Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Ötletek, Interjúk
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Következő

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Krónikás...
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  

Külön legyen a Hír, és a Krónika?
Aha aha.
61%
 61%  [ 13 ]
Inkább egyben, szeretek böngészgetni.
9%
 9%  [ 2 ]
Nekem tökmindegy.
23%
 23%  [ 5 ]
Nem is kell egyik sem.
4%
 4%  [ 1 ]
Összes szavazat : 21

Szerző Üzenet
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 23, 2006 3:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Rendben akkor megy koppnak...
Ki szavazott arra h nem kell egyik sem?
KICSODA?
Vállalja mert érdekel h kit nem érdekel az Aksi...
Koppány
Tanár

HozzászólásElküldve: Szer. Máj. 24, 2006 6:18 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

oké fent is van. és jó.
úgy csin. hogy wick írásai, sárgával íródnak ,Renáé pedig kékkel. remélem ok .Very Happy
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Máj. 24, 2006 1:56 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jó ez szőrszálhasogatás de sötétkék nem lehetne? Very Happy Very Happy Embarassed Az az én színem...
Nem baj nehogy elkezdj emiatt netet bontani... Jó ez így!
Kritikákat a kritikákhoz pls! (jó sokat!)
Zsombibombibácsi

HozzászólásElküldve: Szer. Máj. 24, 2006 2:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

minden ok csak most már menjetek kifelé jó?köszönöm ...nagyon jó idő van odakint...
Convict
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Máj. 24, 2006 4:31 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jó nektek.. Nálunk jelenleg szakad az eső.. Ilyenkor még sörözni sincs kedvem ami meg aztán tényleg aggasztó.. Jah Zsombi boldog szülinapot (tom tom holnap lesz de holnap már lehet jó idő lesz és nem lesz időm forumozni Smile)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szer. Máj. 24, 2006 5:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én szeretem az esőt!
WiCK
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Máj. 25, 2006 1:23 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jaja az esőt énis, de ezt a sűrű, kicsi szúrkálódós mennydörgés nélküli, hiteltelen, őszintétlen szemerkélést utálom.
Vagy vihar legyen, és csattogjon az ég, meg cikázzanak a villámok, remegjenek az ablakok, tomboljon a szél, csapódjanak a betonba a kövér cseppek, szakadjanak a vezetékek, égjenek a fák, vagy inkább legyen jó idő.
Csak ne az üntyüm-püntyüm, szaros, nyavajgó, lusta, sűrűn szemerkélő, gagyi fénymásolat, halvérű eső.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
WiCK
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Máj. 25, 2006 10:18 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Új cucc van a bejegyzések menün belül. Forró anyag. Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Silkie
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Máj. 26, 2006 4:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Lehet, hogy én nem találom sehol, de...készült már interjú valakivel is?
Olyan kis kiváncsi vagyok, alig várom őket! Rolling Eyes
mommika
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Máj. 27, 2006 8:03 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Uhhhh én elolvastam a bejegyzésekben a legujabba cuccot! Nagyon jó! Grat Wick! Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Osamis
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Szomb. Máj. 27, 2006 7:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ide is iderondítok de csak azért hogy hallassam a hangom....szal most csak hangoskodok....
a krónikát majd elolvasom
most viszont lemegyünk sörért... Razz
vigyázzatok egymásra:)
üdvözlet
Osamis
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Terros Rena
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Máj. 28, 2006 2:45 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Neked mindig engedelmeskedünk Osi...
Koppány
Tanár

HozzászólásElküldve: Hétf. Máj. 29, 2006 7:46 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Osamis Ha állandóan Sörér mész meg sörözöl sose lesz ...todod mi...
Amúgy látom hangoskodás megy , most má kiváncsi lennék vívni is tudsz e Fiam. Very HappyVery Happy
WiCK
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Máj. 29, 2006 2:33 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na pont én is ezt mondtam Koppány, hogy nem sörre meg ilyenekre kéne elverni a zsetont, hanem netre. Csak sajnos a kísértés engem is elragadott Very Happy
Vissza az elejére
WiCK
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Máj. 29, 2006 2:37 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ja és mindenkinek:

A riportok rovat megtöltésre vár, aki szeretné hogy készüljön vele egy átfogó mélyinterjú, az itt jelezze és sort kerítünk rá, Mambával kezdem, és aki kéri azzal folytatjuk.

A riportok MSN-en készülnek majd, mert az kényelmesebb, el lehet menteni, jobban odafigyelhet mindenki, nekem pedig csak meg kell vágnom és mehet is. Rovar32@hotmail.com

Szóval itt lehet jelentkezni na.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Krónikás... Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Következő
5 / 10 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban