Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
mommika Ítélőszék

|
Elküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 1:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A proféta szóljon belőled Skandar!
A GMC ÖRÖK ÉS ELPUSZTITHATATLAN!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.10., Hétfő, 17:05 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
|
Elküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 10:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem akarok ünneprontó lenni, de nem hagyhatom ennyibe, na szóval hogy ti fogtok állni a ranglista első nyégy helyén?, hát ehhez nekem is lesz egy két szaam az biztos és természetesen a nem gmc-eknek is szóval csak óvatósan mert kemény küzdelmek várhatóak. De azért sok szerencsét kívánok neketek. _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
G3cc0 Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 16:10 Hozzászólások: 46 Tartózkodási hely: Várdomb
|
Elküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 11:05 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hehe!!!
Skandar! A próféta szóljon belőled!!! Tisztelet, minden a MAB versenyen részt vett GMC-snek!!!
Más!
Terros! Úgy hiszem a JK játékosok igen magas hányada járt már abban a cipőben amiben te most. Én is, és valóban megfordult a fejemben az hogy abbahagyom mert szétaláznak mindíg. Hogyne volna szar ha nincs sikerélmény. Na akkor elárulom, hogy annál jobb meg nincs amikor lassan, nehézkesen de FEJLŐDSZ és győzöl. Látod azt hogy a megtanult technikát alkalmazva sikereket érsz el. Újabb technikák és azok fejlesztése. Ezek nagyon jó dolgok. Engem pl nagyon érdekelnek és izgalomba hoznak. Valóban így van ez ahogy egy előttem szóló is említette... a kezdő előtt egy igen szép és sikerekben gazdak jövő áll, amiben majd rengeteget tanulhat, sok újdonságot láthat és tapasztalhat. És ott vannak a tapasztalt játékosok akiknek már túl sok új dolgot nem tudnak mutatni. Akkor őket mi élteti? Hogy le tud győzni pár kezdőt meg néhány haladót? Talán... némely emberet......de hogy saját példámat hozzam fel... engem az éltet hogy tökéletesítsem amit tudok, esetleg újat tanuljak, stílusosan látványosan és "szépen" játszak, és ami a legfontosabb számomra (még ha néha nincs is kedvem hozzá) ÁTADNI A TUDÁSOM MÁSOKNAK.
Az egy isteni érzés amikor a tanítványod a korrábban tanult technikát alkalmazza. Felemelő.
Nos. Terros. Lelki fröccs és remélem valamilyen szinten támasz megvolt.
Figyeld meg nemsoká átérkelődik benned az egész. Addig is légy erős és tarts ki.
Tisztelettel G3cc0! _________________ böööööööööööööö |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Skandar Graun

|
Elküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 5:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Terros!
Egy dologgal én is hozzájárulok a lelki masszázshoz. Ide írom az egyik kedvenc olvasmányomból származó idézetet, ami nekem (gyakorló harcművésznek) sokat segített:
"Most lenéztek és kigúnyoltok gyengségem miatt, de eljön a nap, amikor akár akarjátok, akár nem MESTER-nek fogtok szólítani"
(Raistlin) _________________ Yvorl lehellete zörgesse a csontjaid!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 7:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Csak nem egy Dragonlance -fan? Testvéremmm  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Convict Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 4:00 Hozzászólások: 92 Tartózkodási hely: Lepsény
|
Elküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 8:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jaja én is megismertem  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Raisen Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.05., Szerda, 12:53 Hozzászólások: 39 Tartózkodási hely: Bp.
|
Elküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 10:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ez lehetne akár Raisen is
biztos valami ősöm volt... _________________ "Ha Jedinek születtél, Jediként is élsz,
De néha elcsábít a Sötét Oldal
Ha Sithnek születtél, Sithként is élsz
De a Világos Oldal nem csbít el soha
A Jó küzd a gonosz ellen...
Míg a Rossz azért küzd, hogy több gonoszságot tegyen.. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.04., Kedd, 2:52 Hozzászólások: 297 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Jún. 07, 2006 10:54 am Hozzászólás témája: |
|
|
S ímhol lészen:
Midőn a torna befejeződött vala, egyetlen maradt talpon. S nevét zengte akkoron minden. Magányban rótta útját, és sosem hibázott.
Akkoron Ő kinek neve még titokban marad így szólá:
-Feleim, jöjjetek az én kebelemre, és én megvédelek titeket a napfénytől, s az esőtől.
S a nép követé őt, s szorosan mellé állá, hogy az ki bajnok lett s lészen, megvédje őket mind napfénytől, mind esőtől.
Na kire gondolok?  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mommika Ítélőszék

|
Elküldve: Szer. Jún. 07, 2006 11:48 am Hozzászólás témája: |
|
|
Rám
Vagy ha nem rám, akkor tutko gmc-s lesz! Ennek igy kell lennie! Nem lehet máshogy!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.04., Kedd, 2:52 Hozzászólások: 297 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Jún. 07, 2006 12:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
S eme gyermeke az úrnak nem tartozott klánhoz, csupán magányosan rótta útját...
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
G3cc0 Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 16:10 Hozzászólások: 46 Tartózkodási hely: Várdomb
|
Elküldve: Szer. Jún. 07, 2006 5:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
fú de tetszett az az írás!!!! a hideg rázott amíg olvastam  _________________ böööööööööööööö |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Szer. Jún. 07, 2006 7:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Köszönöm.Mindenkinek.Mindent. _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
WiCK Ítélőszék

|
Elküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 9:41 am Hozzászólás témája: |
|
|
Írtál valamit Terros? Vagy Geccot mér rázza a hideg, milyen írás? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 9:45 am Hozzászólás témája: |
|
|
Amit te írtál a megányos bajnokról szerintem az lehet a hidegrázó ok. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Terros Rena Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.02., Vasárnap, 18:02 Hozzászólások: 565 Tartózkodási hely: Budpest Szugló U. 26
|
Elküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 9:49 am Hozzászólás témája: |
|
|
Terros voltam csak nem möxik ez a automata bejelnt. _________________ A Két kard rend lovagja |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|