LANYOKHOZ VONZÓDOM!LANYOKHOZ VONZÓDOM!
Marika vagyok 19 éves. Egyik nyáron elmentünk a barátnőimmel gördeszkázni a parkba, mikor oda értünk, leültünk a szokásos helyünkre egy kicsi patak melletti padra. Elkezdtünk beszélgetni fiúkról, mikor egyszer csak feljött az a téma hogy ki próbálna ki lánnyal. . . Mivel én minden este magam elégítettem ki leszbikus pornóra ezért egyértelmű volt a válaszom, amit nem hangoztattam. A LÁNYOKHOZ VONZÓDOM! Ezt senki sem tudta rólam szerencsére. . . még a legjobb baratnőmnek sem mondtam el Annának. Annának írtam, hogy jöjjön át tanulni, de egyébként el akartam neki mondani, hogy én a lányokhoz vonzódom. Mikor megérkezett elkezdtünk tanulni aztán Nikoletta feltette a telefonját töltőre, mert lemerült, majd kiment a mosdóba. Mikor a telefonja bekapcsolt nagyon meg lepődtem a háttérkép Nikoletta volt, ahogyan az ujjai a pinájában vannak. Elkezdett nedvesedni a puncim. . . majd felnyitottam a telefonját, amin nem volt kód, és bele mentem a galériába ott találtam egy videót, amit megnéztem. A videóban Nikoletta maszturbált az ujjaival és egy hatalmas műfasszal. Lefeküdtem az ágyra és a videó láttán el kezdem ki elégíteni magam az ujjaimmal. Nikoletta teste annyira gyönyörű volt a pinája csupasz és csak úgy tövig ment benne az a műfasz annyira jó volt nézni. Mikor végignéztem a videót, ami körülbelül olyan 10 perces lehetett kimentem, hogy megnézzem Annát, aki még mindig nem jött vissza. Benyitottam a fürdőszobába ahol Nikoletta tusolt és ujjazta magát.

-Tetszik amit látsz—mondta.


Zavarbajöttem.

-Gyere tusolj velem, jó lesz


Levetkőztem és már mentem is be hozzá. Nikoletta elkezdte simogatni a csípőmet aztán a melleimet markolászta majd egyre lejjebb haladt mikor elérte a puncim elkezdte simogatni, majd az ujjait egyre beljebb és beljebb engedte majd egyre gyorsabban kezdte ki-be húzgálni.

-Mhhhh ahhhh ahhww-nyögtem


Aztán én okoztam neki örömet.

Mikor letusoltunk, visszamentünk a szobámba, ahol folytattuk. Nikoletta elkezdett kinyalni, annyira jól csinálta a csiklómat szopogatta és nyaldosta. Majd odament a táskájához és kivett belőle egy kétvégű műfaszt.

-Mekkora-mondtam

-Kipróbálod?Az égbe érzed magad tőle.

-Persze

Nikoletta kutyapózba helyezkedett el, ahogyan én is és egyszerre helyeztük be aztán elkezdtük egyre gyorsabban mozgatni a csípőnket, míg el nem élveztünk aztán Nikoletta kivett egy másikat is a táskájából ami egy felcsatolható volt az egyik véget betette magának a másikat nekem a lábaim szét voltak terpesztve egyre jobban csak nyomta nyomta-nyomta, amikor már nagyon gyorsan csinálta és nem bírtam felnyögtem:

-Elég Nikoletta nem bírom ahhhh

-Nekem nem elég -mondta Nikoletta

Folytattuk és mikor ő is elélvezett abba hagyta. Nagyon jól esett. Nikoletta nagyon jól kinyalt, teljesen belém tette a nyelvet, utána pedig én is. Ezután mikor átjött hozzánk, mindig hozta a “tanulni valót”.