Új Szextörténetek!
Lapok:
[1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  


ApatejApatej
Nyalták a faszok a pinám. Remegtem mint a kocsonya csak nyalták a gecis pinám. Röhögtem az orgazmustól annyira nyaltak. Minden kurva szép és jó volt. Simogató és kurván jó . Baszd meg ez faszom kurva Apatej - olvass tovább !


A LányszövetségA Lányszövetség
Aztán a három lány elkapott. Megpróbálod lerázni őket, de ezek a lányok erősebbek nálad, és letepernek a padlóra. Két lány a kezeid és lábaid szorítja erősen, míg a harmadik elkezdi kigombolni a blúzo A Lányszövetség - olvass tovább !


A falusi családA falusi család
Alig telt el pár nap és Andi máris megírta nekem, hogy bár csak chaten, de beszélt az apjával a négyesről, aki nem zárkózott el előle. Ezután tudtam, hogy Gábor anyát fogja győzködni, így izgatottan, A falusi család - olvass tovább !


A perverz családi körA perverz családi kör
Alig telt el pár nap és Andi máris megírta nekem, hogy bár csak chaten, de beszélt az apjával a négyesről, aki nem zárkózott el előle. Ezután tudtam, hogy Gábor anyát fogja győzködni, így izgatottan, A perverz családi kör - olvass tovább !


MILFMILF
Elindultam vásárolni, majd amikor parkoltam be, közvetlen a mellettem levő helyre abban a pillanatban ahogy leállítottam az autót, beparkolt egy igen szemre való 35-40 közötti nő. Egyből beindult a fa MILF - olvass tovább !


LANYOKHOZ VONZÓDOM!LANYOKHOZ VONZÓDOM!
Marika vagyok 19 éves. Egyik nyáron elmentünk a barátnőimmel gördeszkázni a parkba, mikor oda értünk, leültünk a szokásos helyünkre egy kicsi patak melletti padra. Elkezdtünk beszélgetni fiúkról, mi LANYOKHOZ VONZÓDOM! - olvass tovább !


A feleségem fiatal bikájaA feleségem fiatal bikája
Egy házibuliban voltunk, ahol az én barátaim, meg a házigazda öccsének a barátai voltak ott. Én a feleségemmel mentem, aki igen csak csinosan volt öltözve, egy kis szoknya volt rajta, harisnya meg egy A feleségem fiatal bikája - olvass tovább !


Az aranyásó gecis arcaAz aranyásó gecis arca
Történt, hogy már régóta szemezgettem és folyton visszatértem egy vagyonos úriemberhez az egyik közösségi oldalon. Az adatlapja tele volt elegáns öltözékben készült szelfikkel, mindegyiken jól látható Az aranyásó gecis arca - olvass tovább !


Megcsaltam a férjem !Megcsaltam a férjem !
Tizenhárom éve házas vagyok. Van három csodaszép, de nyilván nem tökéletes gyerekem. Van egy nagy házunk, több autónk, a férjem, okos, jóképű, jól keres. Nincs káros szenvedélye, mindene a család, min Megcsaltam a férjem ! - olvass tovább !


Hotel pornóHotel pornó
Régóta fantáziáltam Hajniról a 30-as éveinek végén járó sportos tanárnőről. Iskola után történt az eset, aznap zuhogott az eső. Már 18 éves voltam és nagyon kúrtam volna már valakivel.

Hotel pornó - olvass tovább !