|
Akadémia fórum
|
Ötletek, Interjúk
Ugrás az oldalra Előző 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Következő
|
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Külön legyen a Hír, és a Krónika? |
Aha aha. |
|
61% |
[ 13 ] |
Inkább egyben, szeretek böngészgetni. |
|
9% |
[ 2 ] |
Nekem tökmindegy. |
|
23% |
[ 5 ] |
Nem is kell egyik sem. |
|
4% |
[ 1 ] |
|
Összes szavazat : 21 |
|
Szerző |
Üzenet |
WiCK Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.04., Kedd, 2:52 Hozzászólások: 297 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Máj. 05, 2006 11:23 am Hozzászólás témája: |
|
|
Terros, majd csinálok veled is interview-et, meg természetesen írj ide minden ötletet, főleg ha majd később is kell konzultálnunk az írnok-társszerző ügyben  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
G3cc0 Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 16:10 Hozzászólások: 46 Tartózkodási hely: Várdomb
|
Elküldve: Pént. Máj. 05, 2006 1:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
jaja....... veled is készül majd.....de előtte a kovácsok kovácsával  _________________ böööööööööööööö |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Pént. Máj. 05, 2006 7:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
K.K úr egyik ismerősöm szándékszik csatlakozni hozzád diákként... Ha kötött ütemrendje engedi, tegyen vmit az ügyében.
Tiszteletem uram!
Persze nem akarom beajánlani csak szoltam, azt hiszem te tudod kiről van szó ha nem akkor [TP]Fugee[CL] ha nem probléma akkor vmit kéne csinálni vmit mert a suliban megőrjített a "JAj de rossz vagyok" folyamatos hajtogatásával... nem mintha én két hete nem ezt tettem volna
csak akkor felvettek az aksira... najo négy nap az a két hét na én lépek majd este még jövök _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.04., Kedd, 2:52 Hozzászólások: 297 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Máj. 05, 2006 10:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Csak lássalak már Gecco... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

|
Elküldve: Kedd. Máj. 09, 2006 5:28 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát jó sok ötletet sikerült összehozni, nem mondom. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.10., Hétfő, 17:05 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
|
Elküldve: Csüt. Máj. 11, 2006 10:52 am Hozzászólás témája: |
|
|
Én sajnos ötlettel nem tudok szolgálni mivel tőlem annyira távol áll ez a mávészeti ág, mint földünk két polusa.
A kérdésekre válaszolva:
Hogy kikel ábrázolj? Mindenkivel
Hogy hol? Szinte mindenhol
Hogy milyen helyzetbe? Na ez már fogosabb kérdés, mivel egyszer már adtam interjőt abból kiderülhetet sokminden, de azóta változott egy kicsit a helyzetem mivel főbíra lettem, visszont a gondolataim és a viselkedésem nem változott csak kicsit odafigyelőbb lettem a szabályokat illetően.
Remélem ha sokat nem is de segített eme hozzászólás _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Máj. 11, 2006 9:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Persze, hogy segített, több ilyenre lenne szükség, mondjuk mindenkitől! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
kiva Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 18:24 Hozzászólások: 52 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: Csüt. Máj. 11, 2006 11:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
nekem nincsenek különleges igényeim
interjúügyben meg felhívom a titkárnődet az időpontegyeztetés miatt, már ha szeretnél velem is készíteni egyet |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

|
Elküldve: Pént. Máj. 12, 2006 3:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szeretnék, és a titkárnőm én vagyok! (Ez olyan mint az Állam én vagyok, csak kisstílűbb ) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

