Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Áll Koppány!
Ugrás az oldalra 1, 2  Következő

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Csevegő
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
mommika
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Máj. 27, 2006 10:42 am    Hozzászólás témája: Áll Koppány! Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jujjj! Ma beszéltem vele az IND-n! Hát halljátok! Ez kész ez a ficko! Monom neki, hogy mér veszi fel más személy nevét+skinjét! Elkezdi, hogy a nevet valami regényből szedte a skint meg elösszőr a goggle-be szedte, majd utána azt mondta, hogy az egyik haverja küldte neki! Akkor mondom hogy van az, hogy az oldaluk kisértetiesen hasonlit a mienkre! Hát ez nem lehet, meg ne beszéljek férre! Mondom de, csak az ővé gagyibb! Very Happy Erre elkezdi, hogy ezt ő 4 óra alatt csinálta, uhh mondom copynott cuccot 4 óra alatt dob össze! Én kb fél óra és kész! Very Happy Aztán hidjem már el meg ilyenek, mondom bocsi, de mondom túl sok a hasonloság ahoz, hogy véletlen legyen! Ja meg ő sose járt az aksi honlapján, de a galéria náluk tele van aksis képekkel! Na mondom ez kész! Very Happy Monom kicsi csibe kit nézel hülyének?! Elöbb keljen fel ahoz! Very Happy
Na aztán harcoltam vele! Hát halljátok! Majdnem elaludtam duel közben! Very Happy Nem túlzok, de szerintem a hugom, gabriella is megverte volna:D Azt az iylennek van tanitványa! Mondom neki, hogy elöbb tanuljon meg harcolni azt utána fogadjon tanitványt! Hát még én is levertem! Pedig aztán én tényleg alig tudok tihozzátok képest! Very Happy Hát ennyit mutatok én is singlivel mint ő! Pedig ahoz nagyon béna vagyok!
Ja és amikor már mindenbe bele tudtam kötni, akkro annyit mondott, hogy mit dumálok, mikor gmc-s vagyok! Ja mondom de aksi tag is! Ja meg elkezdi, hogy menjek az ő klánjába, mondom menjen a halál! Azt mi lennék ott! CL?! Very Happy Hát még őt is leverm lazán! Szal az iylen ne csináljon klánt sztem! Very Happy
Na csak ennyi aszem! Very Happy Elvoltam, jókat nevettem rajta! Very Happy
Jujjj mondom ennyit hazudni, hogy nem szakad rád a plafon vazze Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Osamis
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Máj. 27, 2006 7:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

hűha....
az aláírásod kifejezetten ....khm...hát...
szal halottam hogy ál Mambák és ál Koppányok járják a szervereket de nem gondoltam volna hogy ilyen gázos a helyzet....
bevallom, hogy a kisregényt, amit írtál, nem olvastam el....de az aláírásod elég...
egyébként meg üdv mindenkinek és jó játékot...
nagyon hiányoztok.
ha szerveztek valami JK talit, azért remélem hogy szóltok...
épp Wickel sörözünk meg RPGzünk...szal elvagyunk
mesélte Wick hogy mostanban hétvégén kihalt az aksi... Sad
...
Sad Sad Sad

szal a lényeg: legyetek jók és élvezzétek a JKt és egymást Very Happy ...mármint egymás társaságát Smile

csao
Osa
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Máj. 29, 2006 5:40 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát mindenki megy inni stb Very Happy
Osi nem hagyunk ki a bulikból.Te is hiányzol nekünk.Szioka vigyázz magadra.
Vissza az elejére
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 30, 2006 8:40 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ez tök jó ez a Koppány meg Mamba kultusz.
Engem mért nem figuráz ki senki??? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Koppány
Tanár

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 30, 2006 8:59 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Very Happy Idővel Cer idővel. Very Happy Nem tom páran azt hiszik ez az egész a mi agyszüleményünk, Közben meg szép közös munka. "Samu nélküled Frodó nem jutott el volna idáig..."

Most kicsit változtattam is a rendezvények miadt szal a jó hamisítványok akarnak lenni , hát dolgozzanak Ők is Very Happy
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 30, 2006 9:10 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Persze mindig csak titeket utánoznak... Evil or Very Mad
Fekete Mamba
Site Admin

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 01, 2006 5:08 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Cer!
Örülj neki,hogy nem utánoznak.Ez nem olyan jó hosszu ideig.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 01, 2006 12:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sztem akit kifiguráznak, meg utánoznak, az mindig valamiért kimagasló személyiség a többi közül...
Úgyhogy ez a Koppány-Mamba kultusz inkább elismerés felétek sztem. Én legalábbis annak venném tutira Razz
/sith/MCKILLER SM

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 02, 2006 1:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ceremony téged azért nem utánoznak mert már amikor aki figurázna téged már akkor lebukik amikor csatlakozik!!!!!!!és a harcban meg eldőlne minden.100 szónak is 1 a vége:ceremony leutánozhatatlan
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 9:19 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hááát azért valaki legalább a nevemet majmolhatná Razz
/sith/MCKILLER SM

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 7:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

akkot majd majomolom a nevem után odaírom hogy ceremony!!!!!!!!!
G3cc0
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 11, 2006 12:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

De hülye vagy Cere !! :DDDDDDDDDdd
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 12, 2006 12:43 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát jah! Ebben van valami G3cco!
Én szivrohamot kapnék ha valak felvennéa nevem! Biztos megkeresném, és addig ütném, mig szuszog, de sztem még amentőben is adnék neki! Very Happy

Ja mommi voltam csak lusta vagyok bejelntkezni! Very Happy
Vissza az elejére
mommika
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 14, 2006 7:38 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!
Ugy veszem észre, hogy nem csak az akadémia van kihalva,de most már a forum is! Sad Mi van mááár?!: Confused
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Fekete Mamba
Site Admin

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 14, 2006 7:59 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Mommi ez van. Smile
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Csevegő Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban