Legutóbbi hozzászólások:
KUTYASZEX - 30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE! Cserébe hajlandó vagyok KIEMELT TÁMOGATÁST nyújtani! Megbízható, maximálisan diszkrét, udvarias férfi vagyok. Várom jelentkezésedet az alábbi címen: EMAIL: aknure@gmail.com | KutyaSZEX - 30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE! Cserébe hajlandó vagyok KIEMELT TÁMOGATÁST nyújtani! Mindezt hosszú távon. Megbízható, maximálisan diszkrét, jó kiállású, udvarias, kedves férfi vagyok. Várom jelentkezésedet az alábbi címen, hog | KutyaSZex - 30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE! Olyan lányt keresek, aki kipróbálná kutyával a jelenlétemben. Nem baj, ha nem volt még benne részed, szívesen segítek mindenben. Nekem van tapasztalatom, a volt barátnömmel csináltuk közösen régebbe | KutyaSZEX - 30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE! Olyan lányt keresek, aki kipróbálná kutyával a jelenlétemben. Várom jelentkezésedet az alábbi címen, hogy megbeszéljük a részleteket: EMAIL: aknure@gmail.com Kérdezz bátran! | Anyám nem adott nevet - 30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE! Olyan lányt keresek, aki kipróbálná kutyával a jelenlétemben. Várom jelentkezésedet az alábbi címen, hogy megbeszéljük a részleteket: EMAIL: aknure@gmail.com Kérdezz bátran! | KutyaSZEX - 30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE! Olyan lányt keresek, aki kipróbálná kutyával a jelenlétemben. Nem baj, ha nem volt még benne részed, szívesen segítek mindenben. Nekem van tapasztalatom, a volt barátnömmel csináltuk közösen régeb | faszopresszo - hagyd már kis csicska | Kolett - Izgalmas ízek, hmmm hat migrans adott korbe | Szilvi - Nekem tetszet. Töbször olvastam, a folytatását is, de valamiért most azt nem találom. | Lilla - Ha a cipzáras garbómat összezárnám, akkor felizgulnál? | Alezjobbdrs - Nye nye nye nye nyenyere ny | nyalóka - szuper izgat az ijen történet | nyalóka - tetszett nagyon izgató volt | Gyászbi és Söndi - Mi megbaszunk mindenkit | Zsófi - Neken is apám volt az elsö, de gyerek korom óta játszottam a farkával,engem meg nyalt. | melleg - jó volt a történet én nyáron az úton fel is veszem a lószart és megszoktam enni | faszpuka - Ez nagyon zsír de nem szex sztori | faszpuka - jól meg kurelták a gecitt | Atis - Nagyon szeretem, ha egy nö nyakán bezáródik a cipzár. | Takacs Tibor - OK a tortenet |


Szextörténet keresése:

 

Apám rokonai


Mikor az apám megtudta,hogy gyereket csináltam a feleségemnek vett egy lakást nekünk.Ekkor a sógornője megbeszélte vele,hogy a fia jöhessen lakni a kis szobába ,mert ők 160 km-re laktak és a srác itt tanult. Akkor még nem gondoltam és csak egy véletlen folytán tudtam meg,hogy a Petkó anyjával találták ki,hogy nyugodtan be tudja cserkészni a feleségemet és őt legyen a Petkó kurvája,hiszen nagyon tisztán él.Én ugyan nem akartam ebbe belemenni, de végül is a szüleim lebeszélték és meg kellett alkudnom. Pár nap múlva egy beszélgetést kihallgatva tudtam meg az igazat. A Petkó anyja és a fia az ágyban kefélés közben megbeszélték. Majd amikor anyám közölte,hogy a menye nem kurva közölték vele majd lesz és ha a fia felcsinálja a srác apja kikaparja a kurváját.

Sajnos nem egyszer történt meg a kaparás,hiszen naponta volt,hogy kétszer háromszor megbaszta. Többet kefélt vele mint velem.Úgy jöttem rá,hogy amikor a nejem fürdött és bementem hozzá és a kád szélén ült szét tárt combokkal és a Petkó a faszát a feleségem pinájába dugva kefélte. Mikor megláttak mondták menjek ki,ne zavarjam őket.Mike megkérdeztem mióta tart ez.Erre a nejem közölte már több mint egy éve rendszeresen kefél Petkó és én majdnem mindig kiszopom a gecijét is. Mondtam is tehát ezért költözött ide Petkó,hogy legyen egy házi kurvája. Na és így legalább nekem nem kell a hétvégeken a várost járnom,hogy legyen akik megbasszanak.

