vagyok. Várom jelentkezésedet az alábbi címen, hog | KutyaSZex - 30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE! Olyan lányt keresek, aki kipróbálná kutyával a jelenlétemben. Nem baj, ha nem volt még benne részed, szívesen segítek mindenben. Nekem van tapasztalatom, a volt barátnömmel csináltuk közösen régebbe | KutyaSZEX - 30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE! Olyan lányt keresek, aki kipróbálná kutyával a jelenlétemben. Várom jelentkezésedet az alábbi címen, hogy megbeszéljük a részleteket: EMAIL: aknure@gmail.com Kérdezz bátran! | Anyám nem adott nevet - 30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE! Olyan lányt keresek, aki kipróbálná kutyával a jelenlétemben. Várom jelentkezésedet az alábbi címen, hogy megbeszéljük a részleteket: EMAIL: aknure@gmail.com Kérdezz bátran! | KutyaSZEX - 30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE! Olyan lányt keresek, aki kipróbálná kutyával a jelenlétemben. Nem baj, ha nem volt még benne részed, szívesen segítek mindenben. Nekem van tapasztalatom, a volt barátnömmel csináltuk közösen régeb | faszopresszo - hagyd már kis csicska | Kolett - Izgalmas ízek, hmmm hat migrans adott korbe | Szilvi - Nekem tetszet. Töbször olvastam, a folytatását is, de valamiért most azt nem találom. | Lilla - Ha a cipzáras garbómat összezárnám, akkor felizgulnál? | Alezjobbdrs - Nye nye nye nye nyenyere ny | nyalóka - szuper izgat az ijen történet | nyalóka - tetszett nagyon izgató volt | Gyászbi és Söndi - Mi megbaszunk mindenkit | Zsófi - Neken is apám volt az elsö, de gyerek korom óta játszottam a farkával,engem meg nyalt. | melleg - jó volt a történet én nyáron az úton fel is veszem a lószart és megszoktam enni | faszpuka - Ez nagyon zsír de nem szex sztori | faszpuka - jól meg kurelták a gecitt | Atis - Nagyon szeretem, ha egy nö nyakán bezáródik a cipzár. | Takacs Tibor - OK a tortenet |


Szextörténet keresése:

 

Csepring


Dina egész nap a délutánt várta. Matematika előadás alatt már figyelni sem tudott, a szomszéd lányokon járt az esze. Most értette meg, hogy mit hallhatott a múlt héten: a folyosón, amikor hallotta a tompa puffanásokat és nyögéseket a szemközti ajtó mögül, ott bizony nem szexparti folyt, hanem kemény küzdelem.

Evelin mérési gyakorlaton találkozott össze Klárival. Először észre sem vette, de aztán Klári melléje ült le. Amíg hallgatták a fiatal tanársegédet, Klári először csak a combjára tette a kezét, majd a lába közé nyúlt, és keményen megcsípte a combja belsejét.
- 6-ra várunk – súgta Klári.


Dina és Evelin készülődött a találkára. Már csak 20 percük volt, mindketten bugyit és pólót viseltek a fürdőköpeny alatt.
- Melegítsünk be – javasolta Dina. – Nem akarom, hogy meghúzzam valamimet, ha rögtön nekünk esnek…
- Jó! Szkander? – kérdezte Evelin.
- Nem, inkább nyújtsunk….
A lányok 15 percig úgy melegítettek be, mint régen a tornaórákon. Aztán kipirultan egymásra mosolyogtak:
- Felőlem rögtön kezdhetnénk! – szólt Dina. – Ha akarod, nyomhatunk még egy szkandert!
Evelin akarta. Az asztalhoz ültek egymással szemben. Jobb kézzel Dina, ballal Evelin volt a jobb…
- Döntő? – kérdezte Dina.
- Nem, idő van. Majd este, jó? – figyelmezette Evelin.

Dina lépett ki elsőnek, és rögtön a szemközti ajtóhoz sietett. Kopogott, majd amikor Klári kiszólt, benyitott. A házigazdákon látszott, hogy ők is túl vannak a bemelegítésen. Kipirult arccal, szintén fürdőköpenyben várták a vendégeket.
Klári és Juli szorosan a fal mellé tolt már minden bútort, így középen több lett a hely. A két ágy egymás mellett, az ablak előtt állt, lecsupaszítva, ágynemű nélkül. A lányok arra számítottak, hogy akár itt is folyhat a harc…
Evelin is megérkezett. A szobakulcsát a fogasra akasztotta, Kláriéké mellé.
- Szabályok? – kérdezte Dina.
- Mint tegnap – válaszolt Juli.
- Ki kezdi? – kérdezte Klári.
- Mint tegnap – vágta rá Evelin.

