A LányszövetségA Lányszövetség
Aztán a három lány elkapott. Megpróbálod lerázni őket, de ezek a lányok erősebbek nálad, és letepernek a padlóra. Két lány a kezeid és lábaid szorítja erősen, míg a harmadik elkezdi kigombolni a blúzodat. Azt mondod, hogy sikítani fogsz, ha nem hagynak békén. Erre abbahagyja a vetkőztetést, és egy meleg, nedves ruhadarabot dug a szádba. Miután betömte a szádat, elmagyarázza, felkészültek a sikoltozásra. Elmondja, hogy ma reggel mind a hárman begyömöszölték a bugyijukat a pinájukba, és addig maszturbáltak, amíg legalább hatszor elmentek.

Elmondja, hogy most az ő nedves bugyija van a szádban, és később a többiekét is meg fogod kóstolni. Megfogja a blúzodat elöl és letépi rólad. A lányok, akik a kezedet fogják, leszedik rólad a blúzt, míg a harmadik kigombolja a farmerod, és lehúzza a bokádig. Felemeli a lábad, hogy lehúzza a farmert teljesen, de erre elkezdesz rugdosódni. A lányok lefogják a lábaid a térdeidnél és szétfeszítik őket, így a harmadik lány le tudja venni rólad a farmert. Amíg így szétfeszítve tartanak, a lány egy ollót vesz a kezébe, és elvágja a melltartód pántját, aztán a melleid között is elvágja, és már semmi nem takarja kerek, kemény melleid.

A hüvely - és mutatóujjai közé fogja mindkét mellbimbódat, és megszorítja őket. Csavargatja és húzza őket mindaddig, amíg meg nem keményednek. Aztán megcsókolja és elkezdi szopni őket. Minden tiltakozásod ellenére felizgat az, amit csinál a melleiddel, sőt még jobban is érzed magad, mint a múlt éjjel a barátoddal. Abbahagyja a szopást, de azért tovább játszik a mellbimbóiddal. Elmondja, hogy ők az iskolai leányszövetség tagjai szeretnének lenni, de ahhoz, hogy felvegyék őket, meg kell erőszakolniuk egy ilyen szexis kis kurvát, mint te.

Megfogja a bugyidat a derekadnál és elvágja mindkét oldalon, így aztán könnyen ki tudja a feneked alól húzni. Az egyik lány erre azt mondja: "Most, hogy levetkőztettük ezt a kis szemetet, kóstoljuk meg, milyen fincsi". A harmadik lány a lábaid közé teszi a kezét, és szétnyitja a szeméremajkaidat. Lehajtja a fejét a puncidhoz és lassan elkezdi nyalni, a segglukadtól kezdve, végig a nedves kisajkaidon egészen a csiklódig. Egy kicsit tekeregsz, megpróbálsz valahogy kiszabadulni alóla, de ő nekinyomja a nyelvét a csiklódnak és érzed, ahogy a kellemes bizsergés végigfut testedben.

Visszacsúsztatja a nyelvét a lukadhoz és belenyomja. Megadod magad ennek az erőszakos leszbikus játéknak és nekinyomod a puncidat a ficánkoló nyelvének. Ki - be járatja a nyelvét a pinádban és érzed, ahogy elkezdenek folyni szerelmi nedveid. Megint elkezdesz tekeregni, de ezúttal a gyönyörtől. El akarsz élvezni, és a lány nyelve egyre csak táncol benned. A csiklódra csúsztatja a nyelvét, és elkezdi nagyon gyorsan nyalni. Az izgalom, nyelve minden egyes érintésére nő benned. A csiklód köré zárja az ajkait és beszívja a szájába.

Ez már több, mint amit el tudsz viselni. Izmaid megfeszülnek, nedveid egyre folynak, és olyat élvezel, mint még soha. Szétnyitott puncidból felnyalja a nedveidet. Amikor magadhoz térsz az orgazmusból, a lány, aki éppen kinyalt, helyet cserél az egyikkel, aki a kezedet fogta. Az új lány kiveszi a bugyit a szádból, és a sajátját nyomja bele, ezzel egy új ízt is adva szádnak. Letérdel, és megcsókolja ragadós puncidat. Aztán lassan elkezd mozogni a fejed felé, szelíden csókolva a hasad, a melleid. Nekipréseli nagy, csupasz melleit a tiednek.

