Az aranyásó gecis arcaAz aranyásó gecis arca
Történt, hogy már régóta szemezgettem és folyton visszatértem egy vagyonos úriemberhez az egyik közösségi oldalon. Az adatlapja tele volt elegáns öltözékben készült szelfikkel, mindegyiken jól láthatóak komoly tekintetet sugárzó kék szemei, magabiztos beállása, és sosem maradhatott ki vagy a háttérben, vagy az előtérben egy drága ékszer, vagy bármilyen személyes tárgya. Természetesen többszöri alkalommal néztem képeit, ahogy közben elképzeltem, ahogy a kényelmes ágyán fölém hajolva, nyaklánca rám lógva, a szemeimet fürkészi, majd szenvedélyesen megcsókol, miközben a testét az enyémnek préseli.

Egyik nap észrevettem, hogy aktívan nézegeti és “lájkolja” a képeimet. Mondanom sem kell, belebizseregtem, ahogy megláttam sármos képét az enyéim mellett. Nem sokkal később jött is egy privát üzenet..


Órákat töltöttem azzal, hogy megismerjem, nem lehetett engem elmozdítani telefonom mellől, de nem is kötelezett rá senki. Az a jóleső érzés fogott el, amibe a legtöbben drog vagy alkohol formájában juthatnak hozzá; A rózsaszín köd. Amikor minden probléma megszűnik, az idő csak egy fogalommá válik, az univerzum pedig csak a te és kiszemelted alaphalmaza. Nem is kellett sokat tennem azért, hogy még ma estére egy találkozót megbeszéljek vele.

Lázas készülődések után magabiztosan léptem ki az utcára, és a megbeszélt időpontkor, a megbeszélt bárnál találkoztunk is. Mindent hajlandó volt fizetni, sőt önkéntesen rendelt is nekem bort, miközben alapvető dolgokat vitattunk meg, de nem egyszer maradtunk szó nélkül, csak úgy hogy egymás szemeibe néztünk. Biztos észrevette, hogy mosolyával le tudott venni a lábáról, rengetegszer kérdezett tőlem személyes kérdést mosolyogva, amitől én egyből zavarba jöttem.


Mikor már kellően kicsit elengedtük magunkat a bor hatására, beleegyeztem, hogy megnézzem a lakását a hegyekben. Nem nagyon voltam tisztában tetteimmel, inkább csak engedtem, hogy irányítson, szívesen engedem magamat irányítani egy olyan embernek, mint ő. Talán naiv vagyok, és könnyen kihasználható, de a bor miatt már csak azon járt az eszem, hogy leteperjem. Volt vagy 15 évvel idősebb nálam, de kinézetem egyik előnye hogy koromnál idősebbnek nézek ki.

Amint megérkeztünk, leállította a motort majd gyors pillantást vetett az órára. A kilátás gyönyörű volt. A várost láttam magam előtt kivilágítva, míg mi csak ketten vagyunk egy csendes helyen az éjben. Hirtelen egy meleg, bizsergető érzés töltött el sóvárgással, ahogy Őt néztem.


“Tetszik?” Kérdezte melegen mosolyogva, ahogy látta csodálkozásomat a kilátáson. Semmit nem válaszolva megcsókoltam. Meglepődött a nem várt gesztustól, de ugyanolyan szenvedéllyel fogadta, ahogy én adtam neki. Enyhén sóhajtva a hajamba túrt, nyelvével mélyre hatolva ajkaim közt. Kicsatolva a biztonsági övet közelebb húztam őt, bal lábamat jobb combjára rakva, lábfejem lógva lábai közt. A csókolózás után tüzesen mért végig, én az ajkamba harapva viszonoztam a sóvárgó nézést. Szó nélkül lehúztam kezemről a fekete hajgumimat, felkötözve hajamat. Halvány perverz mosollyal, halkan nevetett.

“Szóval ezért volt mindvégig a csuklódon a hajgumid. Te már mindent előre megterveztél, mi?”

Kényelmesen hátradőlt, szemeivel engem fürkészve. Mosolyogva testemmel felé fordultam, majd elkezdtem lassan az övét kicsatolni. Lágyan beletúrt a hajamba, mélyeket lélegezve. Szerintem már csak kéjes tekintetem, szorgos kezeim és koncentrációm is beindította. Pénisze keményen és mereven ugrott ki nadrágja alól, habozás nélkül elkezdtem a tetejét nyalni, majd fokozatosan bevenni a számba. Amint megérezte nedves és meleg nyelvemet, benedvesítve a makkját, megfeszült, kicsit erősített a hajam fogásán. Jobb kezemmel a farka tövét fogtam, bal kezemmel ingjét és öltönyét felgyűrve simogattam has tájékát.

“Segítek” mondta, majd levetette öltönyét, lazított nyakkendőjén majd visszatért sietősen a megszokott pózába, hogy semmiről se maradhasson le. Ekkora már ütemesen mozgattam ajkaimat kerekítve vaskos péniszén, amit ő már kínszenvedésnek érzett, ha nem mozgathatja csípőjét ritmikusan, kicsit ingerelve torkomat. A nyelvem sem volt rest, körbe és körbe járt makkja körül, miközben fokozatosan gyorsítva bólogattam rajta. Mindketten csendben nyögtünk, ő inkább sóhajtozott, pár bók suttogása közt.

“Istenem micsoda egy lány vagy te!” Sóhajtotta, teljesen beindulva. Éreztem elő váladékas ízét, bőven ment a torkomra is, kellemesen csiklandozva azt. Felhúzva a felsőmet kényeztette kemény melleimet, ezzel közelebb kerülve az orgazmushoz. Minden érintésem, testrészem hatással volt rá. Szűznek mondanám, ha csak egy átlagos srác lenne. Mindenre kíváncsi volt, mindentől bevadult, mindent fel akart fedezni, mintha az ismeretlen egzotikumnak lenne szemtanúja. Azt hiszem szeretett volna szeretkezni is, mivel egy idő után eltolt magától, vett pár mély levegőt, majd engem nézve nem bírta ki hogy ne érjen a hímtagjához, amit én újra és újra letámadtam. Addig szoptam és szívtam mélyen, amíg hirtelenjében meg nem ragadta a péniszét, majd nagy vehemenciával verni kezdte, s egy hirtelen megfeszülés kíséretében az összes spermát kilövellte arcomra. Hihetetlen mennyiségű volt, még ő is nehezen tudta visszatartani halk nyögéseit.

Az aznapi éjjelt ölelkezve töltöttük a kocsiban, majd nála is aludtam.