Klári kibújt a köpenyből, és Evelin meglepve látta, hogy teljesen meztelen. Kérdőn Dinára nézett. Dina pár pillanat múlva biccentett, elfogadva az öltözéket, illetve annak teljes hiányát. Mindketten levették a köpenyt, és levetkőztek.
A lányok egymást méregették. Dina látta, hogy Juli leborotválta a fanszőrét, ő pedig nem, itt tehát vigyáznia kell majd…
Klári letérdelt, és maga elé mutatott:
- Parancsolj – mosolygott Evelinre, aki követte a példáját.
Egymással szemben térdeltek, laza terpeszben. Klári lassan előrenyúlt, jobb kézzel megfogta Evelin bal mellbimbóját. Nem csinált semmit, csak a két ujja közé vette, és Evelin tekintetét kereste. Evelin először nem értette a dolgot, de aztán ő is megfogta a másik lány bal mellét.
- És most? – kérdezte Klárit. – Megvárjuk, amíg lemegy a nap?

Klári nem szólt semmit. Evelin érezte, mintha picit erősebb lenne a fogás. Ő is bekeményített, és a válasz nem maradt el: Klári már nem fogott, hanem csípett. Evelin szemei könnybe lábadtak, miközben viszonozta a fájdalmat. Klári hátra próbált húzódni, ezért Evelin belekapaszkodott a tarkójába, és nem engedte eltávolodni. Klári arcára is kiült a fájdalom, szabad kezével Evelint az állánál fogva próbálta eltolni magától.
Dina az ágyhoz lépett és leült a szélére. Nézte a két ziháló, egymásnak feszülő lányt a szőnyegen. Juli odaült mellé.

- Ne lazsálj – suttogta, majd Dinát a hajánál fogva a hátára döntötte.

Dina sejtette, hogy valami hasonló készül, amikor Juli belemarkolt a hajába, saját maga dőlt hátra. Olyan gyors volt, hogy mire Juli észrevette, mi történik, már át is kulcsolta a lábaival a nyakát. Az egyetlen, amire nem gondolt, az volt, hogy Juli még mindig markolta a haját, és húzta is. Hanyatt feküdt Juli testén, lábai között a nyakával, és érezte ahogy a feje egyre közelebb kerül Juli combjaihoz… Juli a szabad kezét Dina állára tette, fejét beljebb nyomta a combjai közé… aztán elengedte a haját, és a másik kezével is az állát tolta, nem volt menekvés. A combok összezárultak Dina nyakán, aki maga alá nyúlva kereste más Juli melleit és közben megérezte magán a tapogatódzó kezeket. Egyszerre találtak rá a másik mellére. Dina a mellbimbókat csípte be keményen, Juli a mellek tövére markolt rá, és szorította össze őket.

A szőnyegen is ment már a kemény földharc. Klári a hátán feküdt, és Evelin mellét markolta, aki két kézzel a háta mögé nyúlva a haját húzta. Klári teste hátrafeszült, jobb lábát Evelin derekára tette, aki rájött, hogy ollóba akarják fogni. Megelőzte Klárit, ő fogta előbb ollóba Klári bal lábát, lehetetlenné téve az akciót. Klári amikor látta, hogy nem tud Evelin derekára ollózni, ő is beszállt a lábharcba: most már egymás lábai közé fonták a sajátjukat, és teljes erőből szorítottak a combjaikkal.

Dina feje kiszabadult Juli combjai közül. Gyorsan felemelkedett, és így Juli mellén ült. Lenyúlt mind a két kezével, megfogta Juli tarkóját, és maga felé húzta, miközben oldalra dőlt. Behúzta a másik lány fejét szorosan a combjai közé, fel egészen a combtőhöz, majd összezárta, és bokánál összekulcsolta a lábait. Amíg Juli Dina combjaiba kapaszkodott, próbálta szétfeszíteni őket, Dina látványosan „pihent”. Beletúrt a hajába, legyezgette magát, és mintegy mellékesen, időnként egy pillanatra ellazította a combizmait, de csak azért, hogy újra rögtön megfeszítse őket. Élvezettel, mosolyogva nézte Juli kínódását. Kényelmesen a fuldokló lány melléhez nyúlt, és keményen belecsípett.

Klári és Evelin teste keményen összefonódott. A földön hemperegtek, lábaik egymás lábait tartották szorosan, medencéjük egymáshoz nyomódott. Mindketten szorosan átölelve tartották a másik nyakát, és közben a másik orrát és száját próbálták betapasztani a tenyerükkel. Egyforma mozdulatokkal tekeregtek a másik szorításában, próbálták a fejüket úgy mozgatni, hogy levegőhöz jussanak… és közben lefogni a másik fejét, aki hasonlóan küzdött.

Juli elengedte Dina combjait. Nem kapott levegőt, de még volt benne erő: jobb kézzel kitapogatta a mellét csavaró kezet, és erősen megfogta a csuklónál, majd ballal az ujjakat kereste meg. Folyamatosan dobálta magát, és lassan, egyenként tolta be a kezét a melle és Dina ujjai közé. Aztán, mikor ezzel megvolt, keményen hátrafeszítette az ujjakat, szorosan tartva a csuklónál a kezet. Dina felsikoltott, próbálta kirántani a kezét, de nem sikerült, ahhoz a másik kezére is szüksége volt. Ahogy odafordult, a másik lány feje végre kiszabadult. Juli levegőért kapott, de közben meglátta a lehetőséget: a közelebb hajoló Dina nyákára kulcsolta a lábát, és viszonozni kezdte az előbbi kínokat. Dina még mindig nem tudta kiszabadítani a kezét, és ahogy kínzója feszített egyet-egyet, megrándult a teste a fájdalomtól. Juli erősen zihált, csukott szemmel mélyeket lélegzett, hogy pótolja kiesett oxigént. Nem vette észre, hogy a vonagló Dina lábai egyre közelebb kerülnek a fejéhez, meglepte, amikor átkulcsolták a nyakát. Ösztönösen elengedte Dina meggyötört kezét és az ismét fojtogató combokhoz kapott.

A másik párnál éppen Klári volt felül. Taktikát váltott: miközben jobbjával szorosan karolta Evelin nyakát, bal tenyerét levette Evelin szájáról, és lefejtette vele Evelin kezét a sajátjáról. Sikerült a lefejtett kezet addig hátranyomnia, hogy rá tudott fogni a jobb kezével. Így Evelinnek nem maradt szabad keze, és Klári ezt ki is használta: visszatért a másik lány melleihez, és csípni kezdte a bimbóját. Evelin szeméből legördült ez első könnycsepp…

Dináék combjaikkal egymást fojtogatva hemperegtek az ágyon. Egy lendületesebb fordulónál a földre huppantak, majd a másik párhoz gurultak. Dina feküdt a hátán, megfeszítette a testét, így Juli feje a padlóhoz szorult, aki a tenyerét a földre téve nyomta felfelé magát. Dina belemarkolt az ellenfél fenekébe, majd a combizmába egészen a combtőnél. Juli szétnyitotta a lábait, és Dina fölé térdelt, tenyerével nyomta lefelé a fojtogató lábakat.

Klári balra nézett, és meglátta Dinát, amint szemmel láthatóan élvezi Juli szenvedését. Elengedte Evelin mellét, és vadul Dináéra csapott le. Dina ugyanúgy védekezett, ahogy Juli az előbb: meg fogta Klári csuklóját, és a másik kezével hátrafeszítette az ujjait. Klári kénytelen volt elengedni Evelint, próbálta kiszabadítani foglyul ejtett balját. Evelin gyorsan kibújt Klári alól, majd Klári hátára ült, és a hajába markolt. Klári szemét elöntötte a könny, a keze pokolian fájt, a hajhúzás ellen nem tudott védekezni….

Juli feje lassan kicsúszott Dina lába közül. Végre fellélegzett, csodálkozott is, hogy Dina nem támadja meg. Oldalt nézett, és látta, ahogy a vendég csajok Klárin lógnak, aki tehetetlen kettejükkel szemben. Felpattant, Evelin mögé lépett, jobbjával hátulról átkarolta a nyakát, baljával belekapaszkodott a mellébe, majd hátradőlt, magával rántva a másik lányt. Ahogy a hátán feküdt, azonnal átkulcsolta a lábaival Evelin derekát, a combjai közé nyomta mindkét sarkát. Evelin kiterítve feküdt Julin, aki fojtogatta és a mellét csavarta. Próbált hátranyúlni, de nem érte el a másik mellét, ezért a hajába markolt, a másik kezével a nyakára fonódó kart húzta el magától. A hajhúzásra válaszul Juli bokánál összekulcsolta lábait és hirtelen kinyújtotta őket, teljes erejével szorítva Evelin derekát.

Klári végre kiszabadította a kezét, és a fekvő Dina hasára ült, háttal Dina arcának. Érezte a másik lány melleit a fenekénél. Félig hátra fordult, és belemarkolt. Dina hirtelen felhúzta a lábait. Átdugta a meglepett Klári hóna alatt, és lefordította magáról az ellenfelét. Egymás derekát ollózva hemperedtek a földön, időnként beleütközve a másik párba. Klári kitapogatta Dina lábujjait, és feszíteni kezdte őket, közben Dina előre hajolt, és ujjai közé fogta Klári jobb mellbimbóját. A hirtelen fájdalom hatására Klári elengedte a lábujjakat, és a melléhez kapott.

Lassan beesteledett. A nappali napsütés miatt leeresztett reluxán semmi fény nem hatolt be. A lányok már csak kitapogatni tudták egymást, minden érzékükkel a másikra figyeltek. Evelin fészkelődött, és Juli érezte, hogy a másik lány teste centiről-centire elfordul a szorításában. Ő már az oldalán, Evelin pedig a lába között a hasán feküdt. Aztán megérezte a kemény ujjakat a mellén…

Klári és Dina még mindig egymás derekát ollózták, jobb kezük egymásba kulcsolódott, miután Klári kiszabadította a mellét. Majd mindketten a szabad kezükkel a másik fenekét kezdték felderíteni. Klári hüvelykujja csusszant be először Dina hüvelyébe, majd rögtön utána a gyűrűs és a mutatóujja a végbelébe. Érezte, ahogy Dina is azonnal beviszi ugyanezt a fogást, hiába próbált záróizmainak minden erejével védekezni. Egyszerre kezdték ujjaikat az érzékeny részekbe vájni, érezték saját és a másik testének vonaglásait. Ma ezt a tortúrát Dina bírta tovább, érezte, hogy Klári elengedi, és a földet csapkodja. Ő is elengedte a prédát. Lassan szétváltak, és a sarokba kuporodtak.

Evelinéknél is a végére járt már a menet. Evelin lejjebb csúszott, Juli lábai már nem a derekát, hanem a mellét ollózták. Hiába fogta marokra a másik jobb mellét, hiába rángatta vagy csavarta, minden lélegzetvétellel egyre fogyott a levegő, ahogy Juli combjai egyre szorosabbra zárultak körülötte. Másik kezével a lábakat próbálta széjjelebb nyitni, nem tudott védekezni a Juli haját rángató keze ellen. Közben Juli próbálta a baljával lefejteni Evelin markát a cicijéről, de nem sikerült. Már alig bírta, fel akarta adni, amikor Evelin hirtelen elengedte, és nyüszíteni kezdett:
- Feladom, nyertél…..

A szobát hirtelen elöntötte a fény. Dina állt a kapcsoló mellet, és végignézett a szobán. Evelin éppen feltápászkodott. Juli még a hátán feküdt, jobb mellét dajkálta, amelyen még jól látszottak Evelin ujjainak nyomai. Klári már talpon volt, de lassan és óvatosan mozgott. A földön és az ágyon kiszakadt hajszálak mindenfelé…

Evelin a fogashoz támolygott, kínosan magára vette a köpenyét. Aztán odasúgta Dinának:
- Menjünk.

Dina bólintott. Leakasztotta a kulcsukat, belebújt a köpenyébe. Alig tudott mozogni. Átkarolták egymást Evelinnel, és a szobájuk felé támogatták egymást.

Klári és Juli sem nézett ki fittebbnek. Semmi erejük nem maradt, nem is tudtak arról, a másik hogyan végezte a tornát.


 

Tetszik : 11 | Nem tetszik : 10
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like