Tartalomjegyzék Akadémia
fórum

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Jelentkezés
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 14, 15, 16  Következő

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Jelentkezés
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Filipszki János
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 1:39 pm    Hozzászólás témája: Jelentkezni szeetnék Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hello!

Jelentkezni szeretnék!Remélem tag leszek.És előre köszönöm. Very Happy

MSN:filjan12@freemail.hu
Vissza az elejére
Filipszki János
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 1:46 pm    Hozzászólás témája: Jelentkezni szeetnék Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hello

Jelentkezni szeretnék.Előre is köszi.
Játékbeli nevem:<HSL>Đestroyer
Vissza az elejére
Reddial

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 5:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!
Engem lehet ismertek...Szeretnék jelentkezni Akadémiára
JK-s nevem: Reddial
MSN: szbalazsme@hotmail.com
E-Mail: szbalazsmy@citromail.hu
Thx előre is
Johnny Walker

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 12, 2006 1:14 pm    Hozzászólás témája: Jelentkezéshez hozzáfűzés Hozzászólás, az előzmény idézésével

Elfelejtettem leírni talán az e-mail címem:D Nos az johnny.walker1989@gmail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 12, 2006 3:10 pm    Hozzászólás témája: Re: Jelentkezni szeetnék Hozzászólás, az előzmény idézésével

Filipszki János írta:
Hello

Jelentkezni szeretnék.Előre is köszi.
Játékbeli nevem:Gandon
Vissza az elejére
Galdech

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 18, 2006 9:08 am    Hozzászólás témája: Jelentkezés Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szeretném kérdezni, hogy pontosan most mivan??

Mert az akadémia leállt, vagy nemtudom, de még azelőtt jelentkeztem. Most újra megpróbál beindulni. Viszont akkor ha el vagyok utasítva, akkor kérlek szóljatok, mert már másfél hónapja tétlenül várok válaszra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 18, 2006 11:26 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Az van, hogy:
Nyári szünet van. Ahogy én kivettem egyrészt a játékosok passzivitása miatt az Aksin, hogy pl. nem jártunk fel elég sokat. Meg Koppék is elfáradnak biztos, uh. kell a szünet...
Node, ha jobban körülnéznél a szerverek között, bizony találsz egy JLR + Akadémia nevű szervert, amin mégcsak lakat sincs, szóval nyugodtan feljárhat bárki a nyári szünet alatt, csak körbe kéne nézni egy kicsit, esetleg a fórumra nem egyből beírni, hanem elolvasni egy-két topikot, és akkor kiderülnek az ilyen kis turpisságok. Én is ezt tettem.
A lényeg, hogy a tagfelvételt tekintve is nyári szünet van, suliban sincs felvételi nyáron, hanem fürdőgatyeszban elrohannak a tanárok a Balcsira részegedni Smile (én legalábbis ezt teszem majd, ha tanár leszek) Wink
A másik lényeg, hogy tehát az Aksi kapuja mindenki számára nyitva áll a fent említett szerveren, aminek Raisen távollétében Banderas az irányítója.
Azt hiszem mindent összefoglaltam. Jó nyarat, énmég jövőhéten vizsgázom Confused
Fekete Mamba
Site Admin

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 19, 2006 5:08 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Köszönöm Cere a választ,kivételesen nem én voltam ak odamondta.Very Happy
Sok sikert a vizsgádhoz.
Mab szerver is ottvan várja a népet.Mostmár váltogatjuk a módokat is, tehát nem az egyhangú ffa.Minden nap más és más módot fogunk játszani ott,ma például war lesz a szerveren.Na a lényeg,hogy gyeretek játszatok és szórakozzatok jól.Ja és a Mabon éppolyan szigoruan veszem a káromkodást stb mint Aksin.Jó nyarat mindenkinek. Egy nagy kalap GL a vizsgázóinknak.Szorítunk nektek,tessét értesíteni majd a népet az eredményekről.Lélekben veletek leszünk.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
ceremony
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 19, 2006 6:06 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Már csak szerdáig kell kibírni Very Happy Juhuuu Razz
Colour
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 21, 2006 10:12 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hi!Szeretnék jelentkezni az Academiára!Sok jót hallottam má róla...Azért már tudok harcolni mind1ik karddal,de standarddal szeretnék megtanulni mesteri fokon ha lehet és képes vagyok rá.Sok-sok idő után visszatértem,de szeretnék 1szer igazi mestertől tanulni,mert eddig mindent csak ellestem innen-onnan.Ezért irtam is!előre is köszönöm.Colour
Vissza az elejére
KitFüstölö

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 21, 2006 11:19 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Anonymous írta:
Nah csá jelentkezni szeretnék emailem:player93@freemail.hu
MSnem:harylmu@freemail.hu vmit írjatok nekem pls naon szeretnékl jeletkezni

a nah csá kicsit furcsa köszönésVery Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Bullet
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 21, 2006 6:01 pm    Hozzászólás témája: Jelentkezés Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hello mindenki, tegnap kezdtem a Jedi Academy-t és nagyon megtetszett, leszedtem a JA+ modot is, mindenem van ami szükséges, a szabályokat elolvastam és részese akarok lenni ennek az úgynevezett "kiképzőtanfolyamnak" ha lehet így mondani Smile

E-mail címem : hoffmann15@freemail.hu

MSN : hofipofijoci@freemail.hu

A játékbeli nevem pedig : BulleT

Előre thx!

Hoffmann József
Vissza az elejére
Raisen
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 22, 2006 12:23 pm    Hozzászólás témája: RE! Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na csá embere! remélem élvezitek a nyarat:P

Kedden, azaz 2006.06.27 -én Visszatérek a JK világába.

Sajnálatos módon eddig nem tudtam sokat foglalkozni a klánnal se pedig az aksival mivel nem tuttam felmenni, DE...Mivel visszatérek és nagy változások lesznek odabenn Bajnokságot szervezek kezdetnek azoknak akik szeretnék. Minél töben annál jobb. A JLR szerverén megtaláltok. (Keddtől)

Byez!!!
De a Világos Oldal nem csbít el soha
A Jó küzd a gonosz ellen...
Míg a Rossz azért küzd, hogy több gonoszságot tegyen..
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Banderas
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 23, 2006 10:57 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Csak annyit mondanék a jelentkezőknek hogy amíg raisen nem tér vissza ami hamarosan megtörténik, azon nyomba megkezdődnek a tárgyalások a megfigyelések rendszerébe és ez azt jelenti hogy mivel Rai kedden tér vissza akkor sztem már csütörtöktől beindulnak a megfigyelések a bekerüléshez, addig is látogassátok azokat szervereket melyek kapcsolatban vannak az akadémiával.
Ja és mindenkinek kitartás és viselkedjetek normálisan hogy ti is a szerencsések közé tartozzatok.
A sok várakozásért meg elnézést, de a türelem rózsát terem Very Happy
An!cen!t
Ítélőszék

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 26, 2006 9:36 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na háj az csak szeretném tudatni hogy még élek Sad
És hogy a JK-m nak nyekk mert egy sajnálatos vírus miatt újra kellett rakni a k**** gépet Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Remélem hogy még valamikor visszatérhetek hozzátok mert nagyon hiányzik a JK- és ti is Crying or Very sad
meséletlenekben...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ.    Tartalomjegyzék -> Jelentkezés Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 14, 15, 16  Következő
4 / 16 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban