Legutóbbi hozzászólások:
Nagycsikló - viragkiss503@gmail.com.Nekem\"csak\"kutyás kalandom van. | Laci - Szia Nagycsikló!e.mailt adsz?Tudok mesélni..... | Nagycsikló - Izgat régóta a lófasz,mint szopás és dugás is. | Durex Alex - Jó történet az \"anyám és a csapat\", bevállalós anyuka és fiatal srácok orgia partyt hozták össze.Vegre egy fasz imádó nö gátlástalan a szexben. | Robika17 - Hú de benne lennék egy ilyen orgia partyban,mint az anya a csapattal . | Viktor - Ma már ez annyira nem tabu téma zárt ajtok mögöt rengetegen gyakorolják most már.igaz diszkréten de most már kiélik aki teheti ezt a hajlamukat.És nincs is ebben semmi rosz. Igen is aki tudja gyakorolja és élvezzenek nagyokat | Pál - Ez nagyon jo kis sztori volt.Minfenképpen ki probálom. | Gergö - Ez nagyon jó semmi szégyelni való nincs benne,hogy egy tini fiu igy vesztette el a szüzességét.Nagyon izgato volt szivesen át élném ha lehetne. | Evelin - Nagyon jó kis történet | ppp - fasza | Hancur Sanya - Ilyen buliba én is benne lennék,meg imádom az ilyen nöket mint az anya a csapat tagjaival. | Jimmy Vogel - Majd mész a sittre spermabank, ott majd betársulhatsz az ózdi kan cigókhoz a zuhanyzóban te beteg állat. | Spermabank - Nagyon tetszik csak nekem nincs lányom de máshoz szívesen betársulnék. | Belinda - Nem kell elítélni ezt a nöt, szerintem belevaló volt és jól érezte magát a fia csapattársaival. | Cseferi - Ez a legjobb amit valaha láttam | Anonymus - Jó étvágya volt az anyának,az \"Anyám és a csapat , történetben. | sex.75@freemail.hu - Nagyon jó, én is popsiba szeretek elélvezni olyan fantasztikus kár hogy olyan kevés nö szereti ! | Exováró - Ez a best EU!!! Zsenialis a sztori | Peti - Kivertem rá | Spermabank - Szívesen bevállalnék ilyen akciót |Az első anális kaland


Hazaérsz a munkából fáradt vagy, egész nap más sem járt a fejedben csakhogy hazaérj lezuhanyozz lepihenj és játsz magaddal egy kicsit pihenésképpen. Még tegnap megbeszéltük, hogy átugrom hozzád estefelé kicsit beszélgetni. Szóval hazaérsz munkából, lepakolsz, és a fürdő felé veszed az irányt. A fürdőben egy hatalmas tükör díszeleg, vele szemben az üvegajtós zuhanyzó fülke. Levetkőzöl lassan, fáradt vagy de enyhén felizgult állapotban vagy, mivel már rég nem volt orazmusod. mikor leveted falatnyi bugyid, észreveszed hogy kicsit nedves a puncid. Mivel egyedül vagy otthon, és én csak később érkezem, gondolod könnyítesz magadon. Két ujjad lassan a puncidba nyomod. és újra... másik kezeddel a csiklódat izgatod. Kis idő elteltével belépsz a zuhanyfülkébe, beállítod a megfelelő hőmérsékletű vizet, az állítható zuhanyrózsát a puncidhoz teszed és élvezed ahogy a lágy vízsugár izgat. Ekkor belépek a házba! Nem találok senkit ezért körülnézek. Hallom a fürdőszoba felől a vízcsobogást. Mivel régóta tetszettél már, gondoltam benyitok és kukkolok egy kicsit. Halkan kinyitom az ajtót, a nagy tükörből meglátom épp mit csinálsz, halkan nyögdécselsz is hozzá. Hirtelen a nadrágomról majd lepattan a gomb, a farkam eszméletlen keményre duzzadt. Előveszem, és verni kezdem. Kis idő múlva bátorságot veszek magamon, lassan elhúzom a zuhanyfülke ajtaját, Te megriadsz majd elpirulsz.

