|
Akadémia fórum
|
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Filipszki János Vendég
|
Elküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 1:39 pm Hozzászólás témája: Jelentkezni szeetnék |
|
|
Hello!
Jelentkezni szeretnék!Remélem tag leszek.És előre köszönöm.
MSN:filjan12@freemail.hu |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Filipszki János Vendég
|
Elküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 1:46 pm Hozzászólás témája: Jelentkezni szeetnék |
|
|
Hello
Jelentkezni szeretnék.Előre is köszi.
Játékbeli nevem:<HSL>Đestroyer
|
Vissza az elejére |
|
 |
Reddial

|
Elküldve: Csüt. Jún. 08, 2006 5:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Engem lehet ismertek...Szeretnék jelentkezni Akadémiára
JK-s nevem: Reddial
MSN: szbalazsme@hotmail.com
E-Mail: szbalazsmy@citromail.hu
Thx előre is _________________ Egy Jedi nem fél a haláltól s képes szembenézni vele! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Johnny Walker
|
Elküldve: Hétf. Jún. 12, 2006 1:14 pm Hozzászólás témája: Jelentkezéshez hozzáfűzés |
|
|
Elfelejtettem leírni talán az e-mail címem:D Nos az johnny.walker1989@gmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Hétf. Jún. 12, 2006 3:10 pm Hozzászólás témája: Re: Jelentkezni szeetnék |
|
|
Filipszki János írta: | Hello
Jelentkezni szeretnék.Előre is köszi.
Játékbeli nevem:Gandon
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Galdech
Csatlakozott: 2006.06.02., Péntek, 6:44 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Bácsbokod
|
Elküldve: Vas. Jún. 18, 2006 9:08 am Hozzászólás témája: Jelentkezés |
|
|
Szeretném kérdezni, hogy pontosan most mivan??
Mert az akadémia leállt, vagy nemtudom, de még azelőtt jelentkeztem. Most újra megpróbál beindulni. Viszont akkor ha el vagyok utasítva, akkor kérlek szóljatok, mert már másfél hónapja tétlenül várok válaszra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________ Üdvözlet mindenkinek !! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Vas. Jún. 18, 2006 11:26 am Hozzászólás témája: |
|
|
Az van, hogy:
Nyári szünet van. Ahogy én kivettem egyrészt a játékosok passzivitása miatt az Aksin, hogy pl. nem jártunk fel elég sokat. Meg Koppék is elfáradnak biztos, uh. kell a szünet...
Node, ha jobban körülnéznél a szerverek között, bizony találsz egy JLR + Akadémia nevű szervert, amin mégcsak lakat sincs, szóval nyugodtan feljárhat bárki a nyári szünet alatt, csak körbe kéne nézni egy kicsit, esetleg a fórumra nem egyből beírni, hanem elolvasni egy-két topikot, és akkor kiderülnek az ilyen kis turpisságok. Én is ezt tettem.
A lényeg, hogy a tagfelvételt tekintve is nyári szünet van, suliban sincs felvételi nyáron, hanem fürdőgatyeszban elrohannak a tanárok a Balcsira részegedni (én legalábbis ezt teszem majd, ha tanár leszek)
A másik lényeg, hogy tehát az Aksi kapuja mindenki számára nyitva áll a fent említett szerveren, aminek Raisen távollétében Banderas az irányítója.
Azt hiszem mindent összefoglaltam. Jó nyarat, énmég jövőhéten vizsgázom  _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Fekete Mamba Site Admin