Ekkor valami keményet érzel nekinyomódni szeméremajkaidnak. Közli veled a lány, hogy most úgy fog megerőszakolni, ahogy egy fiú tenné. Elmondja, hogy magára csatolt egy 20 centis műfaszt, és be fogja dugni a pinádba, és gyorsan és keményen fog baszni. Nekinyomja a műfarok fejét a puncidnak. Tiltakozol, rángatózol, de a mozgolódásod közben egyre inkább beljebb csúszik a műfasz vége, ahogy a kisajkaid megnedvesítik. Végül érzed, hogy teljesen benn van. Mind a húsz centit benyomta a forró, nedves lukadba.

A barátod már megkefélt néhányszor, de az ő farka sosem töltött ki ennyire, mint ahogy ez a műfasz kitölt. Majdnem teljesen kihúzza és aztán újra teljesen benyomja. A puncid egész hosszában bizsereg. Egyre keményebben és gyorsabban keféli a pinádat, közben érzed, ahogy nedveid elkezdenek folyni. Megint el fogsz élvezni. Ez a lány, aki egy műpénisszel kefél, sokkal nagyobb gyönyört kelt benned, mint a barátod valaha. Teljesen elborul az agyad; szinte ráhúzod magad erre a hatalmas farokra, melled nekinyomod az övének, miközben végig a lucskos bugyijából szívod a nedveit.

Szinte robbanásszerű az orgazmusod, fejed ide - oda rángatózik. A lányok nevetnek a műfasz keltette gyönyörödön. A lány kihúzza,majd újra tövig beteszi a szerszámát, majd újra és újra, amíg teljesen ki nem készülsz. Szinte öntudatlan állapotban múlik el az orgazmusod. Semmid sem mozdul, csak a nedveid folynak a lukadból a fenekedbe. A lány, aki kefélt, most kihúzza a műfaszt, és a másik kettő elenged. Már nem kell, hogy lefogjanak. Teljesen béna vagy a két legfantasztikusabb orgazmustól, amiben a puncidnak valaha is része volt.

Az utolsó lány kiszedi a bugyit a szádból, és a sajátját gyömöszöli be. Mostmár mind a három lány nedveit érezted. A lányok hasra fordítanak a padlón. Fejed a kezedre hajtva pihen. Elkezdik masszírozni a hátadat, majd a fenekedet. Az egyik lány széthúzza a segged, és valami zsíros anyagot ken a segglyukad köré. Hirtelen feleszmélsz: még soha senkinek nem engedted, hogy bármit is tegyen a seggedbe. A lány azt mondja, hogy most felcsatolja ő is a műfaszt és megbassza a szűk segglukadat. Összerándulsz, és intesz a fejeddel: NEM.

Erre a lány azt mondja, hogy oké, elcserélheted a seggbekúrást. Nem fog seggbebaszni, ha te kinyalod az ő pináját. Megrémülsz egy pillanatra, de aztán rájössz, hogy ez legalább olyan jó ízű, mint azok a bugyik, amiknek az ízét már a szádban érezted. Bólintasz egyet: RENDBEN. Ekkor a lány eléd áll, és kiveszi a bugyiját a szádból. Leguggol, de a pinája kicsit messze van. Megpróbálsz előrébb csúszni, és ahogy elég közel kerülsz hozzá, megfogja a fejed és odaemeli a borotvált, nedves puncijához. A puncija illata minden ellenállást megszüntet benned, és nyelved a kisajkak között forgatod, hogy a nedveit kinyalhasd.

A lány elmagyarázza, hogyan nyald a pináját. Hogyan nyald az ajkait, hogyan dugd bele a nyelved és keféld a lyukat, hogyan dörzsöld a nyelved a csiklójához, és hogyan szopd a csiklóját, hogy végül elélvezzen. El is élvez, és te kinyalod a pinájából a nedveit, mint egy igazi leszbikus nő. A lány ezután helyet cserél azzal, aki kinyalt. Nemet intesz a fejeddel; nem fogsz többet nyalni. Erre az egyik lány szétfeszíti a segged, és elkezdi a csúszós ujjával a segglukadat masszírozni. Egy kicsit bele is dugja, ezzel belülről is síkossá teszi.