Mélyen a szemedben nézek, mintha azt mondanám, ne haragudj h megrémítettelek. Még mindig ijedten nézel, de mikor meglátom erősen feszesen álló farkam, újra elönt a nedbesség és berántasz a fülkébe. Ekkor megfogom a kezeid a zuhany falához tapasztalak és hátulról a csöpögő puncidba dugom a majdnem szétdurranó szerszámomat. Nagyot nyögsz, mikor először mélyre hatolok benned, és én is egy nagyot sóhajtok, mivel nagyon szűk vagy. Először lassan majd egyre gyorsabban csinálom, mindketten a határán vagyunk az eszmélet vesztésnek. Régebben egyik beszélgetésünk alkalmával említettem neked, hogy egyszer próbáltam csak az anál szexet. Erre emlékezve megragadod a farkam, érzékien finoman a fenekedhez teszed a feszülő makkom. Benedvesítem a lyukat, majd óvatosan, kis mozdulatokkal, tágítani kezdem. Kicsit becsúszik a makkom, amitől majdnem elélvezek, hiszen ismeretlen érzés ez még. Halkan suttogod, ne féljek bátran csináljam de óvatosan! Nemsokára már nem csak a makkom férkőzött be az eddig hőn áhított barlangba. Kis mozdulatokkal, kis lökésekkel ismerkedem a szűk fenékkel. Ujjaimat a közben a csiklódra helyezem, izgatlak. Figyelem minden mozzanatod, mi esik jól és mi az ami nem. De Te élvezed, nem is kicsit. Pihennem kell... kihúzom fenekedből a farkam, másodpercekre voltam az orgazmustól. Én pihenek, de Téged nem hagylak! A zuhanyrózsát a csiklódhoz teszem, ujjaimat pedig a hüvelyedbe csúsztatom. Kis pihenés után újra meg fogod fáradt farkam és a szűk fenekedbe helyezed, ahová most már könnyebben becsúszik. Szűkebbnek érzem mint előtte, Óriási érzés, ilyet még életemben soha nem éreztem! Csiklódat továbbra is az ujjammal izgatom.

Egyszer csak az ujjammal a puncidban és a farkammal a fenekedben is érezni kezdem a lüktetést, Arra kérsz gyorsítsak. a lüktetés az orgazmusod előjele volt, hirtelen felkapod a zuhanyrózsát, a csiklódhoz teszed, az ujjaimat a puncidba rakod, közben a farkam a fenekedben... és egyszer csak BUMMMM elkezdesz vonaglani, alig tudlak tartani, a három helyről érkező érzés egy pontra koncetrálódik és hosszú szinte véget nem érő orgaznusban tör ki. Miközben te elélvezel már én sem tudom tartani, és nem sokkal utánad, kirántom a farkam a fenekedből ( mert nemtudom h beleélvezhetek-e ) és egy óriásit élvezek én is! Mint a gejzír tör ki a sok sperma a farkamból, mintha szét akarna robbanni. Beterítelek téged is egy kicsit, de mivel zuhany alatt vagyunk nem probléma. Mindketten lihegve, egymás szemébe nézünk, de nem tudunk megszólalni. Egy pár percig nézzük egymást majd megtörölközve kijövünk a fürdőszobából, és n érzem hogy ez volt az eddigi legjobb szeretkezésem!
További Szextörténetek


Tetszik : 42 | Nem tetszik : 24
Mi a véleményed a szex sztoriról?
Neved :

Hozzászólás:

Ellenőrző szöveg : 4710
like        like

2021-07-25 12:55:01
sex.75@freemail.hu
Nagyon jó, én is popsiba szeretek elélvezni olyan fantasztikus kár hogy olyan kevés nö szereti !

_________________________