|
Elküldve: Szer. Máj. 17, 2006 3:49 am Hozzászólás témája: |
|
|
Gecco jelentkezz, szeretném ha kifejtenéd azt amit a másikban (?) az interjúkról mondtál! Tetszik az ötlet nagyon, várok tőled minden elképzelhető támogatást, cserébe nem adok semmit
FELHÍVÁS:
ITT SZERETNÉK MEGKÉRNI MINDENKIT, HOGY JELEZZE MIT SZERETNE MEGTUDNI AZ AKADÉMIA TAGOKRÓL, AZAZ MILYEN JELLEGŰ KÉRDÉSEK LEGYENEK A MÉLYINTERJÚ KERETÉN BELÜL, PÁR KONKRÉT KÉRDÉST IS VÁROK HA TUDTOK, CSAK TÉNYLEG AKINEK FONTOS VALAMENNYIRE, AZ SEGÍTSEN, HOGY TÉNYLEG HITELESEK TUDJUNK LENNI, MI SZERÉNY CAPSLOCKOT SZÍVESEN BEKAPCSOLVA FELEJTŐ ALÁZATOS KRÓNIKÁSOK.
Előre is KÖSZÖNJÜK mindenkinek, a legjobb segítségekért CSERÉBE ELSŐKÉNT SZEREPELHET valá az ötletgazda, az hatalmasságos publikus INTERJÚKBAN!
Azaz az ő (akár a tiéd is kedves olvasó ) interjúja kerül elsők között publikálásra! Hívj most! Amíg ezt az üzit gépelem 5% protekcióval indulsz a versenyzők között, és lehet nyerni csokit is - Terrostól  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Fekete Mamba Site Admin

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 13:42 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Szer. Máj. 17, 2006 6:26 am Hozzászólás témája: |
|
|
Kedves Krónikás urak!
Nos.Szerintem persze csak szerintem tehát nem kötelező stb stb.
Aki nem olyan nagyon régi tag nálunk,de már készítettél interjút vele,és azóta valami posztot kapott,azoktól meg lehetne kérdezni mi változott azóta.A nézeteik,felfogásuk stb.Mert látom a főbíra úr is másképp gondolja a dolgokat a szabályokról,és kiváncsi vagyok a többieknél mi a helyzet. Ennyi lenne.
Remélem jó így ha valami kérdés eszembe jut jövök okoskodni.
AELV _________________ „Türelmes, az légy, míg az iszap leülepszik és kitisztul a víz.” Yoda
Szióka AELV és mindenkivel |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

|
Elküldve: Szer. Máj. 17, 2006 2:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Mamba szavaid szerinti számtalan "okoskodásod" eleddig csak segítségemre volt, eme legutóbbit is annak veszem, mert remek ötlet, abszolút nem jutott eszembe és további inspirációt szül. Kérlek továbbra rendeltetésszerűen "okoskodj" itt, és megnyered a fődíjat (elsőkénti szereplés)!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Csüt. Máj. 18, 2006 4:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
NÁLAM A CAPS LOCK A GUGOLÁS SZALMSZÉP HOGY MINDIG BE VAN KAPCSOLVA...istenem mélg most is pedig épp nem is JK-zomSZAL CSAK VIDÁMSÁG ÉS ÖTLETEK! amugy wicjk akkor felmegy a sith vadászos írásom? az lesz a debütálásom! _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Silkie Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.11., Kedd, 12:28 Hozzászólások: 87 Tartózkodási hely: Kazincbarcika
|
Elküldve: Pént. Máj. 19, 2006 8:59 am Hozzászólás témája: |
|
|
Wick!
Ha engem kérdezel, hogy kiről és mit írjál, akkor csak azt tudom mondani, hogy ne azt ird amit mindenki lát, hanem azt amit senki, vagy csak kevesen.
Tehát írj a valóságról. Tényleg portré legyen!
Szerintem a játékbeli, és a gép előtt ülő alakok nem sokat különböznek egymástól...ha mégis, akkor ez is jó téma lehet.
Várom az interjúkat...
u.i..Az is naon pozitív, hogy az Aksi honlapján van "valóságshow"
 _________________ http://gportal.hu/portal/silkie/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

|
Elküldve: Pént. Máj. 19, 2006 9:52 am Hozzászólás témája: |
|
|
Jaja természetesen. Csak hát ez felvet néhány kérdést: Mi az amit valaki tud, valaki nem tud valakiről, azaz én azt fogom írni amit megtudok, biztos lesz benne abszolút triviális dolog is, meg mások egyesek számára ismeretlen dolog is.
Igen a valóságshow jó, én pl alig hittem el, hogy az évek gondjaitól megőszült hajú és szakállú, bölcs, öreg Jedi mesterem egy fiatal, vöröses hajú, alkoholt meg nem vető rocker srác  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|