Azt mondja, hogy akármelyik pinát ki kell nyalnod, amit eléd tesznek, különben seggbe fog kúrni; mindannyian seggbe fognak kúrni. Gondolkodás nélkül beletemeted az arcod ebbe a második kopasz, nedves punciba. Ez alatt a második lány az ujját beljebb dugja a segglyukadba, és körbe - körbe mozgatja benne. Ahogy a lucskos puncit nyalod, a hátul lévő lány felhívja a figyelmedet arra, hogy jól nyald azt a pinát, különben alaposan meg lesz baszva a szűk segged. Nyalod, szopod, a nyelveddel keféled a lányt, aki legelőször kinyalt téged.

Ez a lány is elmegy, és te a puncijából csöpögő minden nedvét felnyalod. Most az a lány teszi eléd a pináját, aki az előbb megkefélt. Már nem gondolkodsz azon, hogy őt is kinyald - e. Annyira elfoglal az, hogy az orgazmusig nyald a lányokat, és hogy minden csepp nedvüket a szádba engedd, hogy nem is veszed észre, hogy a lánynak az egész ujja benne van a seggedben. Közben az, aki kinyalt, alád teszi a kezét, és elkezdi simogatni a csiklódat. A lány, akit nyalsz, elélvez, és te neki is kinyalod a puncijából a nedveket.

Amikor tisztára nyaltad, akkor veszed észre, hogy a segged és a puncid is ujjazzák, és egész közel vagy az orgazmushoz. Kéred őket, hogy hagyják abba, de abban a pillanatban negyedszer is elélvezel, és kábán borulsz az épp kinyalt puncira. Az egyik lány a bugyid maradványait beletömi a saját pinádba. Amikor magadhoz térsz, beledugja a szádba a saját nedveidtől lucskos bugyidat. Ekkor két lány megemel a kezednél fogva, és térdre eresztenek. A felsőtested előre hajol, és ketten támasztanak. A két lány a melleidet simogatja, és a mellbimbóiddal játszanak.

Eközben a harmadik lány a feneked kitágított lyukához teszi a műpéniszt. A fejedet rázod, hogy ne, de azért ő bedugja a műfasz fejét. Megpróbálsz ellenállni, de a lyukad már elég tág és síkos ahhoz, hogy gond nélkül belecsússzon. Pár pillanatig így tartanak: egy műfasz feje a seggedben, a saját szerelmi nedveidtől lucskos bugyid a szádban, és a két lány a melleidet markolássza. A harmadik lány ekkor a lábad közé nyúl. Egyik kezével a kemény csiklódat simogatja, míg másik kezével a lucskos puncidat ujjazza.

Ekkor benyomja az egész műpéniszt a fenekedbe. Teljesen kitölt. Még sosem éreztél ilyet azelőtt. Fáj, de egyszerre élvezed is; hátranyomod magad egy kicsit és a feneked annyira kitágul, hogy teljesen befogadja a műfaszt. Ekkor a lány elkezdi a segged kefélni. Érzed, ahogy a műfarok feje fel - le mozog a seggedben. A lány ujjai a puncidban simogatnak és kefélnek, érzed, ahogy elkezdenek ismét folyni a nedveid. Közben a két másik lány tovább markolássza a melleidet és csavarja ujjai közt a mellbimbóidat.

Hamar kiver az izzadtság, és ahogy elborít az orgazmusod, előreesel a padlóra. Teljesen megadtad magad ezeknek a lányoknak, akik teljesen elégedettek a gyönyör hatásával, amit rád erőltettek. A lányok elmennek, ám az egyik hamarosan visszatér. Letérdel a lábaid köze, szétnyitja az erős keféléstől piros segged, és belenyomja a műpéniszt. Semmi ellenállást nem tanúsítasz. Magadba fogadod azt a fasz alakú eszközt és mély, szexuális kábulatba zuhansz. A lány addig keféli a segged, amíg a mozgástól el nem élvez.

Ekkor a harmadik lány is magára csatolja a műfaszt, és ő is seggbekúr. Amikor felébredsz, teljesen meztelenül találod magad, az öltöző padlóján. A kezed a csuklódnál ki van kötve két oszlophoz, a lábaid szétterpesztve, két különböző lefolyóhoz vannak kötözve. Még midig érzed a punci édes - sós ízét a szádban. A puncid és a feneked elég tág ahhoz, hogy bármit befogadjanak. A lányok két dolgot hagytak itt emlékeztetőül: műfaszt mindkét lyukadban....