Szex a házasélet mellettSzex a házasélet mellett
Szűzen mentem férjhez. A nászéjszakám nem volt valami nagy durranás. Sokkal többet vártam tőle. Sokáig azt hittem, csupán ennyi, ez a házasélet. Mikor férjem megkívánta a szexet, én eleget tettem házastársi kötelességemnek, de igazán örömömet nem leltem benne. Nem mondanám, hogy néha nem esett jól nekem is, de ez csak nagyon ritkán fordult elő. Férjem aprócska farkával csak pepecselt lábaim között, belém élvezett, aztán lefordult rólam és már aludt is. Az utóbbi két hónapban már azt sem. Rendszeresen ittasan jött haza, evett és aludt.

Szomorúan, de lassan elkezdtem beletörődni, mert mivel sem tapasztalatom, sem információm nem volt, azt hittem ez az asszonyok sorsa. Hűséges voltam, mert ezt fogadtam, erre neveltek. Egyik este, már hálóruhában voltam, mikor meghallottam férjem érkezését. Nagyon be volt rúgva. Egyik ismerőse támogatta haza. Segített ágyba tenni férjem, aki már hortyogott is. Aztán váratlanul megfogta mellemet.


-Mit akarsz. -kaptam kezéhez riadtan.

De valami kellemes bizsergés szaladt át rajtam, mert érintése nem a férjemtől megszokott markolás volt, hanem valami egészen más.

-Tetszel nekem. És tudom, hogy régen nyúlt már hozzád. Azt hittem hiányzik már neked is.-

Meleg tenyere ráborult mellemre, és simogatni kezdte. Csak fogtam kezét, de nem toltam el. Mert ez az érintés annyira más volt, annyira kellemes.

-De én nem akarom- mondtam.

Mivel még mindig fogtam kezét, ő tovább cirógatott. Beleborzongtam, és mellbimbóim megmerevedtek. Hálóingem pántját lesimította vállamról, és ágaskodó bimbóimat kezdte érintgetni. Valami furcsa, eddig még nem tapasztalt érzés hullámzott végig rajtam. Szégyelltem magam, de az érzés nagyon felizgatott. Még érezni akartam.

-Mit..akarsz..-hebegtem.

-Csak azt, amit te is élvezni fogsz.-hajolt mellemre és ajkai közé szippantotta bimbómat.

Keze pedig combjaim közé siklott. Csodálatos bizsergés járta át ágyékomat. Hatalmasat rándult csípőm,mikor meleg ujjaival megérintette szemérmemet. Lágyan érintgette és cirógatta szeméremajkaimat. Lábaimat elhagyta erőm, és hortyogó férjem ágyára rogytam, ahogy ujja megérintette nedvesedő bejáratomat is.

-Ne csináld ezt velem.-hebegtem.

De ekkor már teljesen felhúzta hálóruhám, és puszilgatni kezdte ágyékomat. Ezt férjem még soha nem tette velem. Önkéntelenül tártam szét lábaimat, mert annyira jólesett. Ekkor nyalni kezte vágatomat. Nyelve becsusszant pinámba, kikutatta csiklómat, majd azt nyalta-izgatta nyelvével.

Egyre csak nyalakodott, én pedig nyöszörögttem élvezetemben. Teljesen új volt számomra ez a csodálatos érzés. Vinnyogva élveztem el. Most úgy istenigazában. Pinámból kicsurrant élvezetem sűrű váladéka, és ő még továbbra is puszilgatott. Vinnyogva hamarosan ujra elélveztem. Ez még soha nem történt meg velem.

-Na ugye hogy jó volt?- hallottam távolról.

-Igen nagyon. -suttogtam lihegve.

-Akkor engedd, hogy nekem is jó legyen- kérte hízelgő hangon, és letolta nadrágját.

A férjem aprócska micsodájához képest egy méretes fasz tárult szemem elé. Mereven, és hatalmas bunkóval a végén.

-Meglátod, ez is csodálatos lesz.-mondta, mikor meglátta rémületemet szememben.

-Segíts.- húzta kezem faszára.

Együtt igazítottuk a hatalmas bunkót bejáratomhoz.

-Feszít.-szisszentem fel-de csodálatos.-

Ő pedig elkezdte pinámba tolni méretes faszát.

Csodás zsiborgással töltötte ki hüvelyemet. Aztán komótosan baszni kezdett. Bunkója csodálatosan dörzsölte hüvelyemet. Szinte lebegtem az élvezettől. Hüvelyem összerándult, mikor ostorcsapásszerűen spriccelve elélvezett bennem. Sikkantva élveztem el magam is. Bunkója belémszorulva pinám rabságába esett. Teljesen eksztázisba kerültem.

-Basszál még. Még akarom.-vinnyogtam.

Lábaim nyakába emeltem, hüvelyem szorítása pedig megtette hatását, mert újta megindult bennem. Így kifeszülve bunkója már méhszájamat döngölte. Már semmi mással nem törődve csak a magam élvezetével, hangosan sikoltozva hánykolódva éltem meg életem leggyönyörűbb perceit.

Egymás után többször jutottam a csúcsra, rázott meg a kéj. Nem tudtam betelni vele. Már zsibbadt egész teljes bensőm, mikor kifáradva végre kiengedtem magamból.

Most végre én is megtudtam, miért is lelkendeznek annyira nők, ha szex kerül szóba. Mert ilyen fantasztikusan, ilyen iszonyatosan engem még soha nem basztak meg.

-Rugasd be holnap is a férjem, és hozd haza. Meg holnapután is, meg amilyen gyakran csak tudod.-eresztettem nagy nehezen útjára ismerősét.