Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
mommika Ítélőszék

|
Elküldve: Szomb. Máj. 27, 2006 10:42 am Hozzászólás témája: Áll Koppány! |
|
|
Jujjj! Ma beszéltem vele az IND-n! Hát halljátok! Ez kész ez a ficko! Monom neki, hogy mér veszi fel más személy nevét+skinjét! Elkezdi, hogy a nevet valami regényből szedte a skint meg elösszőr a goggle-be szedte, majd utána azt mondta, hogy az egyik haverja küldte neki! Akkor mondom hogy van az, hogy az oldaluk kisértetiesen hasonlit a mienkre! Hát ez nem lehet, meg ne beszéljek férre! Mondom de, csak az ővé gagyibb! Erre elkezdi, hogy ezt ő 4 óra alatt csinálta, uhh mondom copynott cuccot 4 óra alatt dob össze! Én kb fél óra és kész! Aztán hidjem már el meg ilyenek, mondom bocsi, de mondom túl sok a hasonloság ahoz, hogy véletlen legyen! Ja meg ő sose járt az aksi honlapján, de a galéria náluk tele van aksis képekkel! Na mondom ez kész! Monom kicsi csibe kit nézel hülyének?! Elöbb keljen fel ahoz!
Na aztán harcoltam vele! Hát halljátok! Majdnem elaludtam duel közben! Nem túlzok, de szerintem a hugom, gabriella is megverte volna:D Azt az iylennek van tanitványa! Mondom neki, hogy elöbb tanuljon meg harcolni azt utána fogadjon tanitványt! Hát még én is levertem! Pedig aztán én tényleg alig tudok tihozzátok képest! Hát ennyit mutatok én is singlivel mint ő! Pedig ahoz nagyon béna vagyok!
Ja és amikor már mindenbe bele tudtam kötni, akkro annyit mondott, hogy mit dumálok, mikor gmc-s vagyok! Ja mondom de aksi tag is! Ja meg elkezdi, hogy menjek az ő klánjába, mondom menjen a halál! Azt mi lennék ott! CL?! Hát még őt is leverm lazán! Szal az iylen ne csináljon klánt sztem!
Na csak ennyi aszem! Elvoltam, jókat nevettem rajta!
Jujjj mondom ennyit hazudni, hogy nem szakad rád a plafon vazze  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Osamis Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 3:51 Hozzászólások: 64 Tartózkodási hely: Dunakeszi / Budapest / Balatonendréd / Siófok
|
Elküldve: Szomb. Máj. 27, 2006 7:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hűha....
az aláírásod kifejezetten ....khm...hát...
szal halottam hogy ál Mambák és ál Koppányok járják a szervereket de nem gondoltam volna hogy ilyen gázos a helyzet....
bevallom, hogy a kisregényt, amit írtál, nem olvastam el....de az aláírásod elég...
egyébként meg üdv mindenkinek és jó játékot...
nagyon hiányoztok.
ha szerveztek valami JK talit, azért remélem hogy szóltok...
épp Wickel sörözünk meg RPGzünk...szal elvagyunk
mesélte Wick hogy mostanban hétvégén kihalt az aksi...
...
szal a lényeg: legyetek jók és élvezzétek a JKt és egymást ...mármint egymás társaságát
csao
Osa _________________ Üdv
Osa |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Hétf. Máj. 29, 2006 5:40 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hát mindenki megy inni stb
Osi nem hagyunk ki a bulikból.Te is hiányzol nekünk.Szioka vigyázz magadra. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Kedd. Máj. 30, 2006 8:40 am Hozzászólás témája: |
|
|
Ez tök jó ez a Koppány meg Mamba kultusz.
Engem mért nem figuráz ki senki???  _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Koppány Tanár

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 17:08 Hozzászólások: 111 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Kedd. Máj. 30, 2006 8:59 am Hozzászólás témája: |
|
|
Idővel Cer idővel. Nem tom páran azt hiszik ez az egész a mi agyszüleményünk, Közben meg szép közös munka. "Samu nélküled Frodó nem jutott el volna idáig..."
Most kicsit változtattam is a rendezvények miadt szal a jó hamisítványok akarnak lenni , hát dolgozzanak Ők is  _________________ Jaja.... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Kedd. Máj. 30, 2006 9:10 am Hozzászólás témája: |
|
|
Persze mindig csak titeket utánoznak...  _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Fekete Mamba Site Admin

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 13:42 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Csüt. Jún. 01, 2006 5:08 am Hozzászólás témája: |
|
|
Cer!
Örülj neki,hogy nem utánoznak.Ez nem olyan jó hosszu ideig. _________________ „Türelmes, az légy, míg az iszap leülepszik és kitisztul a víz.” Yoda
Szióka AELV és mindenkivel |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Jún. 01, 2006 12:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sztem akit kifiguráznak, meg utánoznak, az mindig valamiért kimagasló személyiség a többi közül...
Úgyhogy ez a Koppány-Mamba kultusz inkább elismerés felétek sztem. Én legalábbis annak venném tutira  _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
/sith/MCKILLER SM
Csatlakozott: 2006.05.03., Szerda, 19:37 Hozzászólások: 138 Tartózkodási hely: Sajószöged
|
Elküldve: Pént. Jún. 02, 2006 1:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ceremony téged azért nem utánoznak mert már amikor aki figurázna téged már akkor lebukik amikor csatlakozik!!!!!!!és a harcban meg eldőlne minden.100 szónak is 1 a vége:ceremony leutánozhatatlan _________________ Az élet olyan mint 1 verekedés csak itt te kapod a nagy pofonokat! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 9:19 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hááát azért valaki legalább a nevemet majmolhatná  _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
/sith/MCKILLER SM
Csatlakozott: 2006.05.03., Szerda, 19:37 Hozzászólások: 138 Tartózkodási hely: Sajószöged
|
Elküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 7:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
akkot majd majomolom a nevem után odaírom hogy ceremony!!!!!!!!! _________________ Az élet olyan mint 1 verekedés csak itt te kapod a nagy pofonokat! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
G3cc0 Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 16:10 Hozzászólások: 46 Tartózkodási hely: Várdomb
|
Elküldve: Vas. Jún. 11, 2006 12:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
De hülye vagy Cere !! :DDDDDDDDDdd _________________ böööööööööööööö |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Hétf. Jún. 12, 2006 12:43 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hát jah! Ebben van valami G3cco!
Én szivrohamot kapnék ha valak felvennéa nevem! Biztos megkeresném, és addig ütném, mig szuszog, de sztem még amentőben is adnék neki!
Ja mommi voltam csak lusta vagyok bejelntkezni!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mommika Ítélőszék

|
Elküldve: Szer. Jún. 14, 2006 7:38 am Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Ugy veszem észre, hogy nem csak az akadémia van kihalva,de most már a forum is! Mi van mááár?!:  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Fekete Mamba Site Admin

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 13:42 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Szer. Jún. 14, 2006 7:59 am Hozzászólás témája: |
|
|
Mommi ez van.  _________________ „Türelmes, az légy, míg az iszap leülepszik és kitisztul a víz.” Yoda
Szióka AELV és mindenkivel |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|