Legutóbbi hozzászólások:
Zsófi - Neken is apám volt az elsö, de gyerek korom óta játszottam a farkával,engem meg nyalt. | melleg - jó volt a történet én nyáron az úton fel is veszem a lószart és megszoktam enni | faszpuka - Ez nagyon zsír de nem szex sztori | faszpuka - jól meg kurelták a gecitt | Atis - Nagyon szeretem, ha egy nö nyakán bezáródik a cipzár. | Takacs Tibor - OK a tortenet | Lord Szájkül - enzós niki, fétis, fing, kaka, kakiszex, perverz, pisi | Lord Szájkül - imádom ha basszák a nejem | Isti - Szerintem csiska egy ember vagy! Hagyod, hogy a feleséged így szorakozzon veled! | Louis - &*200;rdekes | Koppany Kartal - Nagyon tetszik .És a pasik hogyan dugják meg a kutyusukat ? | Summi - Izgató | boy75 - Nagyon jó kis történet ! | Otteló - Nagyon izgato | János - Izgató kis történet. | Szili - Best! Szili ne má! | Lali vagyok - Nagyon tetszett. Fel is izgatott amíg olvastam. Jó lenne több hasonló témájú történetet olvasni. | Lacci69 - Tetszik,régóta érdekel a téma | jani - Nagyon jol is csinálták mert régi barátok voltak és most egymásé is lettek betejesedett egy régi vágyuk is a sex. | Muka geci - Jó a sztori enzós Niki |


Szextörténet keresése:

 

Apám rokonai


Mikor az apám megtudta,hogy gyereket csináltam a feleségemnek vett egy lakást nekünk.Ekkor a sógornője megbeszélte vele,hogy a fia jöhessen lakni a kis szobába ,mert ők 160 km-re laktak és a srác itt tanult. Akkor még nem gondoltam és csak egy véletlen folytán tudtam meg,hogy a Petkó anyjával találták ki,hogy nyugodtan be tudja cserkészni a feleségemet és őt legyen a Petkó kurvája,hiszen nagyon tisztán él.Én ugyan nem akartam ebbe belemenni, de végül is a szüleim lebeszélték és meg kellett alkudnom. Pár nap múlva egy beszélgetést kihallgatva tudtam meg az igazat. A Petkó anyja és a fia az ágyban kefélés közben megbeszélték. Majd amikor anyám közölte,hogy a menye nem kurva közölték vele majd lesz és ha a fia felcsinálja a srác apja kikaparja a kurváját.

Sajnos nem egyszer történt meg a kaparás,hiszen naponta volt,hogy kétszer háromszor megbaszta. Többet kefélt vele mint velem.Úgy jöttem rá,hogy amikor a nejem fürdött és bementem hozzá és a kád szélén ült szét tárt combokkal és a Petkó a faszát a feleségem pinájába dugva kefélte. Mikor megláttak mondták menjek ki,ne zavarjam őket.Mike megkérdeztem mióta tart ez.Erre a nejem közölte már több mint egy éve rendszeresen kefél Petkó és én majdnem mindig kiszopom a gecijét is. Mondtam is tehát ezért költözött ide Petkó,hogy legyen egy házi kurvája. Na és így legalább nekem nem kell a hétvégeken a várost járnom,hogy legyen akik megbasszanak.

Pár nap múlva jött egy vízszerelő és a kádat kicserélte egy akkorára ,hogy mindhárman elfértünk benne,majd amikor már lehetett használni ki is próbáltuk.Volt egy alkalom amikor a Petkó anyja eljött meglátogatni a fiát és két napig ott volt. Este bement a nejem fürödni,majd Petkó és az anyja is. Mikor én is bementem akkor láttam,hogy a feleségem fekszik a vízben a Petkó keféli a pináját és az anyja rajtaült a nejem száján aki nyalta szívta a nagy lucskos pináját,és csókolózik a fiával nyelvesen. Teljesen ledöbbentem,majd behívott a Petkó anyja és bekapta a faszomat lehúzta a faszfejéről a bőrt és addig szopta felváltva a fiával amíg elélveztem,majd a nejem is betársult a gecinyelésbe.

Ettől kezdve a lakásba sose hordott ruhát se a feleségem se a Petkó anyja és rajtunk is csak egy nyitott gatya volt,hogy könnyebben ki tudjon bújni a farkunk a gatyából ha valamelyik asszony baszni akart. Mindig élveztem ahogy lengtek a melleik amikor főztek és kavargatták a kaját vagy valami olyat csináltak,hogy lengett a mellük. Ha csengettek mindig a nejemet küldtem ki aki eleinte nem akart mutatkozni meztelenül senki előtt.

Mikor a postás a kérésemre megbaszta a feleségemet örömmel megdugta a Petkó anyját is. A lakásban az ablak függönyeit mindig elhúztuk,hogy a szomszédok is jobban belássanak. Volt a szembeni lakóházban egy japán diák aki az egyik alkalommal becsengetett és én mentem ki,mert éppen a postással kefélt a feleségem és meglepődve kérdezte nem lehetne e beszállni egy közös kefélésbe. Mondta neki milyen farkad van kicsi mit a többi japának mire elővette a dorongját és megmutatta .Még nekem is tetszett,majd a kezembe adta és alig bírtam átfogni és pár perc múlva a nejem már vinnyogott is ahogy kefélte a nagy pináját.

Ettől kezdve rendszeresen átjött hozzánk és már a Petkó anyját is dugta akinek a pinája alig tudta a felét befogadni a faszának,míg a bejem egyből elnyelte.persze a japán becserkészte a szomszéd ház többi férjét is én meg rákaptam az asszonyaikra, de voltak olyanok aki fel voltak háborodva,ha meglátták,hogy én meg a nejüket kefélem. Volt olyan amikor felcsinálta valaki a nejemet és utána egy hónapig mindenki beleélvezhette a gecijét a nejem nagy pinájába,majd a Petkó apja kikaparta és utána három hónapig pihenő volt.

Néha elgondolkodtam azon,hogy már az ismeretségünk elején tudnom kellett volna,hogy a későbbi nejem mekkora kurva lesz hiszen amikor megismertem naponta kétszer háromszor dugták más férfiak is.De mindig nagyon tetszett,hogyha rájött séta közben a kefélési inger,hogy mások is betársultak.Különösen amikor a nagyvárosban a külföldi fotósok pénzt adtak ha megmutatja a melleit és utána bekapja a srác faszát,majd elmegy lakásra és ott megbasszák.

Volt olyan nap,hogy hatszor kellett különböző srácokkal kefélni és akiknek hatalmas farkuk is volt.De a pénz is jó volt amit kapott a dugásért és a filmezésért. Persze nem egyszer megdugták a seggét is amiért megint külön kapott pénzt.Az egyik ilyen alkalommal rávették,hogy keféljen egy kutyával ami nagyon tetszett neki,majd ugyanezek a srácok elvitték egy lovardába ahol három póniló csődörrel is dugott.Persze közben filmezték és a póniló fasza 36 cm volt közben valamelyik fotós farkát is szopta és nyelte a gecijét.


 

Tetszik : 4 | Nem tetszik : 5
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like