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 13:42 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Hétf. Jún. 19, 2006 5:08 am Hozzászólás témája: |
|
|
Köszönöm Cere a választ,kivételesen nem én voltam ak odamondta.
Sok sikert a vizsgádhoz.
Mab szerver is ottvan várja a népet.Mostmár váltogatjuk a módokat is, tehát nem az egyhangú ffa.Minden nap más és más módot fogunk játszani ott,ma például war lesz a szerveren.Na a lényeg,hogy gyeretek játszatok és szórakozzatok jól.Ja és a Mabon éppolyan szigoruan veszem a káromkodást stb mint Aksin.Jó nyarat mindenkinek. Egy nagy kalap GL a vizsgázóinknak.Szorítunk nektek,tessét értesíteni majd a népet az eredményekről.Lélekben veletek leszünk. _________________ „Türelmes, az légy, míg az iszap leülepszik és kitisztul a víz.” Yoda
Szióka AELV és mindenkivel |
|
Vissza az elejére |
|
 |
ceremony Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.01., Szombat, 14:22 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Budapest, Nyáregyháza, Szeged
|
Elküldve: Hétf. Jún. 19, 2006 6:06 am Hozzászólás témája: |
|
|
Már csak szerdáig kell kibírni Juhuuu  _________________ Ceremony
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Colour Vendég
|
Elküldve: Szer. Jún. 21, 2006 10:12 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hi!Szeretnék jelentkezni az Academiára!Sok jót hallottam má róla...Azért már tudok harcolni mind1ik karddal,de standarddal szeretnék megtanulni mesteri fokon ha lehet és képes vagyok rá.Sok-sok idő után visszatértem,de szeretnék 1szer igazi mestertől tanulni,mert eddig mindent csak ellestem innen-onnan.Ezért irtam is!előre is köszönöm.Colour |
|
Vissza az elejére |
|
 |
KitFüstölö
|
Elküldve: Szer. Jún. 21, 2006 11:19 am Hozzászólás témája: |
|
|
Anonymous írta: | Nah csá jelentkezni szeretnék emailem:player93@freemail.hu
MSnem:harylmu@freemail.hu vmit írjatok nekem pls naon szeretnékl jeletkezni |
a nah csá kicsit furcsa köszönés |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Bullet Vendég
|
Elküldve: Szer. Jún. 21, 2006 6:01 pm Hozzászólás témája: Jelentkezés |
|
|
Hello mindenki, tegnap kezdtem a Jedi Academy-t és nagyon megtetszett, leszedtem a JA+ modot is, mindenem van ami szükséges, a szabályokat elolvastam és részese akarok lenni ennek az úgynevezett "kiképzőtanfolyamnak" ha lehet így mondani
E-mail címem : hoffmann15@freemail.hu
MSN : hofipofijoci@freemail.hu
A játékbeli nevem pedig : BulleT
Előre thx!
Hoffmann József |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Raisen Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.05., Szerda, 12:53 Hozzászólások: 39 Tartózkodási hely: Bp.
|
Elküldve: Csüt. Jún. 22, 2006 12:23 pm Hozzászólás témája: RE! |
|
|
Na csá embere! remélem élvezitek a nyarat:P
Kedden, azaz 2006.06.27 -én Visszatérek a JK világába.
Sajnálatos módon eddig nem tudtam sokat foglalkozni a klánnal se pedig az aksival mivel nem tuttam felmenni, DE...Mivel visszatérek és nagy változások lesznek odabenn Bajnokságot szervezek kezdetnek azoknak akik szeretnék. Minél töben annál jobb. A JLR szerverén megtaláltok. (Keddtől)
Byez!!! _________________ "Ha Jedinek születtél, Jediként is élsz,
De néha elcsábít a Sötét Oldal
Ha Sithnek születtél, Sithként is élsz
De a Világos Oldal nem csbít el soha
A Jó küzd a gonosz ellen...
Míg a Rossz azért küzd, hogy több gonoszságot tegyen.. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Banderas Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.10., Hétfő, 17:05 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
|
Elküldve: Pént. Jún. 23, 2006 10:57 am Hozzászólás témája: |
|
|
Csak annyit mondanék a jelentkezőknek hogy amíg raisen nem tér vissza ami hamarosan megtörténik, azon nyomba megkezdődnek a tárgyalások a megfigyelések rendszerébe és ez azt jelenti hogy mivel Rai kedden tér vissza akkor sztem már csütörtöktől beindulnak a megfigyelések a bekerüléshez, addig is látogassátok azokat szervereket melyek kapcsolatban vannak az akadémiával.
Ja és mindenkinek kitartás és viselkedjetek normálisan hogy ti is a szerencsések közé tartozzatok.
A sok várakozásért meg elnézést, de a türelem rózsát terem  _________________ Banderas |
|
Vissza az elejére |
|
 |
An!cen!t Ítélőszék

Csatlakozott: 2006.04.13., Csütörtök, 20:30 Hozzászólások: 51 Tartózkodási hely: Szentendre
|
Elküldve: Hétf. Jún. 26, 2006 9:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na háj az csak szeretném tudatni hogy még élek
És hogy a JK-m nak nyekk mert egy sajnálatos vírus miatt újra kellett rakni a k**** gépet
Remélem hogy még valamikor visszatérhetek hozzátok mert nagyon hiányzik a JK- és ti is  _________________ "...hiszek a rendben
hiszek a mesékben
az elmeséltekben
meséletlenekben... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|