|
Akadémia fórum
|
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Fekete Mamba Site Admin

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 13:42 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Vas. Máj. 28, 2006 11:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Terros!
Nekem is volt nemrég ilyen időszakom.Nem ment a staff,hát elkezdtem a singlet. Ugyahogy..megyeget persze sokat kell még tanulnom.
Aztán egy idő után ujra a kezembe fogtam..akkor sem ment igazán úgy...
ekkor segitettek az aksi tagok..volt aki letiltott a singleről. köszönöm nektek a segitséget. Szóval ujra magamra találtam..neked is menni fog, csak ne add fel.Ha gyakorolni akarsz szólj nekem segitek énis és az összes tanitványom is rendelkezésedre állunk csak szolj.Feladni nem szabad nem is lehetséges ez a játék már nem csak arról szól,hogy megtanulsz harcolni..itt már számítanak rád..a barátaid... ha nem megy gyere fel és figyelj..aztán majd idővel ujra jó lesz...by Mamba
" A jók már nagyon nem javulnak de a kezdők előtt számtalan lehetőség áll a fejlődésre.....Az embernek bekell határolnia azokat az ellenfeleket, akik ellen még nincs sok esélye ugyanúgy, mint azokat, akik ellen van lehetősége nyerni, vagy éppen nem sok kell hozzá.Legelsőnek azokat kell becéloznia....."by Koppány _________________ „Türelmes, az légy, míg az iszap leülepszik és kitisztul a víz.” Yoda
Szióka AELV és mindenkivel |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Koppány Tanár

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 17:08 Hozzászólások: 111 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Hétf. Máj. 29, 2006 7:57 am Hozzászólás témája: |
|
|
Terros !!! Meg mondom én neked hogy mi lesz a vége : KÉT NAGY POFON , ha ilyeneket beszélsz. Most úgy veszem mintha ezt meg se hallottam volna. SoK sikert barátom. _________________ Jaja.... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Hétf. Máj. 29, 2006 3:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ezutá a lamadal után még britney spears is jol esne...(ne vegye senki magára rokker vagyok) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bandaror Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 9:49 Hozzászólások: 81 Tartózkodási hely: Szeged
|
Elküldve: Hétf. Máj. 29, 2006 7:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát végülis olyan a dal maga, mint a lámák nem? így fejezi ki legjobban ezt az életérzést Viszont önmagában az állat egész türhető kinézettel bír... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Convict Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 4:00 Hozzászólások: 92 Tartózkodási hely: Lepsény
|
Elküldve: Hétf. Máj. 29, 2006 10:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintem nagyon ari  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Kedd. Máj. 30, 2006 8:23 am Hozzászólás témája: |
|
|
Terros. Engem is kb negyed évig vert mindenki. De nagyon nem érdekelt akkoriban. Félévig a nevemet sem tudtam színezni, csak elvoltam. Azt se értettem mi az a noob és társai, meg főleg külföldi szerverekre jártam Allseeing izémizé hiányában, mert azt se tudtam akkoriban, hogy micsoda. Aztán láttam egy-két magyar szervert, és akkor kezdődött a sorozatos halál. Az se érdekelt, mert akkoriban ez nem tudott elkedvteleníteni, hiszen télleg nem voltam valami nagy pengehuszár. Aztán egyszer berágtam az egykardosokra, és keményen gyúrtam ellene napi 15 órákat (és még mindig nem kell szemüveg..), és aztán egyszercsak elkezdtem nyeregetni, majd egyre jobb lettem.
Szvípelni, függőleges szvípelni most november óta tudok csak, addig nem is nagyon volt divat a szvíp, nyertem anélkül is rendesen... Persze mostmár engem is megrontott a szvíp, nem is szeretek dual, meg staff ellen, mert csak kalimpálás a kezem meg belefájful.
Egykard ellen viszont igazán szupi harcolni.
Szóval Terros sztem csak élvezd a játékot, ahogy az a két fénycsík vibrál a szemed előtt, és röhögj a családodon is, meg barátnőiden, akik röhögve nézik, hogy mit tudsz ennyit pepecselni ezzel a játékkal.
A lámák ne zavarjanak. Aksin nincsenek is.
Bár én azért híve vagyok annak, hogy az ember jó kikkerré váljon, mert különben tapadnak a lámák, mint a bigék a mellizmomra a strandon  _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Kedd. Máj. 30, 2006 8:27 am Hozzászólás témája: |
|
|
Bandaror gerjedsz egy lámára?????
Remélem velem nem ezt teszi a 4 év magyar szak  _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Koppány Tanár

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 17:08 Hozzászólások: 111 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Kedd. Máj. 30, 2006 9:01 am Hozzászólás témája: |
|
|
Terros Cernek igaza.
No de térjünk vissza az eredeti témához. _________________ Jaja.... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bandaror Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 9:49 Hozzászólások: 81 Tartózkodási hely: Szeged
|
Elküldve: Kedd. Máj. 30, 2006 10:56 am Hozzászólás témája: |
|
|
mielőtt még visszatérnétek: az a magyar szak már 5 év a 6. év után már el se tudom képzelni mi jöhet még a lámákon túl  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

|
Elküldve: Szer. Máj. 31, 2006 7:14 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem csak négy év bibibiii
Bár úgyis ötöt maradok, mert kevés a kreditem...  _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Pént. Jún. 02, 2006 8:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
No rendben... Elnézést kell kérnem első sorban Wicktől és Koppánytól Wicktől egy másik okból kifolyólag, Koppánytól pedig a kirohanásom miatt h mien rossz vok meg stbstb Sajnálom, roppant önző voltam és nem gondolkodtam csak leírtam az ostoba érzéseim... Emiatt a cirkusz miatt amit csináltam mindenkitől elnézést kérek itt és most... Ha megbocsátotok köszönöm, ha nem megértem... _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Skandar Graun

|
Elküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 7:29 am Hozzászólás témája: |
|
|
Ettől a lámadaltól kész vok.... _________________ Yvorl lehellete zörgesse a csontjaid!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mommika Ítélőszék

|
Elküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 10:09 am Hozzászólás témája: |
|
|
HAJRÁ GMC!
Na gyerekek nagyon jók voltunk! Kivát tök sajnálom! Mármint tök rossz, hogy nem jutott tovább az összes gmc-s!
Szegény! Mennyit kell majd neki szoriania! Nekem akár szurkolhat az egész Clan, ahogy elnéztem a tovább jutottakat, aszem 1 pontnál több nem lesz nekem! Nem baj!
Ja és Kzs bocsi! Tök büntudatom van azóta! Nem tom mért kaptad fela vizet, de ha rajtam, akkro bocsánatot kérek itt! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Skandar Graun

|
Elküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 12:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát igen....sajnos Kiva kiesett. Mindazonáltal nem sokon múlott, ihen közel járt az ellenfele az elhulláshoz
Na de az a lényeg, hogy a tornát a GMC nyeri majd. Sajnos minden dobogós helyen mi állunk majd, sőt, még a negyedik is itt lesz (csak szerényen, Skandar... )
Készüljetek feleim, GMC ALWAYS WINS  _________________ Yvorl lehellete zörgesse a csontjaid!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|