Pár nap múlva jött egy vízszerelő és a kádat kicserélte egy akkorára ,hogy mindhárman elfértünk benne,majd amikor már lehetett használni ki is próbáltuk.Volt egy alkalom amikor a Petkó anyja eljött meglátogatni a fiát és két napig ott volt. Este bement a nejem fürödni,majd Petkó és az anyja is. Mikor én is bementem akkor láttam,hogy a feleségem fekszik a vízben a Petkó keféli a pináját és az anyja rajtaült a nejem száján aki nyalta szívta a nagy lucskos pináját,és csókolózik a fiával nyelvesen. Teljesen ledöbbentem,majd behívott a Petkó anyja és bekapta a faszomat lehúzta a faszfejéről a bőrt és addig szopta felváltva a fiával amíg elélveztem,majd a nejem is betársult a gecinyelésbe.

Ettől kezdve a lakásba sose hordott ruhát se a feleségem se a Petkó anyja és rajtunk is csak egy nyitott gatya volt,hogy könnyebben ki tudjon bújni a farkunk a gatyából ha valamelyik asszony baszni akart. Mindig élveztem ahogy lengtek a melleik amikor főztek és kavargatták a kaját vagy valami olyat csináltak,hogy lengett a mellük. Ha csengettek mindig a nejemet küldtem ki aki eleinte nem akart mutatkozni meztelenül senki előtt.

Mikor a postás a kérésemre megbaszta a feleségemet örömmel megdugta a Petkó anyját is. A lakásban az ablak függönyeit mindig elhúztuk,hogy a szomszédok is jobban belássanak. Volt a szembeni lakóházban egy japán diák aki az egyik alkalommal becsengetett és én mentem ki,mert éppen a postással kefélt a feleségem és meglepődve kérdezte nem lehetne e beszállni egy közös kefélésbe. Mondta neki milyen farkad van kicsi mit a többi japának mire elővette a dorongját és megmutatta .Még nekem is tetszett,majd a kezembe adta és alig bírtam átfogni és pár perc múlva a nejem már vinnyogott is ahogy kefélte a nagy pináját.

Ettől kezdve rendszeresen átjött hozzánk és már a Petkó anyját is dugta akinek a pinája alig tudta a felét befogadni a faszának,míg a bejem egyből elnyelte.persze a japán becserkészte a szomszéd ház többi férjét is én meg rákaptam az asszonyaikra, de voltak olyanok aki fel voltak háborodva,ha meglátták,hogy én meg a nejüket kefélem. Volt olyan amikor felcsinálta valaki a nejemet és utána egy hónapig mindenki beleélvezhette a gecijét a nejem nagy pinájába,majd a Petkó apja kikaparta és utána három hónapig pihenő volt.

Néha elgondolkodtam azon,hogy már az ismeretségünk elején tudnom kellett volna,hogy a későbbi nejem mekkora kurva lesz hiszen amikor megismertem naponta kétszer háromszor dugták más férfiak is.De mindig nagyon tetszett,hogyha rájött séta közben a kefélési inger,hogy mások is betársultak.Különösen amikor a nagyvárosban a külföldi fotósok pénzt adtak ha megmutatja a melleit és utána bekapja a srác faszát,majd elmegy lakásra és ott megbasszák.

Volt olyan nap,hogy hatszor kellett különböző srácokkal kefélni és akiknek hatalmas farkuk is volt.De a pénz is jó volt amit kapott a dugásért és a filmezésért. Persze nem egyszer megdugták a seggét is amiért megint külön kapott pénzt.Az egyik ilyen alkalommal rávették,hogy keféljen egy kutyával ami nagyon tetszett neki,majd ugyanezek a srácok elvitték egy lovardába ahol három póniló csődörrel is dugott.Persze közben filmezték és a póniló fasza 36 cm volt közben valamelyik fotós farkát is szopta és nyelte a gecijét.


 

Tetszik : 6 | Nem tetszik : 6
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like