Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Koppány Tanár

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 17:08 Hozzászólások: 111 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Hétf. Máj. 22, 2006 11:45 am Hozzászólás témája: |
|
|
No lassan beindul ez is egyenlőre csak magyarországot vesszük célba;
nevezetesen a BK klánt. _________________ Jaja.... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Gh0sT

Csatlakozott: 2006.05.04., Csütörtök, 21:29 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Diósd
|
Elküldve: Hétf. Máj. 22, 2006 11:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Köszönöm a lehetőséget, és amint lehetséges szeretném egyik klántársamat bejegyeztetni nálatok, mint nagykövet. Jelenleg még nem tudom, hogy konkrétan ki lesz, de nemsokára elválik. Addig is akit érdekel a {BK}, az nézzen rá az oldalunkra http://blackknights.uw.hu, vagy nézzen be a {BK} szerverre. Ha bárkinek kérdése van nyugodtan használja a fórumiunkat.
Amugy gratulálok ahoz amit eddig létrehoztatok Koppány, csak így tovább! _________________ {BK}Ghost{CL} |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Koppány Tanár

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 17:08 Hozzászólások: 111 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Pént. Máj. 26, 2006 8:14 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nem látok sok BK-st még a BK szerveren sem , őőő Razor, és Ghost az akit ugy néha látok. nem baj majd összeszokik. _________________ Jaja.... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Koppány Tanár

|
Elküldve: Kedd. Máj. 30, 2006 7:09 am Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv BK Gery. _________________ Jaja.... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mommika Ítélőszék

|
Elküldve: Szomb. Jún. 03, 2006 1:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én tök rendesnek tartoma BK-pkat! Eddig Razort,Ghostot és Frenkyt ismerem! Sztem nagyon jó fejek! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.04., Kedd, 2:52 Hozzászólások: 297 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 8:45 am Hozzászólás témája: |
|
|
Én a BK szerverről főleg botokat ismerek, mer hajnalban csak őket lehet megismerni, de ők rendesek, sosem anyáznak, bár magyarul nem tudnak, és duelezni sem szeretnek:) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Raisen Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.05., Szerda, 12:53 Hozzászólások: 39 Tartózkodási hely: Bp.
|
Elküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 11:13 am Hozzászólás témája: Kapcsolat |
|
|
Na hali!
Szeretnék szövetséget az Akadémiával s ha lehetséges a BK klánnal is.
Nagykövetem Diego igaz nagyrészt hétvégén van fenn mert sok a dolga de megoldható! Ugye!?  _________________ "Ha Jedinek születtél, Jediként is élsz,
De néha elcsábít a Sötét Oldal
Ha Sithnek születtél, Sithként is élsz
De a Világos Oldal nem csbít el soha
A Jó küzd a gonosz ellen...
Míg a Rossz azért küzd, hogy több gonoszságot tegyen.. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Hétf. Júl. 10, 2006 6:11 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hello for all!
A Tarris Planet klánt ezennel hivatalosan is szeretném neveztetni a szövetségbe. A klán Fővezére Fuge én csak Oldalvezér vagyok. Szerverrel rendelkezünk és nem csak a JAplus MODot játszukk rajta. A klán augusztus környékén lesz újrarendezve inaktiv tagokat kititltjuk és uj tagokat veszünk fel.
A döntést remélem szeptemberig sikerül meghozni, és a klán legjobb reménye szerint bekerülünk a GMC-KOL-Ceremony-JLR-GOD(?még tagja a szövetségnek?)-BK-(és persze)Akadémia szövetségébe. (remélem nem hagytam ki senkit sem). Előre is köszönjük.
Terros Rena- [TP]Eightless[SL] _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Hétf. Júl. 10, 2006 6:14 am Hozzászólás témája: |
|
|
HJH és MAB! Elnézést, őket kihagytam... Elnézést kérek tőlük. _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.10., Hétfő, 17:05 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
|
Elküldve: Hétf. Júl. 10, 2006 7:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintem Raisen nevében is mondhatom hogy természetesen szövetségre lépünk veletek. _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Fekete Mamba Site Admin

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 13:42 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Kedd. Júl. 11, 2006 11:12 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nagyon köszönjük,ez igazán megtisztelő.Elfogadjuk.
Nah megvan az uj oldal téma a webre:D _________________ „Türelmes, az légy, míg az iszap leülepszik és kitisztul a víz.” Yoda
Szióka AELV és mindenkivel |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Vas. Júl. 23, 2006 3:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A Tarris Planet klán nevében is köszönetemet fejezem ki.
[TP]Eightless[SL] _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Hétf. Júl. 24, 2006 3:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Átszervezés megtörtént.
A klánnak jelenleg 8 tagja van név szerint :
TP-Goldan Strike-J, TP-Windu-J, TP-Pintyusz-J, TP-Guppy-J
TP-Kas-Zol-JT
TP-Betta-JK
TP-Steppenwolf-C
TP-Eightless-Terros Rena-SL
TP-Fuge-CL
P - Padawan -> instructor admint kap
J - Jedi -> instructor admint kap
JT - Jedi Trainer -> instructor admint kap
JK - Jedi Knight -> knight admint kap
JM - Jedi Master -> knight admint kap
C - Council -> council admint kap
HC - High Council -> council admint kap
CM - Council Master -> council admint kap
CL - Clan Leader -> Rcon admint kap
A klán Augusztus elsejétel a TPS nevet fogja viselni (Tarris Planetary System)
és a következő az oldalelérhetőség: www.tps.uw.hu
A szövetségnek köszönjük, hogy befogadták a klánt. _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Hétf. Júl. 24, 2006 3:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A honlap még nem áll rendelkezésre _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

|
Elküldve: Kedd. Júl. 25, 2006 11:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Klánunknak valami feladata a közeljövőben lesz? _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|